347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

lovelym resimler muhteşem görünüyo belli ki çok eğlenmişsiniz

stankim bu sene dikkat ediceksin kendine düşmek yok. geçen yıl benim arkadaşım kar yağdığında okulun merdivenlerinden inerken ayağı bi kaydı olduğu yere oturuverdi hemde 7buçuk aylık hamileydi. çok şükür hiçbişey olmadı bebişimize ama herkesin yüreği ağzına geldi o yüzden bi yere basmadan önce iki kere bakcaksınız artık

bende az önce orf eğitiminden geldim acayip stres atıyorum derslerde bu karda kışta bile koşa koşa gittim. eee kar yağcak yağcak dediler hani nerde ya azıcık yağsın da yarın vali amca okulları tatil etsinn dinimiz aminnn

Allah korumuş canım ya, dikkat edicem artık. Orf eğitimi ne oluyordu canım? İnsan bir şeyi severek yapıyorsa hiç bir engel görmüyor gozu. Benim çok yakın arkadaşımda salı günleri kadıköye oryantel dersine gidiyor, kıza can geldi salıyı iple çekiyor.

carl orff un bulduğu bir müzik eğitimi türü canım. içinde drama var dans var oyunlar var beden perküsyonu var. yaparken çok eğleniyoruz sonra da çocuklarla yaptığımız etkinliklerde kullanıyoruz yöntemleri

kızlar kar bekliyrum ama hala buraya yağmadı daha demin birkaç parça atttı ama yok karşı taraf ne alemde merci oralar nasıl stanki söyleyin bakalım kızlar

lovelyme bak be evlenmiş doğum günü yapıyor herkesleri yapıyor jet gelinim maşallah sana geldiğinde detaylı yazarsın bekliyorum menüden herşeyden bilgilendirme yap emi özletme kendini

merci anadolu yakasından bildiriyorrr kar yok buralarda arada bir tek tük atıştırıyo ama karşısı fenaymış kardan juventus gs maçı iptal olcak gibi

merci anadolu yakasından bildiriyorrr kar yok buralarda arada bir tek tük atıştırıyo ama karşısı fenaymış kardan juventus gs maçı iptal olcak gibi

gs maçı zaten iptal olmalıydı fena yağıyor , nişanlım aradı şişli kar altındaymış şimdi sizin oraya yolluyorum 1 saate gelir dedi bende adadan bildiriyorum tabi burayada gelmedi henüzzz

gs maçı zaten iptal olmalıydı fena yağıyor , nişanlım aradı şişli kar altındaymış şimdi sizin oraya yolluyorum 1 saate gelir dedi bende adadan bildiriyorum tabi burayada gelmedi henüzzz

bekliyoruz en kısa zamanda bulutların aynı performansı burda da sergilemesini istiyoruz

selamlar hatunlar

ben gene geç kalmışım sohbete ya

bende hava durumunu İzmir'den bildiriyorum resmen totom dondu bugün nasıl bir rüzgar var ev uçacak gibi bildiğin ıslık çalıyo

ayyy dondum dondum. bu soğukta dışarı falan çıkmıcaksın valla

bizim buraya da minnak minnak kar atıyo ki

Lovely ben seni rüyamda gördüümmm evindeki partiden etkilenmiş olmalıyımki evinde bir kutlama vardıı heryer pasta börek doluydu ve çok kalabalıktı bişey kutlanıyordu ama doğun günü değildi hayr olsun

dondum bugünnnn
istanbulda lapa lapa kar yağıyoooo her yer bembeyaz vali amca okulları tatil etmiyoo
benim bugün 5 çocuğum okula geldi bi eğlendik ki sormayın kartopu bile oynadık

Bugün işe düşmeden gidip gelmeyi başardım, darısı diğer günlerin başına. İşten 1 saat erken çıktık.

Hayır olsun canım benim. Kimin neyini kutluyorduk acaba yine?

Bu arada bugün doğalgaz için apartmanımızın önü kazıldı apartman kapımıza kadar. Herhalde 3-5 güne bağlanacak artık.

Hayır olsun canım benim. Kimin neyini kutluyorduk acaba yine?

Bu arada bugün doğalgaz için apartmanımızın önü kazıldı apartman kapımıza kadar. Herhalde 3-5 güne bağlanacak artık.
ohh bağlansın artık rahat bi nefes alın vala doğal gaz o kadar güzel ki yanii suyun sıcacık aksın evin sıcacık olsun inşallah hemen bağlanır.
pastalar börekler gördüm vala masada bir sürüü. eşinle sen gülüyordunuz, eşin bişeyler anlatıyordu. güzeldi rüyaa güzel şeylere çıksın :)) buarada bende sizdeydim

Hahahahah faceteki fotoğraflardan etkilenmişsin sen. Neyseki pastalar börekler falan derken güzel şeyler görmüşsün. Güzel şeylere yoralım. İnşallah zamanı geldiğinde o masa çevresinde bebişimizin doğum gününü de kutlarız. Bu arada İzmir'e gelirsen mutlaka beklerim canım. Çok mutlu olurum.

Dün gece işçiler bayağı bir çalıştı bu soğukta. Üzüldük eşimle çok. Çay mı yapıp götürsek dedik ama hiç plastik bardağım falanda yoktu çokta uykum gelmişti. Eşim ellerinde eldivenleri vardır onların, sıkı da giyinmişlerdir deyip içimi rahatlattı. 3-5 güne bağlanır herhalde. Neden gündüz dururken gecenin bir yarısı çalıştıklarına da anlam veremedim, üzüldüm çok.

lovely fotoğraflar çok güzel belli ki eğlenceli bir parti olmuş:) masa da çok güzel görünüyor,uzakta olsa iştah kabartıyor:)

Kizlar merhaba nasilsinz topik iyice sessizlesti koptuk baya herkes dagildi,lovely esini gecms dogum gunu kutlu olsun tanri saglikli uzun omurler versn mutluluklar dilerim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…