Saç, baş, makyaj herşeyi bıraktım. Eşime diyorum gözün başka kızlara kaymaya niyetlenirse söyle süsleneyim.
daha şimdiden böyleysen bebek olunca napıcansüslen azıcık ya çocuğa da yazık
Tatlislarim napiyosunuz kuslarim ben nena artk bu nicki kullanyrm tabletle cok aktf olamyrm zor oluo gecmsi okuyamadm onemli gelismeler varmi nasil gecio gunler,bende yarn kadin doguma gdyrm bi kontrolden geceym dedm sonrada buyuk bor elektronik fabrksnda is gorusme mulakatim var bakalim ,evde otur otur catladim yahu iice gevsedm blgdnz klasik ev kadni oldum :)))
evet puki ben artk ellayim :)))ya guzel bo firma referanslari iyi 2.ddefadr cagriolar bi gdip gprusim dedm olmazsa olmaz zatenartık sana ella mı diyelim şimdiiş görüşmesine gideceksin demek hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel geçer.olsun azıcık evde sünmekte iyidir
gizcim bende kpss ye hazırlanıyorum lisans.kursa gidiyorum düzen açısından iyi olacağını düşündüm birde erkek arkadaşımla beraber çalışacak ortamımız olsun diye kursa yazıldık birlikte.
İnciçiçeğim bende çok acıktım kiii. Eve gidince ne yesek acaba bugün kara kara düşünüyorum.
akşam eşim maça gidicekmiş bikaç haftadır gitmiyodu hava soğuk diye ne güzel şimdi canım sıkılıcak gene
Gizom okudum ama hiç birşeycik anlamadım ben. Prosedürlerde her yerde farklılık gösteriyor şahsen o yüzden yanıltıcı olmak istemem. Ben hatırladığım kadarıyla anlatayım. Daha önce anlatmıştım burda o sayfaları bulsak daha açıklayıcı olur aslında.
Benim nikahım Fuar evlendirmede oldu. Başvuruyu da oraya yaptık. Başvurudan önce gidip görüştük, gerekli evraklar listesini elimize verdiler, saatimi ve tarihimi evrakları hazırlayıncaya kadar opsiyonda tuttular.
Ben kendi aile hekimime, eşim kendi aile hekimine başvurdu. Sabah gidip kan verdik. 3 gün sonra sonuçları aldık. Sonuçları nişanlın ile birlikte gidip teslim etmen gerekiyor ama biz eşimin iş durumu yüzünden ayrı ayrı teslim etmeye ikna ettik görevlileri. Ben evrağımı teslim ettim imza attım, eşimin evrağını da ben teslim ettim imza atılmadı bu durumda. Nişanlınızda en kısa sürede bize uğrayıp imza atsın dediler, eşimde daha sonra imzasını attı. Biz ciğer filmi falan çektirmedik. Böyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?