347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Öyle canım ya testler güzel çıktı birde kıpır kıpır gördüm ya içim içime sığmıyor. Allah sağlıklı nasip etsin, cinsiyeti sadece alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Cinsiyeti öğrensem ufak tefek şeyler alıcam.

Doktor bugün nöbetçi olduğu için kontrolüm doğumhanenin olduğu katta oldu. Doğuma gelenleri gördüm, doğumhanenin önünde bekleyenlerin heyecanlarını gördüm.

Bu arada doktor eğer yaşın otuzun üzerinde olsaydı 2'li testin sonucu iyi olsa bile 3'lü testi yaptırmanı isteyecektik dedi. Yaş risk için önemli bir etkenmiş bilginiz ola. (Gerçi benim annem 38 yaşında doğum yaptı)

Bir tane hamile gördüm 7-8 aylık vardır. Kızın sadece önünde top gibi bir göbeği var. Öyle hamilelere bayılıyorum ya. Çok doğunca direk eski formunda.

Merci gelsede bugün neler yaptığını anlatsa Çok aktifti feysten takip etmekte zorlandım.

Lovely'nin izninin bitmesine 1 gün kaldı Erol taş gülüşü

Chelzy bu arada bu yemek takımında bir keramet var. Annem yıllarca başımın etini yedi yemek takımı al diye. Ben birisi yokki daha anne, ne yapcam yemek takımını dedim. En son annemin sözlerinden kurtulmak için aldım, 24 taksik yaptırmıştım. Aldığımda hayatımda kimse yoktu. 24 taksidini evlendikten sonra ödedim Bana uğur getirdi.

Stankicimm benim yengem hamılelıgınde 15 kılo aldı ama zaten balık etliydi hep.Yüzü topaç gibiydi hep ama bızım pasa dogduktan sonra kıloların hepsini verdi hatta hamılelık oncesınden bıle zayıf yüzü bile süzüldü daha güzel oldu..

Stankı feyste ekleşiver beni sen yoksun bende canım

kızlar 3 gündür internetsiziz hala da öyle şu an komşudan giriyorum o farklı bir firmadan net alıyor.Adana'da sürekli elektrik kesintileri oluyor bu ara tasarruf içinmiş elektrik kesintisiyle bir likte netimiz gitti ve 3 gündür gelmedi her aradığımızda aynı mevzu bizimde sistemimiz yok bir kaç saat sonra tekrar arayın.bu devirde olacak şey değil..

aöf sınavı olan arkadaşlara başarılar diliyorum.
stanki bebeğin sağlıklıymış çok şükür çok sevindim canım yakında cinsiyetini de öğreniriz inşallah yeğenimizin nazlı bebiş bir türlü göstermedi
gizcim yarın gelinlik provan varmış çok heyecanlı umarım güzel geçer.

canlar herkese iyi akşamlar ilk gelinlik provasına giden bir gelincik var burada heyecanlı ve farklı bir duygu imiş üst kalbımın ölçüsü alında ama bugün çok şişkindim :)))))

nişanlımla evimize gittik çok güzel bir renk seçmişim öyle sade öyle güzel ki ama boyacı kötü boyamış hoş ben fark etmedim ama nişanlım beğenmedi , adaya geldi benle şimdi gittti annemle babamda dedi kötü boyamışlar die ki annemlerde farketmiş özensiz oldu dediler kayınbabam ayarlamıştı boyacıyı söylediler

ama ben eski ben olsam takılırdım yaaa diyorum ki herşeyiyle bizim yuvamız bana kötü görünmedi ben farketmediysem iyidir dedim polyanamıyım ne

balayı otelimizi aldık 5 gece spice otel beleğe gidiyoruz biz :)

kızlar bide ben dantelli bir gelinlik istiyorum üstü dantel altı tül, danteli sade bir model seçtim ama çiçeklerin yapraklarında ve orta kısmında inci ve taşlar var ve ben taş yada inci istemiyorum ne bileyim nişanlımda biraz gösterişli olsun diyor ben çok sade istiyormuşum diye kızdı bana perdemi giyeceksin bile dedi

bidaha onu provama götürmicem annemle gidicem çok biliyor o gerçekten geçen denediğim gelinliğin danteli güzeldi onu seçmedim diye kızdı

bide dantel çok ayrıkmış tüller birbinden ayrıymış hayır bilmiyor o danteller üstümde birleşcek tülden kesilcek ama anlamıyor bunu izah ettim

bizde anneme şikayet ettti sürekli sade seçiyor anne bu kız gelinlikte bir ışıltı olsun ama demi olmuyorsada altındaki tül parlak tül üstü normal tül olsun dedi

benim nişanlım herşeyi biliyor aslında

annemde giz buda çocuğun dediği olsun dedi böyle kaldım o an anne seni değil kayınvalidemi götürcem dedim annemle nişanlımda tabiii o bişi demiyo diyip güldüler

neyse sanırım herşeye ben karar veriyorum ama anlamıyorlar ben çok sade seviyorum etek uçlarındaki akıtma bile olay oldu akıtma istemiyorum düz tül olsun altında dantel olmasın , illa olacaksa eteğin üstünde parça parça olsun dedim

bugün nişanlımda takı setini bile gittin sade seçtin yaaa yapmamış almammış diyecekler dedi koptum yahu hepsi aynı para daha ne kadara alacaktın seti diye bağırdım aldığım set herkeste olan su yolu set o bile olay ben çok sade alıyorum

nişanlım gidiyor en abartıları beğeniyor

öyle işte kızlar biz güzellikle hallediyoruz ben sabit fikirliyim lönk diye alıyoruz iyikide ben erkek nişanlım kız olmammış yoksa beni çok masrafa sokardı bunu daha iyi anladım

selamlar güzellikler

bugün hafta sonu ama sabahın 8 inde uyandık eşimin köpeklere bakması gerekiyormuş beni de sonra uyku tutmadı. kalktım kahvaltıya patates keki yaptım içine ekstralar koydum kendi çapımda uyduruk pizza yaptım ama lezzetli oldu

ne zamandır mutfağın camı sinirime dokunuyordu yatak odasıyla onun camı sildim. elbise dolabını sildim düzelttim baya karman çorman olmuş.

bugünü çamaşır günü ilan etmiştim kendi çapımda ama sadece eşimin iş kıyafetlerini yıkayabildim. elektrikler gitti saatlerce. bende oturdum tarih çalıştım akşama kadar. akşam hadi sinemaya gidelim dedik. bi gittik herkesin film izleyesi gelmiş seanslarda yer yoktu bizde güzel bi yemek yedik ikeada dolaştık market alışverişimizi yaptık. hava buzz gibi gidelim sıcacık çay demleyelim keyif yapalım diyoduk ki eve bi geldik gene elektrik yok neyse ki bu sefer 45 dk sonra geldi. elektriksiz hayat yok yahu ne büyük nimet

stankim testlerin iyi çıkmasına sevindim canım. bizim minik saklıyo hala kendini demek bi daha ki kontrolde kesin gösterir inşallah beklemedeyiz bakalım

gizim ne güzel provan başlamış. ohh zamanında bol sindire sindire hallediceksin. bende hep sadelere bakıyodum dantel ve tül seçerken. eşim biraz ışıltı istemişti iyi ki onu dinlemişim. dantellerde minik minik boncuklar vardı benim. belli belirsizdi ama ışıltısı ayrıydı.

selam kızlarrrrrrrr oo ne güzel kaynatmışsınız bugün bende keyifle okudumm
chelzym yeğeninin iyileştiğine çok sevindim canım. ben çeyizime ilk misafir yemek takımı almıştım o yüzden toplu paraya ilk onu al derim.
aldecim senin de çeyizlerini bekliyoruz en kısa zamanda bizlerle de paylaş
sedulum inşallah iyi geçmiştir sınavın canım
Gizzzz başladın bile gelinlik provalarına ben daha nereye yaptırcağıma karar bile veremedim tatillerimizi de aynı gün almışızzz
Merci gelsede bugün neler yaptığını anlatsa Çok aktifti feysten takip etmekte zorlandım.

canım bugün koşturmacayla birsürü iş hallettik önce kahvaltımızı yaptık. sonra araba baktık ne alaka demeyin arabayı değiştirmeyi düşünüyoduk bayadır sene sonu indirimlerinden faydalanalım dedik guilietta larda yarısını şimdi öde yarısını seneye öde kampanyası var gidip onların özelliklerine baktık. bizim arabanın takas fiyatını falan öğrendik. ordan çıkıp vesikalık fotoğraf çektirmeye gittik nikah işlemleri için güzel bi fotoğraf çektirelim dedik çekim de çok komik geçti neyse birer poz beğenip çıktık yarın gidip alıcam. ordan gidip balayımızı satın aldık etsden. cornelia diamond a gidiyoruz ordaki bayan da çok ilgilendi sağolsun. ben halledicem upgrade lerinizi otelle özellikle görüşücem dedi. tabi bütün bu işleri hallettikten sonra sinemaya gitmeyi hakettik gidip düğün dernek filmini izledik herkese tavsiye ederim çookk güldük iyi geldi. ardından da anneannemi ziyarete gittik çok dolu dolu bi gündü.
bu arada bebişinin testinin iyi çıkmasına ççoookk sevindim canım benim

merci canım hayırlısı olsun iimize sinsin inşalllah

canım babam belediyede nikah işlemlerini biliyor bizim burdaki belediye sağlık raporu öyle kan testi istemiyormuş normal bir rapor yani formalite gibi birşey oluyor sanırsam ama bende kan testlerini yaptırmak istiyorum siz hastahane işini nasıl halledeceksiniz

bizde fotoyu yakın zamanda çekilmeliyiz aslında

aşağda bir lovely görüyorum

canım zaten aile hekimi veriyomuş raporu anladığım kadarıyla ama öyle ekstra bişeyler isterlerse bizim yakınlardaki özel hastanelerden birine gider yaptırırız. benim bildiğim bütün belediyeler kan testini mutlaka istiyo ama bazıları ciğer filmi falan istemiyo. çünkü kan testi baya önemli bulaşıcı hastalıklar için

Canlarım bizde bugün uyandık eşimle dedik güzel bir cumartesi kahvaltısı yapalım ama önce telefonları şarja takalım şarjları bitmiş. Önce eşimin ki dolsun sonra kendiminkini koyarım dedim. Baktım şarj olmuyor, aşkım senin telefon şarj olmuyor yaağğ dedim. Bizimkide ufoyu yakmaya gitti. İçerden sesleniyor aşkım bir baksana ben bunu açamadım galiba dedi. Ben ufoya, o telefonuna gitti ve ikimizde aşkım elektrikler kesilmiş ya dedik ve salaklığımızla eğlendik tabi eğlencemiz kısa sürdü ben 5 dakika sonra titriyordum. Sabah kahvaltımız hiç oldu. Üşümekten hiç bir şey yiyemedik. Neyseki 1 saat içinde geldi. Akşam da Agora'ya gittik bir yemek yedik, iki turladık atladık evimize geldik. Evlendikten sonra zaten hiç böyle yerlere gidesimiz yok. Ev daha tatlı geliyor. Bugünde 1 saat ya durduk ya durmadık ikimizde hadi gidelim evimize gidelim modundaydık. Böylece cumartesiyi de yedik. Şuan o kendi bilgisayarında, ben kendi bilgisayarımda ayaklarımızı uzatmış karşımızda 3 Adam keyifteyiz.

Giz gelinlik denediğim dönemler kadar güzeli var mı lütfen acele etme sindire sindire giy çıkar. Bir daha giyebilsem keşke.

Stankimmm yine mi dönmedi tutusunu bize ama ben anladım ki erkek olacak muhtemelen. Hayırlısıyla gelsinde ikiside seviliyor.

Bizde bugün avm'de bebek arabalarına baktık. Jokere girdik. Bebecomfort ve bir model daha vardı hoşuma giden ama pusetiyle falan 2000 lira gibi rakamlara geliyor, bayıldık. Kraft'ın bir modeli vardı Twist diye o var mı diye sordum ama bayan bizle dalga geçer gibi bizdeki modeller bir Mercedes, bir Bmw sizin sorduklarınız bir Murat bir Şahin dedi. Kıyaslanamazlarmış bile. Şimdiden birikim yapmam gerekecek çocuğuma o mercedeslerden alabilmem için. Bu durumda Chelzy'imin dediğine geliyorum. Çalışmam gerekiyor hemde çooook.

Bu arada Chelzy'im 1000 lira güzel para. Kampanyalara göre değerlendirip eksiklerini ona göre almanı öneririm.

Son düzenleme:

evet bir bakalım bizde ona göre yaptırırz hemen onu bir öğrenelim yeni yılda o işlemlere başlamayı düşüüyoruz

canım özlemişim seni elektirik kesintisi şanslızlık olmuş bugün bir garip her yerde kesiliyor, annem tam fırına makarna atttı elektirikelr kesilmiş 1 saat kadın strese girmiş nişanlımla bana mamalar yapmış ama makarna öyle hazır beklemiş tam biz eve girdik elektirik geldi ev soğuyacak diye ödü patlamış kadının

kraft twisti bizde beğenmiştik ikimizde çocuk sevdiğimiz için sürekli e bebek yada çocuk mağazalarında deli gibi geziniyoruz, nişanlım sayıyor 14 ay sonra nasip kısmet bir bebek gelebilir diyor artık çenemi yormuyorum ona kanmıyacağım ama cidden eğleniyorum bebek eşyaları bakarken bide benim çocuğum olursa biliyorum ki zayıf noktam olacak çok aşırı olacak elalemin çocuğuna tapar tavırlaırmı kendi çocuğuma dahada çok yapacağım için kötü olacak kararında davranamıyacağım henüz o olgunluğa gelemedim ben o yüzden bebek fikri askıda kalmalı diyorum ama nişanlım inşallah anlıyordur

çocuk çok güzel kader kısmet kızlar inşallah hepimizin bebiş beklediği günlerde gelir

Anladığım kadarıyla bugün bütün ülkede elektrikler kesikmiş devlet tasarruf yapıyo eee tabi satacak bişey kalmadı devlette paralar da suyunu çekti bakalım daha ne günler görcez.

evet bir bakalım bizde ona göre yaptırırz hemen onu bir öğrenelim yeni yılda o işlemlere başlamayı düşüüyoruz

canım bizde ocakta gidicez evlendirme dairesine. sana bide bişey sorcam bugun tatili alırken kız yine normal soyadımla yazdı beni voucher a seninki de öylemi? yanlış hatırlamıyosam lovelynin ki yeni soyadıyla alınmıştı acaba ben mi yanlış hatırlıyorum :44:

canım beni kendi soyadımla yazdı ama balayı çiftiyiz diye not düşülüyor zaten evlilik cüzdanı da olacak yanımızda herhalde bir problem yaşanılmaz

canım beni kendi soyadımla yazdı ama balayı çiftiyiz diye not düşülüyor zaten evlilik cüzdanı da olacak yanımızda herhalde bir problem yaşanılmaz

bizimde evlilik tarihimizi not etti cüzdanınızı yanınıza almayı sakın unutmayın dedi bi sorun olmaz heralde. seninkide öyleyse içim rahatladı

Günaydın kızlarr herkese mutlu pazarlarrr

olmaz canım neden olsun sisteme zaten not ediyorlar ki merak etme benimkide aynı oldu uçak otel transfer aldınız değilmi

evet canım uçakları zaten geçen hafta almıştık transferleri eklettik sadece. kuzenim de pegasus ta işe başladı pilot olarak mart ayında yurtiçi seferlere başlıcak ooo sizin uçağı ben uçurcam diyo ozaman kokpitte gideriz dedim denk gelmesi zor ama inşallah denk gelir ya

Ufff hic ders calisasim yok yaaa ( esim oturttu beni masaya zebani gibi basimi bekliyo. Kitap bana bakiyo ben kitaba... bi soruyu anlamak icin kac kere okuyorum....

merhaba canım ben stenin yeni üyesindenim bende kolları dantel kol gelinlik diktirmek istiyorum birine danışmam gerekiyo istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum kolları dantel eteği çan kesim etek prenses tipi etek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum bana yardımcı olursan sevinirimmm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…