- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Bu arada Mercim doğru hatırlıyorsun benim soyadım vouchera eşimin soyadı olarak yazılmıştı. Biz öyle yazıyoruz ve bu arada aile cüzdanına genellikle hiç bakılmıyor haberiniz olsun.
Bir de dün yazamadım okudum çıktım. Testleri özel hastanede yaptıramıyorsunuz, kabul edilmiyor. Devlet hastanesi ya da sağlık ocağı olmalı. Bizden ciğer filmi falan istemediler ama arkadaşımdan istenmişti hatırlıyorum. Biz sadece sağlık ocağına gidip kan verdik, 3-4 gün sonra sonuçları alıp teslim ettik.
evet canım çok pahalı bişey almayacağım bakınıyorum bakalımGunaydın kızlarr.
Hava ısınmasına rağmen hala soğuk.Anlamadım gitti.Donuyorum resmen.Ayaklarımı hissetmiyorum şu anda.
Aldecim saat konusunda gerçekten çok pahalıya kaçmamanı öneririm.Lovelynin verdiği linke bi bakayım hatırlıyorum saat muhabbetlerini.
linklerin çoğu açılmıyormuş canım evet ama baktıklarımız pahalıymış o zaman zaten napmışız bizVerdiğim linke bende tıkladım da açılmıyor bir çoğu. Yeni modellere de bak canım sen şöyle bir ama saat ve saatten alma derim en pahalı orası satıyor.
Kızlar 11 Ocakta İstanbul'dayım allah kısmet ederse. Hilton İstanbul'a geliyorum.
Alde'm evet uçmuşuz biraz ama 300'den aşağıda güzel saat yok.
Mercim hiç bişiycik olmaz canım merak etme.Zaten nüfuslarınızı balayından döndükten sonra değiştirirsiniz hemen. Bizde otelde eski nüfuslarımızla kaldık ki ona bile bakmadılar gerçi benim durumum biraz farklı ben acenta personeli olarak gittiğim için bizde ilgi ve izlenilen yollar biraz farklı.
ahhh ahhhh yarışmaya katılcak bir evlilik teklifim bile yokkkk
bide her laf soktuğumda: aaaaaaa aşkım evleniceğimizden haberin yokmu senin niye ev bakıyoruz ozaman biz ? , aaaaa insanlar evlenmek için nişanlanmıyo mu zaten yüzüğü taktık almadık mı seni ? vb. saçma sorulara maruz kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?