- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
inciceciğim üzme kendini canım zamanla çöze çöze hızlancan ben yetiştiriyorum ama matematiği yapmıyorum bide çok zamanım olacak
merci canım fotoğrafçı ve davetiye için fuarı bekliyorum ben gidip bakıp araştırma yaparız herhalde düğünde şeker dağıtmalımıyım kızlar nikah dğün bir arada olcak
Kızlar bizde akşamları film izleyelim diyoruz ama bunun için bir dvd player ya da bluraye ihtiyacımız var ama hangisini alsak bilemiyoruz. Bize fikir vercek olan var mı?
Bluraylar dvd oynatıyor mu?
inşallah canım. matematiğim cok iyi ama işte hızlı yapıcam die ufak hatalardan soru gidiyo.
benim sorun tarihte o da zamanla düzelir umarım
benimde nikah düğün bir arada olmuştu. ben hatırlarsanız lavanta kesesi yaptırmıştım. üstünde düğün tarihi yazıodu ama ben kınada dağıttım.50 tane yaptırmıştım en yakınlarıma verdim herkese deil
Kızlar bizde akşamları film izleyelim diyoruz ama bunun için bir dvd player ya da bluraye ihtiyacımız var ama hangisini alsak bilemiyoruz. Bize fikir vercek olan var mı?
Huhuuu ama siz benim bindallıma yakın şeyler beğenmişsiniz ki zaten. Sadece sizinki elbiseyle bütün benim ayrı ayrıydı.
ben geldimmm
nolucak benim bu zaman problemim. yetiştiremiyorum soruları. yetişeyim die hep minik işlem hataları yapmışım gene
Gazete okuyorum habere bakın
İLGİNÇ İSİM VERME YARIŞINDA SON NOKTA
Gösteri dünyasının ünlüleri arasında bebeklerine ilginç isim verme yarışında son nokta... Ünlü oyuncu kate Winslet, üçüncü eşi Ned Rocknroll'dan dünyaya gelen çocuğuna Bear (Ayı) adını verdi.
Hızlı okuma tekniğini okulda bize vermediler, dün bir kitaba başladım benim 2 saatte okuduğum sayfa sayısını eşim 1 saatte okudu. Eşimin lisede hızlı okuma tekniği dersi varmış. Hep faydasını görmüş.
Kızlar düğün videolarınızı aldınız mı izlediniz mi? Bizim kına gecesi düğün gibi olmuştu çok uzun. 3 yılda tamamını izlemek hiç nasip olmadı.
Sinavdan gelince taze fasulye yapmistim . Yanina da tarhana corbasiyla yogurtlu makarna yapayim dedim. Hersey yolunda gidiyodu taa ki esimden yardim isteyene kadar. Hadi ayri bi suzgec bulastirmayim makarna tenceresinin kapagi suzgecli ordan yapivereyim gel sen kapagi tutta cabucak suzulsun dedim. Tamam dedi Tencereyi cevirmemle makarnalarin lavaboya bosalmasi bir oldu. Esim bana ben esime bi bagiristik. Kuzenimde bizdeydi. Yazik cocuk yogurtlu makarna istemisti tekrar pisirdim artik.
Sinavdan gelince taze fasulye yapmistim . Yanina da tarhana corbasiyla yogurtlu makarna yapayim dedim. Hersey yolunda gidiyodu taa ki esimden yardim isteyene kadar. Hadi ayri bi suzgec bulastirmayim makarna tenceresinin kapagi suzgecli ordan yapivereyim gel sen kapagi tutta cabucak suzulsun dedim. Tamam dedi Tencereyi cevirmemle makarnalarin lavaboya bosalmasi bir oldu. Esim bana ben esime bi bagiristik. Kuzenimde bizdeydi. Yazik cocuk yogurtlu makarna istemisti tekrar pisirdim artik.
İncicicegim canim dershaneden gelip yoruldub bide okadar yemek yaptn ufak bi talihszlik yasamssin olur ole seyler keske suzgec kulansaydin,bagirismayin ufak seylerden ikinzde yorulmussunz bellki o sekilde reaksiyon gostermssnz olur esler arasnda kiyamam sana canim ya
ayyy o anki haliniz gözümün önüne geldi de çok güldüm ben yaaaaa
olur öyle şeyler ben olsam ikinci partiyi ona pişirtirdim sonuçta kapağı tutmayı beceremeyen o
en mantıklısı playstation canım biz öyle yapıyoduk evlenince de öyle yapıcaz. bluray de oynatıyo geri kalan hiçbir şeye ihtiyacınız kalmıyo. hemde beraber oynayabileceğiniz oyunları alıp eğlenceli zaman da geçirebilirsiniz. move da alırsanız hareketli oyun da oynayabilirsiniz.
bunlarda ayrı ayrı canım istersen önce sadece kırmızı elbiseyle çıkıp sonradan yeleğini giyebiliyosun ama ben bütün geceyi böyle geçirmeyi planlıyorum yeleği olmadan şık durmaz elbise
Biz laptobu televizyona bağlıyoruz, bir kablo var o şekilde izliyoruz filmleri. Zaten filmleri internetten indiriyoruz. İnternetten indirmesek bile laptoba cd yi takarak da izleyebiliyoruz tvden.
Haberlerde İzmirde 10 şehit diyor. Allah'ım yakınlarına sabır versin.
Kızlar düğün videolarınızı aldınız mı izlediniz mi? Bizim kına gecesi düğün gibi olmuştu çok uzun. 3 yılda tamamını izlemek hiç nasip olmadı.
Gazete okuyorum habere bakın
İLGİNÇ İSİM VERME YARIŞINDA SON NOKTA
Gösteri dünyasının ünlüleri arasında bebeklerine ilginç isim verme yarışında son nokta... Ünlü oyuncu kate Winslet, üçüncü eşi Ned Rocknroll'dan dünyaya gelen çocuğuna Bear (Ayı) adını verdi.
Selam kızlar
Lovely bluray demişsin ama bence hiç onlara gerek yok.
Genellikle netten film indirip flasha atıp tvye takıyoruz biz hiç sorun çıkarmıyor.
Ya da playstation dan açıyoruz. Dvd oynatıcılar çok eskide kaldı artık görüntüleri güzel olmuyor.
Boşuna bluray oynatıcıya para vermeyin.
Netten film indirmek için çok güzel siteler var hem de 1080p olarak indirebiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?