347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım patates haşla hemen varsa 5 tane falan. Patates salatası yap en kolayı. Yanına hazır börek alın. Kek at fırına. Milföylerin içinede sosis, kaşar koy fırına at üçgen yapıp tamamdır.

Son düzenleme:

Canım bindallını elbisenin üzerine giyceksen bindallı için hiç sorun yok. Ben zayıfladım elbisede sallandım gibi geldi. Elbiseyi sonraya bırak.

Son düzenleme:
Gizom kısır uğraştırıcı olur. Boşversin kısırı. Patates salatası en kolayı. İki taze soğan doğra, biraz maydanoz doğra tamamdır.

ayyy banada patates haşlamak zor geldi patates haşlama dakikaısna kısır yapabiliyorum ben maydonoz yeşil soğan domates felan kısırın dmelenmeside çok kolay geliyor bana

Saolun kuzular

Evi supurdum simdi toz alicam. Patates salatasi iyi fikir yesillik yok evde esime soyleyimde taze bulabilirse alsin. Bizim evin civarinda taze bise bulabilmek zor. Pazarimizda yarin

Dunden haber verselerdi fsha ii olurdu. Neyse optm sizi gorusuruz

ayyy banada patates haşlamak zor geldi patates haşlama dakikaısna kısır yapabiliyorum ben maydonoz yeşil soğan domates felan kısırın dmelenmeside çok kolay geliyor bana

Canım patatesleri kettle da kaynattığın suyla birlikte tencereye at 15 dakikada tamam. Soy dilimle ama kısır öyle mi bana daha uğraştırıcı geliyor içine bir çok şey koyduğundan ama ama işte onun da tadı bambaşka. Ben içine turşuda dilimleyip koyuyorum onun mükemmel oluyor. Yanınada marul mmmm canım çekti valla. Olsada yesek.

Kolay gelsin canım sana görüşürüz. Ben olsam kabul etmezdim. En az 1 gün önceden haber verilmesini isterim ben.

ayyyyy bakkkkk benimde canım patates salatası yada yoğurtlu patates salatası yad apatates topları çekti renk renk üç çeşit bide kıvırcıkla ohh mis oluyor misss

bende kabul edemezdim herhalde hani yarın gelin isterseniz bugün bir işim var derdim herhalde hep böyle emrivaki yapanları red etmem gerekecek benim

Gunaydin tatlisler nasilsinsnz,bugun kuafore gdip kas-biyik aldrym diyorimda bide saclarmi mi kestrsem lovelyliden ozendimde:)))lovelyli bile kiydiysa saclarna bnm dandik saclara kiymam bsy kaybettrmz zaten cansiz bicimsiz,sekil semal yok sacma sapan bi topuz yapip oturuyorum paspal:))napsam hadi fikir vern ellaya canlar ay incicicegi ben ilsam hic panige grmem bi kek yap bide cay demle hem emrivaki olmus bugun gelmek istyrzda ne demk hic hoslanmam bari dun aksam soleselerms ben hicc ugrasmazdm madem geliolar getrceklerdir die dusundum gtrmiolarsa kek kafi meyvede varsa evde 1mandilana 1er elma otursun yesnler kasma hic bsy icin

Reglyim burda cnm eksi eksi patates salatasi cekti yani tabi sen manken gbisin ne bulursan yersnde ben oylemiyim askoksun:)))) bide kizlar agda olayini sormussunz ben lazere karsiyim malum bnde ise yaramamisti herkeste yaramocak ablamina gelmiyor ama ben firsat buldkca agda yaptriyorum nitekim nikahima1,5ay kala uzattim tabiki bnm fazla uzamis oldu ama her zaman yaptrdgm biri oldgu icin ona sormstum rahats olmazsan 1,5ay sonra yaptrcn oda problem dil neler gelio neler demsti onun rahatligyla komple yaptrdm agdami ve 1ay kadar rahattm epilasyn,makina onlar cok acili agda ilk yapistrip cekildkten sonra kokleri uyusturuo cokta rahatsz edci bi acisi yok

Ya kıydım ama gene varki saçlarım ve gene güzel ki. Böylede çok beğendim ben zaten küçük gösteriyordum daha küçük gösteriyorum artık çocuk gibi hür ve şenim şuan görüntü itibariyle.

İstiyorsan kestir gitsin be Ellacım saç senin kök senin uzar nasılsa. Değişiklik iyidir. Eşim bu halimi çok sevdi benim. Böyle daha modern olmuş. Havam değişmiş kendimi bulmuşum öyle şeyler diyor bana.

Son düzenleme:

Bnmde esim kisa sac seviyor oda daha modern durdgnu soyluyor bnde kadini gosteren sacidir felsefesne inandgmdan cok ellemiyordum ama kestrcem yarin karar verdm omuzlarima kadar onden hafif uzun olsun bugun netten cok arastrdm yuz seklime gdebilecek modelleri uzmanlarn onerilerne falan baktm kararimi verdm sennnde dedgn gbi kok bnde illaki uzar zaten cok sagliklida degil saclarm laf ola bi uzunlugu var ince ve az ayrica dokuluo sanada cok yakisti iyi yapmssn kestrmekle hayatm

Sağol canım sanada çok yakışacaktır eminim. Benimde önler uzun kesinlikle bir kütten daha hoş duruyor.

Bugün eşimin yılbaşı yemeğinde çekiliş yapılacakmış ve 5 ipad verilecekmiş inşallah biri bize çıkar.

Sağol canım sanada çok yakışacaktır eminim. Benimde önler uzun kesinlikle bir kütten daha hoş duruyor.
Direkt kut yaptrmam zaten cocuk gbi onleri bi parca uzun olur hem degisik hava katar esim askere gttgnde kestrmstm o sekilde ama boyunu cok kisaltmamistm bu sefer boyunu kisalttrcm insallah bozmazlar bide kotu olursa uzulurum
Bugün eşimin yılbaşı yemeğinde çekiliş yapılacakmış ve 5 ipad verilecekmiş inşallah biri bize çıkar.

Ay supermis valla insallah cikar sizede lovelylim

Haklisinz kizlar bende boyle gec haber verilmesini sevmem. Haftaya 3 gun dersanem var sonra afyona gidicez. Yilbasi haftasida esim izin alicak evde olur yani bi 2 hafta kabul edemezdim. O yuzden gelin dedim.

Ust komsum kurabiye yapmis sagolsun senin makarna salatan guzel oluo deyince bide onu yaptim. Kek molfoy baya cesit oldu. Ama cok yoruldum.

Simdi butn mamalari topladim anneme gidiyoruz. 2 gun dursa evde bozulucak

Trafikte ne cokmus yahu dur kalk dur kalk gidiyoruz.

Ayrica simdiye kadar tuy dokucu kullanan ben evlendigimden beri agdaya gidiyorum. Kina gunu arkafasimin zoruyla gittim iyikide gitmisim. Buyuk kolaylik ayda bir gidiyorum. Simdiye kadar 4 kere gittim ama simdiden seyreldi tavsiye ederim. Gitmeden 1 saat once emla suruyorum sifir aci ))

tüm öneriler için teşekkürler kızlarrr
bu gün çok yğun bir gün geçirdim yine o yüzden anca uğrayabildim ayaklarımın ağrısından uyuyamıcam heralde gece
bugün çocuklarımın portfolyo sunumları vardı tüm gün velilerim sınıftaydı , tüm etkinlikleri onlarla birlikte yaptık. börek falan yaptık çocuklarla bi saniye bile oturamadım. üstüne çıkışta nişanlım geldi ümraniyede işleri varmış gittik onları hallettik sonra batı ataşehire gidip ev baktık. ordan da boyner e gidip sınıftaki yardımcıma yeni yıl hediyesini aldım ayaklarımı hissetmiyorumm

epilasyon konusunda da bişey söylemezsem olmaz ben düğünden 2 hafta önce tüm vucut lazere gitmeyi düşünüyorum beni bi 6 ay idare eder

kızlar sağolsun detaylı detaylı anlatmışlar ama benim napacağım epilasyon konusunda muamma bacaklar epilasyon aleti ağda arasında gidip gelirken genital hep tüy dökücü kremle alındı

koltuk altım benimde pek ıkmıyor çıkınca epilasyon aletiyle alıyorum ki haziranda lazere gittim hiç çıkmadı düzgün

merci benim annem central hospitla gidiyor çok memnun ordan bende as estetiğe gitmiştim koltuk altım için genitale korkuyorum ama en temizide o

yada ağda yapmam gerekecek kına gecem bir hafta önce olacak o gün kuaförde tüm vücuda ağda yapsam düğün ve balayında idare edermi

yada ağdaya alışmak için 3 4 ay önceden mi gitsem napsam ne etsem kafam karışık

Ağda konusu geçmiş ben daha şimdi gördüm.
En rahat yöntem yani tüy tökücü kremler bi işe yaramıyor zamanında denemiştim. Ben yaklaşık 5 senedir ağda kullanıyorum ve oldukça memnunum ilk başta kuaföre gitmiştim ama sonra kendim alıştım sirle alıyorum.
Hemen hemen ayda bir kere yapıyorum yeterli oluyor.
Bacak için belki lazer düşünürüm ama genital bölge için ağda en etkili yöntem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…