Gizzz evlilik sayacında 4 ay 29 mu gördüm ben?Az kaldı kuzucum yakında seni de evliler kervanında göreceğiz ve topimizde evliler merci ve senle birlikte çoğalmış olacak. Merciyi evlendirdiğimiz gün bir de bebeğimiz olacak. Topiğimizin 2. bebeği ve en küçük üyesi.
Topigi boslayan ben degilim herkesin isi gucu var cok kez yalnz kaldgm oldu yaziyrm cvp gelemdgi zamanlar oluo bende hala topign demirbaslarndanim hareketlenme oldgnda bm buradaym zaten hareket yokken kendi kendimede kalamam sonuc itibariyle farkindaysan araniza katildgm ilk gunden beri burdayim sadakatimi yitirmedm ilk zamanlar bin kisiydik kala kala 10kisi ya variz ya yokuz bn arada birde olsa jep aranzdayim hoc bsyden cok fazla uzak degilim burda olmadgm zamn diger topiktede degilmdr.burada ne paylasildgni senin kadar bnde biliyorum ve goz ardi etmiyrm
canım evet evet çok az kaldııııı vallla incek bu ügnler biliyorum az kaldı az dün 5 ti tickermda bugün 4 ay 29 şükür bugünleri görüdk
ben ve merci birde bebiş 2014 yazına müthiş gireceğizzz sizlerde yıldönümü telşarlıyla geçirceksiniz
Sen saclarnimi kestrdin nasil yani ya,guzelim saclar gttimi
canım evet evet çok az kaldııııı vallla incek bu ügnler biliyorum az kaldı az dün 5 ti tickermda bugün 4 ay 29 şükür bugünleri görüdk
ben ve merci birde bebiş 2014 yazına müthiş gireceğizzz sizlerde yıldönümü telşarlıyla geçirceksiniz
Canım bir sakin önce. Ben yazımı daha fazla topikten kopmayalım diye yazdım. Yazımda bir sitem de yoktu açıkçası. Unuttuğumuz şeyleri hatırlatmak adınaydı. Katıldığın günden beri aramızda olduğunun farkındayız ve seni önemsiyoruz ki yokluğunda Nena nerde diyoruz. Seni burda daha sık görmek istememiz sevdiğimizi gösterir. Daha sık gelsen daha mutlu olacağız demek ki...
Hahaha evet. Eşimin doğum gününden fotolar eklediğimde orda kısa saçlıydım ki ben görmedin mi?
Geçenlerde avm'de liseden bir arkadaşımı gördüm. Onlarında Mayıs'taymış. Eşyaları almışlar hatta o gün, yemek yemeğe gelmişler sonrada. Neyse nasıl heyecanlılar. Dedim o 5 ay o kadar çabuk geçecek ki siz telaşelere dalmışken farkında olmayacaksınız. Öyle mi gerçekten diyor yazık kız. Ben de ne zaman evimizi tutacağız, döşeyeceğiz, ne zaman gelecek o günler derken; bir gün bir bakmışım ev bakıyoruz, bir bakmışım tutmuşuz, bir bakmışım eşyalarım gidiyor ve şimdi bir bakmışım ben tuttuğum evimde seçtiğim eşyalarımla çok mutluyum. Darısı başınıza inş. Zaman su gibi akıp geçsin. Siz evlenin bize de yaz gelsin.
günaydın kızlar,
ellacım iş konusunda hayırlısı olsun diyorum beğenmemişsin madem başka bir iş çıkar belki karşına belkide kpss olur. kpss konusunda a dan hazırlanacaksan gerçekten torpilsiz zor çünkü puanını alıyorsun ama mülakatta eleniyorsun.ben bu yüzden b den hazırlanıyorum ama artık b de şöyle zor bölümüne göre değişmekle beraber çok yüksek puan alman gerekiyor artık herkes hepsini yapıyor ama kim hızlıysa ya da eleme sorularını kim yaparsa o kazanıyor gibi bir durum oldu.ayrıca da el altından soru vermeler şifreler gibi hakkın yendiği durumlarla da karşılaşmadık değil.sorularda artık sınavdan sonra verilmeyecek bu da iyice insanı kıllandırıyor. malesef böyle bir ülkede yaşıyoruz ama bunları göre göre kpss denemekten başka çarede bulamıyoruz artık oldu oldu olmadı olmadı başka çareler arayacaz mecbur.
canım bizde şimdi mobilya bakalım diyoruz ama haftasonları yoğunluğumuz oluyor bizimde henüz bakamadık ama bakacağız yakın zamanda
çok güzel olucak inşallah herşeyyyy
ellla canım cidden sizin süreciniz nasıl geçti anlamadım geçmiyor dediğimiz zamanlar geçti siz yuvanızdasınız 2014 yılı gelsin diye sabırsızım
Pukicim haklisin haklisin valla offf her ucu b.degnek ozel sektor ayri bidert kpssyi lazanmak ayri dert bn zaten kazanamamda bakma denicem sansimi napalim((
Kuzucum mobilyada 2013 sonu indirimi var istersen dogtasa bak 40a varan indrm var.bide modoko cok pahali hic onermiyorum butcenizi bilmyrm ama bemi cok cok asmisti
Aa bide okadr dikkatli baktm nasil bakmissam ama tablet kucuk anlasilmamis olablr dur geriye donuk bakayim allam seni napmasin kasindinmi kizim amac ne yani :))))o guzelim havali kesim saclar gttimo ayyyy nasil uzuldum suan varya yemin ederm ayyyyyy dur bi bakim resimlere bida
canım biliyorum ben çamlıca mobilyacılar sitesine yaptırcam arkadaşım istediğim tarza yakın yaptırdı uygundu tek sorun koltuğu nereden ne kadara alallım kızlar koltuk için 3 3500 gibi bir fiyatı gözden çıakrcaz yani slaon koltuğu için pahalımı sizce bu rakam
neye ne kadar verilmeli hiç bilmiyorum
Canım bence 3.500 çok normal bir rakam. Doğtaş'a falan bakma derim çünkü marka satıyor orası kalite desen bence yok. Daha doğrusu kalite parayla orantılı. Her cebe uygun mobilya var ama fiyat düştükçe kalitede düşüyor. Gerçi hemen hemen her yerde böyle olay. Ben sadece salon koltuklarımı 4.600 gibi bir rakama aldım. Ndesign' a bakabilirsin gerçekten çok kaliteli ve ödüllüler. Sanırım Pernic'te yatak odasını Ndesign'dan almıştı ve ağır duruyordu mobilyaları. Mdf çalışıyorlar, ağır ve sağlam oluyor.
İste ben cok sansli degilim puki yaöyle deme canım belli olmaz bu işler şansta önemli umutlu olmak lazım
Ben 3000tlye aldim bnce normal bir fiyat gizcim ama daha kaliteli daha ucuza bulrsan sanslisim demrktr bn ozel yaptrdmcanım biliyorum ben çamlıca mobilyacılar sitesine yaptırcam arkadaşım istediğim tarza yakın yaptırdı uygundu tek sorun koltuğu nereden ne kadara alallım kızlar koltuk için 3 3500 gibi bir fiyatı gözden çıakrcaz yani slaon koltuğu için pahalımı sizce bu rakam
neye ne kadar verilmeli hiç bilmiyorum
Bsy demiyrym lovelyli tamam ben ordan cikmyrm buraya ugramiyprum smdi geriye dogru 30saufa gttim senin sacina bakicam die her sayfada masallah nena hanm destan yazmis her knuya mutlaka cvp vermsm illaki atladklarm olmustr bulamadm senn resimleri kacinci sayfadaysa 3222ye kadr gttm guzel kadinsin eminim yakismostr.Yukarıda yazmışsın sonradan gördüm bunu alıntılamış bulunmuştum. Bir kere biz seni görüyoruz sabahtan akşama orda yazdığını. Yazdıkların bir bir çıkıyor. Bizi de gör istiyoruz, denk gelmesek bile müsait olduğumuzda açıp baktığımızda okumaktan zevk alıyoruz. Hepimizin her zaman denk gelmesi de zor zaten. Çalışıyoruz, evdekilerin ev işi var, Merci ve Chelzy okulda bizim gibi bilgisayar başında değil, kpss hazırlananlar var. Bunu zaten anlıyoruz.
Gelelim saçlarıma çok dökülüyordu muhtemelende doğum kontrol hapı yüzünden. Evde yerlerden saç toplamaktan bıkmıştım artık. Evlendikten sonra kısacık kestiricem diye söylüyordum, evlenmeden önce. Çünkü uzun saçın bakımı çok zor helede benim gibi gür saçları olanlar için daha da zor. Direk çok kısaya geçiş yapamasam da omuzlarımda şuan tabi o bile bana kısa geliyor uzuna alıştığım için. Kuaförde saçların acayip güzel dedi. Hiç bir sorun da yokmuş, hatta dipten saçlar geliyor bir sürü dedi. Çok mutlu oldum, dökülenler çıkıyor demekki.
Gunaydin kuzular
Bu sabah herkes toplanmis ohh ne guzel.
Dun gece bana bu agirlik coktu goz kapaklarimi acamiodum o derce. Koltukta uyukladim hep. Sabahta esim gittikten sonra uyuyamadim geldim salonda tv karsisinda sekerleme yapiodumkalkip ders calismam gerek ama kalkamiorum
Lovelym ben saclarina bayildim. Sanada cok yakismis. Bende dugunden sonra kisacik kestirmek istedim ama kuaforum pisman olursun die kesmedi. Uzun sac guzel ama bakimi cok zor. Kisa sacta modern duruyo seviyorum ben.
Gizim koltuk fiyatlari hep o ara zaten. Bizim koltuklar 3500 du biz 2800 e mi ne almistik pesin. Baya pazarlik yaptik ama
Ella kuzum calismayi dusunmuyosan simdilik kpss ye yogunlas derim. Hem boylece evinin de tadini cikarmis olursun. Hic ozelde calismadim ama ne kadar zor oldugunu cevremden cok duydum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?