Kv-Kp bebek doğduktan sonra, bebeğe onlar bakacak diye can atıyorlar. Annemlerin oraya taşınırsak, çocuğa benim annem bakacağı için torunlarından uzak kalacaklar diye üzülüyorlar. Ben kayınvalideme bebeği gözü kapalı bırakırım. Ama şartları görüyorlar. Biraz mantıklı düşünülmesi lazım.
Düşün bu baktığımız ev dublex, yüksek giriş+ 1.kat. 2+1, üst katta mutfak oda birleşik. Yukarıda banyo tuvalet var. Aşağıda katta 2 oda var. Tekrar banyo tuvalet var. Site güvenlikli site. Fiyatı 120.000 Tuzla'da bu fiyata eski ev bile yok.
Emlak Ofisinden 2+1, 94 m2 Satılık Daire 120.000 TL'ye sahibinden.com'da - 145290506
Heryere marinaye ne gerek var yaw. Doğal yapıyı bozuyorlar.
oy stankim kıyamam ben sana yaa birden içindeki duygular dışarı fışkırıvermiş hamilelikte çok normal hiç üzme kendini eminim kayınpederinde hak vermiştir sonra düşününce. sabah sabah da öyle şeyler okuyup ağlamaya yer aramasen mutlu ol ki kuzucuğun da mutlu olsun
nenacım çok geçmiş olsun eşine inşallah çabucak iyileşir
bu yaza sizi de bekleriz otelimize canımiyi akşamlar kuzular
annemden geldikten sonra işleri zor bitiriyorum valla. eşyaları yerleştir. pazarlıkları ayıkla dolaba koy. anca duş alıp oturabildim valla. dayım da sağolsun arabasını verdi bize dolmuşlarda gitmeyin die çok makbule geçti bi dünya eşya oldu gene zorlanıcaktık yoksa.
nenam çok geçmiş olsun kuzum kötü bi gece olmuş ama hızla iyileşir inşallah eşin. sende evdesin bebekler gibi bakarsın çabucak toparlanır
stanki kuzum hamilelikten duyguların alt üst olmuş senin. üzülme istemeden bağırmışsın. şimdiye kadar yakınmışsınız üzülmüşlerdir bide bebk olucak ya uzak olunca sık sık göremezler diye düşünmüş olabilirler.sizde inşallah gönlünüze göre bi ev bulursunuz kısa zamanda
mercim balayı yeriniz hayırlı olsun. bende inceledim biraz harika bi yermiş. bizde balayı yapamamıştık yaza güzel bi tatil düşünüyoruz. bakalım inşallah olur.
yok canım ben gelinlik araştırmalarını biraz durdurdum. kafamda belirledim almak istediğim modeli şubat gibi falan giyer dener yaptırtırım artık tek problem fazla kiloları vermedeSağolasın canım, bak giz gelinliğini bulmuş. Senin nasıl gidiyor gelinlik araştırmaları, bu hafta sonu baktınız mı?
bugün burası kalabalık herkese iyi akşamlar kızlar
nena canım çok geçmiş olsun 1 hafta kocacınla evde bol bol vakit geçir sen bakarsın ona burun amelyatı idi sanırsam bende yaptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum :18::18::18::18:
stanki canım aileleri beni anlamıyorum mesela benim kayınvalideye dün annem diyor bir kız verdiniz bir kız aldınız diyor ama demezmi oğlumda gidiyor diye sanki ben onlara yakın yada onlarla oturmalıyım gibi anlayış var demi garip işteannemde diyor siz bizden daha yakınsınız biz vapur bulup geçene kadar siz köprü geçersiniz diyor yani tam ortalarındayım onların iş yerimizde nişanlımın ailesine 10 dakka mesafede yürüme yolu benimde nişanlımında aynı uzaklığı var
ama işte onları anladığım kadarı ile yakın oturalım istiyorlar ailem ev verdi kira derdimiz olmayacak ev alana kadar ama işte ben anlamıyorum, çok iyi insanlar ama sürekli kızım köprü trafiği olur haftaiçi hep bizde kalırsınız diyorlar aileme söylüyorum bu dediklerini ailemde he de giz he de diyor yani evlenince yapmazsın gibisine geliyor ama bende dürüst olmak istiyorum
ailler çocuklarının evli olduğunu keşke biraz idrak etseler keşke
bebişine iyi bak kendini öyle üzüp ağlama kasıp ağlarsan bebekte içerde üzülür canım
iyi akşamlar kuzular
annemden geldikten sonra işleri zor bitiriyorum valla. eşyaları yerleştir. pazarlıkları ayıkla dolaba koy. anca duş alıp oturabildim valla. dayım da sağolsun arabasını verdi bize dolmuşlarda gitmeyin die çok makbule geçti bi dünya eşya oldu gene zorlanıcaktık yoksa.
nenam çok geçmiş olsun kuzum kötü bi gece olmuş ama hızla iyileşir inşallah eşin. sende evdesin bebekler gibi bakarsın çabucak toparlanır
stanki kuzum hamilelikten duyguların alt üst olmuş senin. üzülme istemeden bağırmışsın. şimdiye kadar yakınmışsınız üzülmüşlerdir bide bebk olucak ya uzak olunca sık sık göremezler diye düşünmüş olabilirler.sizde inşallah gönlünüze göre bi ev bulursunuz kısa zamanda
mercim balayı yeriniz hayırlı olsun. bende inceledim biraz harika bi yermiş. bizde balayı yapamamıştık yaza güzel bi tatil düşünüyoruz. bakalım inşallah olur.
Miğde bulantılarımız vardı baya, miğde buluntası+tiksinme. Şu an daha azaldı. Yarın bebiş tam 3 aylık olacak. Canım paranın iyi olmasına bakma iş çok yoğunsa. İş rahat olsun parası az olsun. Ben parası iyidi diye şimdiki işime başladım bundan sonraki iş stratejim parası az olsun, işi az olsun, kafam rahat olsun.
Yarın boğaz turu yapacaksınız ya, soğuk eşinin burnuna zarar vermesin. Ameliyat olurken burnunun şekline bir şey yapıldı mı?
Sen duşunu al canım, ben buralardayım.
Kv-Kp bebek doğduktan sonra, bebeğe onlar bakacak diye can atıyorlar. Annemlerin oraya taşınırsak, çocuğa benim annem bakacağı için torunlarından uzak kalacaklar diye üzülüyorlar. Ben kayınvalideme bebeği gözü kapalı bırakırım. Ama şartları görüyorlar. Biraz mantıklı düşünülmesi lazım.
Düşün bu baktığımız ev dublex, yüksek giriş+ 1.kat. 2+1, üst katta mutfak oda birleşik. Yukarıda banyo tuvalet var. Aşağıda katta 2 oda var. Tekrar banyo tuvalet var. Site güvenlikli site. Fiyatı 120.000 Tuzla'da bu fiyata eski ev bile yok.
Emlak Ofisinden 2+1, 94 m2 Satılık Daire 120.000 TL'ye sahibinden.com'da - 145290506
Heryere marinaye ne gerek var yaw. Doğal yapıyı bozuyorlar.
mercim canm cok saoloy stankim kıyamam ben sana yaa birden içindeki duygular dışarı fışkırıvermiş hamilelikte çok normal hiç üzme kendini eminim kayınpederinde hak vermiştir sonra düşününce. sabah sabah da öyle şeyler okuyup ağlamaya yer aramasen mutlu ol ki kuzucuğun da mutlu olsun
nenacım çok geçmiş olsun eşine inşallah çabucak iyileşir
bugün burası kalabalık herkese iyi akşamlar kızlar
nena canım çok geçmiş olsun 1 hafta kocacınla evde bol bol vakit geçir sen bakarsın ona burun amelyatı idi sanırsam bende yaptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum :18::18::18::18:
stanki canım aileleri beni anlamıyorum mesela benim kayınvalideye dün annem diyor bir kız verdiniz bir kız aldınız diyor ama demezmi oğlumda gidiyor diye sanki ben onlara yakın yada onlarla oturmalıyım gibi anlayış var demi garip işteannemde diyor siz bizden daha yakınsınız biz vapur bulup geçene kadar siz köprü geçersiniz diyor yani tam ortalarındayım onların iş yerimizde nişanlımın ailesine 10 dakka mesafede yürüme yolu benimde nişanlımında aynı uzaklığı var
ama işte onları anladığım kadarı ile yakın oturalım istiyorlar ailem ev verdi kira derdimiz olmayacak ev alana kadar ama işte ben anlamıyorum, çok iyi insanlar ama sürekli kızım köprü trafiği olur haftaiçi hep bizde kalırsınız diyorlar aileme söylüyorum bu dediklerini ailemde he de giz he de diyor yani evlenince yapmazsın gibisine geliyor ama bende dürüst olmak istiyorum
ailler çocuklarının evli olduğunu keşke biraz idrak etseler keşke
bebişine iyi bak kendini öyle üzüp ağlama kasıp ağlarsan bebekte içerde üzülür canım
iyi akşamlar kuzular
çok uygunmuş ev cidden ya istemedi mi kayınvalidenler almanızı ? yoksa surat yaptılar diye mi vazgeçtiniz
İnciciceği sen iş yaptıkça, ben yoruluyorum. Maşallah sana ya. Ohhh annenlede hasret gidermişsindir. Yalnız kalabildiniz mi?
Benim ailem onların tavrını görünce çok kırıldılar, kızım vazgeçin evden dedi babam. Biz tuzlada 10 tane ev baktık annem, babam bir telefonla koşa koşa geldiler. Hiç bir zaman surat asmadılar, babam her zaman maddi, manevi destek olacağını söyledi. Ben bu durumdan sonra dedim, bundan sonra ev mevzusunu açmıyorum. Kayınpederim bulsun evi gidip bakalım. Onlar ilgilenmiyorsa bu saatten sonra benimde hiç umrumda değil.
ay sorma canım yaa çok dağılmıyor ama her gün bi yerlerle uğraşıyorum vakit geçiyo hemama eşim kızıyo süpürgeyi yasaklıcam sana yeter artık 15 gün de bir temizlicen şu evi artık die
annemle mi yok kuzum çarşıda işlerimiz falan vardı pek koşturmalı bi hafta sonu geçirdik. kuaförde falan işlerim vardıeski kuaförümü bırakamadım anneme gittikçe oray ıda aradan çıkarıyorum
eşin ne diyo bu duruma ?
bu yaza sizi de bekleriz otelimize canımhep beraber balayı yaparız
yok canım ben gelinlik araştırmalarını biraz durdurdum. kafamda belirledim almak istediğim modeli şubat gibi falan giyer dener yaptırtırım artık tek problem fazla kiloları vermede
Benim ailem onların tavrını görünce çok kırıldılar, kızım vazgeçin evden dedi babam. Biz tuzlada 10 tane ev baktık annem, babam bir telefonla koşa koşa geldiler. Hiç bir zaman surat asmadılar, babam her zaman maddi, manevi destek olacağını söyledi. Ben bu durumdan sonra dedim, bundan sonra ev mevzusunu açmıyorum. Kayınpederim bulsun evi gidip bakalım. Onlar ilgilenmiyorsa bu saatten sonra benimde hiç umrumda değil.
O kuaför olayını hiç sorma bende 3 yıl sonra bulunduğumuz yerde bir kuaför bulabildim, hep evlenmeden önceki kuaförüme gidiyordum.
(Nena sen bilirsin belki, pendikte ptt nin orda expert varya oraya gidiyordum.)
kırılmıslardır anlayabılıorm cnm ya herkesın tadı kacmıstr nese sen daha grme o konulara baksın kv kp o fıyatlara yenı daıre oturun napalım yanı
expert mı bılmem anınsayamadım ara sokakta mı kalıodu pttnın karsı sokagndan grınce sagda bı yer var ama adını bılmıyrm
Lovely alemsin yaa neler gelmiş su sebilinin başına güldüm delisinn
Ben geçmişi okuyorum bugünlerde nedenseee geri sayfalara gidiyorum hep arkadaşlığımızın başladığı sayfalar hoşuma gidiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?