347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet lovelym kisa sac kolay sekil alio. Benimde saclarim dalgali gibi kabaran cinsten. Cesaret gosterip kestiricektim kesmedi. Bi daha bu cesareti ne zaman bulurum bilmem :))

Ellam o sorun bende de vardi dikkatimi toplamam cok zor oluyodu. Hemen dagiliyodu. Zamanla duzen oturuyo. Sen iste yeterki

Haklisin cnm biraz konsantrasyon gerek,bnde lovelylden ozendim sacimi kestrsemmi bugu zaten ole canli havali saclarmda yok ne kaybedermki hem kociste kut sevio :))

İşte bu yoruma koptum allahta seni güldürsün. Teşekkür ettim vesselam. Dur ben sana sayfayı bulursam atayım.

Gizom şu kısacık zamanda krem rengi koltuklarımdan sıkılmış olucam ki ben bu bubon denen koltuk takımına ba-yıl-dım ama sade olsun dersen ki sende sadeliği seviyorsun bir altındaki derim. Kayınvalidenin modelini çok çok orta yaş buldum. Benim tarzım değil ama ilkini gerçekten çok beğendim.

kuzum bubon alırsam kesinlikle pudra krem soft renkler olucak berjerlerde pura pembe üzeri çiçekli olur herhalde yaaa bende sıkılma huyu yok en sadesi olsun derdindeyim ama kremden sıkılırsam illa ki diye pudra alternatif

bide ev tarzıma bunlar uyuyor inşallah hallederiz

Ben bugun yemege ne yapicam kizlar (

Yemek benim içinde tam bir sorun açıkçası. Her gün bugün ne yiyelim diye düşünüyoruz. Kitap aldım o bile çare olmadı. Sonuçta kitaptan bir şey yapayım desem o gün dolabında o malzemelerin olması lazım ama benim dolabımla kitap birbirini tutmuyor ki. Bir de bizde pişen yemek ertesi gün yenmiyor ve benim herşeyim dökülüyor. Bu duruma da canım çok sıkılıyor dışarda bunca aç insan ve hayvan varken. Eşim yemek konusunda beni sinir ediyor. Kötü bir huyu var her yemeği sevmiyor, yemek istemiyor. Her gün değişik bir menü çıksın istiyor. Zaten biz balayından döndükten sonra da o büyük kavgamızı yemek yüzünden yapmıştık.

Dün sucuk ekmek yedik, bugünde kayınvalidemlerdeyiz allah nasip ederse. Çalışırken eve gelip yemekle uğraşmak çok zor hemen olmuyor. Yemeğin pişmesi 21:00'i, masadan kalkmamız 22:00'yi buluyor. Evdeyken de benim canım hiç oturma odasından çıkmak istemedi çünkü evin diğer odaları soğuk ama evde olmak bir nevi daha iyi işte olmaktansa yemek konusunda zaman bol çünkü.

Pudra ve bulut mavi bu ara çok beğeniyorum. Krem, pudra, bulut mavi renklerini. O kadar güzel duruyor ki. Bulursam o kombini atacağım.

Oyy lovelym hergune ayri yemek cok zor olur. Neyseki bizde oyle bi sorun yok. Ertesi gunde yiyebiliyoruz. Esim zaten onune ne koysam yer. Nie bunu yaptin yada nie yemek yok gecistirdin falan demez sagolsun. Sadece barbun sevmio bende bayiliyorum. Buzlukta duruyo her actigimda ic geciriyorum

Bizimkide önüne ne koysan yiyor ama iki gün üst üste aynı yemeği yemek istemiyor ki yediğimiz sadece akşamları. Zaten iki yemede bitecek kadar yapıyorum ama 2. kez yemeğe kalmıyor döküyoruz. Kıymalı patlıcan falan yer mesela 2 kere ama bizimkide barbunya sevmez ben bayılırım, kuru fasulye bir kere yer 2. gün yemez. Yemeğine göre 2 gün üst üste yiyip yemeyeceğini seçiyor. Her gün et pilav ver bayılarak yer ama. Herşey onun sevdiği yemekte bitiyor. Sebzeyle arası pek yok.

İşte bu yoruma koptum allahta seni güldürsün. Teşekkür ettim vesselam. Dur ben sana sayfayı bulursam atayım.
haha guldururum tabi bak topikten cikmadm hc yedim poparayi senden :)))

Yok ya yemek kitaplari ev hnmlarna gore srn calisiosun napicn kitabi:)) vala bnde calisrken haftann 1-2 guni anneme1gun k.valideme hafta sonu yemek yapiodum hafta icide eger evdeusek kahvalti yapiolduk hic yemekle ugrasmdm cok fazla ki bnm sevglm yemek secmio karnabahrndan tut lahanasina varana kadar ne kadr sebze bakliyat ve et-tavuk ne varsa yer bazen fazla yapmssam 3gun bile yedgmz oluo ama yanina cesit yapiorum ozamanda ole yani muhtemelen bugnde sebze pisiricem yaninada corba napim daha sanki bid ebsy sorcam ankastre firinim ici hep siyah yag gbi bsy oldu cikmio yag sokuculerdr cok ise yaramadi snde oldumu kusum

Canım ben fırınımı hiç kullanmadım daha keşke kullanabilsem en azından bir patetes atarım, bir tavuk atarım. 2 kere para vermeyelim diye doğalgazım bağlanınca ona bağlatıcaz. Doğalgazı bekliyoruz yani.

Ay cok yakismsi cnm gule gule kulan bnde kisacik bsy sanmstm bu bnm sacimin boylarndaymis guzel guzel bayildm

Eheh dedim ya kısacık değil ama bana göre kısa. Bizim asker beklediğimiz dönemden kına geceme kadar belimdeydi saçlarım. Bir kına gecesinden önce azcık kırıklarımı aldırtmak için düzelttirmiştim o kadar. Neyse kökü bende uzar nasılsa. Dökülmese kestirmezdim de işte hem çok dökülüyor hem soğuklarda zor kuruyor.

Lovelycım o sızın yatıcagınız bedel depozıto gıbı bısey.Bende agustosta yatırdım.Hem ev sahıbı hemde kıracı oduyor o parayı.Dediğim gibi bir nevı depozito.Evden cıkarsan gerı alacaksın.Dogalgazı kendı uzerınıze almadınız mı ? Kira sozlesmesı ımzalarken tum faturaları kendı uzerıme aldım ben mesela.

benimkide diğer gün yiyemiyor ben ise diğer gün olan yemeğide çok severekj yiyorum geçen cumartesi bize geldi annemde cumadan tel kadayıf sarmış cumartesi nişanlım yedi

ama gel gör ki bana dedi ki giz annene deme ama böyle şeyle aynı gün yapılır dedi

bende sen kaıdn işine çok kaırşma ben tel kadayıfı hemen yiyemiyorum 2. gün daha seviyorum dedim annemde iyiki cumadan yapmış cumartesi elektirikler kesildi rezil olurduk vallla

şimdi kara kara düşünüyorum benimkini annesi hergün günlük yemeğe alıştırmış evlenince halim ne olcak diyorum yaaa yapamam hergün yemek bir yemek yapcam 2 3 gün yesin bananne yaaaaa yanında salata olur cacık olur yetmiyormu

Bizimde elektrik su kendi üzerimize canım. Doğalgaz ev sahibinin üzerine yapılıyor diye biliyorum çünkü anneme ev sahibi siz misiniz diye sormuşlardı annem ev sahibi olduğu için onun üzerine olmuştu. Kiracıdan bir şey talep etmemiştik.

Çok biliyor o. Annene deme ama bilmem ne çok güldüm. Bizimki o kadar bilmez etmez karışmazda. Koy yer ama dün yediğini bugünde yemek istemez o da her yemek için geçerli değil tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…