lovelym resimler muhteşem görünüyo belli ki çok eğlenmişsiniz
stankim bu sene dikkat ediceksin kendine düşmek yok. geçen yıl benim arkadaşım kar yağdığında okulun merdivenlerinden inerken ayağı bi kaydı olduğu yere oturuverdi hemde 7buçuk aylık hamileydi. çok şükür hiçbişey olmadı bebişimize ama herkesin yüreği ağzına geldi o yüzden bi yere basmadan önce iki kere bakcaksınız artık
bende az önce orf eğitiminden geldim acayip stres atıyorum derslerde bu karda kışta bile koşa koşa gittim. eee kar yağcak yağcak dediler hani nerde ya azıcık yağsın da yarın vali amca okulları tatil etsinn dinimiz aminnn
Allah korumuş canım ya, dikkat edicem artık. Orf eğitimi ne oluyordu canım? İnsan bir şeyi severek yapıyorsa hiç bir engel görmüyor gozu. Benim çok yakın arkadaşımda salı günleri kadıköye oryantel dersine gidiyor, kıza can geldi salıyı iple çekiyor.
kızlar kar bekliyrum ama hala buraya yağmadı daha demin birkaç parça atttı ama yok karşı taraf ne alemde merci oralar nasıl stanki söyleyin bakalım kızlar
lovelyme bak be evlenmiş doğum günü yapıyor herkesleri yapıyor jet gelinim maşallah sanageldiğinde detaylı yazarsın bekliyorum menüden herşeyden bilgilendirme yap emi özletme kendini
merci anadolu yakasından bildiriyorrrkar yok buralarda arada bir tek tük atıştırıyo ama karşısı fenaymış kardan juventus gs maçı iptal olcak gibi
gs maçı zaten iptal olmalıydı fena yağıyor , nişanlım aradı şişli kar altındaymış şimdi sizin oraya yolluyorum 1 saate gelir dedi bende adadan bildiriyorum tabi burayada gelmedi henüzzz
Lovely ben seni rüyamda gördüümmmevindeki partiden etkilenmiş olmalıyımki evinde bir kutlama vardıı heryer pasta börek doluydu ve çok kalabalıktı bişey kutlanıyordu ama doğun günü değildi hayr olsun
ohh bağlansın artık rahat bi nefes alın vala doğal gaz o kadar güzel ki yanii suyun sıcacık aksın evin sıcacık olsun inşallah hemen bağlanır.Hayır olsun canım benim. Kimin neyini kutluyorduk acaba yine?
Bu arada bugün doğalgaz için apartmanımızın önü kazıldı apartman kapımıza kadar. Herhalde 3-5 güne bağlanacak artık.
ohh bağlansın artık rahat bi nefes alın vala doğal gaz o kadar güzel ki yanii suyun sıcacık aksın evin sıcacık olsun inşallah hemen bağlanır.
pastalar börekler gördüm vala masada bir sürüü. eşinle sen gülüyordunuz, eşin bişeyler anlatıyordu. güzeldi rüyaa güzel şeylere çıksın :)) buarada bende sizdeydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?