- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
ay çok hoşsun inciçiçeğiim alemsinSabahin bi koru kalktim islendim bi dunya su doldurdum meger bizim lojmanda 35 tonluk depo varmis bos yere o kadar uykusuz kaldim iyimi
Sabahin bi koru kalktim islendim bi dunya su doldurdum meger bizim lojmanda 35 tonluk depo varmis bos yere o kadar uykusuz kaldim iyimi
Tatliskom valla bnmkine benzio resimden cok anlayamadm bnmkide duzdu ocinden cizgi gibi cicekk desenleri vardi sanki bide matti ama simleri vardi yani altni parlak degildi yatrmlikti cok sikti hepsi bankada ya unuttum kocak golddan almstm dur netten resmni bulursam yaplasim yavru becanım yorumun için sağol bizede yatırımlık bu modeli tavsiye ettiler nena canım bir baksana senin bileziklerin böylemi idi sanırsam seninkilerde düzdü değilmi
Eki Görüntüle 887843
Evet puknascm biraz zor ameliyatti ama cok sukur atlattik iyi smdi masallahgizim güldürdün benihoşuma gitmedi değil.nişan benim değil kuzenimindi ama darısı bana inşallah öyle diyelim bana daha var nerdeee 2014 gelini olmak
nenacım teşekkür ederim canım,bu arada eşinin iyi olmasına sevindim.burun ameliyatıydı galiba benim erkek arkadaşımda olmuştu baya bir zaman önce çok zor bir şey gerçekten.
Kiyamam sana ya cok guldum ama ne yalan soylim yarin sabah uyursun bol bol :)))Sabahin bi koru kalktim islendim bi dunya su doldurdum meger bizim lojmanda 35 tonluk depo varmis bos yere o kadar uykusuz kaldim iyimi
Sabahin bi koru kalktim islendim bi dunya su doldurdum meger bizim lojmanda 35 tonluk depo varmis bos yere o kadar uykusuz kaldim iyimi
nenam çok sağol ya çok zahmet oldu seninki çok hoşuma gitti aklımda kalmış hep böyle mat simli modellere baktım bunun içinde oval oval çizgili olanıda vardı takmıyacağım için yatırımlık bunun gibi birşey alırız dedik aslında çok şık duruyor
Akşam akşam hareketlilik var burada hayırdır
Ya evey evet ico oval oval cizgiliydi bnmkinnde ben bsye benzetemedgm icin cicek dedm cizgili sarisida guzel bilezgn ole cok koyi sari deildi acik sariydi mat ve simli cok cici ve yatrmlik onlardan al bnce kuzucum iyi bir tech yapms olursn bnde takmyrm bankada duruo vala altnda ucuzlamsken al bnmkinin 1 tanesi 20-25 gr arasi daha dusuk grlisi varmi bilemiyorum ben tabletten baglaniorim suan gorsellerden baktm ama net anlayamdm o sebeple paylasmadm ama uzlastk sanirim tarfle birbirine yakin yavru
Oyy oyyy sen sınav arefesinde forumda gezer miydin? Yoksam bitti mi konular
Konular bitti tekrara başladım bile
Bu sene erkenciyim yarın tüm derslerin tekrarları bitmiş olacak düşün
Chelzy nerelerde yaw arada kayboluyor?
Maşallah hepsinden AA alırsın inşallah
Geldim buradayım( Kuzucuğumuz hastalandı hastaneye yatırdık.Ateşlenmiş sabah kusmuş çok.Üşütmüş.Kıyamam ben ona. Serum yiyor pofuduk elinden şimdi.Bu gece yatıcak.Suratı bembeyaz bebeğimin.Ama nasıl hala gülüyor baygın gözleriyle dedelerini halasını babannesını ananesını karsısında görünce.İyileşsin bir an önce.Onu öyle çocuk servisinde görünce Allahım nasıl kötü oldum devamlı oralarda olmak zorunda olan bebecikler annelerini düşününce.Allahımm sağlık ver yarabbim gerisi hiç önemli değil hiiçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?