Şirketin cuma akşamı yılbaşı eğlencesi vardı, yöneticime gelmiyorum dedim. Sinirlendi, afra yaptı. Şaka gibi ya. Sonuçta eğlenceye gidiyorsun zoraki gidilir mi? Sonuç olarak gitmiycem ama sinirlenmesine anlam veremedim. Perşembe, cuma izinli kendisi, diyorum yarına bu sinirle bana iş kitler canımı çıkartır. Şu milli piyangodan 3-5 birşey çıksada kimsenin afra tafrasını çekmesem. 6 yıllık iş hayatım var ama asırların yorgunluğu var sanki üzerimde.
Giz seninki için bomba bir fikrim vargeçenlerde işinden çok sıkıldığı söylemiştin ya. Bu iş yerinde biraz daha sık dişini. Evlen, evlenir evlenmez hamile kal 9 ay sonra 2 aylık doğum iznini kullan etti 11 ay. 11 aydan sonra evlilik nedeniyle istifa et. Evlilik tazminatı al. Evlendikten sonra 1 sene içinde istifa edip, dilekçende evlilik nedeniyle diye belirtirsen evlilik tazmanıtı alabiliyorsun Hem tazminatını alırsın, hem bebeğini büyütürsün.
yok yok ben merciyi kandıramıycam anladımbütün gün çocuklarla tabi oda haklı
yaaa benimde iş yerinde yan masamda arkadaşımın bebeği var hergün gözler şiş geliyor çünkü bebeği 12 de yediriyo sonra bebek 2 de altını psiliyo ıngaa ağlıyo uyanıyor daha sonrada acıkıyormuş 4 gibi paşa yaa illla yiyecek aç kalsa ne olur ki 6 da yesin neyse işte gece 3 kez uyanıyor
bilmiyorum kızlar yaaa ben bebişler çok seviyorum ama dediklerinizde çok haklısınız herhalde bu hayaller nişanlım yüzünden tatlı geliyor
diyorum bebek mamaları bezler diyorum o bana senin parçan tabi harcıycaz turistler nasıl geziyor bizde gezicez diyor neden böyle bilmiyorum çocuk çok seviyorkısmet ama bu işler
Ayy derece yukseltmeye korkuyorum lovelym. Bi arkadasimda esinin gomleklerini 40 da yikamis cocuk gomlegi gibi oldu dio.
Kızlar şu elbise sizce nasıl? İstanbul'daki yılbaşı yemeğinde giyeceğim Hilton'da. Sizce uygun mudur? Bu elbisenin aynısını bir mağazada buldum tabi burdaki fiyatla alakası yok.
Gold Payetli Siyah Elbise MLWAW141721 Milla by trendyol | Trendyol
Tam isabet hemde lovelycım.Çok şık bir elbise yılbaşı içinde çok uygun.Kaçırma hiç.
ay çok güzel bu elbise gördüğümde çok beğenmiştim gerçekten şık bir elbise güle güle giy canımmmCanım aldım gitti mağazadan biraz önce işten izin aldım, gittim kaptım hemen.
ay çok güzel bu elbise gördüğümde çok beğenmiştim gerçekten şık bir elbise güle güle giy canımmm
Kızlar şu elbise sizce nasıl? İstanbul'daki yılbaşı yemeğinde giyeceğim Hilton'da. Sizce uygun mudur? Bu elbisenin aynısını bir mağazada buldum tabi burdaki fiyatla alakası yok.
Gold Payetli Siyah Elbise MLWAW141721 Milla by trendyol | Trendyol
Slm kizlar nasilsinz ben bi kac bugyn cok yogundum yeni geldm eve ve fazlasiyla yoruldum
Lovelyli elbise harika gule gile gy fiyatida normal uygunda deil ucukta deil iyiko almissin dolabnda olmasivgereken bir model sikmis ayakkabi olarak ten rengi secim yapardm cunku elbisenn doreleri var cok dore dore olmak istemszdm ama eglence olucgi icin bide sik bi otel doreyode terch edeblrdm alternatfm yoksa ama siyah ince corap rugan fikri bana hic uymadi ki siyahta rugani sevmedgm icib yakistiramamis olablrm belki siyah deri yada suet bana daja uygun ama ten rengi corapla siyah deil yani bnm dusuncem dier kizceler ne der bilemyrm yada evde dene icine sineni gy esinde fikir soylesn zevkliyse daha rahat karar verran die dusunuyorum
Valla su trendyolun en guzel butigi milla her seyini cok begeniyorum inanilmaz sik vala ama bsy almak kismet olmadi hebuz:)))
lovelym elbise gerçekten çok şıkmış güle güle giy hayatım. ayakkabıya gelince dore güzel olur bana göre sonuçta yılbaşı eğlencesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?