347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bugün burası kalabalık herkese iyi akşamlar kızlar

nena canım çok geçmiş olsun 1 hafta kocacınla evde bol bol vakit geçir sen bakarsın ona burun amelyatı idi sanırsam bende yaptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum :18::18::18::18:

stanki canım aileleri beni anlamıyorum mesela benim kayınvalideye dün annem diyor bir kız verdiniz bir kız aldınız diyor ama demezmi oğlumda gidiyor diye sanki ben onlara yakın yada onlarla oturmalıyım gibi anlayış var demi garip işte annemde diyor siz bizden daha yakınsınız biz vapur bulup geçene kadar siz köprü geçersiniz diyor yani tam ortalarındayım onların iş yerimizde nişanlımın ailesine 10 dakka mesafede yürüme yolu benimde nişanlımında aynı uzaklığı var

ama işte onları anladığım kadarı ile yakın oturalım istiyorlar ailem ev verdi kira derdimiz olmayacak ev alana kadar ama işte ben anlamıyorum, çok iyi insanlar ama sürekli kızım köprü trafiği olur haftaiçi hep bizde kalırsınız diyorlar aileme söylüyorum bu dediklerini ailemde he de giz he de diyor yani evlenince yapmazsın gibisine geliyor ama bende dürüst olmak istiyorum

ailler çocuklarının evli olduğunu keşke biraz idrak etseler keşke

bebişine iyi bak kendini öyle üzüp ağlama kasıp ağlarsan bebekte içerde üzülür canım

iyi akşamlar kuzular

annemden geldikten sonra işleri zor bitiriyorum valla. eşyaları yerleştir. pazarlıkları ayıkla dolaba koy. anca duş alıp oturabildim valla. dayım da sağolsun arabasını verdi bize dolmuşlarda gitmeyin die çok makbule geçti bi dünya eşya oldu gene zorlanıcaktık yoksa.

nenam çok geçmiş olsun kuzum kötü bi gece olmuş ama hızla iyileşir inşallah eşin. sende evdesin bebekler gibi bakarsın çabucak toparlanır

stanki kuzum hamilelikten duyguların alt üst olmuş senin. üzülme istemeden bağırmışsın. şimdiye kadar yakınmışsınız üzülmüşlerdir bide bebk olucak ya uzak olunca sık sık göremezler diye düşünmüş olabilirler.sizde inşallah gönlünüze göre bi ev bulursunuz kısa zamanda

mercim balayı yeriniz hayırlı olsun. bende inceledim biraz harika bi yermiş. bizde balayı yapamamıştık yaza güzel bi tatil düşünüyoruz. bakalım inşallah olur.

çok uygunmuş ev cidden ya istemedi mi kayınvalidenler almanızı ? yoksa surat yaptılar diye mi vazgeçtiniz

Sağolasın canım, bak giz gelinliğini bulmuş. Senin nasıl gidiyor gelinlik araştırmaları, bu hafta sonu baktınız mı?

bu yaza sizi de bekleriz otelimize canım hep beraber balayı yaparız
Sağolasın canım, bak giz gelinliğini bulmuş. Senin nasıl gidiyor gelinlik araştırmaları, bu hafta sonu baktınız mı?
yok canım ben gelinlik araştırmalarını biraz durdurdum. kafamda belirledim almak istediğim modeli şubat gibi falan giyer dener yaptırtırım artık tek problem fazla kiloları vermede

Sorma canım ya, hele senin kv-kp şimdi daha çok duygusala bağlarlar. Bazen büyükler çocuk gibi oluyor. Benim kına gecemde annem ağlıyordu, kayınvalidem de bir yerde ağlıyordu oğlumdan ayrılcam diye Biz evlendikten sonra kalan eşyalarını kokluyormuş. Evlendikten sonraki 2. gün geldi aklıma ben annemi, babamı kardeşlerimi özledim diye başladım ağlayama, eşimde abim ne yapıyordur şimdi diye ağlamıştı aklıma geldikçe gülerim. Evden çıksa 10 dk sonra abisinde

Herkesin evlendikten sonra bu durumu kabullenmesi 6 ayı buluyor.

İnciciceği sen iş yaptıkça, ben yoruluyorum. Maşallah sana ya. Ohhh annenlede hasret gidermişsindir. Yalnız kalabildiniz mi?

şekerim yarın mecburen dr gıdıcez hava nasıl olursa olsun ayrıca dr tamponlar alındıktan sonra normal yasantısına devam edeblr dedı ama yarın ne dıyecegı cok onemlı sogukta kalması problem degıl zaten buzla tampon yapın demişti

ev guzelmiş ve bedava yanı hemde odası cok oooo peşinatnz varsa alın ama sen şimdi her ıkı tarafıda memnun edemezssnkı vazmı gectnz napmayı planlıosunz kuzusss

mercim canm cok saol

giz cok tesekkur ederm tatlım benım

inciciceğim cok tesekkurler canım benım atlattık cok şükür bugun gayet iyi bnm kocıkom bebe mamalarını goturuo valla bide mamanın tadına bakıorum falan yeme benım mama mı dıo tam da konusamıo burnundan dolayı ay bır tatlı oluo yıesım gelıo

çok uygunmuş ev cidden ya istemedi mi kayınvalidenler almanızı ? yoksa surat yaptılar diye mi vazgeçtiniz

Benim ailem onların tavrını görünce çok kırıldılar, kızım vazgeçin evden dedi babam. Biz tuzlada 10 tane ev baktık annem, babam bir telefonla koşa koşa geldiler. Hiç bir zaman surat asmadılar, babam her zaman maddi, manevi destek olacağını söyledi. Ben bu durumdan sonra dedim, bundan sonra ev mevzusunu açmıyorum. Kayınpederim bulsun evi gidip bakalım. Onlar ilgilenmiyorsa bu saatten sonra benimde hiç umrumda değil.

İnciciceği sen iş yaptıkça, ben yoruluyorum. Maşallah sana ya. Ohhh annenlede hasret gidermişsindir. Yalnız kalabildiniz mi?

ay sorma canım yaa çok dağılmıyor ama her gün bi yerlerle uğraşıyorum vakit geçiyo hem ama eşim kızıyo süpürgeyi yasaklıcam sana yeter artık 15 gün de bir temizlicen şu evi artık die

annemle mi yok kuzum çarşıda işlerimiz falan vardı pek koşturmalı bi hafta sonu geçirdik. kuaförde falan işlerim vardı eski kuaförümü bırakamadım anneme gittikçe oray ıda aradan çıkarıyorum

eşin ne diyo bu duruma ?

O kuaför olayını hiç sorma bende 3 yıl sonra bulunduğumuz yerde bir kuaför bulabildim, hep evlenmeden önceki kuaförüme gidiyordum.

(Nena sen bilirsin belki, pendikte ptt nin orda expert varya oraya gidiyordum.)

eşin ne diyo bu duruma ?

Oda üzülüyo, ailesine kızgın. Gidip ailesine birşey söylemesine asla izin vermem, çünkü babasında tansiyon var. Ben bile bağırdıktan bir kaç saat geçince abisine mesaj atıp laf aradım, naber, napıyorsunuz diye. Yemek yiyorlarmış sonra içim rahatladı. Biz bu evi alıyoruz desek ailesi birşey diyemez ama benim içimde sevinç, istek felan kalmadı.

Aslında o gelinliği hedeflediğin bedene göre diktirmeye başlayacaksın, sonra o kilolar nasıl veriliyor bak sen

kırılmıslardır anlayabılıorm cnm ya herkesın tadı kacmıstr nese sen daha grme o konulara baksın kv kp o fıyatlara yenı daıre oturun napalım yanı

O kuaför olayını hiç sorma bende 3 yıl sonra bulunduğumuz yerde bir kuaför bulabildim, hep evlenmeden önceki kuaförüme gidiyordum.

(Nena sen bilirsin belki, pendikte ptt nin orda expert varya oraya gidiyordum.)

expert mı bılmem anınsayamadım ara sokakta mı kalıodu pttnın karsı sokagndan grınce sagda bı yer var ama adını bılmıyrm

Evet sağ tarafta.
Ev konusunu boşverdim gitti ya.
Ben yavaştan kaçıyorum. Yarın çok kaynatın, işten gelince okuyım

Herkese tünaydınlar. Bir kaç gündür uzak kaldım. Cumartesi mesaim yoktu Stanki'm babaannem ve sevgili dedem için lokma döktürdük. Babama yardımcı olmaya gittim. Pazar günü de bir önceki hafta gelemeyen misafirlerim geldi. Onlara tiramisu ve uğur böcekli kanepe yapabildim sadece, bir de annem kabakla bir yemek yapıyor biraz değişik bir şey meze gibi de yeniyor ondan yaptı. Cumartesi dışarda olduğumdan bu kadar hazırlanabildik. Gerçi kayınvalidemlerde dışarıdan börek ve yaş pasta almışlar. Bayağı doldu masamız.

Nanacım eşine de geçmiş olsun.

Ne güzel gelinlik denemeleri başlamış. Keşke bende o günlere geri dönebilsem çünkü çok güzel günlerdi. Tekrar tekrar giymek istiyorum, doyamadım ben.

Mercim otel konusunda Mardan diyorum ha-ri-ka.

Stanki'm ayyy cinsiyeti belli olur artık.

Merci'm 1+1 küçük gelir. Biz 2+1'e sığamıyoruz. Bebek yapacak olsak oturma odasını bozmamız lazım o da olacak şey değil, eşyalarımız yepyeni çünkü kıyamam.

Bu arada cuma akşamı su sebilimi aldık. Cts geldi kurdular. Fakat ben ne yaptım dersiniz. Üzerine Arçelik'in bir etiketini yapıştırmışlar onu çıkarmak istedim. Çıktı ama altında yapışkanı kaldı bende oturdum süngerle ovdum bir güzel. Su sebilim çizildi tabi. O da benim gözüme batıp durdu kaç gündür içim rahat değil gittim üzerine kelebekli sticker falan aldım ama gene de gözüme batıp duruyor. Açtım yetkili servisten parça istedim. 1 hafta - 10 günü bulurmuş gelmesi. Değiştiricem başka türlü içim rahat etmeyecek. Böyle benim gibi takık olanlar var mı aranızda?

Lovely alemsin yaa neler gelmiş su sebilinin başına güldüm delisinn

Ben geçmişi okuyorum bugünlerde nedenseee geri sayfalara gidiyorum hep arkadaşlığımızın başladığı sayfalar hoşuma gidiyoo

Lovely alemsin yaa neler gelmiş su sebilinin başına güldüm delisinn

Ben geçmişi okuyorum bugünlerde nedenseee geri sayfalara gidiyorum hep arkadaşlığımızın başladığı sayfalar hoşuma gidiyoo

Hehehe alemim gerçekten bir de az biraz takıntılıyım sanırım ama ne yapayım yeni almışım gözüme batıp duruyor. Hadi dedim magnet yapıştırayım magnetide tutmuyor ki gelsin değiştirsinler ben başka türlü rahat etmicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…