347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu arada cts mesaimi de yapıp yıllık izne çıkıyorum allah kısmet ederse. Haftaya 1 hafta evdeyim çok mutluyum.

11 Ocak'ta da İstanbul'a Divan otellerinden birine geliyorum muhtemelen.

ben geldimmmm

sınav fena zordu kesin sonuç yerlerde gelicek. soruları yetiştiremedim bile. Türkçeden bile birkaç tane boş bıraktım, moralim bozuldu çok fena

canım evden vazgeçtik o kuş kadar eve 100bin peşinat istedi müteahit. benim o kadar peşinatım olsa 1 odalı ev mi bakarım hey Allahım.
otelde de cornelia yı seçtik canım Mardan da animasyon yok akşamları çok sıkılırız. tamam mükemmel bi yapı ama biraz daha üst yaş grubuna hitap ediyo o otel. bugün de kayınvalidemin bi arkadaşı Napıcaksınız kızım balayında animasyonu siz diyo çok güldüm
ama biz seviyoruz otellerde eğlenmeyi öyle boş boş sıkılırız

Kızlar hiç kaynatmamışsınız bugün yaaaa Pernic te unuttu bizi

ben geldimmmm

sınav fena zordu kesin sonuç yerlerde gelicek. soruları yetiştiremedim bile. Türkçeden bile birkaç tane boş bıraktım, moralim bozuldu çok fena

canım ilk sınavlar öyle olur hep hiç bozma moralini zamanla sen sınav sistemine alıştıkça toparlanır herşey. bende hiçbi kpss denemesinde yetiştiremezdim soruları aaa sınavda da yetiştiremedim zaten hiç iyi bi örnek değilim ben

Canım hangisi içinize sindiyse ona gidin tabi ki. Ben Mardan'ı kalite yönünden beğenirim. Bizde otelde animasyona hiç bakmayız otelde durmuyoruz çünkü geziyoruz.

umarım gittikçe güzelleşir. valla tarihten yerlerdeyim

Günaydınlar bugün daha da soğuk. İzmir 2 gündür donuyor. Sabahları çok zor kalkıyorum artık ağlıyorum resmen mızıklanıyorum. Neyseki iznime az kaldı geri sayım yapıyorum.

Günaydınlar bugün daha da soğuk. İzmir 2 gündür donuyor. Sabahları çok zor kalkıyorum artık ağlıyorum resmen mızıklanıyorum. Neyseki iznime az kaldı geri sayım yapıyorum.

İstanbul da aynen dediğin gibi canım dondurucu soğuk. Cumartesi kar bekliyoruz bakalım yağcakmı

selamlar kuzucuklar

bugün hiç bakamadım. dersaneden geldim koştur koştur. sonra komşularım kahveye geldi. evide süpürüp silmemiştim bikaç gündür pis evime geldiler

hiç ders çalışamadım bugün yorgunumda biraz çalışsam iyi olucak

Günaydınlar soğuklar devam ediyor, hala doğalgazım bağlanmadı. Oturma odasında yiyip içiyoruz. 2 gündür dijitürkümüzde bozuk televizyon izleyemiyoruz. Herkes bilgisayarını alıyor kucağına sobanın yakınına oturuyor. Randevu alıp gelecekler bakalım. Telefon bekliyoruz. Bu ara pratik şeyler yapıp geçiştiriyoruz akşamları mutfak çok soğuk çünkü ellerim donuyor.

Herkes nerelerde bu arada? İnciçiçeği, merci ve ben yazıyoruz.

Nena evinin keyfini sürüyor sanırım.

Pernic desek unuttu bizi.

Giz evlilik telaşesine düştü.

Chelzy buralardadır.

Alde de okuyucu o da buralardadır.

Stanki göbüş büyütüyor.

Sedulu nerelerde? Puknas???

Pazartesi sevgili eşimin doğum günü bu arada vee şuan hiç lafı bile geçmedi. Unutmuş gibi yapıyorum. Salaktayım.

Pazartesiye hummalı bir çalışma var gizliden.

Herkes bizde toplanacak o günün akşamı, eşim işten gelmeden evi yiyecekleri hazırlayacağız. O kapıyı açıp eve girdiğinde ışıklar yanacak ve ceee eee. Bugün öğlen gidip party malzemeleri satan bir yerden bir kaç bi şey alacağım.

Gunaydiiiiiiiinnnnn

Yorulmusum kac gundur heralde daha simdi kalktim. Gunesi gorunce biraz isinmistir diye dusundum ama demek hala soguk.

Herkes unuttu bu ara bizi lovelym. Bazen cosuyo sayfa bazen boyle duruluyo.

Baglansa artik su dogalgaziniz evler daha soguk oluyo valla. Bizimde salon ve mutfak petekleri kendi kafalarina gore yanio 3 gundur onlarda buzz. Aslinda eve girmeden temizletin petekleri demisler ama biz bi telaseyle yerlestigiMiz icin kaldi. Evin en sicak yeri banyo petege el surulmuo o derece
Soguklarda orda otururuz bizde artik

Demek ptesi evde parti var ne guzel dusunmussun. Simdiden kutluyayim seninle bereber nice mutlu yaslari olsun canim...

Canım çok teşekkür ederim amin inşallah. Keşke benimde peteklerim yansada az yansa ona bile razıyım.

Canım ya dikkat et kendine valla havalar çok soğudu. Benim dışarı çıkasım gelmiyor kaç gündür inip kırtasiye gitmem lazım dışarı kafamı uzatamıyorum. Bu sene ben çok üşüyorum ya. Sizin neden bağlanmadı ki canım doğalgazınız.

Bu arada ben de eşinin doğum gününü kutluyorum, sağlıklı, mutlu, aşklı güzel bir yaş geçirmesi dileğiyle.

Musss canım benim çok teşekkür ederim. Musmutlu bir ömür geçirmemiz dileğiyle hep birlikte.

Bende bugün alışverişimi yaptım bir parti evinden. Alsancak'ta çalışmanın faydaları diyelim herşey elimin altında. Eğlenceli şapkalar, masa örtüsü, kağıt peçeteler, happy birtday yazıları, uçan balonlar, mumlar, çılgın gözlükler, şapkalar ve dahası herşeyi aldım. Akşam bir güzel saklamam lazım aldıklarımı tabi. Cumartesi günü de bjk'lı balonlar aldım onları şişirticem havada duracak onlar. Canım aşkım çok mutlu olacak eminim çok şaşıracak. İş arkadaşlarını da organize ettim. Herkes bizde olacak o akşam.

Canım ne güzel organizasyon yapmışsın. Çok mutlu olacak eşin, ben bile heyecanlandım sen anlatınca. Tüm sevdikleriyle bir arada olacak hem de bunları ona çaktırmadan nasıl hazırladın die çok şaşıracak.

Evlenince hep istemiştim canım sürpriz parti yapmak çünkü evlenmeden olmuyor böyle şaşalı şeyler. Şimdi yapıcam çok merak ediyorum tepkisini. Hemen pzts gelsin hazırlıklara başlayım istiyorum.

canlar merhabalar nasılsınız görüşmeyeli???

ben iyiyim eşim toparlandı çok şükür ara ara dikişleri kanama yapıyor ama genel itibariyle maşallah diyorum... dün büyük bir avm ye gittik yılbası için bir sürü alışveriş yaptık agaç aldık süsler aldık,yılbası kapı celngı aldık ledler aldık bol bol eglendık alırken hele eve gelır gelmez süsleme işine grdik muazzam keyflıydı aksamları ledler yanıp sönüo falandesarj olduk anlayacgnz ...

lovelylcm enişteye ne güzel sürpriz hazırlıyormussun tebriklercok mutlu olck bnce senın gibi bi eşi oldgu için çok şanslı...

bnmde eşimn ocagn 6 da dogum günü bende tam tersi başbaşa kutlamayı düşünüyorum evde ona göre bir hazırlık ypıp mumlarla süslicem ehr tarafı bnmd ehayalımde hep basbasa kendı evımzde kutlamak vardı ileriki kutlamalar ıllakı aılelerle olur ben o yzuden ılk kutlmayaı basbasa planlıorum allah kısmet ederse..ama senınkıde cok cok tatlı olcak emınım canısı

kımsecıkler grmıo artık topiğe herkes terklerde vallahi...

sende ne var ne yok lovelyli iznede yarılıomussun bol bol dınlenırsın ohh valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…