Tatlislarim napiyosunuz kuslarim ben nena artk bu nicki kullanyrm tabletle cok aktf olamyrm zor oluo gecmsi okuyamadm onemli gelismeler varmi nasil gecio gunler,bende yarn kadin doguma gdyrm bi kontrolden geceym dedm sonrada buyuk bor elektronik fabrksnda is gorusme mulakatim var bakalim ,evde otur otur catladim yahu iice gevsedm blgdnz klasik ev kadni oldum :)))
resmen ellerim tittredi açlıktan. bide otobüsler çok fena havasız iyice kötü oldum
benim dünden biraz tavuk pilavım var. şimdide brokoli salatası yaptım yanına da çorba yaparım yeter herhalde başka bişey yapamıcam valla
Brokoli çok faydalı, benim göğsümdeki kisler brokoli sayesinde küçüldü. Hamileyken yiyemiyorum kokuyor. Ama bol limon sıkıp yoğurtla yemeği özledim. Canım çantana atıştırmalık birşeyler at. O kadar aç kalma.
stankim başlamış yine kendi başına konuşmalara
gizim telaş yapıcak bişey yok ocakta gidin adalar evlendirme dairesine bizim nikahımız ataşehirde kıyılacak belgelerimizi oraya götürmek istiyoruz deyin. bütün raporlarınızı falan adalar a teslim edin. sonra o size bir kağıt vercek o kağıtla gidip ataşehire başvurcaksınız canım ataşehir de halledicek bütün işlemlerinizi. benim öğrendiklerim böyle. çünkü bizde nikah memuru boşuna km den fazla para almasın diye kadıköyden ataşehire aldırmayı düşünüyoruz o arada öğrenmiştim bunu.
mercim bana babam dediki adada millet başvuruyor kartaldan kadiköye heryere gidiyoruz nikah kıymaya sen takma kafana dedi
ben adaya başvurcam nişanlımla adadaki memur yada başkan illaki düğünümüze gelcek zaten, ataşehir belediyesine bildirmelimiyiz onu düşünüyorum
nişanlım düğün salonunu aradı biz memuru adadan getiricez diye dedi onlarda tamam dediler
ben dedim adadan izin kağıdı alınıp ataşehire verilecek sonuçta adanının kıyacağını ataşehir bilsin dedim ama dinletemedim bir ocak ayı gelsin babam halleder onu herhalde
Ella ya henuz bnde alisamadm cok garipsiyorim ama siz dedikce alisirm nena demeyn arrk:)pleaseGünaydınlar.
Stankim bu evrelerin hiç birini yaşamak istemiyorum ben ama balayından döndükten sonra eve ve eşine adaptasyon süreci yaşıyor insan. Bizde tartışmıştık, ben ağlamıştım ama bayağı büyük bir şeydi. Neyseki atlattık.
Nenacım hayırlısı olur inşallah. Bu arada ben ella diyemem ki sana alışmışım nenaya. Ella bana Alacakaranlık'taki Bellayı çağrıştırıyor hani bir küçük kız kardeşi falan olsa onun adı da ella olurdu sanki.
Ya dier topikte herkes bi panikteydi beni taniyan cikacak die icime kurt dusurduler onlar degsince bnde degstn:))ben geldimmmmmmmmm
bu gün niyeyse dersanede kurt gibi acıktım karnım gurul gurul bi durmadı
ellacık bana da bi tuhaf geldi ötekine alışmıştık. nie değiştirdin?
Kuzum sirket cok guzeldi ama sartlarda anlasamadk maasi istedgmden dusuk solediler c.tesi calisma var, bnde istemedm adam bi dususunun bzde dusunlm dedi ama bn dusunmurm olumlu donus yaparlarsa kabul etmcemiyi akşamlar kızlar, ella iş görüşmen nasıl geçti acaba merak ettim canım umarım güzel geçmiştir.
Boslamiyrm yavru bu topik artk cok bos eskisi gibi kmse gelmip bnm kabahatm yok stankisNickini niye değiştirdin kuzum, biz nenaya alışmıştıkDuyumlarımıza göre bizi boşluyormuşsun saçını başını yolarım Yuvanı boşlama.
kızlar günaydın herkes nasıl
merci kuzum çok teşekkürler kafama tkaılmıştı çünkü
ellla nena yavrum sen iyiki geldin bak ne diyeceğim otur evinde kpss çalış ben bile işten çıkıp çalışmayı üdşünüyorum sakin sakin çalış canım inan iş hayatı özel sektör çok zor sürekli stres altındayız
Günaydınlar...
İnciçiçeğim brokoliye bayılırım. Bol limon ve sarımsaklı severim. Yoğurtlu bende hiç denemedim.
Bu arada bugün ofise geldim. Burnuma işkembe koktu. Herkes sende var birşeyler dedi halbuki regldım.
Dünde eşimin iş arkadaşı bebek odası hazırlayıp paylaşmış öyle güzelki anlatamam. Country tarzı olanlardan çok hoşuma gitti. Mesaj atıp nereden aldıklarını sorasım geldi çünkü ben çiçekli böcekli ayıcıklı bulutlu vs.li olanları sevmiyorum, beğenmiyorum. Bu çok sade tam istediğim gibi.
Ellacım bu arada topik boş değil bence. Yazanlar yazmaya devam ediyor. Topiğimizi sen bırakırsan, ben bırakırsam kimse yazmıyor diye zamanla kimse kalmayacaktır. O yüzden bu mantıkla bakmamamızı öneririm. Nitekim her topikte arkadaş edinmemiz olağan ama şöyle bir şey var ki önemli olan zor günlerinde birbirine destek olan arkadaşlardır bunu da her topikte bulmak zor bence. Arkadaşlığımızın kıymetini bilmeliyiz çünkü biz en zor günlerimizde burdaydık. Azalsakta, daha az yazsakta burası benim demirbaşımdır ve hepte öyle olacak. Çünkü burda beni anlayan, tanıyan, destek olan, fikir veren kısacası her koşulda rahatça paylaşımda bulunduğum, bana yazmayı sevdiren arkadaşlarım var onları hiç bir topiğe değişmem.
Lovely avatar resmin süper gözüküyooorr
Ella benimde senin gibi bir şansım olsaydı evdeyken mutlaka kpss'ye ağırlık verirdim canım. Bu devirde kesinlikle memur olucaksın, özel sektörün garantisi yok.
Hahahah demi bende çok beğendim koca kafalı birşey olmuşum. Saçlarımı da kestirdim ya bu ara tam benlik oldu bu avatar. İşimin ve bigisayarın başındayım hem çalışıyorum hem yazıyorum. Daha iyisi olamazdı. Normalde hareketli de buraya harektlisini koyamadım. Hareketlisinde bayağı elim kolum çalışıyor tık tık tık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?