347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ya sorma canım benim bir de işyerimin dibi 100 metre yanım carter's, onun biraz yanı mothercare napıcam bilmiyorum.

Stanki doktordan gelince yaz bize. Bakalım tahminin doğru çıktı mı?

Tunaydin guzellikler

Hava burda kapkaranlik. Karanlikta uyuyakalmisiz.
Arkadasimin da gelin mevludu varmis bugun benimde carsida islerim vardi Ama gitmesemde ayip olucak 1 saat falan ugramaya calisicam artik.

Stanki evet kuzum merakla haberleri bekliyoruZ. Minisimiz nasilmis bakalim..

Ayyy kuzular havalar 10 derece düşecekmiş salıdan itibaren. Neyseki izindeyim evde olduğumdan soğuk hava dalgasıyla boğuşmayacağım. Açarım sobamı yaparım kahvemi uzatırım bacaklarımı ohhh.

Bende dün biraz kendimi bakıma aldım bacaklarım olmuş Belgrad ormanları. Dün akşam bızzbızz aşkımın başını ütüledim. Bugünde güzelleşmeye devam işten çıkıp saç kestirmeye gideceğim ama ondan önce doğum günü hazırlıkları tam gaz balonları şişirteceğim. Beşiktaşlı balonlar aldım aşkıma havada duracak onlar. Sonra kuaföre, sonra eve bızbıza devam. Yarın temizlik, pazartesi hazırlık.

Son düzenleme:
Kızlar bugün bana düğün bayram Doktor cinsiyet ile ilgili yorum yaptı kesin değil dedi. Haftaya söyliycem dedi. Ben fotograflarını yükliycem siz bir tahminde bulunun bakalım. Çok güzel şeyler duydum Allah'ım bu duyguları isteyen herkese yaşatsın. Düşünebiliyor musunuz parmaklarını bile gördüm. Çok mutluyuzzzzzzz Allah'ıma şükür. Fotoğraflarımız geliyor.

Oyyy yerim ben o parmakları. Koy bakalım resimlerini minnoşumuzun bir tahminde bulunayım ben. Darısı benim başımada inşallah nasıl güzel bir duygu tahmin edebiliyorum ama yaşamak eminim daha güzeldir allah bizlerede nasip etsin inş. Neler dedi doktor?

Geçen sefer gittiğimde kalp atışını sadece görebilmiştik, duyamamıştık küçük olduğu için. Bugün kalp atışlarını duydum gözlerimden yaşlar süzüldü. İkili test sonuçlarım iyi çıktı, burnunu ölçerken yüzü üstü döndü doktor yarım saat döndürmeye çalıştı, bana gülme krizi geldi.

Eşim benimle içeri girmekte çekiniyordu, biz gittiğimde içerden bir çift çıktı. Eşime güç geldi, oda içeri girdi. İçerde annem, ben, eşim vardık. Doktora bir annem soru soruyor, bir eşim. Doktor bu kadar meraklı bir aile görmemiştir.

Hastanemi değiştirdim, bundan önceki doktorum çok suratsızdı. Araştırdım bir bayan doktor buldum, ama doktorun randevuları doluydu. Ben erkek doktordan çekiniyordum ama çok araştırdım Dr. Doğan Cüceloğlu diye bir doktor vardı herkes çok iyi yorumlar yapmış ona gidiyim dedim. Ve doktorumu buldum. Çok iyi bir doktor, güler yüzlü, çok ilgili, yiyeceklerime kadar herşeyi söyledi. Annem yanımızda olduğu için ağzını kapattı bana ve eşime döndü diyorki bir sınırlama yok (anladınız siz) Hani Doğan Cüceloğlu varya pisikolojik ve bilimsel mekaleler yazan bu doktor onun yiğeniymiş.

Doktor şimdi bebeği bana anlatıyor, şurda şusu var burda busu var diyor. Bak burda gözleri var gördün mü dedi, bende evet göz kırptı dedim Doktorda yok artık diyor.

Hahahah yokmuymuş gerçekten dermişim?

Doktor erkek olabilir çıkıntısı var dedi Kesin değil haftaya söylerim dedi.

Bana da öyle göründü. Haftaya kesin öğrenir ona göre hazırlıklara başlarsınız artık canım. İşin en güzel kısmı bebişe cicler, bebek arabası, bebek odası hazırlamak sanırım.

İlk 3 ay doktor bazı riskli gebelere yasaklamıştı. Bizim riskli bir durum olmadığı için hiç yasak gelmemişti. Ama dikkat ediyorduk. Şimdi en azından içimiz rahat olur.

Kızlar hamile olduğunuz aklınızda bulunsun nar ve adaçağı hamilelere yasak.

Ay sorma lovely son 2 mağaza gezişimde de hep cıvıl cıvıl kız kıyafetlerine baktım kendimi kıza hazırlamıştım. Hatta dün bir mağazayı kapatmışlar son ürünleri çok ucuz fiyata satıyorlardı az daha kız bebek ayakkabısı alacaktım İçim gitti.

oyyy stankim minnak kuzu yaa nasıl bişey böyle mucize gibi

ben pek anlayamadım ama siz erkek deyince büyütüp iice baktım olabilir gibi geldi. hayırlısıyla sağlıklı olsun inşallah

Miğde buluntalarımızın 1 hafta sonra geçmesi gerekiyormuş. Son zamanlarda hamilelerin 3. ayından sonra kullandığı elevit diye bir vitamini vardı. Onda domuz katkısı olduğu haberleri çıkmıştı. Doktor ben onu araştırdım içinde gerçekten domuz katkısı varmış dedi. Bana bitkisel içerikli bir vitamin verdı. Çoğu doktor hiç araştırmıyor direk elevit veriyor. Doktor ordan da gözüme girdi.

oyyy stankim minnak kuzu yaa nasıl bişey böyle mucize gibi

ben pek anlayamadım ama siz erkek deyince büyütüp iice baktım olabilir gibi geldi. hayırlısıyla sağlıklı olsun inşallah

Çok sağol canım. Gerçekten mucize ya. En son aşağıdaki resimde 7+5 di. Baksana 5 haftada herşeyi oluşmuş.

selam kızlar nasılsınız bakalım,geçmişi okuyamadım umarım her kes iyidir..istememizi nişanımızı yaptık geldik:) her şey çok güzeldi kızlar darısı benim gibi bekarların başına.boğaz manzaralı çok güzel bir restaurantta oldu nişan aile arası bir yemekti.bridge restaurantta istanbul'da olanlarınızdan belki bilen vardır.istemede damada tuzlu kahveyi içirdi kuzenim valla çocuğun gıkı çıkmadı:) her şey güzeldi anlayacağınız uzun uzun anlatmadım ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…