347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sabahin bi koru kalktim islendim bi dunya su doldurdum meger bizim lojmanda 35 tonluk depo varmis bos yere o kadar uykusuz kaldim iyimi

canım yorumun için sağol bizede yatırımlık bu modeli tavsiye ettiler nena canım bir baksana senin bileziklerin böylemi idi sanırsam seninkilerde düzdü değilmi

Eki Görüntüle 887843
Tatliskom valla bnmkine benzio resimden cok anlayamadm bnmkide duzdu ocinden cizgi gibi cicekk desenleri vardi sanki bide matti ama simleri vardi yani altni parlak degildi yatrmlikti cok sikti hepsi bankada ya unuttum kocak golddan almstm dur netten resmni bulursam yaplasim yavru be
Evet puknascm biraz zor ameliyatti ama cok sukur atlattik iyi smdi masallah
Sabahin bi koru kalktim islendim bi dunya su doldurdum meger bizim lojmanda 35 tonluk depo varmis bos yere o kadar uykusuz kaldim iyimi
Kiyamam sana ya cok guldum ama ne yalan soylim yarin sabah uyursun bol bol :)))

nenam çok sağol ya çok zahmet oldu seninki çok hoşuma gitti aklımda kalmış hep böyle mat simli modellere baktım bunun içinde oval oval çizgili olanıda vardı takmıyacağım için yatırımlık bunun gibi birşey alırız dedik aslında çok şık duruyor

Ya evey evet ico oval oval cizgiliydi bnmkinnde ben bsye benzetemedgm icin cicek dedm cizgili sarisida guzel bilezgn ole cok koyi sari deildi acik sariydi mat ve simli cok cici ve yatrmlik onlardan al bnce kuzucum iyi bir tech yapms olursn bnde takmyrm bankada duruo vala altnda ucuzlamsken al bnmkinin 1 tanesi 20-25 gr arasi daha dusuk grlisi varmi bilemiyorum ben tabletten baglaniorim suan gorsellerden baktm ama net anlayamdm o sebeple paylasmadm ama uzlastk sanirim tarfle birbirine yakin yavru

evet canım seninkindende kapalıçarşıda gördüm ben herhalde dümdüz mat açık sarı alacağım bide bakır renki şu rose altın deniliyor ya o renkten vardı alyansımdada beyaz üstünde minik bakır çizgi var çok şık olur dedim belki bir tanede o renk alırız

canım bizde 20 25 gramlık düşünüyoruz, düşük gramlısı olmazmı cumartesi 16 gram için 1300 dediler fiyatlar düşmüş canım görünüş itibari ile aynı ama gramı fazla

ben senin dediğin gibi açık sarı mat alacağım bu bilezikler simli olarak geçiyor ve yatırım için 20 25 gram arası alacağım

Lovely'im bizi yıllık izin günlerinde de yalnız bırakmamalısın bence Ne demiştin topiği açarken? İş gününde, resmi tatilde, mesaide, yıllık izinde. İyi günde... Kötü günde ...

Chelzy nerelerde yaw arada kayboluyor?

Geldim buradayım ( Kuzucuğumuz hastalandı hastaneye yatırdık.Ateşlenmiş sabah kusmuş çok.Üşütmüş.Kıyamam ben ona.Serum yiyor pofuduk elinden şimdi.Bu gece yatıcak.Suratı bembeyaz bebeğimin.Ama nasıl hala gülüyor baygın gözleriyle dedelerini halasını babannesını ananesını karsısında görünce.İyileşsin bir an önce.Onu öyle çocuk servisinde görünce Allahım nasıl kötü oldum devamlı oralarda olmak zorunda olan bebecikler annelerini düşününce.Allahımm sağlık ver yarabbim gerisi hiç önemli değil hiiçç

Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum. Baya üşütmüş demekki, hemen toparlanır inşallah. Yavrum ya

lovely balayında bile buraya yazdı o yüzden buraya geri dönüp yazabilirse yazar öptüm onu çok

chelziyim çok geçmiş olsun havalar öyle kötü ki mikrop kapıp üşütmüştür

sedulu oh ne güzel dersleri bitirdin inşallah verirsin hemen sınavları canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…