selamlar canlar
benim kuzu dün markete gitmişti pilates seti almış gelmiş. evlendikten sonra acayip kilo aldı göbek aldı başını gidiyo adamın
ben aynıyım hatta anneme gittikçe kilo verdin diyenler bile oluyo ama beraber spor yapıcakmışız artık. bakalım ne zaman başlıcaz ve ne kadar sürecek
Cnm bnm kizenim nisanlanio o da nikah sekeri siparisi verdi, klasik beyaz kese dusun ico lavantali ama uzerine MUSTAFA KEMAL PASAMİZİN resmi var orjinal degisik bsy bulmus ben cok begendim baktgnda duz kese ama uzerindeki foto cok manidar google gorsellere bi bak istersenKızlar orjinal nikah şekeri fikirlerine ihtiyacım var :44: klasik bişeyler istemiyoruz farklı olsun istiyoruz hiç bişey bulamazsak biyere bağış yapıp bağış kartlarını masalara koymayı düşünüyoruz
İyili lovelylim sen nasilsin bugunde yoruldum disardaydm tum gun gecio iste gunler tatlim szde keyfler nasil?Nenacım sen nasılsın bu arada?
Kızlar göğüsümün biri 5 kilodan sanki 10 kilo ağırlık varmış gibi hissediyorum. Bu hamilelik çok garip birşey. İnsan vucüdunu bu kadar etkileyen hamilelikten başka birşey yoktur herhalde.
Günaydınlar...
Stankiii bende çok merak ediyorum o duyguları ama seneye Eylül'den sonra inşallah bizde düşünmeye başladık artık. Evliliğimizde 1 seneyi atlatalım kısmetse bizde istiyoruz ama büyük sorumluluk altından kalkabilir miyiz bilmiyoruz. Beni endişelendiren kısmı birazcık daha büyüyüp anlamaya başladıkları dönemler, okul çağları. Bana bebeklik daha kolay geliyor. Bilmiyoruz artık ama 2015'e düşüneceğiz kısmetse.
Nenacım bizde iyiyiz ne yapalım. Ev iş, iş ev arasında mekik dokuyoruz. Bugün benim diş randevum var, 2 ay önce geçici dolgu koymuştu 2 ay sonra gel normale çevirelim demişti ona gideceğiz akşam. Sonra kayınvalideme yemeğe. Dün akşam evde yedik ama saat 22:00'ydi kalktığımızda. Bir daha böyle uğraşmıcam diye bir kez daha söylendim kendime. Çalışırken olmuyor. Bu arada fırınım çalışıyor artık fırında patates kızarttım bu kadar mı güzel olur bir daha tavada asla kızartmayacağım. Hem ortalık batıyor hem fırın kadar lezzetli olmuyor. Acı, karabiber, tuz ve yağda harmanladım önce. Yarım saat beklediler böyle sonra serdim tepsiye yağlı kağıdı koydum üzerine patatesleri bir güzel oldular anlatamam.
Mercim sanada allah kolaylık versin. Biz bir tane için düşünürken sen tonla çocukla uğraşıyorsun işin zor gerçekten.
günaydın kızlar lovelymmm ben biliyordum bunu erken düşüneceğini yapmam diyordunuz ama düşünmeye başladınızzz bu yüzden merciyede buradan iyi üdşün diyorum bir oda boş kalsa bile süprize açık olup 2 oda 1 salon kiralık ev bakın ki bak senin 2 oda 1 salon ama sen daha büük bir eve çıkmak istiyorsun bebek olacağı zaman
ayyyyy büyükler gibi hissetim kendimi birden
Canım eşim ya da ben devlet memuru olsak hiç beklemeyeceğiz ama değiliz maalesef en azından biraz daha otursun diyoruz ne kadar oturacaksa artık özelde. 2+1 evimi çok seviyorum ama bebek olunca mecburen oturma odamı bozacağım çünkü çok ev değiştirip mobilyalarımda zarar görsün istemiyorum. Oturma odası köşe takımımı sardırıp bir depoya kaldırırım en azından zaten küçük bir köşe takımı var sadece. Televizyonu da mutfağa alırım. Evet evet tam olarak böyle yaparız. Doğalgazımızda çoktan bağlanmış olur o zamana. Küçük oturma odamda mis gibi bebek kokar.
lovelym hemen bebeğin olursa oda yapamrısın bilmiyorum ama hani 2 sene var rahat 2 sene bozmazsın o odayı sonra bozarsın benim arkadaşım 2 oda 1 salon eve çıksaydık eğer yapma bir oda demişti şimdi 3 oda 1 salon yaşıycağmız yer bir oda boş kalcak o yüzden
vallla bak sen biraz gezerim bile diyordun senden bu sözleri duymak beni mutlu ettti bir yandan da düşündürdü bende çocuk delisiyim veee zamanınd aolsun yani kaderde ne avrsa diyorum o yüzden ben kendimi hemen anne olarak görüyorum neden se kimseye süpriz olmaz herhalde
bu his varsa zamanı gelmiştir sizde bir eksiklik hissediyorsanız yap ki çocuk kısmetiyle geliyor emin ol sen naısl olduysan oda öyle büyüyecek işi gücü evi hiçbirşeyi dertlenmene gerek yok şükür aillerimiz de var bilmiyorum hissettiğin yazdığın şeyler beni çok duygulandırdı senden bekliyordum bu sözleri ama böye erken değilde 1 sene sonra bekliyordumCanım ben 5 sene bekleme taraftarıydım. 30-31 yaş anne olmak için bana ideal geliyordu, babamızlada aramda 5 yaş var zaten o da iyice olgunlaşmış olur artık diyordum ki herkes 5'e tepki gösterdi eşim başta olmak üzere 3'te anlaşmıştık ama şu ara ben çok hevesliyim bilmiyorum neden... Normalde evlenmeden önce içimde bir duygu yoktu anneliğe dair ama evlenince sanki sıra bebekte gibi hissetmeye başladım. Eksikliğini duymuyorum çok şükür evliliğimde çok mutluyum ama istiyor işte insan. Bir de biz çok seviyoruz, öyle bir şey ki çocuklarla aramda güzel bir etkileşim var. Çok seviyorlar beni. Bekliyorsam hemen yapmışlar demesinler diye. 1 sene bekleyelim, kucağımıza aldığımızda da 2 seneyi doldurmuş oluruz evliliğimizde dedik ama gene kader kısmet. Ben çok zor olmuşum tam 9 sene sonra. Teyzemde iğnelerle hamile kaldı. Hamileliği boyunca her gün iğne yaptı kendine. O yüzden kolay hamile kalabilir miyim hiç bilmiyorum.
bu his varsa zamanı gelmiştir sizde bir eksiklik hissediyorsanız yap ki çocuk kısmetiyle geliyor emin ol sen naısl olduysan oda öyle büyüyecek işi gücü evi hiçbirşeyi dertlenmene gerek yok şükür aillerimiz de var bilmiyorum hissettiğin yazdığın şeyler beni çok duygulandırdı senden bekliyordum bu sözleri ama böye erken değilde 1 sene sonra bekliyordum
selamlar güzeller
sabah dersaneye giderken yılbaşı biletimi aldım sonunda hayırlı uğurlu olsun inşallah. çokta gözüm yok azcık olsa yeter
lovelym bebek isteği başladı demek. bizde 2-3 sene düşünmüyorduk zaten önce benim atanmam lazım. ama arada acaba 1 seneyi doldurduktan sonra düşünsek mi diyorum ama eşim erken sanki diyor. bakalım kısmet allahım hayırlı zamanda verir inşallah
Merci söylediklerinin çoğuna katılıyorum, biz yeni evlendiğimizde hafta sonlarını gezmek için iple çekerdik, çok gezdik. Birbirimizi tanıdık, evlilikte birlikte büyüdük. Ama öye bir zaman geliyorki, gezmek, eğlenmek ilgini çekmiyor. Evden çıkasın gelmiyor. Evde bazen konuşacak sözün kalmıyor ve hayatında birşeylerin eksik olduğunu hissediyorsun. Ve bir bebeğin varlığı evliliği taçlandırıyor. Bizim bir bebek için kendimizi hazır hissetmemiz 3 yılımızı aldı, ama bu evliliklere göre değişebilir. Kimi 1 sene sonra hazır olduğunu hisseder, kimi 3, kimi 5.
Herşeyden önce kişilerin kendilerini hazır hissetmesi, ve evliliklerinden emin olmaları önemli.
Şunu da söylemeden edemiycem, şu günlerde benimde muzdarip olduğum bir konu. Birileri sürekli ( bu söylediğimin kesinlikle senin sözlerinle alakası yok) göz korkutma gayretinde. İş yerinde 2 tane bayan var. Birinin oğlu 1. sınıfa gidiyor, birinin kızı 3,5 yaşında. 2 laf etsek sen bebek doğunca göreceksin gününü, şöyle zor olacak, böyle zor olacak. Gece kalkacaksın, uykusuz kalacaksın. Hayatımızda hepimiz iyi kötü yeni bebeği olan kişilerin ne zorluklar çektiğini görmüşüzdür biliyoruz. Ben zaten çocuk düşündüysem bunları göze almışımdır. Bir gün tersime gelip diyeceğim, siz bilmiyormuydunuz bunları niye doğurdunuz o zaman bu çocukları diye
Yeni evlenecekleri de korkuturlar mesela, bu yaşta evlenilir mi, yemeği var, ütüsü var, temizliği var, kocanın ailesi var, bir erkeğe bağımlı olacaksın, özgürlüğün kısatlanacak söylerde de söylerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?