- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
iyi canımm iş güüçç senden nabeer :) eşine çok geçmiş olsuunn hızla iyileşmesine sevindim :)aldoşşşş canım naberrr
iyi canımm iş güüçç senden nabeer :) eşine çok geçmiş olsuunn hızla iyileşmesine sevindim :)
evin içinde donuyorum resmen
balkonları yıkamıştım sanırım ayaklarımı biraz ıslatmışım üşütmesem bari
merakla eşimi bekliyorum izin alabilirse akşam anneme gidicizz bu hafta gitmeyiz dioduk arabamız orda kalınca mecbur olduk iyi oldu
ayrıca göz doktoruna da gitmeyi düşünüyorum. ders çalışırken falan bi süre sonra gözlerim bulanıklaşıo ufak yazıları okurken. sınavda falan optiği dolduruken her şey birbirine karışıo sanki. önlemi alalım da sınavda bi sorun çıkmasın. en çok korktuğum işaretlerken kaydırma yapmak. bi kere başıma geldi çok koyuyo insana
yazık ya neden soguk evın peteklerın mı bozuk,bizim ev hamamdı 2 gundur mınımumda peteklerı yakıoruz bıldgn sıfır kol bodyle gezıyorum...
gözlern nie öle oldu cnm bnm ya bı gorun doktora belkı dınlendırıcı verir....damlada verebılr onlemını al da bozulmasın gozlern kuzucuk
çok soğuk değil ama sıcakta olmuyo. yelek giyiyorum kalın eşofmanla falan duruyorum
peteklerin temizlenmesi gerekiomuş arada bizimki hiç temizlenmemiş. bide hava falan yaparsa ısınmazmış. bi ara çaresine bakıcaz artık
bilmiyorum canım ya annemde öyle dedi dinlendirici falan verse iyi olucak randevu aldım bakalım gidicem yarın
eşimde izin almış gideyim hazırlanayım öpüyorum sizi görüşürüz
canlar merhabalar nasılsınız görüşmeyeli???
ben iyiyim eşim toparlandı çok şükür ara ara dikişleri kanama yapıyor ama genel itibariyle maşallah diyorum... dün büyük bir avm ye gittik yılbası için bir sürü alışveriş yaptık agaç aldık süsler aldık,yılbası kapı celngı aldık ledler aldık bol bol eglendık alırken hele eve gelır gelmez süsleme işine grdik muazzam keyflıydı aksamları ledler yanıp sönüo falandesarj olduk anlayacgnz ...
lovelylcm enişteye ne güzel sürpriz hazırlıyormussun tebriklercok mutlu olck bnce senın gibi bi eşi oldgu için çok şanslı...
bnmde eşimn ocagn 6 da dogum günü bende tam tersi başbaşa kutlamayı düşünüyorum evde ona göre bir hazırlık ypıp mumlarla süslicem ehr tarafı bnmd ehayalımde hep basbasa kendı evımzde kutlamak vardı ileriki kutlamalar ıllakı aılelerle olur ben o yzuden ılk kutlmayaı basbasa planlıorum allah kısmet ederse..ama senınkıde cok cok tatlı olcak emınım canısı
kımsecıkler grmıo artık topiğe herkes terklerde vallahi...
sende ne var ne yok lovelyli iznede yarılıomussun bol bol dınlenırsın ohh valla
Çokkk soğuk dışarsı eve tıkıldık, bugün iş dönüşü bir magazaya uğradım bebek kıyafetlerine baktım çok eğlenceliydi. 2-3 gündür erkenden uyuyorum. Uykuya doyamıyorum. Bebişimi görmeye 2 gün kaldı.
iki gün sonra görcez mi kız olduğunu
oooo parti varmış pazartesi lovelym çok sevinicek eşin eminim çok da şaşırıcak
kış geldi çattı ne zaman yapıcaklar ki doğalgazınızı
Çokkk soğuk dışarsı eve tıkıldık, bugün iş dönüşü bir magazaya uğradım bebek kıyafetlerine baktım çok eğlenceliydi. 2-3 gündür erkenden uyuyorum. Uykuya doyamıyorum. Bebişimi görmeye 2 gün kaldı.
En son 7+5 ken gördüm. Bezelye kadardı. Şimdi neyle karşılaşılacağımı çok merak ediyorum. Bana da kızım olacak gibi gelmeye başladı. Çünkü çirkinleştim. Kız bebek annenin güzelliğini alırmış anne hamileyken çirkinleşirmiş. Erkek bebekte anneye güzellik gelirmiş. Ben bariz çirkinleştim.
çok geçmiş olsun ikinizede canımmm başlangıç için öyle vermiş olabilir senin numarayı ilerlemesini durdurur.Gunaydinlarr
Simdi geldim doktordan. Gozlerimde ileri derecede bozukluk varmis oyle dedi. Gozluk verdi. Ders calisirken bilgsayara falan bakarken takarsin, Simdilik 0.75 veriyorum , Aslinda 2 derece falan dedi. Anlamadim nie boyle verdi.
Esimde de goz alerjisi varmis. Surekli damla kullanicakmis. Aksamlari gozleri cok kanlaniyodu.
Bu arada stankicim merakla bekliyoruz bebisten haberleri. Bende kiz cocuklarini cok seviyorum
Stankiii giderken çikolata ye de kıpırdansın minikkk.Bakalım ne olacak cinsiyeti.
Çağandan önce farketmez cinsiyeti diyordum ama ondan sonra erkek çocuğum olsun istiyorum.Tabii önce sağlıklı sıhhatlı olsunda ama erkek olsun.
Lovelıycım eşinin dogum gunu şimdiden kutlu olsun.Ne güzel düşünmüşsün parti etkinliğini.İyi eğlenceler şimdidenn canımm
Gunaydinlarr
Simdi geldim doktordan. Gozlerimde ileri derecede bozukluk varmis oyle dedi. Gozluk verdi. Ders calisirken bilgsayara falan bakarken takarsin, Simdilik 0.75 veriyorum , Aslinda 2 derece falan dedi. Anlamadim nie boyle verdi.
Esimde de goz alerjisi varmis. Surekli damla kullanicakmis. Aksamlari gozleri cok kanlaniyodu.
Bu arada stankicim merakla bekliyoruz bebisten haberleri. Bende kiz cocuklarini cok seviyorum
Canım çok teşekkür ederim.
Kuzum 2 olsaydı gözün 2'ye alışırdı. Daha rahat ederdin ama gözün fazlasını isterdi. Alışmasın diye vermiştir. Bende lenste öyle takıyorum.
çok geçmiş olsun ikinizede canımmm başlangıç için öyle vermiş olabilir senin numarayı ilerlemesini durdurur.
En son 7+5 ken gördüm. Bezelye kadardı. Şimdi neyle karşılaşılacağımı çok merak ediyorum. Bana da kızım olacak gibi gelmeye başladı. Çünkü çirkinleştim. Kız bebek annenin güzelliğini alırmış anne hamileyken çirkinleşirmiş. Erkek bebekte anneye güzellik gelirmiş. Ben bariz çirkinleştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?