Merci gelsede bugün neler yaptığını anlatsaÇok aktifti feysten takip etmekte zorlandım.
merci canım hayırlısı olsun iimize sinsin inşalllah
canım babam belediyede nikah işlemlerini biliyor bizim burdaki belediye sağlık raporu öyle kan testi istemiyormuş normal bir rapor yani formalite gibi birşey oluyor sanırsam ama bende kan testlerini yaptırmak istiyorum siz hastahane işini nasıl halledeceksiniz
bizde fotoyu yakın zamanda çekilmeliyiz aslında
aşağda bir lovely görüyorum
canım zaten aile hekimi veriyomuş raporu anladığım kadarıyla ama öyle ekstra bişeyler isterlerse bizim yakınlardaki özel hastanelerden birine gider yaptırırız. benim bildiğim bütün belediyeler kan testini mutlaka istiyo ama bazıları ciğer filmi falan istemiyo. çünkü kan testi baya önemli bulaşıcı hastalıklar için
Canlarım bizde bugün uyandık eşimle dedik güzel bir cumartesi kahvaltısı yapalım ama önce telefonları şarja takalım şarjları bitmiş. Önce eşimin ki dolsun sonra kendiminkini koyarım dedim. Baktım şarj olmuyor, aşkım senin telefon şarj olmuyor yaağğ dedim. Bizimkide ufoyu yakmaya gitti. İçerden sesleniyor aşkım bir baksana ben bunu açamadım galiba dedi. Ben ufoya, o telefonuna gitti ve ikimizde aşkım elektrikler kesilmiş ya dedik ve salaklığımızla eğlendik tabi eğlencemiz kısa sürdü ben 5 dakika sonra titriyordum. Sabah kahvaltımız hiç oldu. Üşümekten hiç bir şey yiyemedik. Neyseki 1 saat içinde geldi. Akşam da Agora'ya gittik bir yemek yedik, iki turladık atladık evimize geldik. Evlendikten sonra zaten hiç böyle yerlere gidesimiz yok. Ev daha tatlı geliyor. Bugünde 1 saat ya durduk ya durmadık ikimizde hadi gidelim evimize gidelim modundaydık. Böylece cumartesiyi de yedik. Şuan o kendi bilgisayarında, ben kendi bilgisayarımda ayaklarımızı uzatmış karşımızda 3 Adam keyifteyiz.
Giz gelinlik denediğim dönemler kadar güzeli var mı lütfen acele etme sindire sindire giy çıkar. Bir daha giyebilsem keşke.
Stankimmm yine mi dönmedi tutusunu bize ama ben anladım ki erkek olacak muhtemelen. Hayırlısıyla gelsinde ikiside seviliyor.
Bizde bugün avm'de bebek arabalarına baktık. Jokere girdik. Bebecomfort ve bir model daha vardı hoşuma giden ama pusetiyle falan 2000 lira gibi rakamlara geliyor, bayıldık. Kraft'ın bir modeli vardı Twist diye o var mı diye sordum ama bayan bizle dalga geçer gibi bizdeki modeller bir Mercedes, bir Bmw sizin sorduklarınız bir Murat bir Şahin dedi.Kıyaslanamazlarmış bile. Şimdiden birikim yapmam gerekecek çocuğuma o mercedeslerden alabilmem için. Bu durumda Chelzy'imin dediğine geliyorum. Çalışmam gerekiyor hemde çooook.
Bu arada Chelzy'im 1000 lira güzel para. Kampanyalara göre değerlendirip eksiklerini ona göre almanı öneririm.
evet bir bakalım bizde ona göre yaptırırz hemen onu bir öğrenelim yeni yılda o işlemlere başlamayı düşüüyoruz
Anladığım kadarıyla bugün bütün ülkede elektrikler kesikmiş devlet tasarruf yapıyo eee tabi satacak bişey kalmadı devlette paralar da suyunu çekti bakalım daha ne günler görcez.
canım bizde ocakta gidicez evlendirme dairesine. sana bide bişey sorcam bugun tatili alırken kız yine normal soyadımla yazdı beni voucher a seninki de öylemi? yanlış hatırlamıyosam lovelynin ki yeni soyadıyla alınmıştı acaba ben mi yanlış hatırlıyorum :44:
canım beni kendi soyadımla yazdı ama balayı çiftiyiz diye not düşülüyor zaten evlilik cüzdanı da olacak yanımızda herhalde bir problem yaşanılmaz
bizimde evlilik tarihimizi not etti cüzdanınızı yanınıza almayı sakın unutmayın dedi bi sorun olmaz heralde. seninkide öyleyse içim rahatladı
olmaz canım neden olsun sisteme zaten not ediyorlar ki merak etme benimkide aynı oldu uçak otel transfer aldınız değilmi
canlar herkese iyi akşamlar ilk gelinlik provasına giden bir gelincik var burada heyecanlı ve farklı bir duygu imiş üst kalbımın ölçüsü alında ama bugün çok şişkindim :)))))
nişanlımla evimize gittik çok güzel bir renk seçmişim öyle sade öyle güzel ki ama boyacı kötü boyamış hoş ben fark etmedim ama nişanlım beğenmedi , adaya geldi benle şimdi gittti annemle babamda dedi kötü boyamışlar die ki annemlerde farketmiş özensiz oldu dediler kayınbabam ayarlamıştı boyacıyı söylediler
ama ben eski ben olsam takılırdım yaaa diyorum ki herşeyiyle bizim yuvamız bana kötü görünmedi ben farketmediysem iyidir dedim polyanamıyım ne
balayı otelimizi aldık 5 gece spice otel beleğe gidiyoruz biz :)
kızlar bide ben dantelli bir gelinlik istiyorum üstü dantel altı tül, danteli sade bir model seçtim ama çiçeklerin yapraklarında ve orta kısmında inci ve taşlar var ve ben taş yada inci istemiyorum ne bileyim nişanlımda biraz gösterişli olsun diyor ben çok sade istiyormuşum diye kızdı bana perdemi giyeceksin bile dedi
bidaha onu provama götürmicem annemle gidicem çok biliyor ogerçekten geçen denediğim gelinliğin danteli güzeldi onu seçmedim diye kızdı
bide dantel çok ayrıkmış tüller birbinden ayrıymış hayır bilmiyor o danteller üstümde birleşcek tülden kesilcek ama anlamıyor bunu izah ettim
bizde anneme şikayet ettti sürekli sade seçiyor anne bu kız gelinlikte bir ışıltı olsun ama demi olmuyorsada altındaki tül parlak tül üstü normal tül olsun dedi
benim nişanlım herşeyi biliyor aslında
annemde giz buda çocuğun dediği olsun dedi böyle kaldımo an anne seni değil kayınvalidemi götürcem dedim annemle nişanlımda tabiii o bişi demiyo diyip güldüler
neyse sanırım herşeye ben karar veriyorum ama anlamıyorlar ben çok sade seviyorum etek uçlarındaki akıtma bile olay oldu akıtma istemiyorum düz tül olsun altında dantel olmasın , illa olacaksa eteğin üstünde parça parça olsun dedim
bugün nişanlımda takı setini bile gittin sade seçtin yaaa yapmamış almammış diyecekler dedi koptumyahu hepsi aynı para daha ne kadara alacaktın seti diye bağırdım aldığım set herkeste olan su yolu set o bile olay ben çok sade alıyorum
nişanlım gidiyor en abartıları beğeniyor
öyle işte kızlar biz güzellikle hallediyoruz ben sabit fikirliyim lönk diye alıyoruz iyikide ben erkek nişanlım kız olmammış yoksa beni çok masrafa sokardı bunu daha iyi anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?