- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
canım nişanlımda dedi balayında çekilelim istersen diye bende prof makine var ayar yapmayı biliyorum istersen götürelim dedi tripodla ek olarak kuru temizletir bide istanbulda çektirirz dedi çılgın mı ne ki
yaaaa ben üdğünden önce ya kına günü yada kına günüden sonra istiyordum ki kına günümüz 10 mayıs olacak büyük ihtimal 1 hafta önce
canım evlilik fuarını biliyorum bende bugün davetiyesini aldım mailden talep ettim çıktımı aldım yarında nişanlımınkini alıcam onu unuttumdavetiye işini ordan halledebilceğim hiç aklıma gelmemişti belki fotocuyuda hallederiz o gün
Sogukta da insanin is yapasi gelmiyor yahu. Cam kapi acsan ceyran yapio ev buz gibi oluyo acmasan bi dert. Yoruldum bugun islenirken valla
Ayrica lovelym izin icin zamanlaman super oldu valla sogukta cikmamis oldun.
Insanin evi gibisi yok bende tam ev kusuyum gunlerce cikmasam cikmam severim evde durmayi
bende düşünüyorum balayında çekimi çok güzel bi hatırası olur bence tabi düğün koşturmacasından resim çekmeye çektirmeye halimiz kalırsa
bende kınayı düğünden bir hafta önce yapmayı düşünüyorum ama tam gününe henüz karar vermedim. o hafta bide nişanlımın doğum günü var nası yaparız bilmiyorum:44:
fuarda herşeyde indirimler oluyo , 2 yıl önce gitmiştik biz koza nın çok büyük bi standı ve harika davetiyeleri vardı orda hallederiz diye düşündük o yüzden. bide süslemeler için falan biraz bilgi alırız , fotoğrafçı da bakarız iyi fikir
Tatilim bitiyor ama çok üzülüyorum. Eşim iş konusunda bir ilerleme kaydeder ya da kendi işini kurarsa ki yaza inşallah böyle planları var o zaman çalışmayı düşünmüyorum. Dışarda başka bir dünya varmışta haberim yokmuş gerçekten. Sevimsiz insanlarla günlerimi öldürüyorum ofiste. Hiç başlamak istemiyorum ama el mahkum dönücez.
Aldem ben hep bir listeye göre gittim. O yüzden evimde kullanmadığım keşke almasaydım dediğim hiç bir şey yok. Evlendiğimde tek eksiğim çay süzgecimdi onu da epey zaman almadım hatta. Bir listeye göre gidersen ne bir fazlan olur evinde koyacak yer bulamadığın, ne de eksiğin canım.
Canım çok güzel düşünmüşsün. Benim nikah şekerlerimde, davetiyelerimde Koza'dandı. Harika çalışıyorlar ve cidden çok şık şeyler var.
Kına içinde iyi düşünmüşsün, 1 hafta öncesi en güzeli. Ben zaten 1 gün öncesi yapanlara şaşıyorum. 1 haftada biz anca toparlandık, kendimize gelebildik.
Tatilim bitiyor ama çok üzülüyorum. Eşim iş konusunda bir ilerleme kaydeder ya da kendi işini kurarsa ki yaza inşallah böyle planları var o zaman çalışmayı düşünmüyorum. Dışarda başka bir dünya varmışta haberim yokmuş gerçekten. Sevimsiz insanlarla günlerimi öldürüyorum ofiste. Hiç başlamak istemiyorum ama el mahkum dönücez.
Aldem ben hep bir listeye göre gittim. O yüzden evimde kullanmadığım keşke almasaydım dediğim hiç bir şey yok. Evlendiğimde tek eksiğim çay süzgecimdi onu da epey zaman almadım hatta. Bir listeye göre gidersen ne bir fazlan olur evinde koyacak yer bulamadığın, ne de eksiğin canım.
2 gündür yanımdaki kız raporluydu, nasıl yorulmuşum, işten gelip yemeği anca yedim bir uyumuşum şimdi uyandım.
Chelzy yiğenin nasıl oldu?
ay inşallah hemen toparlansın artık bebiş ya hiç dayanamıyorum bebişlerin hasta olmasına kıyamıyorum ufacık bedenine kaç tane serummCanım iyi oldu.Perşembe günü eve aldık artık.Serum manyagı yaptılar cocugumu ya.Ozellıkle son 2 gün.Kusmayan ishali olmayan cocuga bosuna verdiler serum.Şimdi iyi şükür ama daha iştahı yerinde değil mızmızlık yapıyor.Hiç alışık değiliz böyle mızmızlık yaparak yemesine.Normalde kaşığı havada kapar kuzum.Şu sıra zorla.İnşallah o da geçer
özlemişiz dimi burda ardarda sohbet gibi konuşmayıı chelzyyAldemmm napıyosunnnn??İyimisinn??
Ayy stanki senden özendim ard arda mesajları bombalıyorum
Birde unutmuşum annem babam bendeler çok mutluyum keyfime diyecek yokk
özlemişiz dimi burda ardarda sohbet gibi konuşmayıı chelzyy
iyilik vala dediğim gibi çeyize falan sardım günler öyle geçiriyorumm bi icraat yok ama bende heyecanlı çeyiz alışverişi var
sen napıyorsun canımcm? ay anneyle babayla aynı evde paha biçilmez mutluluk gözün aydın. bu yüzden ayrı şehire evlenmek hiç istemiyorum ben:26:
bi çözüm bulmuş değilim ama halaa. evlilik hem isteyip hem de uzamasının hoşuna gitmesi gibi garip bi psikoloji yapıyo bende aileden ayrılmamak istememek. çözüm yokEvet nasıl özlemişiz vallahi sohbetiii burdaa.
Olsun canım benim sen al at çeyiz kenara gün geleceek serilecekk hepsii
Ben bildiğin gibiyim okula git gel.Hem nasıl bir mutlulukkk nasılllEvim neşelendi resmen.Son söylediğin çok çok çok doğru çookk Bende hiiç istemiyorum uzaklaşmak ailemden hiçç hemde.Düşündükçe basıyo bişeyler üstüme üstüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?