selam kızlar nasılsınız bakalım,geçmişi okuyamadım umarım her kes iyidir..istememizi nişanımızı yaptık geldik:) her şey çok güzeldi kızlar darısı benim gibi bekarların başına.boğaz manzaralı çok güzel bir restaurantta oldu nişan aile arası bir yemekti.bridge restaurantta istanbul'da olanlarınızdan belki bilen vardır.istemede damada tuzlu kahveyi içirdi kuzenim valla çocuğun gıkı çıkmadı:) her şey güzeldi anlayacağınız uzun uzun anlatmadım ama..
oy stankimmm ben onun parmaklarını yerim yaaa tüylerim diken diken oldu resimlere bakınca muhteşem bir duygudur eminim yaa eşin de iyiki girmiş içeri senin duygularını daha iyi anlamıştırminicik oğluşun hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah
nakkaştepe bridge muhteşemdir ya bayılıyorum ben orayahayırlı olsun puknasım darısı başına
lovelymi de tatile gönderdik bugun itibariyle artık iyice sessizleşir burası
Hastanemi değiştirdim, bundan önceki doktorum çok suratsızdı. Araştırdım bir bayan doktor buldum, ama doktorun randevuları doluydu. Ben erkek doktordan çekiniyordum ama çok araştırdım Dr. Doğan Cüceloğlu diye bir doktor vardı herkes çok iyi yorumlar yapmış ona gidiyim dedim. Ve doktorumu buldum. Çok iyi bir doktor, güler yüzlü, çok ilgili, yiyeceklerime kadar herşeyi söyledi. Annem yanımızda olduğu için ağzını kapattı bana ve eşime döndü diyorki bir sınırlama yok(anladınız siz) Hani Doğan Cüceloğlu varya pisikolojik ve bilimsel mekaleler yazan bu doktor onun yiğeniymiş.
şaka maka düğüne 6buçuk ay kalmış yaa nasıl yetişicek o kadar işherşeyi erteleyip duruyoruz valla nişanlım da direk balayına ışınlanmak istiyo bu aralar
cok heyecanlandım stankim senı dusunemıyorum ble tatlım.... yesın teyzesı onun totişini
bu saate sadece sen oluosun kuzus bıde merci burdaymış bi slm verim
ben bugun tum gun pijamalarımla evdeydım kocısle takıldık agacımızı da yaktık romnatık romantık oturuoz kocıste bı yandan kıtap okuo ben geyıklerdeyım
cok heyecanlandım stankim senı dusunemıyorum ble tatlım.... yesın teyzesı onun totişini
bu saate sadece sen oluosun kuzus bıde merci burdaymış bi slm verim
ben bugun tum gun pijamalarımla evdeydım kocısle takıldık agacımızı da yaktık romnatık romantık oturuoz kocıste bı yandan kıtap okuo ben geyıklerdeyım
ayyy nası özeniyorum şu pijamayla evde keyif yapma olayına yaa 6buçuk ay sonra bende yapcam işte ohhhh
özen özenki sende cabucak evlenohhh valla yan geldık yatık butun gun az bsyde oynas moynas oldu sımdı kupalarda caylarımızı ıcıoz
Sağol canım benim, yaşadığım mutluluk tarifsiz. Şükürler olsun.
Siz şimdi ışıkları kapatıp, ağacın kırmızı yanan led ışıklarıyla aydınlanıyorsunuzdur.Çok romantik. Nena
nasıl yetişcez hiç bilmiyorum zaten acayip bi rahatlık var üstümüzde6 ay gözünüze çok gelmesin, bak gör birden bir yoğunluk başlayacak sonra nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.
Kızlar yoğun bir giz geldi bugün koşturduk ama değdi nişanlımın düğünde takacağı su yolu setini aldık her hafta sonu çok yoğun
Stanki canım çok çok duygulandım cinsiyeti kalbimden geçen hissetiğim şey erkek olduğu sanırsambir erkek geliyor
Lovelym izine çıkmış ki bu havalarda en iyisi oh mis gib evinde keyfni yap canım
selam kızlar nasılsınız bakalım,geçmişi okuyamadım umarım her kes iyidir..istememizi nişanımızı yaptık geldik:) her şey çok güzeldi kızlar darısı benim gibi bekarların başına.boğaz manzaralı çok güzel bir restaurantta oldu nişan aile arası bir yemekti.bridge restaurantta istanbul'da olanlarınızdan belki bilen vardır.istemede damada tuzlu kahveyi içirdi kuzenim valla çocuğun gıkı çıkmadı:) her şey güzeldi anlayacağınız uzun uzun anlatmadım ama..
nakkaştepe bridge muhteşemdir ya bayılıyorum ben orayahayırlı olsun puknasım darısı başına
lovelymi de tatile gönderdik bugun itibariyle artık iyice sessizleşir burası
Kızlar yoğun bir giz geldi bugün koşturduk ama değdi nişanlımın düğünde takacağı su yolu setini aldık her hafta sonu çok yoğun
amin canım inşallah çok teşekkür ederim.Canim tebrikler hayirli olsun. Hersey guzel gecmis anlasilan. Allah tamamina erdirsin insallah en kisa zamanda
Miğde buluntalarımızın 1 hafta sonra geçmesi gerekiyormuş. Son zamanlarda hamilelerin 3. ayından sonra kullandığı elevit diye bir vitamini vardı. Onda domuz katkısı olduğu haberleri çıkmıştı. Doktor ben onu araştırdım içinde gerçekten domuz katkısı varmış dedi. Bana bitkisel içerikli bir vitamin verdı. Çoğu doktor hiç araştırmıyor direk elevit veriyor. Doktor ordan da gözüme girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?