347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sstanki doktor hangi hastahanedeimiş bizide bilgilendirirmisin anlattığın kadarı ile doktor işini seven biri bu çok önemli

Pendik Bölge hastanesinde canım, google en iyi hekimler yazdığında, doktor hakkında yorumlar var, hiç kötü bir yorum okumadım. Doğan Cüceloğlu, Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuş. 13 yıllık tecrübesi var.

Son düzenleme:
sstanki doktor hangi hastahanedeimiş bizide bilgilendirirmisin anlattığın kadarı ile doktor işini seven biri bu çok önemli

[video=youtube;11qpCJYf4F0]http://www.youtube.com/watch?v=11qpCJYf4F0[/video]

Doktorun bir videosunu buldum Kel olan değil, karşısındaki.

[video=youtube;11qpCJYf4F0]http://www.youtube.com/watch?v=11qpCJYf4F0[/video]

Doktorun bir videosunu buldum Kel olan değil, karşısındaki.

erkek kadın doğum doktorları kadınlardan daha çok severek yapıyolar sanki işlerini ama yinede ne biliyim ben utanırım ya :44:

erkek kadın doğum doktorları kadınlardan daha çok severek yapıyolar sanki işlerini ama yinede ne biliyim ben utanırım ya :44:

Benim aklımın ucundan bile geçmiyordu erkek doktor, bende çok çekiniyorum ama iyi doktor bulmak çok zor bundan önceki bayan doktorun ağzından lafları kerpetenle alıyorduk, ve suratsız bir kadındı.

Kızlar ocakta patlıcan közleyince ocak mahvoluyordu, patlıcan közlemek için tabak şeklinde saç gibi birşey çıkartmışlar aldık denedik biraz önce tavsiye ediyorum. İçi çiğ kalmamış.

Kızlar ocakta patlıcan közleyince ocak mahvoluyordu, patlıcan közlemek için tabak şeklinde saç gibi birşey çıkartmışlar aldık denedik biraz önce tavsiye ediyorum. İçi çiğ kalmamış.

canım közmatiği diyorsun sanırsam evet çok güzel banada bir ablam aldı çeyizime arada a101 bim gibi yerlere geliyor

kızlar sizlere bir sorum olacak evli hatunlar daha iyi bilirler belki altın şu anda düştü annem babam bileziğini al dediler kartını verecekler bende bilezik almak istiyorum ama düz birşey olsun bozdurulunca değer olsun diyorum

kapalıçarşıda sorduk bana nişanda 2000 e takılan bilezik şu anda 1500 dü biz ise 2000 e 23 25 gramlarda alabiliyoruz şu anda o yüzden bugün yarın seçeceğim bilezik

beni işçiliği olmayan mat bilezik alacağım onun ismide simliymiş hiç takmayı düşünmüyorum ama taksam bile teki çok şık durur bide parlak değil mat olacak yada rose rengi pudraya kaçan birşey olacak

şimdi almamda sakınca varmıdır kızlar uygun diye , hatta nişanlımın aileside şimdi alacak yanı modelden sanırsam

birde siz damada düğünde neler taktınız biz hiç bilmiyoruz nişanda saat taktığımız için düğün de ne olur diye düşünüyorum annem babam kardeşimin ayrı ayrı takmasımı icap eder

bana bu konuda fikir verirmisiniz

inciceciğim evet romantik romantik takılıyoruz muazzam keyfli :)))

puknascım kuzenının nısanı hyrlı olsun darısı basınıza ınsallah yavrum...puknascm saol esım masallah cok ıyı sımdı

sedulum dınlen bırazck hayrlısı olsun 1 yıl daha dene bakalım emınım cok sıkıcıdır ama napcan yavrum be

sedulum saol eşim çok şükğr düzeldi yaaa zor zaman gecrdk ama sımdı masallahı var

stankiş erkek olunca nolmuş adam kım bılr kac bın tane totiş gördü bızımkınemı patlıcak sankı bnmde doktorumun erkek olmasnı ısterm kadınlar tırt hıc ıstemem kadın olsun...

Benim aklımın ucundan bile geçmiyordu erkek doktor, bende çok çekiniyorum ama iyi doktor bulmak çok zor bundan önceki bayan doktorun ağzından lafları kerpetenle alıyorduk, ve suratsız bir kadındı.

doğum zamanı gelince ben stres olurum doktorum erkek olursa ama yinede haklısın erkek doktorlar çok daha güleryüzlü tatlı dilli oluyo.

canım bizde bu aralar almayı düşünüyoruz bilezikleri çünkü yaza doğru tahminimce yine artıcak fiyatlar. biz damada 5i bir yerde ata takmayı düşünüyoruz çünkü nişanda saat taktık şimdi tekrar saat olmaz. malum bilezik falan da takamayacağımız için en iyisi o diye düşündük. ben hiç kendim için bilezik bakmadım ama normalde de bilezik falan takmadığım için hep yatırımlık değer kaybetmeyecek şeyler alcaz

Ben bu altın işlerinden pek anlamıyorum canım, eşime evlenirken saat takıldı, babam, annem, erkek kardeşim ayrı ayrı takı taktı ama ne takıldığını hatırlamıyorum. Bana takılan altınları 2 gün sonra bozdurduk, bankaya attık. Takılardan sadece set ve künye, bileklik şeklinde şeyler kaldı. Onlarıda takıyorum.

canım yorumun için sağol bizede yatırımlık bu modeli tavsiye ettiler nena canım bir baksana senin bileziklerin böylemi idi sanırsam seninkilerde düzdü değilmi

Eki Görüntüle 887843

gizim güldürdün beni hoşuma gitmedi değil.nişan benim değil kuzenimindi ama darısı bana inşallah öyle diyelim bana daha var nerdeee 2014 gelini olmak

nenacım
teşekkür ederim canım,bu arada eşinin iyi olmasına sevindim.burun ameliyatıydı galiba benim erkek arkadaşımda olmuştu baya bir zaman önce çok zor bir şey gerçekten.

ayyyy hayırrr yaaaa benim bir arkadşım hayatında kimse yokken şıp die 2013 gelini oluverdiyse seninde 2014 geini olman muhtemel cık cık cık ver elini evrene mesaj yollayacağız aşk olsun yaaaa olcak içimden geliyor

canım yorumun için sağol bizede yatırımlık bu modeli tavsiye ettiler nena canım bir baksana senin bileziklerin böylemi idi sanırsam seninkilerde düzdü değilmi

Eki Görüntüle 887843
canım benim bileziklerimde bundan simli düz model die almıştım. ben en sade model bunla die böyle seçmiştim ama yatırımlık düşünüyosan doğru tercih demişlerdi

ayy puknasım bende nişanlanan sen sandım telefondan eksik okumuşum şimdi pc ye geçince farkettim darısı en kısa zamanda sana inşallah

inciceciğim çok sağol sanırsam bende doğru tercih ettim çünkü işçilik hiç yokmuş fiyat düşmüyormuş çok doğru tercih

bende telden okuyunca öyle sandım ama belki puknasta hemen nişan yapar

gizcim sen baktıysan biliyosundur bunların ortalama fiyatı ne kadar? o kalın burmalardan daha mı iyiymiş bunlar? ben çok cahilim bu konularda bizde haftaya gidip bakalım kapalı çarşıdan bari

gizcim sen baktıysan biliyosundur bunların ortalama fiyatı ne kadar? o kalın burmalardan daha mı iyiymiş bunlar? ben çok cahilim bu konularda bizde haftaya gidip bakalım kapalı çarşıdan bari

canım benim kalın burmalarda güzel ben nedense bunları beğendim ya aslında alım gücüne kalmış canım 20 gram yaklaşık 1600 gibi bir rakama geliyor 25 gram 2000 oluyor ki gramı 80 den hesap edersek

bak biz nişanda 2000 bin tl ye aldık bileziği bilgiğim kadarı ile 20 gram yada 18 olabilir ama şimdi acaip düştü bilezik biz o zaman o kadara aldık şimdi o bileziğin emsalleri daha uygun

sen şimdi bilezik alırken tipine işçiliğne değilde bu gram düşükken bol bol gramın yüksekliğine önem ver canım şimdi alınıcak 2000 tl lik bilezik altın çıkarsa 2500 edecek bunu düşün

ayyy iyice hesap kitap insanı oldum çıktım

günaydın kızlar bu bir işaret mi diyelim ikinizde ben sanmışsınız ama yok bize daha var kpss ye hazırlanıyoruz şu sınav bir bitsin iş mevzu bir belirginleşsin ondan sonra nişan anlayacağınız daha var,ama yine de kısmet:)

Gunaydinnn

Dun gece nette gezerken bornovanin buyuk bir kisminda su kesintisi olacagini okudum. Bu sabah 11 den sali gece 11 e kadar kesilecek yaziodu.

Sabahin bi koru kalktim tuvalet banyo ovdum. Evde ne kadar kova, sise, surahi, tencere varsa doldurdum sonra bide dusa girdim evi ve kendimi pakladim ama umarim su falan kesilmez. Napariz yoksa kokusuruz mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…