347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet canım bende düşündüm taşındım biletimi bu hafta almaya karar verdim. Riske atmıcam hiç.

bende haziran sıcağında kadife kaftan giymek istemediğim için böyle bişeye karar verdim. hem elbise hemde üstünde kaftan gibi boncuklu bir yeleği var. aynı elbisenin dikilmişini buldum ama internetten sipariş vermeye cesaret edemem. büyük gelebilir küçük gelebilir en iyisi gidip eminönündeki yerlere bakmak.

bu iki modelden birini istiyorum

tıpatıp aynısını alıcam desem yada bunun gibi bişi olcak bak benim istediğim modeli buldun koydun buraya birde ben hep bu ikisi ile durcam hani kına yakılcağı zaman o işlemeliyi giymicem hep bu ikisi ile durcam olursa canım sen napmayı üdşünüyorsun önce altaki kırmızı elbise ile durup kına yakılcağı zaman işlemliyimi eklicen üstüne

Eki Görüntüle 905668

Son düzenleme:

bende bütün gece ikisiyle durcam çıkarıp giymicem hiç, kolu falan da olmadığı için terleme problemim de olmıcak zevklerimiz aynıymış

bende bütün gece ikisiyle durcam çıkarıp giymicem hiç, kolu falan da olmadığı için terleme problemim de olmıcak zevklerimiz aynıymış

keşke eminönndeki yerin kartını alsaydım maalesef almaıdm gidersem ublurum ama birde bir yer daha vardı ordaki kaftanlarda çok güzeldi canım ordada bu tarz beğenmiştim gidersen inşallah bulursun

gittiğinde kart alırsan sevinirim çünkü aynı tarzı beğeniyoruz

vallla 1000 tl ye yakın sırf abiye kıyafete verecektik kabarık tül olanlara sonra vazgeçtik lüzüm yokmuş

gizcim bu söylediğin dükkan çok güzelmiş hemde gidip bakabiliriz yakınmış bize. şu modeli beğendim kırmızısı olursa gayet şık olur

ben geldimmm

nolucak benim bu zaman problemim. yetiştiremiyorum soruları. yetişeyim die hep minik işlem hataları yapmışım gene

bencede hiç luzum yok annem de gidip abartı bi elbise alıcaksın sonra da hiçbiyerde giymiceksin boşuna dolapta yer kaplıcak bilirim ben seni dedi. bende hak verdim.bide birsürü masraf olcak zaten yeterince masrafımız var. gidince mutlaka kart alırım canım aklımda bikaç yer var ama bakalım bulabilicek miyim yerlerini

al muhakak eğer bende bu haftasonu gezersem bende alırım canım ama sanmam yeniyıldan sonra gideceğizzz

ben geldimmm

nolucak benim bu zaman problemim. yetiştiremiyorum soruları. yetişeyim die hep minik işlem hataları yapmışım gene

daha ikinci sınavın bu zamanla yetişmeye başlıcaksın canım hiç üzme kendini. ooo benim sene başındaki halim tam vahimdi bide dershaneler normal sınavdan daha zor sorular soruyolar genelde hep işlem kalabalığı oluyo merak etme alışıcaksın zamanla

al muhakak eğer bende bu haftasonu gezersem bende alırım canım ama sanmam yeniyıldan sonra gideceğizzz

bende bu haftasonu fiyat araştırması yapmaya giderim şubat gibi de almaya giderim artık onları alıyım da kenarda dursun bari zayıflarsam poşet gibi olur artık

inciceciğim üzme kendini canım zamanla çöze çöze hızlancan ben yetiştiriyorum ama matematiği yapmıyorum bide çok zamanım olacak

merci canım fotoğrafçı ve davetiye için fuarı bekliyorum ben gidip bakıp araştırma yaparız herhalde düğünde şeker dağıtmalımıyım kızlar nikah dğün bir arada olcak

inşallah düzelir canım yaa fena bozuldu valla moralim. moral için teşekkür

Ben dağıtıcam canım düğünde her tabağın önüne birer tane koydurucam ama nasıl bişey olacağına karar veremedim. küçük reçel kavanozu mu yaptırsam, jelibonlu ya da bonibonlu şirin bişey mi olsa, yoksa klasik hatıralık bişey mi olsa bilemedim

inşallah düzelir canım yaa fena bozuldu valla moralim. moral için teşekkür

hiç bozma canım moralini zamanla nasıl geliştiğini kendin de göreceksin zaten. daha yeni başladın maratona

bende bilemedim evlilik fuarında fikir olur lovelyin yaptığı kavanozlardan nişanda yaptığımdan onlardan yapamıycam maaalesef belkide hiç birşey yaptırmam bilmiyorum

en olmadı kuru kahveci mehmet efendinin sokağının az ilerisinde bir yer var ordan karton mini kutular alıp süsle riçlerine lavanta yada şeker koyarım iblemiyorum

Son düzenleme:
Huhuuu ama siz benim bindallıma yakın şeyler beğenmişsiniz ki zaten. Sadece sizinki elbiseyle bütün benim ayrı ayrıydı.

O kavonozlar gelin mevlüdüme çok yakıştı.

Kızlar bizde akşamları film izleyelim diyoruz ama bunun için bir dvd player ya da bluraye ihtiyacımız var ama hangisini alsak bilemiyoruz. Bize fikir vercek olan var mı?

Bluraylar dvd oynatıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…