347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bu arada bende komşu gününe girdim, maksat sermaye dediler kanıma girdiler

ayda 100 tl. ilk sıra benim. toplu parada ilaç gibi gelicek. ocakta arabanın muayenesi, sigortası ve vergisi var hepsi bi anda fena zorlucaktı bizi. gün işi iyi oldu

Günaydın canlar. Bende bugün erkenden bilgisayarın başındayım neden acaba?

Sabah bu soğuklarda kalkmak bir zor geldi ki anlatamam mızmızlandıkça mızmızlandım eşimde ben öyle yapınca çok üzüldü. Yarın senden önce kalkıp ufoyu yakarım aşkım ben sıcağa kalkarsın dedi. Görcez bakalım.

Bu arada Mercim doğru hatırlıyorsun benim soyadım vouchera eşimin soyadı olarak yazılmıştı. Biz öyle yazıyoruz ve bu arada aile cüzdanına genellikle hiç bakılmıyor haberiniz olsun.

Bir de dün yazamadım okudum çıktım. Testleri özel hastanede yaptıramıyorsunuz, kabul edilmiyor. Devlet hastanesi ya da sağlık ocağı olmalı. Bizden ciğer filmi falan istemediler ama arkadaşımdan istenmişti hatırlıyorum. Biz sadece sağlık ocağına gidip kan verdik, 3-4 gün sonra sonuçları alıp teslim ettik.

kızlar günaydınlar herkesler naısl iyimidir ben hastayım grip oldum bademciğim şişti şirket doktoruda antibyotik verdi işteyim çalışıyorum :))))))))))))

Gunaydinlar

Bugun benim misafirlerim var. Dun aksam biraz hazirlik yaptim bu gun sadece makarna salatasi yapicam. Birde evi silip supurucem.

Benimmde yataktan kalkasim gelmedi hic her tarafim agriyo bogazimda yanio hafiften

ne yazmışsınız kızlar be okudum okudum ohhh
stanki bebişin sağlıklı olmasına çok sevindim
balayı yerleri tutulmuş hayırlı olsun gelin kızlarımızzz
çok soğuk vala ofise girince kaç saat ısınamıyorum dışarda resmen donuncaa
neyse bişey danışıcam buaradaa sevdiceğime saat alıcam inşallah da biara burda konuşmuştuk saatlerden o sayfalarımızı bulamadım geçmiştee diesel modellerini seviyorum ama aşırıda pahalıya kaçmak istemiyorum bana yardımcı olur musunz kızlaar

Gunaydın kızlarr.
Hava ısınmasına rağmen hala soğuk.Anlamadım gitti.Donuyorum resmen.Ayaklarımı hissetmiyorum şu anda.
Aldecim saat konusunda gerçekten çok pahalıya kaçmamanı öneririm.Lovelynin verdiği linke bi bakayım hatırlıyorum saat muhabbetlerini.

Verdiğim linke bende tıkladım da açılmıyor bir çoğu. Yeni modellere de bak canım sen şöyle bir ama saat ve saatten alma derim en pahalı orası satıyor.

sen öyle söyledin diye hatırlıyorum doğru hatırlıyorum demekki ee bizim balayı güme gitmesin ozaman soyadlarımız da aynı değil diye bize iki ayrı yatak verirlermiş gerçi kız siz gitmeden 2 gün önce ben oteli arayıp herşeyi ayarlıcam dedi ama görcez bakalım. kadıköy belediyesinin sitesinde: Aile Sağlık Hekiminiz veya Kadıköy Belediyesi Dr. Rana BEŞE sağlık polikliniğinden alınan EVLENME SAĞLIK RAPORU (AKDENİZ ANEMİSİ DAHİL) (raporlar imzalı ve kaşeli olmalıdır.) İstanbul dışında alınan sağlık raporları kabul edilmemektedir. yazıyo. bizde aile hekiminden gidip hallederiz ocakta

evet canım çok pahalı bişey almayacağım bakınıyorum bakalım
Verdiğim linke bende tıkladım da açılmıyor bir çoğu. Yeni modellere de bak canım sen şöyle bir ama saat ve saatten alma derim en pahalı orası satıyor.
linklerin çoğu açılmıyormuş canım evet ama baktıklarımız pahalıymış o zaman zaten napmışız biz

Kızlar 11 Ocakta İstanbul'dayım allah kısmet ederse. Hilton İstanbul'a geliyorum.

Alde'm evet uçmuşuz biraz ama 300'den aşağıda güzel saat yok.

Mercim hiç bişiycik olmaz canım merak etme. Zaten nüfuslarınızı balayından döndükten sonra değiştirirsiniz hemen. Bizde otelde eski nüfuslarımızla kaldık ki ona bile bakmadılar gerçi benim durumum biraz farklı ben acenta personeli olarak gittiğim için bizde ilgi ve izlenilen yollar biraz farklı.

Son düzenleme:

oooo hoşgeliyosun hangi hilton canımm ? anadolu mu avrupa mı ?

ahhh ahhhh yarışmaya katılcak bir evlilik teklifim bile yokkkk
bide her laf soktuğumda: aaaaaaa aşkım evleniceğimizden haberin yokmu senin niye ev bakıyoruz ozaman biz ? , aaaaa insanlar evlenmek için nişanlanmıyo mu zaten yüzüğü taktık almadık mı seni ? vb. saçma sorulara maruz kalıyorum

insanın kendi kendine konuşması da pek bi güzel oluyomuş yaaa stankimm kulakların çınlasınnnn

sonunda peteklerimiz temizlendi

üst komşumuz sağolsun yaptı ne pislik çıktı zift gibi kapkara su aktı. hemen farketti sıcacık oldu petekler. burnum ısındı valla buz gibi gezıodum

oyy bu sözlerin aynılarını bende duydum kuzum yaa. ben teklifi alamadan evlendim. senin hala vaktin var bi sürpriz olur inşallah

Evlenme teklifi almadan evlenmenin faydaları; ömür boyu başına kakabileceğiz. Bende evlenme teklifi almadan evlendim. Bizimki ilk görüşte aşktı, ben ilk gördüğümde evleneceğim adam dedim, oda evleneceğim kişi demiş. Başından beri ilişkimiz hep evlilik üzerine olduğu için bir evlenme teklifi almadım. Evlenme teklifi etmediğine 3 yılda çok pişman olmuştur, çünkü başına çok kaktım Benim herif bana şiirler, mektuplar yazardı, şarkılar söylerdi. Nasıl aklına gelmedi bilmiyorum.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…