Bu arada geçen gün kafama takıldı, pernic çok uzun süredir yazmadı, kötü birşey olmuş olmasın Allah korusun.
sstanki doktor hangi hastahanedeimiş bizide bilgilendirirmisin anlattığın kadarı ile doktor işini seven biri bu çok önemli
sstanki doktor hangi hastahanedeimiş bizide bilgilendirirmisin anlattığın kadarı ile doktor işini seven biri bu çok önemli
[video=youtube;11qpCJYf4F0]http://www.youtube.com/watch?v=11qpCJYf4F0[/video]
Doktorun bir videosunu buldumKel olan değil, karşısındaki.
erkek kadın doğum doktorları kadınlardan daha çok severek yapıyolar sanki işlerini ama yinede ne biliyim ben utanırım ya :44:
Kızlar ocakta patlıcan közleyince ocak mahvoluyordu, patlıcan közlemek için tabak şeklinde saç gibi birşey çıkartmışlar aldık denedik biraz önce tavsiye ediyorum. İçi çiğ kalmamış.
Selam kızlar uzun bi aradan sonra geldim bende
Geçmişi fazla toparlayamadım ama gördüğüm kadarıyla topicimizin nur topu gibi erkek bebeği olacakSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun stanki hamileliğinde sorunsuz gidiyormuş maşallah nazar değmesin.
Ben malumunuz üzere atanamadım.
Bi kaç gün inzivaya çekildim ve kafayı topladım bu sene lisans olarak sınava girmeye karar verdim. Kpss için son sınavım olacak daha da uğraşamam bu stresle benim herife de dedim olmazsa ev hanımı olurum sana börekler açarım dedim
Gerçi ev hanımlığı da bana göre değil yahu özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissederim.
Bu aralar yılbaşı telaşımız var. Hediye bulamadım daha ne alsam derdindeyim. Elbise alıcam bir de yılbaşına özel bu hafta alışverişte paraları yicem ben aç kalcam :18:
Ha bir de nena eşin ameliyat olmuştu bak yazının sonunda hatırladımgeçmiş olsun inşallah bi sıkıntısı kalmamıştır.
Benim aklımın ucundan bile geçmiyordu erkek doktor, bende çok çekiniyorum ama iyi doktor bulmak çok zor bundan önceki bayan doktorun ağzından lafları kerpetenle alıyorduk, ve suratsız bir kadındı.
kızlar sizlere bir sorum olacak evli hatunlar daha iyi bilirler belki altın şu anda düştü annem babam bileziğini al dediler kartını verecekler bende bilezik almak istiyorum ama düz birşey olsun bozdurulunca değer olsun diyorum
kapalıçarşıda sorduk bana nişanda 2000 e takılan bilezik şu anda 1500 dü biz ise 2000 e 23 25 gramlarda alabiliyoruz şu anda o yüzden bugün yarın seçeceğim bilezik
beni işçiliği olmayan mat bilezik alacağım onun ismide simliymiş hiç takmayı düşünmüyorum ama taksam bile teki çok şık durur bide parlak değil mat olacak yada rose rengi pudraya kaçan birşey olacak
şimdi almamda sakınca varmıdır kızlar uygun diye , hatta nişanlımın aileside şimdi alacak yanı modelden sanırsam
birde siz damada düğünde neler taktınız biz hiç bilmiyoruz nişanda saat taktığımız için düğün de ne olur diye düşünüyorum annem babam kardeşimin ayrı ayrı takmasımı icap eder
bana bu konuda fikir verirmisiniz
kızlar sizlere bir sorum olacak evli hatunlar daha iyi bilirler belki altın şu anda düştü annem babam bileziğini al dediler kartını verecekler bende bilezik almak istiyorum ama düz birşey olsun bozdurulunca değer olsun diyorum
kapalıçarşıda sorduk bana nişanda 2000 e takılan bilezik şu anda 1500 dü biz ise 2000 e 23 25 gramlarda alabiliyoruz şu anda o yüzden bugün yarın seçeceğim bilezik
beni işçiliği olmayan mat bilezik alacağım onun ismide simliymiş hiç takmayı düşünmüyorum ama taksam bile teki çok şık durur bide parlak değil mat olacak yada rose rengi pudraya kaçan birşey olacak
şimdi almamda sakınca varmıdır kızlar uygun diye , hatta nişanlımın aileside şimdi alacak yanı modelden sanırsam
birde siz damada düğünde neler taktınız biz hiç bilmiyoruz nişanda saat taktığımız için düğün de ne olur diye düşünüyorum annem babam kardeşimin ayrı ayrı takmasımı icap eder
bana bu konuda fikir verirmisiniz
doğum zamanı gelince ben stres olurum doktorum erkek olursa ama yinede haklısın erkek doktorlar çok daha güleryüzlü tatlı dilli oluyo.
canım bizde bu aralar almayı düşünüyoruz bilezikleri çünkü yaza doğru tahminimce yine artıcak fiyatlar. biz damada 5i bir yerde ata takmayı düşünüyoruz çünkü nişanda saat taktık şimdi tekrar saat olmaz. malum bilezik falan da takamayacağımız için en iyisi o diye düşündük. ben hiç kendim için bilezik bakmadım ama normalde de bilezik falan takmadığım için hep yatırımlık değer kaybetmeyecek şeyler alcaz
gizim güldürdün benihoşuma gitmedi değil.nişan benim değil kuzenimindi ama darısı bana inşallah öyle diyelim bana daha var nerdeee 2014 gelini olmak
nenacım teşekkür ederim canım,bu arada eşinin iyi olmasına sevindim.burun ameliyatıydı galiba benim erkek arkadaşımda olmuştu baya bir zaman önce çok zor bir şey gerçekten.
canım benim bileziklerimde bundan simli düz model die almıştım. ben en sade model bunla die böyle seçmiştim ama yatırımlık düşünüyosan doğru tercih demişlerdicanım yorumun için sağol bizede yatırımlık bu modeli tavsiye ettiler nena canım bir baksana senin bileziklerin böylemi idi sanırsam seninkilerde düzdü değilmi
Eki Görüntüle 887843
gizim güldürdün benihoşuma gitmedi değil.nişan benim değil kuzenimindi ama darısı bana inşallah öyle diyelim bana daha var nerdeee 2014 gelini olmak
nenacım teşekkür ederim canım,bu arada eşinin iyi olmasına sevindim.burun ameliyatıydı galiba benim erkek arkadaşımda olmuştu baya bir zaman önce çok zor bir şey gerçekten.
canım benim bileziklerimde bundan simli düz model die almıştım. ben en sade model bunla die böyle seçmiştim ama yatırımlık düşünüyosan doğru tercih demişlerdi
ayy puknasım bende nişanlanan sen sandım telefondan eksik okumuşum şimdi pc ye geçince farkettimdarısı en kısa zamanda sana inşallah
inciceciğim çok sağol sanırsam bende doğru tercih ettim çünkü işçilik hiç yokmuş fiyat düşmüyormuş çok doğru tercih
bende telden okuyunca öyle sandım ama belki puknasta hemen nişan yapar
gizcim sen baktıysan biliyosundur bunların ortalama fiyatı ne kadar? o kalın burmalardan daha mı iyiymiş bunlar? ben çok cahilim bu konularda bizde haftaya gidip bakalım kapalı çarşıdan bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?