Gunaydinlar
Az once uyandim kalkar kalkmaz zil caldi. Yan apartmandan bana gelmek istiyolarmis.aksama anneme gidecektik. Evde de malzeme yok bi dusundum. Haftaya 3 gun dersaneye gidicem cuma afyona gidicez. Kabyl edemicem ayip olur gelsinler dedim.
Esimi aradum markete gitsin milfoy falan alsin die gidemem simdi mesaidetim dedi. Ben gideyim dedim arabayla yalniz cikmama da izin vermiyor sanayiden geciliyo kamyonlar var die.
Simdi soyleyin bana ben ne yapayim. Kek cirpayim hemen. Oglen arasida milfoy alsa esim yetermi. Bi de bu arada evi supurmem lazim
canım ben erkenden halledeyim diyorum ama zayıflamaktanda bir o kadar korkuyorum zayıflarım bindallım kötü durur diyde tırsıyorum bir gece elbisesi bide bindallı alacağım kısmetse
kına için aksesuarlarda ocak sonu gelmeden hitmiş sayılır
evde boya bitti temizlik olacak ama kapılaırnda kirli olduğunu farkettik o yüzden kapılarda boyancak bizde ev temizlensin ara ara nişanlımla eşya taşıyacağız
biliyorum evlendiğimde de alacak şeyler olacaktır muhakak farkındayım koca bir ev diziyoruz
bakalım kısmetimizde ne varsa ona göre yaşayalım bizde
inciceciğim kek çırp milföy yap kısır yap bide istersen havuç salatı yapabilirsin çok basit
Gizom kısır uğraştırıcı olur. Boşversin kısırı. Patates salatası en kolayı. İki taze soğan doğra, biraz maydanoz doğra tamamdır.
ayyy banada patates haşlamak zor geldi patates haşlama dakikaısna kısır yapabiliyorum ben maydonoz yeşil soğan domates felan kısırın dmelenmeside çok kolay geliyor bana
Saolun kuzular
Evi supurdum simdi toz alicam. Patates salatasi iyi fikir yesillik yok evde esime soyleyimde taze bulabilirse alsin. Bizim evin civarinda taze bise bulabilmek zor. Pazarimizda yarin
Dunden haber verselerdi fsha ii olurdu. Neyse optm sizi gorusuruz
Canım patatesleri kettle da kaynattığın suyla birlikte tencereye at 15 dakikada tamam. Soy dilimle ama kısır öyle mi bana daha uğraştırıcı geliyor içine bir çok şey koyduğundan ama ama işte onun da tadı bambaşka. Ben içine turşuda dilimleyip koyuyorum onun mükemmel oluyor. Yanınada marul mmmm canım çekti valla. Olsada yesek.
ay incicicegi ben ilsam hic panige grmem bi kek yap bide cay demle hem emrivaki olmus bugun gelmek istyrzda ne demk hic hoslanmam bari dun aksam soleselerms ben hicc ugrasmazdm madem geliolar getrceklerdir die dusundum gtrmiolarsa kek kafi meyvede varsa evde 1mandilana 1er elma otursun yesnler kasma hic bsy icinGunaydinlar
Az once uyandim kalkar kalkmaz zil caldi. Yan apartmandan bana gelmek istiyolarmis.aksama anneme gidecektik. Evde de malzeme yok bi dusundum. Haftaya 3 gun dersaneye gidicem cuma afyona gidicez. Kabyl edemicem ayip olur gelsinler dedim.
Esimi aradum markete gitsin milfoy falan alsin die gidemem simdi mesaidetim dedi. Ben gideyim dedim arabayla yalniz cikmama da izin vermiyor sanayiden geciliyo kamyonlar var die.
Simdi soyleyin bana ben ne yapayim. Kek cirpayim hemen. Oglen arasida milfoy alsa esim yetermi. Bi de bu arada evi supurmem lazim
Canım patatesleri kettle da kaynattığın suyla birlikte tencereye at 15 dakikada tamam. Soy dilimle ama kısır öyle mi bana daha uğraştırıcı geliyor içine bir çok şey koyduğundan ama ama işte onun da tadı bambaşka. Ben içine turşuda dilimleyip koyuyorum onun mükemmel oluyor. Yanınada marul mmmm canım çekti valla. Olsada yesek.
Gunaydin tatlisler nasilsinsnz,bugun kuafore gdip kas-biyik aldrym diyorimda bide saclarmi mi kestrsem lovelyliden ozendimde:)))lovelyli bile kiydiysa saclarna bnm dandik saclara kiymam bsy kaybettrmz zaten cansiz bicimsiz,sekil semal yok sacma sapan bi topuz yapip oturuyorum paspal:))napsam hadi fikir vern ellaya canlaray incicicegi ben ilsam hic panige grmem bi kek yap bide cay demle hem emrivaki olmus bugun gelmek istyrzda ne demk hic hoslanmam bari dun aksam soleselerms ben hicc ugrasmazdm madem geliolar getrceklerdir die dusundum gtrmiolarsa kek kafi meyvede varsa evde 1mandilana 1er elma otursun yesnler kasma hic bsy icin
Reglyim burda cnm eksi eksi patates salatasi cekti yani tabi sen manken gbisin ne bulursan yersnde ben oylemiyim askoksun:)))) bide kizlar agda olayini sormussunz ben lazere karsiyim malum bnde ise yaramamisti herkeste yaramocak ablamina gelmiyor ama ben firsat buldkca agda yaptriyorum nitekim nikahima1,5ay kala uzattim tabiki bnm fazla uzamis oldu ama her zaman yaptrdgm biri oldgu icin ona sormstum rahats olmazsan 1,5ay sonra yaptrcn oda problem dil neler gelio neler demsti onun rahatligyla komple yaptrdm agdami ve 1ay kadar rahattm epilasyn,makina onlar cok acili agda ilk yapistrip cekildkten sonra kokleri uyusturuo cokta rahatsz edci bi acisi yok
Ya kıydım ama gene varki saçlarım ve gene güzel ki. Böylede çok beğendim ben zaten küçük gösteriyordum daha küçük gösteriyorum artık çocuk gibi hür ve şenim şuan görüntü itibariyle.
İstiyorsan kestir gitsin be Ellacım saç senin kök senin uzar nasılsa. Değişiklik iyidir. Eşim bu halimi çok sevdi benim. Böyle daha modern olmuş. Havam değişmiş kendimi bulmuşum öyle şeyler diyor bana.
Bnmde esim kisa sac seviyor oda daha modern durdgnu soyluyor bnde kadini gosteren sacidir felsefesne inandgmdan cok ellemiyordum ama kestrcem yarin karar verdm omuzlarima kadar onden hafif uzun olsun bugun netten cok arastrdm yuz seklime gdebilecek modelleri uzmanlarn onerilerne falan baktm kararimi verdm sennnde dedgn gbi kok bnde illaki uzar zaten cok sagliklida degil saclarm laf ola bi uzunlugu var ince ve az ayrica dokuluo sanada cok yakisti iyi yapmssn kestrmekle hayatm
Direkt kut yaptrmam zaten cocuk gbi onleri bi parca uzun olur hem degisik hava katar esim askere gttgnde kestrmstm o sekilde ama boyunu cok kisaltmamistm bu sefer boyunu kisalttrcm insallah bozmazlar bide kotu olursa uzulurumSağol canım sanada çok yakışacaktır eminim. Benimde önler uzun kesinlikle bir kütten daha hoş duruyor.
Bugün eşimin yılbaşı yemeğinde çekiliş yapılacakmış ve 5 ipad verilecekmiş inşallah biri bize çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?