347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evin içinde donuyorum resmen

balkonları yıkamıştım sanırım ayaklarımı biraz ıslatmışım üşütmesem bari

merakla eşimi bekliyorum izin alabilirse akşam anneme gidicizz bu hafta gitmeyiz dioduk arabamız orda kalınca mecbur olduk iyi oldu

ayrıca göz doktoruna da gitmeyi düşünüyorum. ders çalışırken falan bi süre sonra gözlerim bulanıklaşıo ufak yazıları okurken. sınavda falan optiği dolduruken her şey birbirine karışıo sanki. önlemi alalım da sınavda bi sorun çıkmasın. en çok korktuğum işaretlerken kaydırma yapmak. bi kere başıma geldi çok koyuyo insana

yazık ya neden soguk evın peteklerın mı bozuk,bizim ev hamamdı 2 gundur mınımumda peteklerı yakıoruz bıldgn sıfır kol bodyle gezıyorum...

gözlern nie öle oldu cnm bnm ya bı gorun doktora belkı dınlendırıcı verir....damlada verebılr onlemını al da bozulmasın gozlern kuzucuk

çok soğuk değil ama sıcakta olmuyo. yelek giyiyorum kalın eşofmanla falan duruyorum
peteklerin temizlenmesi gerekiomuş arada bizimki hiç temizlenmemiş. bide hava falan yaparsa ısınmazmış. bi ara çaresine bakıcaz artık

bilmiyorum canım ya annemde öyle dedi dinlendirici falan verse iyi olucak randevu aldım bakalım gidicem yarın

eşimde izin almış gideyim hazırlanayım öpüyorum sizi görüşürüz

cnm bir an önce yaptrn peteklerı hasta olmayın havalar artık cok soguk oluo....

evet baktır gözlerne gelısmelerden bıze haber ver hadi çok öpüldün...

Canım çok teşekkür ederim bende bundan sonraki yaşlarını nasılsa şaşasız kutlarız ikimiz dedim. O yüzden kalabalık istedim ilkini. Sürekli kalabalık kutlayamayız ki bundan sonrakileri. İkimizde farklı düşünmüşüz yani ama sonuçta düşünmemiz yeter. Öyle ya da böyle her şekilde mutlu olmamalılar onları düşünen eşleri var. Valla benim bir şey yapmamam lazımda aslında. Çünkü benim doğum günüm gelin mevlüdünün olduğu güne denk geldi ve akşam eşim bir çiçek alıp gelmiş. Bende annelerimize dedim ki hep birlikte yemeğe gidip kutlayalım. Söyledim de yemeğe gittik o akşam yoksa totosunu kaldıracağı yoktu. Bir kaç gün sonrada bir mağazada bot beğendim onu aldı. O da gene sürpriz olmadı.

İznime az kaldı geri sayım yapıyorum bu arada çok mutluyum öyle ihtiyacım varki dinlenmeye.

oooo parti varmış pazartesi lovelym çok sevinicek eşin eminim çok da şaşırıcak
kış geldi çattı ne zaman yapıcaklar ki doğalgazınızı

Çokkk soğuk dışarsı eve tıkıldık, bugün iş dönüşü bir magazaya uğradım bebek kıyafetlerine baktım çok eğlenceliydi. 2-3 gündür erkenden uyuyorum. Uykuya doyamıyorum. Bebişimi görmeye 2 gün kaldı.

iki gün sonra görcez mi kız olduğunu

iki gün sonra görcez mi kız olduğunu

En son 7+5 ken gördüm. Bezelye kadardı. Şimdi neyle karşılaşılacağımı çok merak ediyorum. Bana da kızım olacak gibi gelmeye başladı. Çünkü çirkinleştim. Kız bebek annenin güzelliğini alırmış anne hamileyken çirkinleşirmiş. Erkek bebekte anneye güzellik gelirmiş. Ben bariz çirkinleştim.

oooo parti varmış pazartesi lovelym çok sevinicek eşin eminim çok da şaşırıcak
kış geldi çattı ne zaman yapıcaklar ki doğalgazınızı

Canım inşallah ya nasıl bir tepki verecek çok merak ediyorum. Benim eşim öyle gösteremez pek duygularını falan, bana gösterirde başkaları olunca göstermez ama şaşkınlığını da saklayabileceğini sanmıyorum bu sefer bakalım.

Bebek kıyafetlerine bende bakıyorum gizliden, hemen soruyorlar bende kuzenimin bebeğine falan diyorum. İş yerimin yakınlarında da bakmıyorum iş arkadaşlarıma yakalanırım diye.

Artık belli olur herhalde cinsiyeti bizede yaz mutlaka. Allah gönlüne göre versin. Benimde gönlümden geçen önce sağlıklı sonra kız bebeğimin olması. 2-3 senemiz var ama herhalde daha.

Stankiii giderken çikolata ye de kıpırdansın minikkk.Bakalım ne olacak cinsiyeti.
Çağandan önce farketmez cinsiyeti diyordum ama ondan sonra erkek çocuğum olsun istiyorum.Tabii önce sağlıklı sıhhatlı olsunda ama erkek olsun.
Lovelıycım eşinin dogum gunu şimdiden kutlu olsun.Ne güzel düşünmüşsün parti etkinliğini.İyi eğlenceler şimdidenn canımm

Gunaydinlarr

Simdi geldim doktordan. Gozlerimde ileri derecede bozukluk varmis oyle dedi. Gozluk verdi. Ders calisirken bilgsayara falan bakarken takarsin, Simdilik 0.75 veriyorum , Aslinda 2 derece falan dedi. Anlamadim nie boyle verdi.

Esimde de goz alerjisi varmis. Surekli damla kullanicakmis. Aksamlari gozleri cok kanlaniyodu.

Bu arada stankicim merakla bekliyoruz bebisten haberleri. Bende kiz cocuklarini cok seviyorum

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun ikinizede canımmm başlangıç için öyle vermiş olabilir senin numarayı ilerlemesini durdurur.

Canım çok teşekkür ederim.

Kuzum 2 olsaydı gözün 2'ye alışırdı. Daha rahat ederdin ama gözün fazlasını isterdi. Alışmasın diye vermiştir. Bende lenste öyle takıyorum.

Canım çok teşekkür ederim.

Kuzum 2 olsaydı gözün 2'ye alışırdı. Daha rahat ederdin ama gözün fazlasını isterdi. Alışmasın diye vermiştir. Bende lenste öyle takıyorum.

çok geçmiş olsun ikinizede canımmm başlangıç için öyle vermiş olabilir senin numarayı ilerlemesini durdurur.

teşekkür ederim canlar.

anladım şimdi. zaten 0.75 in üstünde cam koyunca bulanık görmüştüm. rahat görebildiğin en yüksek dereceyi verelim demişti

Son düzenleme:

hiç öyle düşünme canım ya çirkin hamile olurmuymuş hiç karnın biraz daha büyüsün bak ne tatlı olcaksın

chelzym bende yeğenim olduktan sonra kendi bebeğim erkek olsun istiyorum bıkkınlık geldi kızdan gerçi kendisi erkek fatma olduğu için hiç aratmıyo erkekleri
lovelym benim aklımdan 4-5 yıl hiç geçmiyo bebek fikri ama yinede bi kıyafet görünce yapışıyorum hemen çok tatlı oluyolar ama ya minicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…