hiç öyle düşünme canım ya çirkin hamile olurmuymuş hiç karnın biraz daha büyüsün bak ne tatlı olcaksın
chelzym bende yeğenim olduktan sonra kendi bebeğim erkek olsun istiyorum bıkkınlık geldi kızdangerçi kendisi erkek fatma olduğu için hiç aratmıyo erkekleri
lovelym benim aklımdan 4-5 yıl hiç geçmiyo bebek fikri ama yinede bi kıyafet görünce yapışıyorum hemen çok tatlı oluyolar ama ya minicik
Kızlar bugün bana düğün bayramDoktor cinsiyet ile ilgili yorum yaptı kesin değil dedi. Haftaya söyliycem dedi. Ben fotograflarını yükliycem siz bir tahminde bulunun bakalım. Çok güzel şeyler duydum Allah'ım bu duyguları isteyen herkese yaşatsın. Düşünebiliyor musunuz parmaklarını bile gördüm. Çok mutluyuzzzzzzz Allah'ıma şükür. Fotoğraflarımız geliyor.
Oyyy yerim ben o parmakları. Koy bakalım resimlerini minnoşumuzun bir tahminde bulunayım ben. Darısı benim başımada inşallah nasıl güzel bir duygu tahmin edebiliyorum ama yaşamak eminim daha güzeldir allah bizlerede nasip etsin inş. Neler dedi doktor?
Oy bu minnak erkek olabilir eğer gördüğüm şey pipisiyse. Doktor bir yorum yapmadı mı?
Hastanemi değiştirdim, bundan önceki doktorum çok suratsızdı. Araştırdım bir bayan doktor buldum, ama doktorun randevuları doluydu. Ben erkek doktordan çekiniyordum ama çok araştırdım Dr. Doğan Cüceloğlu diye bir doktor vardı herkes çok iyi yorumlar yapmış ona gidiyim dedim. Ve doktorumu buldum. Çok iyi bir doktor, güler yüzlü, çok ilgili, yiyeceklerime kadar herşeyi söyledi. Annem yanımızda olduğu için ağzını kapattı bana ve eşime döndü diyorki bir sınırlama yok(anladınız siz) Hani Doğan Cüceloğlu varya pisikolojik ve bilimsel mekaleler yazan bu doktor onun yiğeniymiş.
Doktor erkek olabilir çıkıntısı var dediKesin değil haftaya söylerim dedi.
Doktor şimdi bebeği bana anlatıyor, şurda şusu var burda busu var diyor. Bak burda gözleri var gördün mü dedi, bende evet göz kırptı dedimDoktorda yok artık diyor.
Hahahah yokmuymuş gerçekten dermişim?
Bana da öyle göründü. Haftaya kesin öğrenir ona göre hazırlıklara başlarsınız artık canım. İşin en güzel kısmı bebişe cicler, bebek arabası, bebek odası hazırlamak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?