Mercim otel konusunda Mardan diyorum ha-ri-ka.
Merci'm 1+1 küçük gelir. Biz 2+1'e sığamıyoruz. Bebek yapacak olsak oturma odasını bozmamız lazım o da olacak şey değil, eşyalarımız yepyeni çünkü kıyamam.
ben geldimmmm
sınav fena zordu kesin sonuç yerlerde gelicek. soruları yetiştiremedim bile. Türkçeden bile birkaç tane boş bıraktım, moralim bozuldu çok fena
canım evden vazgeçtik o kuş kadar eve 100bin peşinat istedi müteahit. benim o kadar peşinatım olsa 1 odalı ev mi bakarım hey Allahım.
otelde de cornelia yı seçtik canım Mardan da animasyon yok akşamları çok sıkılırız. tamam mükemmel bi yapı ama biraz daha üst yaş grubuna hitap ediyo o otel. bugün de kayınvalidemin bi arkadaşı Napıcaksınız kızım balayında animasyonu siz diyo çok güldüm
ama biz seviyoruz otellerde eğlenmeyi öyle boş boş sıkılırız
Kızlar hiç kaynatmamışsınız bugün yaaaa Pernic te unuttu bizi
canım ilk sınavlar öyle olur hep hiç bozma moralini zamanla sen sınav sistemine alıştıkça toparlanır herşey. bende hiçbi kpss denemesinde yetiştiremezdim sorularıaaa sınavda da yetiştiremedim zaten hiç iyi bi örnek değilim ben
Günaydınlar bugün daha da soğuk. İzmir 2 gündür donuyor. Sabahları çok zor kalkıyorum artık ağlıyorum resmen mızıklanıyorum. Neyseki iznime az kaldı geri sayım yapıyorum.
Gunaydiiiiiiiinnnnn
Yorulmusum kac gundur heralde daha simdi kalktim. Gunesi gorunce biraz isinmistir diye dusundum ama demek hala soguk.
Herkes unuttu bu ara bizi lovelym. Bazen cosuyo sayfa bazen boyle duruluyo.
Baglansa artik su dogalgaziniz evler daha soguk oluyo valla. Bizimde salon ve mutfak petekleri kendi kafalarina gore yanio 3 gundur onlarda buzz. Aslinda eve girmeden temizletin petekleri demisler ama biz bi telaseyle yerlestigiMiz icin kaldi. Evin en sicak yeri banyo petege el surulmuo o derece
Soguklarda orda otururuz bizde artik
Demek ptesi evde parti var ne guzel dusunmussun. Simdiden kutluyayim seninle bereber nice mutlu yaslari olsun canim...
Günaydınlar soğuklar devam ediyor, hala doğalgazım bağlanmadı. Oturma odasında yiyip içiyoruz. 2 gündür dijitürkümüzde bozuk televizyon izleyemiyoruz. Herkes bilgisayarını alıyor kucağına sobanın yakınına oturuyor. Randevu alıp gelecekler bakalım. Telefon bekliyoruz. Bu ara pratik şeyler yapıp geçiştiriyoruz akşamları mutfak çok soğuk çünkü ellerim donuyor.
Herkes nerelerde bu arada? İnciçiçeği, merci ve ben yazıyoruz.
Nena evinin keyfini sürüyor sanırım.
Pernic desek unuttu bizi.
Giz evlilik telaşesine düştü.
Chelzy buralardadır.
Alde de okuyucu o da buralardadır.
Stanki göbüş büyütüyor.
Sedulu nerelerde? Puknas???
Canım ya dikkat et kendine valla havalar çok soğudu. Benim dışarı çıkasım gelmiyor kaç gündür inip kırtasiye gitmem lazım dışarı kafamı uzatamıyorum. Bu sene ben çok üşüyorum ya. Sizin neden bağlanmadı ki canım doğalgazınız.
Bu arada ben de eşinin doğum gününü kutluyorum, sağlıklı, mutlu, aşklı güzel bir yaş geçirmesi dileğiyle.
Musss canım benim çok teşekkür ederim. Musmutlu bir ömür geçirmemiz dileğiyle hep birlikte.
Bende bugün alışverişimi yaptım bir parti evinden. Alsancak'ta çalışmanın faydaları diyelim herşey elimin altında. Eğlenceli şapkalar, masa örtüsü, kağıt peçeteler, happy birtday yazıları, uçan balonlar, mumlar, çılgın gözlükler, şapkalar ve dahası herşeyi aldım. Akşam bir güzel saklamam lazım aldıklarımı tabi. Cumartesi günü de bjk'lı balonlar aldım onları şişirticem havada duracak onlar. Canım aşkım çok mutlu olacak eminim çok şaşıracak. İş arkadaşlarını da organize ettim. Herkes bizde olacak o akşam.
Canım ne güzel organizasyon yapmışsın. Çok mutlu olacak eşin, ben bile heyecanlandım sen anlatınca. Tüm sevdikleriyle bir arada olacak hem de bunları ona çaktırmadan nasıl hazırladın die çok şaşıracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?