347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar dün annemlere gittik, akşam yemeğinden sonra uzanmıştım uyuya kaldım. Bu aralar hep böyle oluyor zaten. Gece 3'de kaktım, ben kalkınca kız kardeşim kalktı, annem kalktı üçümüz oturuyoruz sohbet ediyoruz. Birden mahalleye gece 3'de polisler, itfaiye, ambulans gelmeye başladı. Annemlerin mahallesinde herkes birbirini tanır, sese babam kalktı annemle babam çıktı bakmaya. Komşunun evli kızı, (birde 2 yaşında oğulları var) 4 gün önce eşiyle tartışmış eşi yumruk atmış kıza. Kızda annesine gelmiş, adam dün gece karımı oğlumu bana göstermiyorlar diye kızın annesinin kapısının önüne gelmiş 5 kilo benzini başından aşağı dökmüş kendini yakmış. Çok morelim bozuldu, gece 5'e kadar oturduk, yatağa yattım uyuyamadım uzun süre halimize binlerce şükürler ederek uyudum. Ama psikolojim bozuldu. Hep kafamda. Doktorlar kurtulmaz demiş adama.

Sabah kalktık kahvaltı yaptık, öğlen 12'i gibi annemlerden çıktık eşimle, eminönüne gidelim dedik kafamız dağılsın. Vupara bindik deniz havası aldık. Yürüdük, yürüdük dolaştık anca eve geldik.

Sevdiklerimize sımsıkı sarılalım, ufak tefek şeyleri kendimize dert etmeyelim. Eşim gece sese uyanmadı, uykusu derindir. Gittim öptüm, öptüm sarıldım. Neler var hayatta, neler yaşanıyor.

ayyy çok fena olmuş yaa tam da sana denk gelmiş sen takma böyle şeyleri kafana canım benim kendini de bebişini de üzme. bizde bugün eminönüne gidicektik ama ev bakarken geç oldu bu hafta geçmeyelim haftaya geçer nimet abla dan milli piyango biletimizi de alırız dedik. hava da harikaydı bugün çok iyi yapmışsınız senin de kafan dağılmıştır

Sağol canım. Nimet abla o kadar kalabalıktıki sıranın başından yürümeye başladık sonunu göremedik. Biz 15 gün önceden aldırmıştık biletleri. Geçen seneki yılbaşı biletine 50 lira çıkmıştı : ) Çok birşey istemiyorum bir ev parası çıksa yeter.

Baktığınız evler nasıldı canm? Şu an baktıklarınız kiralık m? Satılık mı?

iyi akşamlar kızlar haftasonu sesizliği var topikimizde

merci canım eminönü şart ara ara gitmek lazım birde kafama birşey takıldı ets turde rezervasyon kağıtlarında balayı çifti diye yazacakmıydı sisteme not edip otele bildirim yapıyorlar ama bu kağıtlarda yazması gerekirmi, bide benimde kendi soyadım yazıyor gerçi evlilik cüzdanını illaki götürücez

stanki çok kötü olmuş ve ben çok etkilenirim böyle şeylerden burnum sızladı yaaa çok ama çok kötü bir olay dediklerine harfiyen katılıyorum sarılallım sevdiklerimize sabırla minnetle

Baktığınız evler nasıldı canm? Şu an baktıklarınız kiralık m? Satılık mı?

haftaya gerekirse saatlerce beklicem ama alıcam o biletleri
satılıktan vazgeçtik canım bizim standartlarımızdaki satılıkların fiyatları çok yüksekti o yüzden artık kiralık bakıyoruz. bugünkü evler bize çok uygundu ama yeri biraz ters batı ataşehirin fazla içinde kalıyo işe giderken ulaşım problemi yaşarız diye vazgeçtik gibi. bu hafta batı ataşehire baktık hep bitane uygun bulduk en kötü ihtimalle o projeden 1oda 1 salon ev kiralıcaz metrekareleri daha büyük diğer 1 odalı evlere göre.

benimde kendi soyadım yazıyo canım balayı falan da yazmıyo ama ets işini biliyodur diye düşünüyorum gerçi evlilik tarihimize kadar sordu kız sisteme not etti. 2 gün önce de otele telefon edicek bir problem yaşanmamasını umuyorum :44:

kimsecikler uğramamış bu gün
bu geceyi de ben kapatıyım bari kızlar bugün netten kına kıyafeti baktım biraz. iki ayrı kıyafet alacağıma güzel bi hürrem kıyafeti ve tacı alıp bütün geceyi onunla geçirmeye karar verdim. aşağıdaki elbiseyi beğendim böyle bişeyi nerde yaptırabilirim eminönünde bulabilirmiyim acaba :44: haftaya gidip bakıcam inşallah uygun bişeyler bulabilirim. siz yarın yorumlarınızı yazın ben işten gelince okurum öpüyorum hepinizii

kızlar günaydın merci canım facebookta dikişevi var ona bakabilirsin eminönnde kaftan mağazası var kapalıçarşıda

bide ben eminönnde bir mağazada görmüştüm yokuştan inerken bende hatice sultanının gelinliğini giymek istiyorum

ben direk kabarık tül elbise ve bindallı istiyordum ama artık o kabarık elbiselerden istemiyorum herkes giydi çünkü çok gördüm iki kıyafet giyersem eğer ya biri hint kıyafeti bindallı olcak

yada tek bir elbiseli bindalllı giyincem paylaştığın gibi

Gunaydinlarrrr

Birazdan deneme sinavina gidicem. Gecenkinden 69 kusur almisim ( umarim bu daha guzel gecer...

Mercim iyi dusunmussun. Ben kina gecemde sadece elbise giydim. Bindalli giymedim. Annem cok istedigi icin gunduzki hatim duasinda kadife bindalli giymistim onunlada yazin sicaginda terden olmustum

Lovely süpersin kuşummm sana çıkar inşallaaahhh eşinin çekiliş ne oldu yaaa

Canım 6 tane dağıtılmış, 4 tanesi eğitimcilere çıkmış zaten. Kısacası bize gene bir şey yok.

çıkarıyorum çıkarıyorum. aynen lovelym harika misss

biz daha bilet almadık. hadi bakalım canım inşallah çıkar

Biz de daha almadık canım. 31'inde alıcam ben diyorum ama bilet bulamazsın diyorlar. 24 kere çeyreğe isabet etmiş, 2 kere yarıma, 1 kere tama bugüne kadar. 2 çeyrek biletle şansımı deneyeceğim artık biri eşimin şansına biri benim bakalım. Çıldırtacak kadar istemiyoruz zaten Stanki'nin dediği gibi bir ev parası o da olmazsa arabada olur.

Ay çok kötü olmuş. Hayatta neler var gerçekten bu da dert mi diyeceğimiz o yüzden ufak tefek şeyleri kendimize dert etmemeliyiz. Bende hep şükrederim başıma kötü bir şey geldiğinde allah daha kötüsünü vermesin diye.

Nimet ablada 1 kilometrelik sıra vardı. Dün akşam haberlerde gösterdiler. Biz her sene ofise Nimet abladan bilet aldırırız ama daha bir şey çıktığı yok.

Canım gayet iyi düşünmüşsün bende bindallımı sadece kına yakılacağı vakit giymiştim. Kına 10 dakika zaten sonra çıkarmıştım ki benimki bindallı değildi önden düğmeli birşeydi. Çok rahat ettim. Yalnız alnıma taktığım şey çok rahatsızdı, oynarken bana hep kayıyor gibi hissettirdi meğersem duruyormuş yerinde. Kına da kendini nasıl rahat hissedeceksen onu giy derim. Herkes alışmış bindallıya ben farklı bir şey giyince kimse yadırgamadı aksine çok beğendi herkes ve nerden aldığımızı sordu. Çok mutlu olmuştum tepkilere.

Son düzenleme:
Lovelycım 31inde hayatta çeyrek bilet bulamazsın.O yuzden sen şimdiden al biletini.Ben aldım bitane belki bitane daha alırım.
İnsanın gözü korkuyor o kadar büyük bir meblağ para çıkarsa diye ama dediğiniz gibi bi ev parası cıksa yeter.Ama dur annemlere bir yazlık abimlere bi tane ev kendime bir ev bir araba Yok yok yetmez birazcık çıksın hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…