347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oy stankimmm ben onun parmaklarını yerim yaaa tüylerim diken diken oldu resimlere bakınca muhteşem bir duygudur eminim yaa eşin de iyiki girmiş içeri senin duygularını daha iyi anlamıştır minicik oğluşun hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah

nakkaştepe bridge muhteşemdir ya bayılıyorum ben oraya hayırlı olsun puknasım darısı başına

lovelymi de tatile gönderdik bugun itibariyle artık iyice sessizleşir burası

Çok sağol canım Aminnn.

Hani bizimkiler askerdeyken, askerden gelecek diye birbirimize teselli veriyorduk ya. O günler nasıl geldi geçti. Gün gelecek 2-3-4-5 yıl geçecek sizin bebişlerinizin heyecanlarınıda böyle mutlulukla paylaşıyor olacağız. Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca

Hastaneden dönerken apartmanın merdivenlerini hızlı hızlı çıkıyorum normalde eşim önden çıkar benim elimden tutup sürükleye süreklete çıkarız merdivenlerden. Ben bugün hızlı hızlı merdivenleri çıkınca arkamdan sesleniyor koş koş yaz hemen diye

şaka maka düğüne 6buçuk ay kalmış yaa nasıl yetişicek o kadar iş herşeyi erteleyip duruyoruz valla nişanlım da direk balayına ışınlanmak istiyo bu aralar

Bu arada geçen gün kafama takıldı, pernic çok uzun süredir yazmadı, kötü birşey olmuş olmasın Allah korusun.

cok heyecanlandım stankim senı dusunemıyorum ble tatlım.... yesın teyzesı onun totişini

bu saate sadece sen oluosun kuzus bıde merci burdaymış bi slm verim

ben bugun tum gun pijamalarımla evdeydım kocısle takıldık agacımızı da yaktık romnatık romantık oturuoz kocıste bı yandan kıtap okuo ben geyıklerdeyım

şaka maka düğüne 6buçuk ay kalmış yaa nasıl yetişicek o kadar iş herşeyi erteleyip duruyoruz valla nişanlım da direk balayına ışınlanmak istiyo bu aralar

6 ay gözünüze çok gelmesin, bak gör birden bir yoğunluk başlayacak sonra nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.

ayyy nası özeniyorum şu pijamayla evde keyif yapma olayına yaa 6buçuk ay sonra bende yapcam işte ohhhh

Sağol canım benim, yaşadığım mutluluk tarifsiz. Şükürler olsun.

Siz şimdi ışıkları kapatıp, ağacın kırmızı yanan led ışıklarıyla aydınlanıyorsunuzdur. Çok romantik. Nena

he aynen aynen çok romantıkte kocıs kıtap okuo actı ısıkları brazdan kapattrcam baslarım onun kıtabına

6 ay gözünüze çok gelmesin, bak gör birden bir yoğunluk başlayacak sonra nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.
nasıl yetişcez hiç bilmiyorum zaten acayip bi rahatlık var üstümüzde nişanlım da herşey ayrı stres ilk dans bile stres biz en iyisi direk balayına ışınlanalım diyo laf aramızda hiç iyi dans edemez de normalde herşeye kızlar stres yapar biz rolleri değiştik bu aralar benimde bu aralar hormonlarım bi acayip çalışıyo zaten

Kızlar yoğun bir giz geldi bugün koşturduk ama değdi nişanlımın düğünde takacağı su yolu setini aldık her hafta sonu çok yoğun

Stanki canım çok çok duygulandım cinsiyeti kalbimden geçen hissetiğim şey erkek olduğu sanırsambir erkek geliyor

Lovelym izine çıkmış ki bu havalarda en iyisi oh mis gib evinde keyfni yap canım

ne güzel birsürü şey hallettiniz gizim ya biz daha hiçbişey yapmadık neresinden başlıcaz bilmiyorum :44:

Canim tebrikler hayirli olsun. Hersey guzel gecmis anlasilan. Allah tamamina erdirsin insallah en kisa zamanda

nakkaştepe bridge muhteşemdir ya bayılıyorum ben oraya hayırlı olsun puknasım darısı başına

lovelymi de tatile gönderdik bugun itibariyle artık iyice sessizleşir burası

gerçektende muhteşemdi manzara yemeklere zaten laf yok her şey dörtdötlüktü.amin canım inşallah..lovelym tatile gitti demek güzel güzel eğlenir,dinlenir umarım.benim bir haftalık tatil bitti artık ders çalışma zamanı

Kızlar yoğun bir giz geldi bugün koşturduk ama değdi nişanlımın düğünde takacağı su yolu setini aldık her hafta sonu çok yoğun

hayırlı olsun gizcim güle güle tak inşallah.

Canim tebrikler hayirli olsun. Hersey guzel gecmis anlasilan. Allah tamamina erdirsin insallah en kisa zamanda
amin canım inşallah çok teşekkür ederim.

nenacığım biraz geç oldu ama olmadığım için yazamadım çok geçmiş olsun toplamıştır artık baya.

stanki benim bile gözlerimden yaşlar geldi Allah o mutluluğu herkese yaşatsın sizi tahmin edemiyorum kalbinin sesini duymak onu görmek içinde hissetmek muhteşem bir şey,hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın inşallah.

Selam kızlar uzun bi aradan sonra geldim bende
Geçmişi fazla toparlayamadım ama gördüğüm kadarıyla topicimizin nur topu gibi erkek bebeği olacak Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun stanki hamileliğinde sorunsuz gidiyormuş maşallah nazar değmesin.

Ben malumunuz üzere atanamadım.
Bi kaç gün inzivaya çekildim ve kafayı topladım bu sene lisans olarak sınava girmeye karar verdim. Kpss için son sınavım olacak daha da uğraşamam bu stresle benim herife de dedim olmazsa ev hanımı olurum sana börekler açarım dedim
Gerçi ev hanımlığı da bana göre değil yahu özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissederim.

Bu aralar yılbaşı telaşımız var. Hediye bulamadım daha ne alsam derdindeyim. Elbise alıcam bir de yılbaşına özel bu hafta alışverişte paraları yicem ben aç kalcam :18:

Ha bir de nena eşin ameliyat olmuştu bak yazının sonunda hatırladım geçmiş olsun inşallah bi sıkıntısı kalmamıştır.

puknasın nişanını nasıl okumadım ki telefondan giriyorum çünkü şimdi bilgisayara geçtim ve yazıyı gördüm çok tebrik ederim canım ya maşallah size gerçekten güzel bir mekanda olmuş istanbullu kızçeler bilir tebrikler aşkla güzellikle geçsin herşey o zaman sende 2014 gelini olacaksın

merci kuzum yavaş yavaş hallediyoruz bizde kuzu balayını halletiniz işte ordan başladınız yavaş yavaş atılım yapın altın uygun diye biz klasik düz bir su yolu aldık çok sade idi, bilezikler bile çok inmişti bilgin olsun , gelinliki gezin bol bol

ben bugün eminönden giderken istediğim elbise tarzı bindallıyı gördüm hatice sultanın muhteşm yüzyılda giydiği gelinliğe benziyordu acaba alsammı dedim elbiseli bindallı idi bakalım saniyede beğenebiliyorum

sedulum canım senin bu azmin başarıya dönüşecek inşallah ben inanıyorum güzel haberlerini alacağız atanacaksın inşallah

sstanki doktor hangi hastahanedeimiş bizide bilgilendirirmisin anlattığın kadarı ile doktor işini seven biri bu çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…