347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben hep çeyiz konularında geziniyorum buaraaa başlayınca merak sarıyo insanı durduramıyorum vala kendimi onu da alsam bundan lazım olur mu diye aboo

Sogukta da insanin is yapasi gelmiyor yahu. Cam kapi acsan ceyran yapio ev buz gibi oluyo acmasan bi dert. Yoruldum bugun islenirken valla

Ayrica lovelym izin icin zamanlaman super oldu valla sogukta cikmamis oldun.

Insanin evi gibisi yok bende tam ev kusuyum gunlerce cikmasam cikmam severim evde durmayi

Tatilim bitiyor ama çok üzülüyorum. Eşim iş konusunda bir ilerleme kaydeder ya da kendi işini kurarsa ki yaza inşallah böyle planları var o zaman çalışmayı düşünmüyorum. Dışarda başka bir dünya varmışta haberim yokmuş gerçekten. Sevimsiz insanlarla günlerimi öldürüyorum ofiste. Hiç başlamak istemiyorum ama el mahkum dönücez.

Aldem ben hep bir listeye göre gittim. O yüzden evimde kullanmadığım keşke almasaydım dediğim hiç bir şey yok. Evlendiğimde tek eksiğim çay süzgecimdi onu da epey zaman almadım hatta. Bir listeye göre gidersen ne bir fazlan olur evinde koyacak yer bulamadığın, ne de eksiğin canım.

bende düşünüyorum balayında çekimi çok güzel bi hatırası olur bence tabi düğün koşturmacasından resim çekmeye çektirmeye halimiz kalırsa
bende kınayı düğünden bir hafta önce yapmayı düşünüyorum ama tam gününe henüz karar vermedim. o hafta bide nişanlımın doğum günü var nası yaparız bilmiyorum:44:
fuarda herşeyde indirimler oluyo , 2 yıl önce gitmiştik biz koza nın çok büyük bi standı ve harika davetiyeleri vardı orda hallederiz diye düşündük o yüzden. bide süslemeler için falan biraz bilgi alırız , fotoğrafçı da bakarız iyi fikir

Bende biraz önce eşime onu söylüyordum canım. Soğukta çıkmadım ama yağmurda yağmadı. Yağsın en azından evde olmama değsin dedim o da olmadı. Gerçi bu soğuklarda dışarda olanlara çok üzülüyorum. Allah hayvanlarında, evsizlerinde yar ve yardımcısı olsun. Böyle düşündüm diye kendime çok kızdım şimdi.

Canım çok güzel düşünmüşsün. Benim nikah şekerlerimde, davetiyelerimde Koza'dandı. Harika çalışıyorlar ve cidden çok şık şeyler var.

Kına içinde iyi düşünmüşsün, 1 hafta öncesi en güzeli. Ben zaten 1 gün öncesi yapanlara şaşıyorum. 1 haftada biz anca toparlandık, kendimize gelebildik.

benimde maşam yokmuş farkettim nişanlıcım aldı hemen bi maşa ama bildiğiniz mangal maşası bu fazla büyük değilmi dedim amannn maşa işte köfteleri döndürsün yeter dedi bende sonra düşününce haklı buldum kendisini bitane daha alıp boşa masraf yapmıcam

bende koza düşünüyorum canım aklımda hemen hemen model belli zaten sade ve şık bişey istiyorum görür görmez hemen alıcaz. kına için de acaba nişanlımın doğumgününde yapsak mı diye düşünüyorum cumartesiye denk geliyo ama doğumgününün karambole gelmesini de istemiyorum. Cuma ya da pazar yapıcam artık. süslemeler için de eminönüne gidip tüller falan alıcam sandalyeler için balonevinden de uçan balonlar alıcam. bizim cafenin konsepti turuncu renklerden oluşuyo kırmızı hiç hoş durmicak acaba fuşya, fıstık yeşili ve turuncuyla süslesem heryeri çok mu uçuk olur kına gecesi için:44:

.Çalışmadan,üretmeden kazanmadan günümüzde hayat geçmez diye düşünüyorum.Tabi benim fikrim bu.Çok genciz.Emin ol evde 1 ay kalsan sonra sıkılırsın lovelycım.Şu anda evinin tadını cıkarmak ıcın belkı evde daha cok vakıt gecırmek istiyorsun oturmak cazip geliyor ama bır sure sonra cok sıkılırsın eminim hele senin gibi haraketlı canlı biri.

Aldecım hadııı hesap kıtabını yap tüm beğendiklerini al.Bende kuruş para yok ondan durggunum cok

2 gündür yanımdaki kız raporluydu, nasıl yorulmuşum, işten gelip yemeği anca yedim bir uyumuşum şimdi uyandım.

Chelzy yiğenin nasıl oldu?

Doktorun geçen hafta verdiği vitamin iştahımı açtı, tokluk hissim kalmadı, yiyorum yiyorum doymuyorum.

Gunaydın kızlar.
Stankiii aman dikkatli ölçülü ye sonradan kıloları vermek için sıkıntı çekme.
Bakalım paşa bey göstersin bugün kendiiniii.
Sınavı olanlar başarılar kızlar.Güveniyoruz sizeee

2 gündür yanımdaki kız raporluydu, nasıl yorulmuşum, işten gelip yemeği anca yedim bir uyumuşum şimdi uyandım.

Chelzy yiğenin nasıl oldu?

Canım iyi oldu.Perşembe günü eve aldık artık.Serum manyagı yaptılar cocugumu ya.Ozellıkle son 2 gün.Kusmayan ishali olmayan cocuga bosuna verdiler serum.Şimdi iyi şükür ama daha iştahı yerinde değil mızmızlık yapıyor.Hiç alışık değiliz böyle mızmızlık yaparak yemesine.Normalde kaşığı havada kapar kuzum.Şu sıra zorla.İnşallah o da geçer

Aldemmm napıyosunnnn??İyimisinn??

Ayy stanki senden özendim ard arda mesajları bombalıyorum

Birde unutmuşum annem babam bendeler çok mutluyum keyfime diyecek yokk

ay inşallah hemen toparlansın artık bebiş ya hiç dayanamıyorum bebişlerin hasta olmasına kıyamıyorum ufacık bedenine kaç tane serumm
Chelzy alıyorum kuşumda takım olsun renkler uyumlu olsun mutfakta herşey diye dşünmekten kafam çatlıyo zor iş çeyiz yaa
açıyorum çeyiz köşesini giz'inkine lovely'ninkilere bakıyorum falan

lovely nasıl liste yapıcam ki kuzum çeyiz listesi gördüm bir kaç yerde onun gibi miydi listen??

Aldemmm napıyosunnnn??İyimisinn??

Ayy stanki senden özendim ard arda mesajları bombalıyorum

Birde unutmuşum annem babam bendeler çok mutluyum keyfime diyecek yokk
özlemişiz dimi burda ardarda sohbet gibi konuşmayıı chelzyy
iyilik vala dediğim gibi çeyize falan sardım günler öyle geçiriyorumm bi icraat yok ama bende heyecanlı çeyiz alışverişi var
sen napıyorsun canımcm? ay anneyle babayla aynı evde paha biçilmez mutluluk gözün aydın. bu yüzden ayrı şehire evlenmek hiç istemiyorum ben:26:

Evet nasıl özlemişiz vallahi sohbetiii burdaa.

Olsun canım benim sen al at çeyiz kenara gün geleceek serilecekk hepsii

Ben bildiğin gibiyim okula git gel.Hem nasıl bir mutlulukkk nasılll Evim neşelendi resmen.Son söylediğin çok çok çok doğru çookk Bende hiiç istemiyorum uzaklaşmak ailemden hiçç hemde.Düşündükçe basıyo bişeyler üstüme üstüme.

bi çözüm bulmuş değilim ama halaa. evlilik hem isteyip hem de uzamasının hoşuna gitmesi gibi garip bi psikoloji yapıyo bende aileden ayrılmamak istememek. çözüm yok
burda dertleşmek muhteşem kızlar cumartesi nedeniyle olmasa da ben mesaideyim off
stankinin bebişi de çok merak ediyorum hemen yazar inşalaah burayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…