347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

stanki bu aklıma geliyor emin ol geçen hafta bilgi işlemin farklı birimi için konuştuk tamam dedim bugün ise beni sağlık departmanı aradı yarın grup müdürü ile görüşcem bana üretim teklif ederlerse kabul edicem yoksa etmicem yerimde durup evlenene kadar çalışcam evlenince çıkcam

yada senin dediğin tavsiyeyi yapacağım aynen ve 5 senedir çalıştım yerimde saydım cidden kafamı duvarlara vuruyorum ama artık 20 yaşındaki giz yok karşılarında yarın büyük gün bakalım

stanki aynı olay bendede olurdu yılbaşı eğlencelerine asla gitmedim ama anlamıyorlardı neyse buda ayrı sinir bir durum gitmemkle en doğrusunu yapıyorsun

yok yok ben merciyi kandıramıycam anladım bütün gün çocuklarla tabi oda haklı

yaaa benimde iş yerinde yan masamda arkadaşımın bebeği var hergün gözler şiş geliyor çünkü bebeği 12 de yediriyo sonra bebek 2 de altını psiliyo ıngaa ağlıyo uyanıyor daha sonrada acıkıyormuş 4 gibi paşa yaa illla yiyecek aç kalsa ne olur ki 6 da yesin neyse işte gece 3 kez uyanıyor

bilmiyorum kızlar yaaa ben bebişler çok seviyorum ama dediklerinizde çok haklısınız herhalde bu hayaller nişanlım yüzünden tatlı geliyor

diyorum bebek mamaları bezler diyorum o bana senin parçan tabi harcıycaz turistler nasıl geziyor bizde gezicez diyor neden böyle bilmiyorum çocuk çok seviyor kısmet ama bu işler

ben daha yorum yapmıcam kızıyolar sonra bana
o erkekler bebek yap bebek yap diyo bebek olduğunda ağlayınca al annesi seni istiyo diyip kucağına atıp kaçıyo neyse tamam sustum sustum :103: taktım pembe gözlüklerimi bebek güzel şeydir

kızlar yardım

çamaşırlarınızı kaç derecede yıkıyorsunuz. özellikle renklileri. ben 30 da 1000 devir 3 durulama yıkıyordum hep. önce benim pijamalarım çekti bildiğiniz kapri , sakat kol pijilerim var atık şimdide eşimin eşofmanı sanki az daralmış. anlamadım devrini falan mı düşürmem gerekiyo ki acaba :26: başka bişeyde sorun da yaşamadım ama aklıma takıldı

İyi geceler hatunlar ben yattım eşimi ne yaptıysam yatağa getiremedim. Bilgisayarın başında pes2014 oynuyor. Bağımlı oldu artık kırıp atıcam bilgisayarı.

Merci çocuk için söylediklerine katılıyorum canım. Sonuna kadar. Beni de söylediklerin korkutuyor açıkçası. Arkadaşımda yıllardır bu nedenlerden çocuk yapmıyor. Eşi en son ne olur siz konuşun, ikna edin ben baba olmak istiyorum artık diyordu annemle bana ama arkadaşım ikna olmuyordu. Artık eşi de bıraktı zamana. Şimdi ramazandan sonra düşünecekmiş bizim hatun bakalım. Bu bile büyük bir şey aslında çünkü eskiden lafını bile açtırmıyordu. Anne olmak dünyanın en güzel şeyi olduğu kadar en zoruda. O yüzden kutsal ya zaten.

İnciçiçeğim ben renklileri 40 dercede 800 ya da 1000'de yıkıyorum. Havaya ve çamaşırına göre değişiyor. Beyazları 60'la gene devrini kafama göre ayarlıyorum. Bugüne kadar hiç sıkıntı olmadı.

Son düzenleme:
Ayy derece yukseltmeye korkuyorum lovelym. Bi arkadasimda esinin gomleklerini 40 da yikamis cocuk gomlegi gibi oldu dio.

Bi dunya nevresim ve yastik kilifi utuledim ne kadar cok biriktirmisim. Simdide esimin oglen yemegine gelmesini bekliyorum. Evi silip supurcem bir haftadir supurmedim resmen pislik icinde orurduk

Yarin oglende afyona gidiyoruz esya toparlicam biraz. Esime dedim yemek yapamam disarda yiyelim. Ne kadar az pisirsemde artiyo. Kalirsa bozulur 3 gun yokuz. Dokmeyi sevmiyorum hic

ay çok güzel bu elbise gördüğümde çok beğenmiştim gerçekten şık bir elbise güle güle giy canımmm

Canım çok teşekkürler. Bende gördüğümde bayılmıştım ama 2'dir takipteyim yakalayamıyordum. Yılbaşından öncede 48 saat kargo olayı var yılbaşından sonra tekrar girecek muhtemelen ama 48 saatte göndermeyeceklerinden 11 Ocak'a yetişmeyecek diye ben mağazadan aldım biraz kazıklandım ama ne yapalım.

Şimdi soruyorum size ten rengi, dore ayakkabılarla mı giyeyim?

Ayakkabımda şu. Steve Madden Scandal modeli istemede giydiğim ayakkabılarımdı.

Yoksa siyah ince çorap, parlak rugan ayakkabı mı giysem?

Ve tabi ki çanta onu da foreverdan bakıyorum.

Kadın Çanta Modelleri - Forever New

Beğendiğim modelde bu.

CL0733-Florida Grab Clutch/Black - Çanta - Portföy Çanta - ForeverNew

Son düzenleme:
Slm kizlar nasilsinz ben bi kac bugyn cok yogundum yeni geldm eve ve fazlasiyla yoruldum
Lovelyli elbise harika gule gile gy fiyatida normal uygunda deil ucukta deil iyiko almissin dolabnda olmasivgereken bir model sikmis ayakkabi olarak ten rengi secim yapardm cunku elbisenn doreleri var cok dore dore olmak istemszdm ama eglence olucgi icin bide sik bi otel doreyode terch edeblrdm alternatfm yoksa ama siyah ince corap rugan fikri bana hic uymadi ki siyahta rugani sevmedgm icib yakistiramamis olablrm belki siyah deri yada suet bana daja uygun ama ten rengi corapla siyah deil yani bnm dusuncem dier kizceler ne der bilemyrm yada evde dene icine sineni gy esinde fikir soylesn zevkliyse daha rahat karar verran die dusunuyorum

Valla su trendyolun en guzel butigi milla her seyini cok begeniyorum inanilmaz sik vala ama bsy almak kismet olmadi hebuz:)))

lovelym elbise gerçekten çok şıkmış güle güle giy hayatım. ayakkabıya gelince dore güzel olur bana göre sonuçta yılbaşı eğlencesi

Canım yanlış anlamış olabilir misin? Ten rengi çorapla dore ayakkabımı giyeyim dedim. İsteme fotolarımda ayağımda olan ayakkabı o bu arada. Yoksa siyah ince çorapla siyah rugan önü kapalı bir ayakkabı mı tercih edeyim diye sormuştum. Bu elbisenin altına dore ya da siyahtan başka gitmez çünkü.

Valla su trendyolun en guzel butigi milla her seyini cok begeniyorum inanilmaz sik vala ama bsy almak kismet olmadi hebuz:)))

Millanın kesimleri ve kalıbı çok güzel annem çok alıyor ama maalesef ben o elbiseyi yakalayamadım burda. Hemen hemen tüm elbiseler tükenmişti. Bir daha girer mi diye düşünürken bugün benim nişanlığımı aldığım mağazada rastladım. Annem ve teyzemlerde gençlikleri ve çalışma hayatlarında hep o mağazadan alışveriş yaparlarmış. Düğünümde annemin giymiş olduğu elbisede gene o mağazadan. Kısacası anneden kıza devam ediyor ama maalesef Alsancak'ta dükkan kiraları pahalı olduğundan ürünlerde pahalı. Ben trendyoldaki çizgi çekilmiş fiyattan alabildim. O yüzden biraz üzgünüm açıkçası. O yüzden ayakkabı için evden giyeceğim. Zaten bir kaç kere giyilmiş şeyler hep. Çanta içinde uygun bakıcam. Takı içinde dore rengi uzun zincir bir kolye ya da dore rengi düz tasma düşündüm. Yine fikirlere açığım. Tabi önce hangi renk çorap ve ayakkabı kombini onu halletmem lazım. Kolları tül olduğu için bacaktada müjdenin ultra ince siyah çorabının hoş duracağını düşünüyorum. Seksi de duruyor topukluyla ama bilemedim. Bugün öğlen ben elbiseyi almaya giderken yanımda ofisten bir arkadaşımda geldi ona da ben seçtim elbisesini. Bir tek benim seçtiğimi denedi, terzi dikse bu kadar olurdu cuk oturdu üzerine ki kız o elbise olmaz diye bize çıkarmamış bile ben poşetli buldum çıkardım süper oldu aldık çıktık. Öyle olunca akşam da başka bir arkadaş gidelim dedi onunla gittik. Ben zaten öğlen onun içinde gözüme kestirmiştim. Görünce inanamadı harika bir şey bu dedi ve sadece onu denedi aldık çıktık ama gelin görün ki kendime çare bulamıyorum. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş gibi. Elbiseyi seçtim çorap ayakkabıda tıkandım kaldım hadi hayırlısı. :)

lovelym elbise gerçekten çok şıkmış güle güle giy hayatım. ayakkabıya gelince dore güzel olur bana göre sonuçta yılbaşı eğlencesi

Sağol canım ofisten bir arkadaş daha ten rengi çorap ve dore ayakkabı dedi. Onunla birlikte 2 oldunuz.
Nenada siyah ince çorapla rugan kombinini sevmediğine göre o da doreden yana diyelim böylece 3 oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…