347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

iyi akşamlar kızlar, ella iş görüşmen nasıl geçti acaba merak ettim canım umarım güzel geçmiştir.

Nickini niye değiştirdin kuzum, biz nenaya alışmıştık Duyumlarımıza göre bizi boşluyormuşsun saçını başını yolarım Yuvanı boşlama.

Brokoli çok faydalı, benim göğsümdeki kisler brokoli sayesinde küçüldü. Hamileyken yiyemiyorum kokuyor. Ama bol limon sıkıp yoğurtla yemeği özledim. Canım çantana atıştırmalık birşeyler at. O kadar aç kalma.

Dün işyerinden dönerken servisten indim, otobüse binmek için merdivenlerden çıkıyorum, önümde 70 yaşlarında benim önümden merdivenleri çıkan bir kadın var. Ben nefes nefese kaldığım için yavaş yavaş çıkıyorum merdivenleri, kadında basamakları zor çıkıyor, kadına üzüldüm ah be teyzem dedim yaşlılık ne kadar zor. 3-5 basamak çıkıp kadının yanından geçerken bir baktım kadının elinde sigara, tüttürüyo, dünden beri şaşkınım. Bu insanlar hiç mi canının kıymetini bilmiyor anlamadım.

stankim başlamış yine kendi başına konuşmalara

gizim telaş yapıcak bişey yok ocakta gidin adalar evlendirme dairesine bizim nikahımız ataşehirde kıyılacak belgelerimizi oraya götürmek istiyoruz deyin. bütün raporlarınızı falan adalar a teslim edin. sonra o size bir kağıt vercek o kağıtla gidip ataşehire başvurcaksınız canım ataşehir de halledicek bütün işlemlerinizi. benim öğrendiklerim böyle. çünkü bizde nikah memuru boşuna km den fazla para almasın diye kadıköyden ataşehire aldırmayı düşünüyoruz o arada öğrenmiştim bunu.

Esim maca gitmisti 1 saat olmadan geri geri geldi. Bi karisiklik olmus bizimkilere sahada yer ayrilmamis :))

Benimde canim sabah pasta istemisti aksam gider yeriz demisti. Bende maca gitceni duyunca az surat yaptim. Gelmis pasta yiyemedin die ahh mi ettin geri geldim dio

Biz cok seviyoruz canim. Hafta da 1-2 yemeye calisiyoruz. Ben bol limon zeytinyag ve sarimsak koyuyorum. Yogurt hic denememistim birde oyle deneyelim eminim o da guzeldir. Bende haslanirken kokusunu sevmiyorum aciyorum cam kapi ne varsa

Kahvaltiyida kuzucuk hazirlio dersane zamanlari yiyorum biseyler ama bugun niyeyse asiri aciktim. Haklisin cantaya biseyler koymak gerek

mercim bana babam dediki adada millet başvuruyor kartaldan kadiköye heryere gidiyoruz nikah kıymaya sen takma kafana dedi

ben adaya başvurcam nişanlımla adadaki memur yada başkan illaki düğünümüze gelcek zaten, ataşehir belediyesine bildirmelimiyiz onu düşünüyorum

nişanlım düğün salonunu aradı biz memuru adadan getiricez diye dedi onlarda tamam dediler

ben dedim adadan izin kağıdı alınıp ataşehire verilecek sonuçta adanının kıyacağını ataşehir bilsin dedim ama dinletemedim bir ocak ayı gelsin babam halleder onu herhalde

canım nikah memuru adadan gelcekse ataşehir e bildirmenize hiç gerek yok. eğer ataşehirden memur isteseydiniz bildirmeniz gerekicekti. ada da tanıdıklarınız olmasaydı gelcek memura km hesabından çok para vermemek için ataşehirden isterdiniz ama madem tanıdık biri gelcek ozaman ataşehirle hiçbir bağlantınız yok sizin. adalar a başvuru yapıcaksınız düğün mekanının adresini verceksiniz gelecek kişinin telefon numarasını alcaksınız o gün bi adres karışıklığı falan olmasın diye hepsi bu.

Ella ya henuz bnde alisamadm cok garipsiyorim ama siz dedikce alisirm nena demeyn arrk:)please
ben geldimmmmmmmmm

bu gün niyeyse dersanede kurt gibi acıktım karnım gurul gurul bi durmadı

ellacık bana da bi tuhaf geldi ötekine alışmıştık. nie değiştirdin?
Ya dier topikte herkes bi panikteydi beni taniyan cikacak die icime kurt dusurduler onlar degsince bnde degstn:))
iyi akşamlar kızlar, ella iş görüşmen nasıl geçti acaba merak ettim canım umarım güzel geçmiştir.
Kuzum sirket cok guzeldi ama sartlarda anlasamadk maasi istedgmden dusuk solediler c.tesi calisma var, bnde istemedm adam bi dususunun bzde dusunlm dedi ama bn dusunmurm olumlu donus yaparlarsa kabul etmcem
Nickini niye değiştirdin kuzum, biz nenaya alışmıştık Duyumlarımıza göre bizi boşluyormuşsun saçını başını yolarım Yuvanı boşlama.
Boslamiyrm yavru bu topik artk cok bos eskisi gibi kmse gelmip bnm kabahatm yok stankis

kızlar günaydın herkes nasıl

merci kuzum çok teşekkürler kafama tkaılmıştı çünkü

ellla nena yavrum sen iyiki geldin bak ne diyeceğim otur evinde kpss çalış ben bile işten çıkıp çalışmayı üdşünüyorum sakin sakin çalış canım inan iş hayatı özel sektör çok zor sürekli stres altındayız

Günaydınlar...

İnciçiçeğim brokoliye bayılırım. Bol limon ve sarımsaklı severim. Yoğurtlu bende hiç denemedim.

Bu arada bugün ofise geldim. Burnuma işkembe koktu. Herkes sende var birşeyler dedi halbuki regldım.

Dünde eşimin iş arkadaşı bebek odası hazırlayıp paylaşmış öyle güzelki anlatamam. Country tarzı olanlardan çok hoşuma gitti. Mesaj atıp nereden aldıklarını sorasım geldi çünkü ben çiçekli böcekli ayıcıklı bulutlu vs.li olanları sevmiyorum, beğenmiyorum. Bu çok sade tam istediğim gibi.

Ellacım bu arada topik boş değil bence. Yazanlar yazmaya devam ediyor. Topiğimizi sen bırakırsan, ben bırakırsam kimse yazmıyor diye zamanla kimse kalmayacaktır. O yüzden bu mantıkla bakmamamızı öneririm. Nitekim her topikte arkadaş edinmemiz olağan ama şöyle bir şey var ki önemli olan zor günlerinde birbirine destek olan arkadaşlardır bunu da her topikte bulmak zor bence. Arkadaşlığımızın kıymetini bilmeliyiz çünkü biz en zor günlerimizde burdaydık. Azalsakta, daha az yazsakta burası benim demirbaşımdır ve hepte öyle olacak. Çünkü burda beni anlayan, tanıyan, destek olan, fikir veren kısacası her koşulda rahatça paylaşımda bulunduğum, bana yazmayı sevdiren arkadaşlarım var onları hiç bir topiğe değişmem.

Nasilsin gzosum,dogru diyosun bnde calisyrm bi yandan ama tamamen yogunlasamadim henuz aslnda cddi anlamda calismam gerekio derslere de kafam hep baska yerlerde calismayi smdilim dusunmuyrumda iyi firsatlar karsimada cikarsa degerlendricem esim zaten smdilik calismami istemio braz dinlen hrr buldgn ise grme dio bnde bekledym dun gorustm bi yerle cok icime sinmedi ama yinede donus yapicakalr kabul etmcem ,sen napiosun gizom heyecan basladimi bakalim bayadr denk gelemiyrz.

Gizzz evlilik sayacında 4 ay 29 mu gördüm ben? Az kaldı kuzucum yakında seni de evliler kervanında göreceğiz ve topimizde evliler merci ve senle birlikte çoğalmış olacak. Merciyi evlendirdiğimiz gün bir de bebeğimiz olacak. Topiğimizin 2. bebeği ve en küçük üyesi.

Ella benimde senin gibi bir şansım olsaydı evdeyken mutlaka kpss'ye ağırlık verirdim canım. Bu devirde kesinlikle memur olucaksın, özel sektörün garantisi yok.

Topigi boslayan ben degilim herkesin isi gucu var cok kez yalnz kaldgm oldu yaziyrm cvp gelemdgi zamanlar oluo bende hala topign demirbaslarndanim hareketlenme oldgnda bm buradaym zaten hareket yokken kendi kendimede kalamam sonuc itibariyle farkindaysan araniza katildgm ilk gunden beri burdayim sadakatimi yitirmedm ilk zamanlar bin kisiydik kala kala 10kisi ya variz ya yokuz bn arada birde olsa jep aranzdayim hoc bsyden cok fazla uzak degilim burda olmadgm zamn diger topiktede degilmdr.burada ne paylasildgni senin kadar bnde biliyorum ve goz ardi etmiyrm

Lovely avatar resmin süper gözüküyooorr

Hahahah demi bende çok beğendim koca kafalı birşey olmuşum. Saçlarımı da kestirdim ya bu ara tam benlik oldu bu avatar. İşimin ve bigisayarın başındayım hem çalışıyorum hem yazıyorum. Daha iyisi olamazdı. Normalde hareketli de buraya harektlisini koyamadım. Hareketlisinde bayağı elim kolum çalışıyor tık tık tık.

Ella benimde senin gibi bir şansım olsaydı evdeyken mutlaka kpss'ye ağırlık verirdim canım. Bu devirde kesinlikle memur olucaksın, özel sektörün garantisi yok.

Memur olmakta artik kolay degil ki torpilde sart tabiki calisicam ama bakalim calismak tek basina yetecekmi hic sanmiyrm

Sen saclarnimi kestrdin nasil yani ya,guzelim saclar gttimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…