347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yavru kuzum sizin zaten uzun süreli haklısın uzasın daha istemiyorsun ama bir yandan istiyorsun sonra aileden uzaklasacagın düşüncesi yiyip bitiriyor insanı.Ben 5 senedir uzaktaydım bılıyorum nasıl bir duygu uzak olmak.Çözüm yok malesef evett

Bende birazdan bi spora gidicem.Bi gidip koşayım 1 saat koşu bandında dışarısı çok sogukkk.

Aklıma çağanın kalp atışlarını dinldiğimiz gün geldi.Nasıl bir heyecan nasılll. Halasının kuzucuğuuu.Stanki bol bol çikolata ye göstersin bakalım bebişş kendiniii.

Aldecim kolay gelsin sanada iyi çalışmalar cmartesi zor oluyordur ama napalım iş bu beklemıyor.Para kazanmak calısmak şartt

Son düzenleme:

Çok şükür, eve gelmiş ya iştahıda düzelir inşallah.

Birlikte çalıştığımız bayanın, kızının kulağında sıvı azalması var. 3 tane ayrı ayrı hastaneden randevu aldı. 3 doktor da farklı farklı teşhis koydu. Bazen doktorlara olan inancımı yitiriyorum.

Özellikle özel hastanelerde sırf gözlerini para bürüdüğü için, fazladan tahlilde yaptırıyorlar, serum da veriyorlar. Mecbur olduğumuz için gidiyoruz işte.

,

Varmıydı sabah oturumunda sınav? Nasıl geçti?

Yok canım öğlen var 2 dersten sınav
Birini tekrar ettim mola verdim birazdan diğer dersi tekrar edicem.
Bakalım çalıştığım için şu anda kolay geliyor ama sınavda göreceğiz
Sen kaçta gidiyorsun doktora ?

Sabah gözümü yemek hayalleriyle açtım.

Bu arada kızlar aşerme konuysuyla ilgili ben şunları tecrübe ettim. Aslında şöyle birşey olmuyor, gecenin bir vakti canım şunu çekti bunu çekti diye birşey olmuyor ama hayatın boyunca canının istemeyeceği şeyleri birden canın istiyor kokusu burnuna geliyor. Bende ilk zamanlar canım kapuska çekti birden burnuma kokusu geldi oysa kapuskayı hiç aramam. Geçen günde servisteyim burnuma çemen kokusu geldi ama nasıl canım istedi. Çemeni de en son 7-8 yaşında yemişimdir hiç aramam. Yani hiç aklıma gelmeyecek şeyler.

Hadi canım başarılar sana. Ben saat 3 de gidicem.

Aldemmm napıyosunnnn??İyimisinn??

Ayy stanki senden özendim ard arda mesajları bombalıyorum

Birde unutmuşum annem babam bendeler çok mutluyum keyfime diyecek yokk

Gözün aydın canım, annen sana mis gibi yemekler yapar şimdi. Ohh miss annene bir şımarr şöyle.

Canım hiç aldığın çeyizleri paylaşmıyorsun Sevincini bizimlede paylaş.

Hadi canım başarılar sana. Ben saat 3 de gidicem.

Sağol canım
Seninde hayırlı haberini bekliyoruz. Oğlan olacak büyük ihtimal ama insanın içinde bi umut oluyor net olmadı mı acaba kız da olur mu diye
en önemlisi sağlıklı olması gerisi boş hep
Sende inşallah sağlıklı bir şekilde alacaksın yavrunu kucağına

Canım benim doktor bugün nöbetci öğleden sonra gelin, uzun uzun bakalım dedi. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Şu çeyiz hazırlığını bi ben başlamadım heralde
Hala önce kariyer derdindeyim
Ben almadığım için annem her alışverişe çıktığında ufak şeyler toplayıp geliyor çeyizlik bak bu sana diyerekten

Çok garip geliyor bana bu aşerme konusu.Baksana belkı hıc yemedıgın bıseyı ya da en son kucukken yedıgın bıseyı canın cekıyor.Cok garıp bır durum.

Sedulu hosgeldn canımm.
Basarılarr oglenkı sınavlarında.
Önce iş,aş sonra evlilikkk.Kimse kaçmıyor

Sağol canım
Neyse ki sınav yeri eve yakın 10 dakika kala çıksam yetişirim
Aynen canım küçüklükten beri bu felsefeyi benimsediğim için acelem yok diyorum

Canım hiç aldığın çeyizleri paylaşmıyorsun Sevincini bizimlede paylaş.
paylaşıcam canımcm biraz toparlayayım aldıklarımı atıcam fotoğraflarını buaya beğenmedikleriniz olursa söyliceksiniz eleyeceğiz değiştireceğiz onları falan yani hazırlıklı olun böyle bi çeyiz aktivitesi bekliyor ilerde topiğimiz

önce iş bir süre birikim sonra evlilik tabi sırayla canm
sedulu sana başarılar dilerim

Bu arada okulda gün yapıyoruz biz.Ocakta da sıra bende.900 tl gelicek bende 100 tl koyarım sankı gun parası veriyormusum gibi.Etti 1000tl.Annem o paranın kuruşuna dokunmadan bitirmeden gidip bişeyler alalım dedi çeyiz için.Ne alabiliriz ki.Bin tane şey var.Ben zaten kararsız.Siz olsydınız ne alırdınız kızlar :26: Çatal bıcak,tencere takımı,yemek takımı,günlük yemek takımı,kahvaltı takımı,düdüklü tencere,caydanlık,kahve takımı var.Ne bileyim başka ne var büyük parçalardan alınması gereken.Karar veremem ki ben.

Yemek takımı alırdım

Teyzeleri biz geldik, geçen hafta yaptırdığımız ikili testteki kan testi sonuçları temiz çıktı. Down sendromu riskimiz yok. 3'lü test ve 4'lü test yaptırmaya gerek yok dedi doktor. Cinsiyet için net birşey söylemem için biraz daha zaman var dedi, çıkıntı var ama yorum yapmıyorum dedi. 1 haftada büyümüş hareketlenmiş kıpır kıpır. Doktor 3 hafta sonra gel dedi, ben 4 hafta sonra gelirim dedim.

Cinsiyete daldım asıl önemli olanı yazamadım.Şükürler olsun testler iyi çıkmış.Bır sıkıntı yok.2li tarama testi çok önemli çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…