347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynennn aynenn çok biliyor zaten annene söyleme dedi , ama cidden anneme söyleyesim var onu melek sanıyorlar ne yaman o ne yaman

bide bana diyor sen bize gelince onu yemem bunu ziyan etmiyim diyorsun bak ben senin gibi davrandımmı diyor

yahuuuu ben dermiyim bu yemek aynı ügn pişmeli kayınvalide diye tövbe yaaaa

hayırrr yani evlenince görcek gününü bu kesin annesini özler, arkadaşım evlendiğinde nişanlısı ailesi şehir dışında yaşıyordu hiç ziyarete gitmezmiş kırk yılda bir yani

ama evlenince annecim annecim olmuş sürekli gidiyormuş şok olmuştum bende arkadaşımda diyor giz değişiyorlar aman ben birşey diyemedim sen baştan önlem al diyor

Canım onlara annelerini aratmamak lazım ama maalesef ben evde izinsiz nefes aldırmıyorum. Çünkü evde annesi hiç alıştırmamış çıkardığını asmaya falan benle disipline girdi. Bazen bir sıralıyorum klozetin kapağını kaldırmadan yapmışsın, yerlere damlatmışsın, sabunu kirli bırakmışsın, diş macununu ortadan sıkmış kapağını örtümün üstüne koymuşsun, bir elini kuruluyorsun bütün duvarlar su oluyor gibi ve daha tonla... Bir sus Lovely ya nefes al diyor ama biliyor suçlarını. Gerçi bizim ki biliyor ama hep inkar. Diyorum bu çocuk evlendiğine pişman olacak eminim annesini çok özlüyordur.

Şimdi ben İstanbul'a geliyorum ya diyor ben annemlerde kalırım.

Son düzenleme:
yaa bu cümle bana şuan ne kadar farklı geliyo annemlerde kalırımmm :)
evleneli ne kadar zaman olması önemli değil kendi evin olunca orası annenin evi oluyo artık hem çok güzel hemde çok duygusal bi durum bu kız için tabi

Kizlar ben bugun annemdeydm halamlar gelmsti az once eve geldim kostur kostur yemegi yaptm bor yandan sofrayi hazrliyrm :))

vayyyy amma kaynatmışsınız bugünnnn
ne güzel okuyacak birsürü şey çıkmış bizede
Offf büyük gün yaklaşıyo bizim daha hiç bişeyimiz yok nerden başlıcaz yaaaa :18: evli kızlar bi akıl verin siz ilk nerden başlamıştınız hazırlıklara :44:

Her gün sayfa 2-3 sayfa ilerliyordu hemen bitince canım sıkılıyordu. Bugünde yarın akşam annemlere kalmaya gideceğimiz için dedim bugün eve gideyim eşim gelmeden duş alayım, yarınki kiyafetlerimi hazırlıyım, çamaşır makinasına çamaşırları atayım amaaa okumaya başlayınca oturdum kaldım.

Haha sorma ev karisi oldum cikti bu sabah evi bal dok yala da yapmstm oh uarn yatarm artik
Evet bugn kayannattk sekercm siz sahalarda yoktunuz :))) ya inan merci bnm jic bsyim sirayla olmadi her seye ayni anda hurra gristik lovelyli daha sistemliydi o anlativersn yarin,inam bnm her sey ayni anda oldu son 2-3 ay icinde kucuk olan her sey hazrdida buyukleri birden hallettk mobilyalar beyaz esyalar halilar perdeler yatak,baza hep2ay kala oldu sekerim ama sikismadm her sey zamanndan once bile halloldu sadece gelinlik icin artk elini siki tut bir an once gelinlkcini bul ve siparis ver dierleri hallolur

Tatlom biz adami boyle isinden alikoyariz isye hamis seni hamis amanda aman yegenmzn anasi tombiklesmeye basladnmi:)))

Gelinlik için ocak sonunu bekliyim diyorum modeli hemen hemen belirledim kafamda şubatta sipariş versem yetişir heralde. bizde büyük parçaları son dakika alıcaz sanırım senin gibi İllaki strese gircez yoksa olmazzzz

Azcık göbeğim çıktı Bebişim hareketlenmeye başladı kımıl kımıl

iyi akşamlar kızlar nasılsınız merci sana hiç yakıştıramıyorum bu durumu bizim daha hiçbirşeyimiz beli değil deme hakkın yok senin yahu nasıl belli değil düğün balayı ok bunlar bittti

beyaz eşyan yoksa bakıp alırsın

gelinliği deidğin tarihte halledersin gelin ayakkbısı vb de o zaman olur

fotorafçı için evlilik fuarı yine davetiye içinde öyle

daha ne olsun hayatım ev desen oda belli olcak sen neden düşünüyorsun

bak görümcem nisanda nişan yaptı evlenceği haziranın ortasında belli oldu ağustosta evlenceği zaman öğrenildi nişan haftamdan sonra onun kına alışverişine gittik düşün

ben loveliyn sistemli hareket etmesini sevmiştim ki kendimde öyle olmaya çalışıyorum görümcem çok yorulmuştu hurra herşey bir anda oldu onlarda ben kati suretle öyle olamam kuaför arayışlarına bile boş günümde başlayacağım düşün

bu arada evli hatunlar birşey sorcam ben lazere gitmedim genital için tüy dökücü kullanıyıroum, hiç ağda da yaptırmadım

bu düğün gününe yakın napmam lazım komple ağdamı yaptırmalıyım yoksa ağdaya gideceğim yere şimdiden başlayayımmı utanırım sıkılırım çünkü ben 1 sefer düğün tarihime yakın gidersem bilmiyorum

napmam lazım kızçeler koltuk altımı lazerle yaptırmıştım taaa haziranda ekimin sonunda çıkmıştı kıllar ki minik minik

Aynen öyle canım. Annemler oluyor evlenince. Bugünde bizimkinin yılbaşı yemeği var şirketçe geç gelecekmiş sen annemlerde kal istersen aşkım dedi. Yok canım yatar uyurum ben dedim. O bile değişik geldi bana. Kendi evim dururken de başkasında kalmak çok itici geliyor bana anne-baba bile olsa. Nasıl ki bekarken anne-baba evini bir yere gittiğinde arıyorsan, evlenincede hiç bir yerde kalamıyorsun kendi evini özlüyorsun.

Canım ben çok plan programlı gitmiştim Ella'nın dediği gibi çokta faydasını gördüm hiç sıkışmadım. Çünkü son zamanlarda acayip heyecanlı oluyorsun. Arkanı dönüyorsun yapacağın şeyi unutuyorsun. Ben ne yapacaktım ya diyorsun ben bunu çok yaşadım.

O yüzden ben sana bir sıralama yapayım. Şuan ufak tefek eksiklerini tamamlamaya devam et. Bu arada internetten ya da gezerken beğendiğin mobilyaları gözünde kestir. Kestir ki önceden nasıl bir şey istediğin kafanda oluşsun alacağın vakit kararsızlık yaşama. Renginden modeline kafanda netleşsin. Sonra gelinlik siparişini ver. Bu arada provalara gidip gelirken mobilyalarının siparişini verirsin. Eğer yaptıracaksan mobilyalarının siparişlerini ne kadar önce verirsen kardır ki zaten genellikle tam istediğin tarihte getirmiyorlar. Gerçi allaha şükür ben böyle bir şey yaşamadım bir kaç gün atması dışında. Beyaz eşyalar hazır değilse (benim hazırdı) marka modelleri bir hafta sonu gezerken beğen. Alması bir günlük iş zaten. Evi mutlaka 1.5-2 ay kala tut. Ben çok faydasını gördüm. 1 ay kala tutsaydım içime sinecek şekilde yerleşemezdim herhalde. Çünkü o ara perdeler, avizeler ve halılar içinde koşturuyorsun ve bunlara koşturabilmen için evinin hazır olması lazım. Davetiyeni 1 ay kala hazırla. Nikah şekerlerini 1 hafta kala. Çünkü yendiği için ne kadar geçe bırakırsan o kadar taze olur. Ben sırayla gittim çokta faydasını gördüm son zamanlarda saç-makyaj bakıyordum, bir de eve kıyafetlerimizi götürüyorduk son hafta posta posta o şekilde geçmişti.

Tüy dökücü kremler bile yaramıyor bana artık nasıl bir kılım tüyüm varsa tövbe yarabbi. Ben bugüne kadar hiç ağda yapmadım, yaptırmadım da kimseye açamam çünkü utangaç bir yapım var. Evlenmeden önce oturduğumuz yerdeki bir güzellik merkezine bacaklarıma sire gidiyordum azalsın diye onun çok faydasını gördüm. Kardeşim benden 8 yaş küçük ama düzenli olarak o güzellik merkezine gidiyor bikini bölgesi için ona da aynı sirden yapılıyor çok memnun hiçte acımadığını söylüyor. Ben temizliğimi kendim yapmıştım. Düğünden 1 gün önce sende kendin yapabilirsin o kadar dert etmeni gerektircek bir şey yok. Sonuçta her zaman bal kaymak görmeyecek eşin seni, sende onu.

bende daha önce birine açmadım hani ne yapmam lazım hiç bilmiyorum canım bir yerden başlıyorum kendim kremle mi yapayım yoksa sir ağda ilemi becerebilirmiyim acaba en iyisi orayı ağdayla denemeye başlıyayyım

bacaklarımı felanda güzellik merkezine yada lazere giderim canım

çok çaıklayacaı oldu yin yazdıkların bende hep hazır nazır olunuyor sandım vallla bal kaymak olamam tüylerim benimde hemen çıkıyor maalesef

lovelym sıralamanı ben yapıyorum aynı böyle gidiyorum nişanda bile kavanozlara şekeri birkaç gün önce aldım son gün paketten açıp yerleştirdim bayatlama olmasın diye herşeyi planlı yapıyorum kafamda herşey belli koltuktan abajura halıya belli yani halı modeli kodu abajurlar herşeyime karar verdim ben kararsızda değilim hani önce araştıran kararsız insanlar vardır ben hem önce araştırıyorum hemde şıp diye beğeniyorum

Bu arada kına gecesi yaparmısınız bilmiyorum. Eğer ki yapacaksanız ben 3 ay önce almıştım. Zaten bindallım özel dikimdi onu 1.5 ayda falan teslim ettiler sağolsunlar. Eğer ki istediğiniz gibi bir bindallı bulamaz diktirecek olursanız onlarıda erken halletmenizde yarar var. Alın kaldırın bir kenara hiç bir şeycik olmaz. Bu arada havalar güzelleşsin kayınvalidenizle de çıkar gecelikti, iç çamaşırıydı, terlikti falan gibi gelin için hazırlanan şeyleri alırsınız. Ben en büyük zevki onlarda yaşamıştım. Gelin olduğunuzu hissediyorsunuz.

lovelym kına için aralık sonunu bekliyorum o zaman başlanılacak kına için alışverişe, bindallıyıda eminönünde tesadüf gezetrken bir mağaza önü,nden geçerken gördüm hatice sultanının kıyafetine benziyordu büyük bir ihtimal o olacak sordum o bindallıyı

olmadı şu kaftan mağazası var kapalı çarşıda ünlü oraya diktircem canım

iç çamaşırı terlik vb onlar bohçada hazırlandı hep tekrar çıkılmaya gerek yok sanırım bohça yaptığımız için fazla fazla aldık gelin setim terliğim hepsi var

Canım bende suda da kullanılabilen braun silk epillerden var. Ve onun 5-6 başlığı var. Her bölge için ayrı. Ben onunla bikini bölgesine girebildiğim kadar girdim yanlardan. Kökten aldığı için pürüzsüzdü tabi bunu 2-3 gün önceden yapman lazım çünkü orası yumuşak bir et olduğu için kabarıyor. Benim yoluk tavuk gibi olmuştu. Bu arada canımda bayağı acımıştı. Daha fazla dayanamayacağım yerleri jiletle aldım. Tertemizdim. Bacaklarımıda epilatörüm çok iyi olduğu için onunla aldım. Zaten kına gecesi için 1 hafta öncesinden temizlik yaptığım için çok az çıkmıştı. Koltuk altımda genetik sanırım pek çıkmaz. Gerçi annem lazerli onda tüy diye bir şey yok. Şimdilerde ise ben makinamın kesme başlığıyla kesiyorum kökten almıyor ama 1 mm tüyler haline getiriyor, ondan da rahatsız olmuyorum hiç. Zaten evlendikten bir süre sonra bazı şeyleri aşıyorsun.

Bende kolay beğendim canım. Şansım da koltuklar için kayınvalidemlerin beni en iyi yere götürmesi oldu. Orda beğendikten sonra ben başka hiç bir yerde koltuk beğenemedim. Gerçekten çok iyi de karar vermiş olucam ki daha evime gelipte koltuklarınızı nerden aldınız diye sormayan bir kişi olmadı. Her gelen koltuklarımı soruyor.

Son düzenleme:

Gizom bindallıyı erken halledecek olman gerçekten çok iyi. Çünkü genellikle herkes son aya bırakıyor düğünden bir kaç gün önce kına gecesi yapıldığı için. Halbuki son ay gerçekten telaşın oluyor. Perden gelecek oluyor, halın gelecek oluyor, elektrik işleri oluyor vs. o arada bindallı için dışarı çıkmak gerçekten zaman kaybı bir de benim gibi aradığını bulamama olayı var. O zaman diktireyim diyorsun. O yüzden kına alışverişini ev tutulmadan bitirmek çok önemli.

Gerçi şöylede bir şey var. Ne kadar zamanın olursa olsun bir evin tam olarak yerleşmesi, düzeni evlenmeden oturmuyor. Benim eksik hiç bir eşyam yoktu evlendiğimde. Hatta objelerime varıncaya kadar vardı. Ne halım eksikti sonradan aldık, ne perdem ben olmasada olacak şeyleri aldım hep sonradan. Bir tost makinasıydı, bir su sebiliydi bunlar benim ihtiyaçtan ziyade evimde bulunmasını istediğim şeylerdi evlenince aldım. Bitti yerleştim herşeyim tamam diyorsun ama öyle olmuyor evlenince almaların sürüyor. Evin eksiği hiç bitmez derler ya aynen öyle. Ne kadar önceden yerleşirsen yerleş sıkışma sen yerleştim tamam sanıyorsun.

Son düzenleme:

canım ben erkenden halledeyim diyorum ama zayıflamaktanda bir o kadar korkuyorum zayıflarım bindallım kötü durur diyde tırsıyorum bir gece elbisesi bide bindallı alacağım kısmetse

kına için aksesuarlarda ocak sonu gelmeden hitmiş sayılır

evde boya bitti temizlik olacak ama kapılaırnda kirli olduğunu farkettik o yüzden kapılarda boyancak bizde ev temizlensin ara ara nişanlımla eşya taşıyacağız

biliyorum evlendiğimde de alacak şeyler olacaktır muhakak farkındayım koca bir ev diziyoruz

bakalım kısmetimizde ne varsa ona göre yaşayalım bizde

Gunaydinlar

Az once uyandim kalkar kalkmaz zil caldi. Yan apartmandan bana gelmek istiyolarmis.aksama anneme gidecektik. Evde de malzeme yok bi dusundum. Haftaya 3 gun dersaneye gidicem cuma afyona gidicez. Kabyl edemicem ayip olur gelsinler dedim.

Esimi aradum markete gitsin milfoy falan alsin die gidemem simdi mesaidetim dedi. Ben gideyim dedim arabayla yalniz cikmama da izin vermiyor sanayiden geciliyo kamyonlar var die.

Simdi soyleyin bana ben ne yapayim. Kek cirpayim hemen. Oglen arasida milfoy alsa esim yetermi. Bi de bu arada evi supurmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…