oooo hoşgeliyosunhangi hilton canımm ? anadolu mu avrupa mı ?
Gizcim bende şaşırdım annenin tavrına belki de çalıştığın işinden memnun, ordan ayrılmanı istemiyor. Bilemedim. Bizimkilerde gir kızım diye diye bir hal oluyorlar. Benim annem babamda devlet memuru çünkü. Annem evliyken hazırlanmış, hem ev işi hem çalışıyormuş ve çok yüksek puanla kazanmış hep söyler sıralamada ilk bilmem kaça girdim diye. Bence istersen/istersek ne evlilik ne evlilik hazırlığı hiç bir şey engel değil hepsi birlikte olabilir. Bende girmek istiyorum, şuan için daha kapak açmadım ama kalan bilgilerimle deneyeceğim bakalım. Olur olmaz kısmet gerisi.
Bu arada ben evlilik hikayelerini okudum ama nedense hiç biri bana gerçekçi gelmedi, böyle içime işlemedi. İlk sıraya bir acıtasyon konmuş ve herkeste duygulanmış ona oy vermiş. Evet yaşanmıştır belki ama nedense günümüz yarışma programlarındada aynı şey oluyor. Hep insanların duyguları sömürülüyor. Pek hoşlanmadım yarışmadan. Kimisi hayalindeki evlilik teklifini yazmış falan.
Başka bir konuya geçiyorum. Ben yılbaşı yemeği nedeniyle İstanbul'a geliyorum. 1 gece kalacağım otelde. Eşimde bu cuma günü şirketinin yemeğine gidiyor ama allahtan onunkisi kalmalı değil ve İzmir'de. Bir mekanda yemekli eğlencesi var onunda. Nasıl göndericem eşimi hiç bilmiyorum.
kuzu eşin seni gönderiyor ama hemde kalmalı bak sen neden böyle düşünüyorsun aynı benim nişanlım gibisin onunda aklı hep bende kalıyor
annemle babam devlet memuruydu, benim çalıştığım kurum iyiye iyi canım ama iş değişiklikleri oluyor kli yakın zamanda birimim değişecek halbuki teknik bir birim isterken yine bilgi işlemde kalakaldım birşey bana ilerde yaramayacak ne varsa öğreniyorum o yüzden çok bunaldım ben
annemede artık işte mutsuz olduğumu anlatınca anladı ama inşallah tam anlamıştır şevkimi kırıyor resmen
Bende düşünemedim daha yılbaşı hediyesini yılbaşı programını düşünmekten.
oyy bu sözlerin aynılarını bende duydum kuzum yaa. ben teklifi alamadan evlendim. senin hala vaktin var bi sürpriz olur inşallah
Evlenme teklifi almadan evlenmenin faydaları; ömür boyu başına kakabileceğiz. Bende evlenme teklifi almadan evlendim. Bizimki ilk görüşte aşktı, ben ilk gördüğümde evleneceğim adam dedim, oda evleneceğim kişi demiş. Başından beri ilişkimiz hep evlilik üzerine olduğu için bir evlenme teklifi almadım. Evlenme teklifi etmediğine 3 yılda çok pişman olmuştur, çünkü başına çok kaktımBenim herif bana şiirler, mektuplar yazardı, şarkılar söylerdi. Nasıl aklına gelmedi bilmiyorum.:26:
Avrupa canım.
Mercim üzülme tatlım bende almayanlardanım ve bizimde ilişkimiz evlilik üzerine kuruluydu. Ben görür görmez ben bu adamla evlenicem dedim. İçime doğmuş gibi, öyle de oldu. Şimdi çok mutluyum ama Stanki'nin dediği gibi romantik evlilik tekliflerini gördüğümde eşime bol bol saydırıyorum. Dün akşamda Aşk dizisinde kız evlenme teklifi alıyordu, bizimkine gene sokuşturdum.
Stankim evinde huzuru olmayanlar diyordur ancak diye düşünüyorum.
Herkeslere günaydın bu arada.
oyyy mercim sen 5 aya düşüyorsun ben yarın 4 aylardan üdşmeye başlayacağım inanamıyorum bugünü tam 5 ayın kaldığı bugünleri de gördüm diyorum ammma zor oldu
selamlar güzellikler
gizim evet dersaneye gidiyorum.. ben dersanenin bana düzen getireceğine inandığım için yazıldım. kendi başıma evde hazırlansam kaytarıp dururdum ama şimdi öyle olmuo. istedikten sonra düğün hazırlığı yaparkende evliykende hazırlanabilirsin. benim arkadaşım geçen sene aralıkta doğum yaptı bi kaç ay sonra ders çalışmaya başladı ve atandı.
bu arada bizimde yılbaşı için bi programımız yok hala. belki arkadaşlarımız gelebilir şehir dışından. benimde kursum o hafta tatil eşimde hazır tatilken bende izin alayım afyona gidelim bi daha fırsat bulamayız dio. annemde arada yılbaşında gelirsiniz heralde gibi laflar edıo. ama ben evimizde baş başa olmak istiyorum. bakalım napıcaz
canım haftaiçi kaçla kaç arsı ve kaç gün gidiyorsun ne zaman başladığınıda yazarmısın
bende gitmeyi üdşünüyorum gitmezsem naısl olsa akşam çalışırım diyip haftasonları gezeceğim
vallla düğün hazırlığı öyleee hurra birşey değilmiş herşey halloluyor eve temizlikçi tutulcak felan kapıların boyanması kaldı ben ahizelerimi halılaırmı beğendim alacağım mobilayaları biliyorum netler daha ne kalıyor yani annemi anlamıyorum ama ben ona söyledim yapacağım diye
memur olup atanmam lazım başka türlü güvenemiyorum ya nişanlım ya ben ikimizden biri memur olmalı
Bizde evde mi geçirsek yoksa dışarda eğlensek mi bilemedim. Eşim ikisine de uyar ama benim canım dışarda olmak istiyor. Evde olursak televizyondaki aptal programlar arasında zap yapacağız.
Bu ara dvd bakıyoruz, hazır dvd'ler yerini blu ray'lere bırakmışken ucuzundan bir dvd kapıp film koyup film mi izlesek??? Biz napsak ya azda bir zaman kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?