347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah canım. matematiğim cok iyi ama işte hızlı yapıcam die ufak hatalardan soru gidiyo.
benim sorun tarihte o da zamanla düzelir umarım

benimde nikah düğün bir arada olmuştu. ben hatırlarsanız lavanta kesesi yaptırmıştım. üstünde düğün tarihi yazıodu ama ben kınada dağıttım.50 tane yaptırmıştım en yakınlarıma verdim herkese deil

Kızlar bizde akşamları film izleyelim diyoruz ama bunun için bir dvd player ya da bluraye ihtiyacımız var ama hangisini alsak bilemiyoruz. Bize fikir vercek olan var mı?

Bluraylar dvd oynatıyor mu?

benim hiç fikrim yok canım. bu konulardan pek anlamıyorum

film izliceğimiz zaman ya netten izliyoruz ya da flashı takıp

canım şimdi o keseler çok pahalı 600 adet yaptırsam yanarız o yüzden ben iyisimi ya kutu alayım yada magnet yaptırım yada hiç bu işe girmeyip kınada dağıtayım en yakınlaırma yoksa çok pahalıya gelecek yani hesaplıyyorum çıkamrıyorum nişanda çok para döktüm bu işlere düğünde dökemicem ayrıca düğün yapıyoruz bilmiyorum dağıtmasamda olur herhalde

en olmadı bu siteden magnet yaptırıp keselere koyacağım

Kızlar bizde akşamları film izleyelim diyoruz ama bunun için bir dvd player ya da bluraye ihtiyacımız var ama hangisini alsak bilemiyoruz. Bize fikir vercek olan var mı?

en mantıklısı playstation canım biz öyle yapıyoduk evlenince de öyle yapıcaz. bluray de oynatıyo geri kalan hiçbir şeye ihtiyacınız kalmıyo. hemde beraber oynayabileceğiniz oyunları alıp eğlenceli zaman da geçirebilirsiniz. move da alırsanız hareketli oyun da oynayabilirsiniz.

Huhuuu ama siz benim bindallıma yakın şeyler beğenmişsiniz ki zaten. Sadece sizinki elbiseyle bütün benim ayrı ayrıydı.

bunlarda ayrı ayrı canım istersen önce sadece kırmızı elbiseyle çıkıp sonradan yeleğini giyebiliyosun ama ben bütün geceyi böyle geçirmeyi planlıyorum yeleği olmadan şık durmaz elbise

ben geldimmm

nolucak benim bu zaman problemim. yetiştiremiyorum soruları. yetişeyim die hep minik işlem hataları yapmışım gene

Hızlı okuma tekniğini okulda bize vermediler, dün bir kitaba başladım benim 2 saatte okuduğum sayfa sayısını eşim 1 saatte okudu. Eşimin lisede hızlı okuma tekniği dersi varmış. Hep faydasını görmüş.

Biz laptobu televizyona bağlıyoruz, bir kablo var o şekilde izliyoruz filmleri. Zaten filmleri internetten indiriyoruz. İnternetten indirmesek bile laptoba cd yi takarak da izleyebiliyoruz tvden.

Kızlar düğün videolarınızı aldınız mı izlediniz mi? Bizim kına gecesi düğün gibi olmuştu çok uzun. 3 yılda tamamını izlemek hiç nasip olmadı.

Gazete okuyorum habere bakın

İLGİNÇ İSİM VERME YARIŞINDA SON NOKTA
Gösteri dünyasının ünlüleri arasında bebeklerine ilginç isim verme yarışında son nokta... Ünlü oyuncu kate Winslet, üçüncü eşi Ned Rocknroll'dan dünyaya gelen çocuğuna Bear (Ayı) adını verdi.

Selam kızlar
Lovely bluray demişsin ama bence hiç onlara gerek yok.
Genellikle netten film indirip flasha atıp tvye takıyoruz biz hiç sorun çıkarmıyor.
Ya da playstation dan açıyoruz. Dvd oynatıcılar çok eskide kaldı artık görüntüleri güzel olmuyor.
Boşuna bluray oynatıcıya para vermeyin.
Netten film indirmek için çok güzel siteler var hem de 1080p olarak indirebiliyorsun.

Benimde orjinal ismi olacak çocuğumun ama erkek olursa
Kıza daha o kadar orjinal isim bulamadık

Merhaba kizlar napiyorsunuz bugun cok yogundum smdi musait oldum esim mesai kaldi ben anneme geldm yemekti caydi ivir zivir iste takiliyoz girgir samata sizler napiysnz?

Sinavdan gelince taze fasulye yapmistim . Yanina da tarhana corbasiyla yogurtlu makarna yapayim dedim. Hersey yolunda gidiyodu taa ki esimden yardim isteyene kadar. Hadi ayri bi suzgec bulastirmayim makarna tenceresinin kapagi suzgecli ordan yapivereyim gel sen kapagi tutta cabucak suzulsun dedim. Tamam dedi Tencereyi cevirmemle makarnalarin lavaboya bosalmasi bir oldu. Esim bana ben esime bi bagiristik. Kuzenimde bizdeydi. Yazik cocuk yogurtlu makarna istemisti tekrar pisirdim artik.

Son düzenleme:

Bizde gormedik boyle ceremesini cekiyoru iste

Kızlar düğün videolarınızı aldınız mı izlediniz mi? Bizim kına gecesi düğün gibi olmuştu çok uzun. 3 yılda tamamını izlemek hiç nasip olmadı.

biz hemen düğünün haftasına aldık. ben atlata atlata biraz izledim eşim ben o anı canlı yaşadım cd yi nie izleyeyim dedi için

artık annem bize geldiği zaman tamamını izleriz o çok merak ediyo bizde hep gittiğimizde götürmeyi unutuyoruz

İncicicegim canim dershaneden gelip yoruldub bide okadar yemek yaptn ufak bi talihszlik yasamssin olur ole seyler keske suzgec kulansaydin,bagirismayin ufak seylerden ikinzde yorulmussunz bellki o sekilde reaksiyon gostermssnz olur esler arasnda kiyamam sana canim ya

ayyy o anki haliniz gözümün önüne geldi de çok güldüm ben yaaaaa
olur öyle şeyler ben olsam ikinci partiyi ona pişirtirdim sonuçta kapağı tutmayı beceremeyen o

ayyy o anki haliniz gözümün önüne geldi de çok güldüm ben yaaaaa
olur öyle şeyler ben olsam ikinci partiyi ona pişirtirdim sonuçta kapağı tutmayı beceremeyen o

Halimiz cok komiktide ben fena sinirlendim.Aslinda pisirmezdim tekrarda kuzenim vardi onun icin yaptim yoksa ona yaptirirdim

Valla cok yoruldum bugun. Bide dun yufka almistim. Sigara boregi sarip buzluga atayim die. Sararken geldi yarisina yardim etti

Kızlar orjinal nikah şekeri fikirlerine ihtiyacım var :44: klasik bişeyler istemiyoruz farklı olsun istiyoruz hiç bişey bulamazsak biyere bağış yapıp bağış kartlarını masalara koymayı düşünüyoruz

Canım bizde x-box var o yüzden playstationa gerek kalmıyor.

Bu arada benim ayrı ayrı dediğim ben içime abiye bir elbise almıştım ama çok sadeydi görmüşsünüzdür üzerine işlemeli bindallı giymiştim.

Biz laptobu televizyona bağlıyoruz, bir kablo var o şekilde izliyoruz filmleri. Zaten filmleri internetten indiriyoruz. İnternetten indirmesek bile laptoba cd yi takarak da izleyebiliyoruz tvden.

Canım ben internetten indiremem çünkü internetim 4 gb sadece ve avea jet modem kullanıyoruz.

Haberlerde İzmirde 10 şehit diyor. Allah'ım yakınlarına sabır versin.

Evet dün öğle saatlerinde okudum bende haberi çok üzüldüm, eşime söylemedim üzülmesin diye ama dün yemek yerken tv'da alt yazı veriyorlardı onu okuyunca gördü. Sonra kanal kanal haber aradı. Bizde çok üzüldük. Pisi pisine bir ölüm. Allah yakınlarına sabır versin çok zor.

Biz balayından döndükten sonraki hafta gittik aldık. Düğün videosunu baştan sona izleyememiş olsamda çok uzun çünkü ama nikahı hiç izlemediysek 5 kere izledik eşimle kayınvalidemlerde, onlarda hiç izlemedilerse 15 defa izlemişlerdir. Nikah videom çok güzel çünkü bir ara facebooka bilE koyayım dedim ama nazar değer dediler.

Bunu dün hürriyette okudum bende şaşırdım. Böyle ilginç olucak diye veriyorlarda o ismi taşıyacak olan çocuk.

Canım bunların hepsini biliyorum. Bizde kardeşimle babamlarda öyle izliyoruz. Hatta filme uygun altyazıyı bile kendimiz seçip ekliyoruz ama benim evde indirme şansım yok internetim sınırlı avea jet modemle bağlanıyoruz. Bu ay 4 gb doldurmuşuz ki sadece face falan açmıştık anlamadık kapandı internete giremiyorum şimdi bilgisayardan bir de film indirmeye kalksak yandık ama dün akşam çözüm bulduk flash belleğe eşimin bilgisayarcı arkadaşı atacak filmleri biz izleyeceğiz.

Hahahah canım bizde de kazayla olan şeyleri kimse kabullenmez herkes birbirine suç atar. Bende yardım isterim mesela eşim döker şaşarsa bana bağırır, bende bir düzgün tutamadın diye ona bağırırım. Bence bunlar evliliğin tadı tuzu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…