Kizlar merhaba nasilsinz topik iyice sessizlesti koptuk baya herkes dagildi,lovely esini gecms dogum gunu kutlu olsun tanri saglikli uzun omurler versn mutluluklar dilerim canim.
ben de istiyorum foto görmek lovely 35 ten mi bahsediyorsun giz :44:
ay çok meraklı gördüm kendimi
Gizim 1topik daja var takildgm burada hareket kalmadgndan orda daja cok vakt geciriorm ordada cok kafa dengo arkdslar edndm baska da takildgm topik yok topikler demissinde,kizim tabi her seyn netlesmesi etken rahat olman cokk onemli ama f azla rahat olma heyecanin olsun sen bize anlat heveslerni yapmak istedklerni biz fikir verdkce eski tadina donersn bide daha 5ayin var son 2ay gorucez viz seni nasil heyecanlaniosun kuzimmmmhiçte bile bak sen yazınca nasıl yazdık hıh sen başika topiklere gittin unuttun bizişaka bir yana herkesi çok özledim kızlar
ben nedense hiç paniklemiyorum bir ara sıkıp kendimi size dert anlatıyordum ya şu nda hiçbişiyi takmıyorum neden böyle oldum kızlar ben çoğu kişi herşeyin belli diye böyle rahatsın diyor acaba sebbi bumu yoksa hevesimi kalmadı naptım ben
hevesim kaçarsa isteklerimi yapmazsam sonra ilerde pişman olabilirim bundan da korkuyorum kına için bir dünya fikirim vardı şimdi uğraşamam diyorum
lovelymmm fotiler çok güzel canım yaaa maşalllah size gerçekten ışıl ışıl gözlerin
Ay cnm gecms olsin bnde hastalncm heralde suratmi svilce basti davul gbi sisstim ve agresfm usuyorumda bolbol sen ayaklarni sicak tut
selamlar ben bugün hiç uğrayamadım regliyim çok fenayım soğukta etkiledi heralde ayaktan üşütünce daha fena yapıo ağrıdan kıvrandım bütün gün
Gizim 1topik daja var takildgm burada hareket kalmadgndan orda daja cok vakt geciriorm ordada cok kafa dengo arkdslar edndm baska da takildgm topik yok topikler demissinde,kizim tabi her seyn netlesmesi etken rahat olman cokk onemli ama f azla rahat olma heyecanin olsun sen bize anlat heveslerni yapmak istedklerni biz fikir verdkce eski tadina donersn bide daha 5ayin var son 2ay gorucez viz seni nasil heyecanlaniosun kuzimmmm
Ay cnm gecms olsin bnde hastalncm heralde suratmi svilce basti davul gbi sisstim ve agresfm usuyorumda bolbol sen ayaklarni sicak tut
Gizim 1topik daja var takildgm burada hareket kalmadgndan orda daja cok vakt geciriorm ordada cok kafa dengo arkdslar edndm baska da takildgm topik yok topikler demissinde,kizim tabi her seyn netlesmesi etken rahat olman cokk onemli ama f azla rahat olma heyecanin olsun sen bize anlat heveslerni yapmak istedklerni biz fikir verdkce eski tadina donersn bide daha 5ayin var son 2ay gorucez viz seni nasil heyecanlaniosun kuzimmmm
kuzu çok haklısın nenam topikler demişim ahahahaha kendim gibi sandım ben çeyiz ayrı gelin ayrı asker ayrı topiklerde takılıp duruyordum iyi etmişsin canım her yerde kafa dengi insanlar bulmak önemli
nenam sanki hasta oluyorum diye böyle oldum bak balayını alana kadar benim adamı sıkmam lazımdı demi yapamıyorum içimden gelmiyor bu halimide sevdim ama fazla rahat olmamak lazım
nikah işlemleri için napmammız lazım bana bir ara anlatırmısınız yoksa anlattınızda sordummda hatırlamıyormuyum diye düşündüm
cumartesi gelinlik provama var a dostlar aslında heyecanlıyım sayılır ama eskisi gibi panik değilim bir ara yaşadığım karamsarlığı hepiniz biliyordunuz ama şimdi karamsar değilim bir mobilyalarımız kaldı diye rahatım
hattta dış çekim aynı gün olmayacak ya bizim, ben onu düğünden sonra yaptıralım strese girmeyelim bile diyorum nişanlımabalayından döner dönmez çekiliriz diyorum bilmiyorum çünkü düğün gündüz düğünü ve 1 le 5 arası eee adadan karşıya geçip saç yaptırcam sonra tekrar adaya dönüp gelin çıkma töreni olacak çok zorlanırım
kızlar size düğün günü ile ilgili soru sorcam, adadan karşıya geçip kuaföre gidicem ben sonra tekrar adaya gelip gelin alma yaşıcaz, acaba gelin alma saat 9 gibi olsa sonra karşıya hep berabe geçsek bende kuaföre gitsem nasıl olur
gelin alma için hafif bir makyaj ve saçımıda yapabilirim bilmiyorum yoksa git gel tekrar git yaşıyacağımyetişemezsem diye korku sarıyor bazen
bazende düğün benim düğünüm beklesinler diyorum
sen böyle anlatınca beni heyecan bastı benim düğünüm akşam ona rağmen bi yetişme korkusu var fotoğraf falan yetişirmi diye sen nasıl yetişicen öyle git gel cidden yaaa
benim daha herşeyim duruyo nedense bende de bi rahatlık var nasılsa evi kiralıcaz gibi eee ev kiralanana kadar beyaz eşya da mobilya da alamam. geriye de pek bişey kalmıyo düğünü hallettik nikah işlemlerini ocakta halledicez. kına zaten bizim kendi yerimizde olcak orayı süslemeyi düşünüyodum ama bazen de amannn ne uğraşıcam o yoğunlukta diyorum. gelinlik için de şubatı beklemeyi düşünüyorum. fotoğrafçıya hala karar veremediğim için onunla da görüşemedik. bi eksik kaldı mı geriye :44:
kızlar kızlarrr
tost makinası alıcaz tavsiyelerinize ihtiyacım var. çeyiz için yeni bi tost makinası almamıştım. yıllar önce alınan hiç kullanılmamış bi makine vardı o işimizi görür demiştim ama 2 ay kullanabildik sanırım durduğu yerde telleri çürümüş
ketılımla rondom Arçelik lal serisi onun tost makinasını alalım diyorum eşim ona o kadar para mı verilir diyor. kaç gündür araştırıyoruz bişeye karar veremedik
mercim bizlere maşallah aslında bak sende çoğu şeyi halletmişsin ki ev tutulsa hepsi kolay yani
canım vallla ben foto o gün çekilemem anca sabahın körü gider kuaföre saç yaptırır tekrar dönerim sonra gelin alma olayı olur zor bu işler zor valla yetişemem
inciceciğim lal sersinde tost makinesi ne kadarmış ben tefalden 110 tl ye aldım
gizim Arçelik mağazada 218 dedi gitti gidiyor da 160 liraydı geçenlerde
ben diğerleriyle takım olsun diye istemiştim onu
benim çeyizimdeki kenwood un üçgen tost da yapabilenlerden. nişanlımın üçgen tost merakı var da o yüzden ondan aldı bana hediye. ama henüz kullanmadığım için iyi midir bilemiyorum.
ooo 218 liraya tost makinesi mi olur ya eşin haklı yazık verilen paraya boşver oda takım olmayıversin dolaba koyarsın orda durur o
benim çeyizimdeki kenwood un üçgen tost da yapabilenlerden. nişanlımın üçgen tost merakı var da o yüzden ondan aldı bana hediye. ama henüz kullanmadığım için iyi midir bilemiyorum.
yok canım sen hayatta yetişemezsin o gün fotoya. balayından sonra rahat rahat yaparsınız çekimleri hatta bazı çiftler çekimleri de balayı mekanında yaptırıyolar gelinlikle denize falan giriyolar süper oluyo görüntüler
hazırlıklar konusunda da senin bir adım gerinden gelip seni takip etmeyi planlıyorumbide ocak ayında evlilik fuarı var davetiye işlerini falan da ordan halletmeyi düşünüyoruz senin de aklında bulunsun
gizim Arçelik mağazada 218 dedi gitti gidiyor da 160 liraydı geçenlerde
ben diğerleriyle takım olsun diye istemiştim onu
yok canım ya verme o kadar para bak ben acımıyordum ama artık acır hale geldim evde anneme 5 sene öncesinde arzum almıştım acaip memnun vallla arzum bile alabilirsin , çok güzel makineler var illa seriyi tamamlamaya uğraşma canım
lovely fotoğraflar çok güzel belli ki eğlenceli bir parti olmuş:) masa da çok güzel görünüyor,uzakta olsa iştah kabartıyor:)
Kizlar merhaba nasilsinz topik iyice sessizlesti koptuk baya herkes dagildi,lovely esini gecms dogum gunu kutlu olsun tanri saglikli uzun omurler versn mutluluklar dilerim canim.
hiçte bile bak sen yazınca nasıl yazdık hıh sen başika topiklere gittin unuttun bizişaka bir yana herkesi çok özledim kızlar
ben nedense hiç paniklemiyorum bir ara sıkıp kendimi size dert anlatıyordum ya şu nda hiçbişiyi takmıyorum neden böyle oldum kızlar ben çoğu kişi herşeyin belli diye böyle rahatsın diyor acaba sebbi bumu yoksa hevesimi kalmadı naptım ben
hevesim kaçarsa isteklerimi yapmazsam sonra ilerde pişman olabilirim bundan da korkuyorum kına için bir dünya fikirim vardı şimdi uğraşamam diyorum
lovelymmm fotiler çok güzel canım yaaa maşalllah size gerçekten ışıl ışıl gözlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?