bi çözüm bulmuş değilim ama halaa. evlilik hem isteyip hem de uzamasının hoşuna gitmesi gibi garip bi psikoloji yapıyo bende aileden ayrılmamak istememek. çözüm yok
burda dertleşmek muhteşem kızlar cumartesi nedeniyle olmasa da ben mesaideyim off
stankinin bebişi de çok merak ediyorum hemen yazar inşalaah burayaa
Canım iyi oldu.Perşembe günü eve aldık artık.Serum manyagı yaptılar cocugumu ya.Ozellıkle son 2 gün.Kusmayan ishali olmayan cocuga bosuna verdiler serum.Şimdi iyi şükür ama daha iştahı yerinde değil mızmızlık yapıyor.Hiç alışık değiliz böyle mızmızlık yaparak yemesine.Normalde kaşığı havada kapar kuzum.Şu sıra zorla.İnşallah o da geçer
,Sabah sohbeti şerifleriniz hayırlı ola kızlar
,
Varmıydı sabah oturumunda sınav? Nasıl geçti?
Yok canım öğlen var 2 dersten sınav
Birini tekrar ettim mola verdim birazdan diğer dersi tekrar edicem.
Bakalım çalıştığım için şu anda kolay geliyor ama sınavda göreceğiz
Sen kaçta gidiyorsun doktora ?
Aldemmm napıyosunnnn??İyimisinn??
Ayy stanki senden özendim ard arda mesajları bombalıyorum
Birde unutmuşum annem babam bendeler çok mutluyum keyfime diyecek yokk
özlemişiz dimi burda ardarda sohbet gibi konuşmayıı chelzyy
iyilik vala dediğim gibi çeyize falan sardım günler öyle geçiriyorumm bi icraat yok ama bende heyecanlı çeyiz alışverişi var
sen napıyorsun canımcm? ay anneyle babayla aynı evde paha biçilmez mutluluk gözün aydın. bu yüzden ayrı şehire evlenmek hiç istemiyorum ben:26:
Hadi canım başarılar sana. Ben saat 3 de gidicem.
bi çözüm bulmuş değilim ama halaa. evlilik hem isteyip hem de uzamasının hoşuna gitmesi gibi garip bi psikoloji yapıyo bende aileden ayrılmamak istememek. çözüm yok
burda dertleşmek muhteşem kızlar cumartesi nedeniyle olmasa da ben mesaideyim off
stankinin bebişi de çok merak ediyorum hemen yazar inşalaah burayaa
Sabah gözümü yemek hayalleriyle açtım.
Bu arada kızlar aşerme konuysuyla ilgili ben şunları tecrübe ettim. Aslında şöyle birşey olmuyor, gecenin bir vakti canım şunu çekti bunu çekti diye birşey olmuyor ama hayatın boyunca canının istemeyeceği şeyleri birden canın istiyor kokusu burnuna geliyor. Bende ilk zamanlar canım kapuska çekti birden burnuma kokusu geldi oysa kapuskayı hiç aramam. Geçen günde servisteyim burnuma çemen kokusu geldi ama nasıl canım istedi. Çemeni de en son 7-8 yaşında yemişimdir hiç aramam. Yani hiç aklıma gelmeyecek şeyler.
Çok garip geliyor bana bu aşerme konusu.Baksana belkı hıc yemedıgın bıseyı ya da en son kucukken yedıgın bıseyı canın cekıyor.Cok garıp bır durum.
Sedulu hosgeldn canımm.
Basarılarr oglenkı sınavlarında.
Önce iş,aş sonra evlilikkk.Kimse kaçmıyor
paylaşıcam canımcm biraz toparlayayım aldıklarımı atıcam fotoğraflarını buaya beğenmedikleriniz olursa söyliceksiniz eleyeceğiz değiştireceğiz onları falan yani hazırlıklı olun böyle bi çeyiz aktivitesi bekliyor ilerde topiğimizCanım hiç aldığın çeyizleri paylaşmıyorsunSevincini bizimlede paylaş.
Çok garip geliyor bana bu aşerme konusu.Baksana belkı hıc yemedıgın bıseyı ya da en son kucukken yedıgın bıseyı canın cekıyor.Cok garıp bır durum.
Sedulu hosgeldn canımm.
Basarılarr oglenkı sınavlarında.
Önce iş,aş sonra evlilikkk.Kimse kaçmıyor
Bu arada okulda gün yapıyoruz biz.Ocakta da sıra bende.900 tl gelicekbende 100 tl koyarım sankı gun parası veriyormusum gibi.Etti 1000tl.Annem o paranın kuruşuna dokunmadan bitirmeden gidip bişeyler alalım dedi çeyiz için.Ne alabiliriz ki.Bin tane şey var.Ben zaten kararsız.Siz olsydınız ne alırdınız kızlar :26: Çatal bıcak,tencere takımı,yemek takımı,günlük yemek takımı,kahvaltı takımı,düdüklü tencere,caydanlık,kahve takımı var.Ne bileyim başka ne var büyük parçalardan alınması gereken.Karar veremem ki ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?