347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Geçmiş olsun Chelzy acil şifa versin Allah
Havalar o kadar dengesiz oldu ki aniden hastalanıyor ufaklar hatta büyükler bile

Lovely'sine de hiç laf söyletmezmiş hıh

ayy ne güzel kalabalıklaşmış burasııı
chelzym çok çok çok geçmiş olsun umarım çok çabuk atlatır.
stankim oğluşumuz napıyo hareketlendimi
gizcim bende alcam o düzlerden ozaman hem burmalardan daha gösterişli duruyolar
sedulum seni burda görmek ne güzel keşke lovelym de olsaydııı

Saolun kızlar.İnşallah hemen toparlar.Ciğerlerine inmdiğine seviniyoruz.Çok dikkat edin kızlar vallahi.

Bide biz bugun teftiş geçirdik.Müfettişler geldi.Denetime değil de rehberliğe geldiler.Atlattım şükür.

Sizler nasılsınızz??

ayyy bizim de bu yıl teftiş yılımız Allah bilir en uyuzu da bana denk gelir

Bu akşam tam takım olamadık yahu
Hem ben oyuna dalmışım herkesler gelmiş topice haberim yok
Gizim inşallah rahatlıkla atlatırım şu vizeleri önümde zorlu bi kpss süreci beni bekler
Merci hanım sizi de burada görmek hoş düğün telaşları var ikinizde de bakalım
Ben sevgilime bazen diyorum evlenmeyelim Ohan Gencebay Sevim Emre gibi takılırız

Canım doktor oğlana benziyor ama haftaya söylerim dediği için henüz oğlana alıştırmadık kendimizi. Üst üste çok hapşırdıktan sonra hareketini hissediyorum sadece, henüz çok hareketli değil yada ben hissetmiyorum.

valla bu aralar bende aynı şeyi düşünüyorum ya da kaçıp yurtdışında falan kıycaksın nikahı herkesten habersiz oh stres falan da olmaz bu aralar fazla stresliyiz çift olarak işlerimiz de çok yoğun birbirimize ayıracak vaktimiz bile olmuyo birbirimizin yanındayken bile iş düşünür olduk

yavaş yavaş başlar artık kıpırdanmaya ay ne tatlı yaaa
kız da olsa erkek de olsa teyzeleri çok sevcek onu nasılsa topiğimizin bebişi o

He ya bi amsterdamda kıyacaksın nikahı oh temiz
Benim herif ben ders çalışayım diye pılını pırtısını topladı İzmire gitti Stresliyken ona sataşmayayım diye
Ama yarın geliyormuş özledim seni kıyamadım dedi romantik erkekim

yavaş yavaş başlar artık kıpırdanmaya ay ne tatlı yaaa
kız da olsa erkek de olsa teyzeleri çok sevcek onu nasılsa topiğimizin bebişi o

Eşimin tarafta hiç kız çocuk olmamasına rağmen ve herkeste kız özlemi olmasına rağmen eşime bakıyorum çaktırmasada erkek olsun istiyor. Geçen dedim hayırdır, ya dedi Allah nasip ederde bir kızımız bir oğlumuz olursa ilki oğlan olsun, kız kardeşini korur kollar dedi. Bende dedim vay üç kağıtçı kızının peşinden koşmayacan oğlanıkoşturucan demek dedim. Bende dedim ilki kız olsun kızı büyütürüz oğlanada o bakar Birden ne kadar bencil olduğumuzu farkettik. Geçen bir cümle kurdum, sonra kendi kurduğum cümleye şaşırdım kaldım. Dedimki oğlanın sünnet düğününde bizim kıza gelinlik giydiririz

arka arkaya gelcek demekki bebişler
ben bugün biraz erken yatmaya gidiyorum kızlar şifayı kaptım galiba yatıp dinleniyim de en azından hafif geçireyim şu hastalığı öpüyorum hepinizi

Mercicimm

Bu geçirdiğim 12. teftiş.Diyeceğim şudur ki evrakların tamsa ne derserse desinler ''he''de geç yada evet hocam haklısın de geç.Çünkü bunu istiyorlar.Sen herşeyi eksiksiz kusursuzda yapsan illa bişey bulurlar.No stress o yüzden

selamlar kuzular

baya kalabalıkmış bura bugün maşallah geç kalmışım ben

chelzy çok geçmiş olsun miniğe canım çarçabuk toparlanır inşallah

Günaydın kızlaarr akşam coşmuş burası maşallaahhh
chelzy'm çok geçmiş olsun bebişee Allahm sağlık versin gerisi olup gidiyo gerçekten.

Puknascım tebrik ediyorum bende, darısı seninde başına olsun inşallah en hayırlı zamanda.

Geldim canım geldim ama çok kaynatmışsınız. Hepte ben yokken.

Bu arada geçen gün kafama takıldı, pernic çok uzun süredir yazmadı, kötü birşey olmuş olmasın Allah korusun.

İnstagramda aktif canım korkma. :)

Hemde ne keyif kuzu, eşim işinde yükselse bir dakika düşünmem çalışmayı.

Lovely'im bizi yıllık izin günlerinde de yalnız bırakmamalısın bence Ne demiştin topiği açarken? İş gününde, resmi tatilde, mesaide, yıllık izinde. İyi günde... Kötü günde ...

Ama malum sebeplerim vardı, canımdan ötemin doğum günüydü o yüzden anca gelebiliyorum.

Chelzy'im nazar değdi miniğimize. Geçmişler olsun inşallah sevdiklerini daha çok üzmeden bir an önce iyileşir kuzucuk. Bu ara herkes hasta. Büyükler kendini koruyamazken küçücük çocuk nasıl korusun kıyamam ona. Serumu da yediyse gözü açılır hemen.

Hahaha aynen öyle Giz'im nasıl tanımışsın beni. Öptüm seni çooookkk...

Lovely'sine de hiç laf söyletmezmiş hıh

Hahahaha alemsiniz çok eğlendim yokluğumda kulaklarımın çınlaması hep sizdenmiş.

Yettim Mercim. Totomun üstüne 3-4 saat önce oturdum daha. Akşam çok kalabalıktı, misafirler gittikten sonra ortalığın hali darma dumandı. Kayınvalidem sağolsun mutfaktan hiç çıkmadı yapabildiğince bulaşık makinasına yerleştirmiş kirlileri ama yerler berbattı. Görseniz ortalık savaş alanıydı ama herşeye rağmen değdi çok güzeldi. Face'e de ekledim fotoları bugün.

chelzy çok geçmiş olsun canım insan böyle bebekler hasta olunca hiç dayanamıyor o olmasında ben olayim diyorsun kıyamıyorum ben hiç çabucak toparlar inşallah.

lovely çok mersi canım amin inşallah en doğru zamanda olur her şeyin hayırlısı diyorum.

Lovely fotolar süper görünüyor. Yorulmana değmiş. Eşin ve sevdiklerinizle geçireceğiniz nice mutlu yaşlara.

İstanbul'da kar var. Herkes kar yağcak diye seviniyor. Ben her kar yağdığından düştüğüm için kar yağmasın istiyorum. Geçen sene işe giderken de düştüm, 2kişi kolumdan zor tuttu kaldırdı onlar kaldırdı ben 2 adım attım yine düştüm. Dünya para verip kar botu aldım onlarlada kaymayı başardım.

Eşim çocuk gibi kar yağmasını bekliyor, 2 sene önce terasta kardan adam yapmıştık, kar yağsada terasta kardan adam yapsam diyor dün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…