Geldim buradayım( Kuzucuğumuz hastalandı hastaneye yatırdık.Ateşlenmiş sabah kusmuş çok.Üşütmüş.Kıyamam ben ona. Serum yiyor pofuduk elinden şimdi.Bu gece yatıcak.Suratı bembeyaz bebeğimin.Ama nasıl hala gülüyor baygın gözleriyle dedelerini halasını babannesını ananesını karsısında görünce.İyileşsin bir an önce.Onu öyle çocuk servisinde görünce Allahım nasıl kötü oldum devamlı oralarda olmak zorunda olan bebecikler annelerini düşününce.Allahımm sağlık ver yarabbim gerisi hiç önemli değil hiiçç
lovely balayında bile buraya yazdı o yüzden buraya geri dönüp yazabilirse yazar öptüm onu çok
chelziyim çok geçmiş olsun havalar öyle kötü ki mikrop kapıp üşütmüştür
sedulu oh ne güzel dersleri bitirdin inşallah verirsin hemen sınavları canım
Saolun kızlar.İnşallah hemen toparlar.Ciğerlerine inmdiğine seviniyoruz.Çok dikkat edin kızlar vallahi.
Bide biz bugun teftiş geçirdik.Müfettişler geldi.Denetime değil de rehberliğe geldiler.Atlattım şükür.
Sizler nasılsınızz??
lovely balayında bile buraya yazdı o yüzden buraya geri dönüp yazabilirse yazar öptüm onu çok
ayy ne güzel kalabalıklaşmış burasııı
chelzym çok çok çok geçmiş olsun umarım çok çabuk atlatır.
stankim oğluşumuz napıyo hareketlendimi
gizcim bende alcam o düzlerden ozaman hem burmalardan daha gösterişli duruyolar
sedulum seni burda görmek ne güzel keşke lovelym de olsaydııı
Bu akşam tam takım olamadık yahu
Hem ben oyuna dalmışım herkesler gelmiş topice haberim yok
Gizim inşallah rahatlıkla atlatırım şu vizeleri önümde zorlu bi kpss süreci beni bekler
Merci hanım sizi de burada görmek hoş düğün telaşları var ikinizde de bakalım
Ben sevgilime bazen diyorum evlenmeyelim Ohan Gencebay Sevim Emre gibi takılırız
Canım doktor oğlana benziyor ama haftaya söylerim dediği için henüz oğlana alıştırmadık kendimizi. Üst üste çok hapşırdıktan sonra hareketini hissediyorum sadece, henüz çok hareketli değil yada ben hissetmiyorum.
valla bu aralar bende aynı şeyi düşünüyorum ya da kaçıp yurtdışında falan kıycaksın nikahı herkesten habersizoh stres falan da olmaz bu aralar fazla stresliyiz çift olarak işlerimiz de çok yoğun birbirimize ayıracak vaktimiz bile olmuyo birbirimizin yanındayken bile iş düşünür olduk
yavaş yavaş başlar artık kıpırdanmaya ay ne tatlı yaaa
kız da olsa erkek de olsa teyzeleri çok sevcek onu nasılsa topiğimizin bebişi o
Eşimin tarafta hiç kız çocuk olmamasına rağmen ve herkeste kız özlemi olmasına rağmen eşime bakıyorum çaktırmasada erkek olsun istiyor. Geçen dedim hayırdır, ya dedi Allah nasip ederde bir kızımız bir oğlumuz olursa ilki oğlan olsun, kız kardeşini korur kollar dedi. Bende dedim vay üç kağıtçı kızının peşinden koşmayacan oğlanıkoşturucan demek dedim. Bende dedim ilki kız olsun kızı büyütürüz oğlanada o bakarBirden ne kadar bencil olduğumuzu farkettik. Geçen bir cümle kurdum, sonra kendi kurduğum cümleye şaşırdım kaldım. Dedimki oğlanın sünnet düğününde bizim kıza gelinlik giydiririz
selam kızlar nasılsınız bakalım,geçmişi okuyamadım umarım her kes iyidir..istememizi nişanımızı yaptık geldik:) her şey çok güzeldi kızlar darısı benim gibi bekarların başına.boğaz manzaralı çok güzel bir restaurantta oldu nişan aile arası bir yemekti.bridge restaurantta istanbul'da olanlarınızdan belki bilen vardır.istemede damada tuzlu kahveyi içirdi kuzenim valla çocuğun gıkı çıkmadı:) her şey güzeldi anlayacağınız uzun uzun anlatmadım ama..
oy stankimmm ben onun parmaklarını yerim yaaa tüylerim diken diken oldu resimlere bakınca muhteşem bir duygudur eminim yaa eşin de iyiki girmiş içeri senin duygularını daha iyi anlamıştırminicik oğluşun hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah
nakkaştepe bridge muhteşemdir ya bayılıyorum ben orayahayırlı olsun puknasım darısı başına
lovelymi de tatile gönderdik bugun itibariyle artık iyice sessizleşir burası
Bu arada geçen gün kafama takıldı, pernic çok uzun süredir yazmadı, kötü birşey olmuş olmasın Allah korusun.
Kızlar yoğun bir giz geldi bugün koşturduk ama değdi nişanlımın düğünde takacağı su yolu setini aldık her hafta sonu çok yoğun
Stanki canım çok çok duygulandım cinsiyeti kalbimden geçen hissetiğim şey erkek olduğu sanırsambir erkek geliyor
Lovelym izine çıkmış ki bu havalarda en iyisi oh mis gib evinde keyfni yap canım
Lovely'im bizi yıllık izin günlerinde de yalnız bırakmamalısın benceNe demiştin topiği açarken? İş gününde, resmi tatilde, mesaide, yıllık izinde. İyi günde... Kötü günde ...
Geldim buradayım( Kuzucuğumuz hastalandı hastaneye yatırdık.Ateşlenmiş sabah kusmuş çok.Üşütmüş.Kıyamam ben ona. Serum yiyor pofuduk elinden şimdi.Bu gece yatıcak.Suratı bembeyaz bebeğimin.Ama nasıl hala gülüyor baygın gözleriyle dedelerini halasını babannesını ananesını karsısında görünce.İyileşsin bir an önce.Onu öyle çocuk servisinde görünce Allahım nasıl kötü oldum devamlı oralarda olmak zorunda olan bebecikler annelerini düşününce.Allahımm sağlık ver yarabbim gerisi hiç önemli değil hiiçç
Lovely'sine de hiç laf söyletmezmiş hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?