Bundan sonra her sabah yoklama alacağım.
günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz nişalllah lovelym ten ve dore diyorum ama ruganı siyahıda ayrıca severim çanta seçiminde çok hoş elbisede çok güzellll
Yoklama mıı ??
I'm here
Gunaydin bende burdayim ki. Gece epey bi uyku tutmadi sabah uyuyakalmisim.
Bugun oglen afyona gidicez daha ben esya bile hazirlamadim. Uzun zamandir otobus yolculugu yapmamistim. Kar kis yollar buz olur falan kar lastigimiz yok bu sefer arabayla cikmayalim dedik. Hava da mis gibi sansimiza. Biz biletleri cok onceden kapmanyadan almis bulunduk. Simdi valize ne koysam bilemedim elimizde yuk olsun istemiorum. 2 gunlugune gidicez ama su da lazim olur bu da lazim olur derken dolup tasacak kucuk valiz
Canım hayırlı yolculuklar bende yarın annemdeyim kısmetse sabahtan. Birlikte kahvaltı yapacağız analı kızlı.Anne evini çok özledim.
bende burdayımmmmmmBundan sonra her sabah yoklama alacağım.
bende burdayımmmmmm
ten rengi çorap ve o ayakkabıların
Canım yanlış anlamış olabilir misin? Ten rengi çorapla dore ayakkabımı giyeyim dedim. İsteme fotolarımda ayağımda olan ayakkabı o bu arada. Yoksa siyah ince çorapla siyah rugan önü kapalı bir ayakkabı mı tercih edeyim diye sormuştum. Bu elbisenin altına dore ya da siyahtan başka gitmez çünkü.
Millanın kesimleri ve kalıbı çok güzel annem çok alıyor ama maalesef ben o elbiseyi yakalayamadım burda. Hemen hemen tüm elbiseler tükenmişti. Bir daha girer mi diye düşünürken bugün benim nişanlığımı aldığım mağazada rastladım. Annem ve teyzemlerde gençlikleri ve çalışma hayatlarında hep o mağazadan alışveriş yaparlarmış. Düğünümde annemin giymiş olduğu elbisede gene o mağazadan. Kısacası anneden kıza devam ediyor ama maalesef Alsancak'ta dükkan kiraları pahalı olduğundan ürünlerde pahalı. Ben trendyoldaki çizgi çekilmiş fiyattan alabildim. O yüzden biraz üzgünüm açıkçası. O yüzden ayakkabı için evden giyeceğim. Zaten bir kaç kere giyilmiş şeyler hep. Çanta içinde uygun bakıcam. Takı içinde dore rengi uzun zincir bir kolye ya da dore rengi düz tasma düşündüm. Yine fikirlere açığım. Tabi önce hangi renk çorap ve ayakkabı kombini onu halletmem lazım. Kolları tül olduğu için bacaktada müjdenin ultra ince siyah çorabının hoş duracağını düşünüyorum. Seksi de duruyor topukluyla ama bilemedim. Bugün öğlen ben elbiseyi almaya giderken yanımda ofisten bir arkadaşımda geldi ona da ben seçtim elbisesini. Bir tek benim seçtiğimi denedi, terzi dikse bu kadar olurdu cuk oturdu üzerine ki kız o elbise olmaz diye bize çıkarmamış bile ben poşetli buldum çıkardım süper oldu aldık çıktık. Öyle olunca akşam da başka bir arkadaş gidelim dedi onunla gittik. Ben zaten öğlen onun içinde gözüme kestirmiştim. Görünce inanamadı harika bir şey bu dedi ve sadece onu denedi aldık çıktık ama gelin görün ki kendime çare bulamıyorum. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş gibi. Elbiseyi seçtim çorap ayakkabıda tıkandım kaldım hadi hayırlısı. :)
Sağol canım ofisten bir arkadaş daha ten rengi çorap ve dore ayakkabı dedi. Onunla birlikte 2 oldunuz.
Nenada siyah ince çorapla rugan kombinini sevmediğine göre o da doreden yana diyelim böylece 3 oldunuz.
Ten corap ve dore ayakkabilar bnm terchm rugan i hic uduramadm o elbiseye lovelylim o kombin seni cok daja sik gosterir safece kollarin transparan olmasi daha havali durucaktir bacaklarina siyah corap gecrdinmi yine kombin olur ama kollarin esprisi kaybolur die dusundum hayatm,yinede dene icine sineni gy tatlim yalniz elbise co fazla pahaliymis uada bana oyle gelmis olablr kuzum gule gule kullan hayatm. İncicegm hyrli yolculuklar iyi gezmeler size canim +++ bende her gun annemdeym kizlar bugun ilk dega bosnak boregi yaptm yapimi brZ zor ama cok lezzetli oluo annemlerede yaptm kendimede kocis bayilicak sadece ilk uaptgm icin tipi biraz kayik oldu hehehe cok komik:)))sizler napiosunuz kimler varrr ben tabletmden goremiorim da
Canım yanlış anlamış olabilir misin? Ten rengi çorapla dore ayakkabımı giyeyim dedim. İsteme fotolarımda ayağımda olan ayakkabı o bu arada. Yoksa siyah ince çorapla siyah rugan önü kapalı bir ayakkabı mı tercih edeyim diye sormuştum. Bu elbisenin altına dore ya da siyahtan başka gitmez çünkü.
Millanın kesimleri ve kalıbı çok güzel annem çok alıyor ama maalesef ben o elbiseyi yakalayamadım burda. Hemen hemen tüm elbiseler tükenmişti. Bir daha girer mi diye düşünürken bugün benim nişanlığımı aldığım mağazada rastladım. Annem ve teyzemlerde gençlikleri ve çalışma hayatlarında hep o mağazadan alışveriş yaparlarmış. Düğünümde annemin giymiş olduğu elbisede gene o mağazadan. Kısacası anneden kıza devam ediyor ama maalesef Alsancak'ta dükkan kiraları pahalı olduğundan ürünlerde pahalı. Ben trendyoldaki çizgi çekilmiş fiyattan alabildim. O yüzden biraz üzgünüm açıkçası. O yüzden ayakkabı için evden giyeceğim. Zaten bir kaç kere giyilmiş şeyler hep. Çanta içinde uygun bakıcam. Takı içinde dore rengi uzun zincir bir kolye ya da dore rengi düz tasma düşündüm. Yine fikirlere açığım. Tabi önce hangi renk çorap ve ayakkabı kombini onu halletmem lazım. Kolları tül olduğu için bacaktada müjdenin ultra ince siyah çorabının hoş duracağını düşünüyorum. Seksi de duruyor topukluyla ama bilemedim. Bugün öğlen ben elbiseyi almaya giderken yanımda ofisten bir arkadaşımda geldi ona da ben seçtim elbisesini. Bir tek benim seçtiğimi denedi, terzi dikse bu kadar olurdu cuk oturdu üzerine ki kız o elbise olmaz diye bize çıkarmamış bile ben poşetli buldum çıkardım süper oldu aldık çıktık. Öyle olunca akşam da başka bir arkadaş gidelim dedi onunla gittik. Ben zaten öğlen onun içinde gözüme kestirmiştim. Görünce inanamadı harika bir şey bu dedi ve sadece onu denedi aldık çıktık ama gelin görün ki kendime çare bulamıyorum. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş gibi. Elbiseyi seçtim çorap ayakkabıda tıkandım kaldım hadi hayırlısı. :)
Sağol canım ofisten bir arkadaş daha ten rengi çorap ve dore ayakkabı dedi. Onunla birlikte 2 oldunuz.
Nenada siyah ince çorapla rugan kombinini sevmediğine göre o da doreden yana diyelim böylece 3 oldunuz.
Çook teşekkür ediyorum canım benim. Ten rengi çorapla dore ayakkabılarımı giyiyorum o zaman. Bugün gidip çantayı da hallettim takı kaldı. Dün paylaştığım zımbalı çantayı aldım inşallah uyar.
Bu arada canım çekti o böreği bilmesemde eminim çok güzeldir. Bende bu akşam biraz temizlik yapacağım evi geçen haftadan beri ellemedim. Yarında yokum diye bugün yapayım dedim. Akşam geçiştiririz artık biz olsaydı da yeseydik bir boşnak böreği.
Gunaydin lovelylim bende esimle evde olacagim sik bir sofra hazirlicam kalabalik olmicak sofram ama guzel bir menu var planimda onlari yapicam ve film izlemeyi dusunuyoruz belki siradan gorunuo ama esimle basbasa olacgm ilk yilbasi o yuzden bnm icin brazcik ozel:))Bu arada yılbaşı planlarınızı alalım kızlar. Kim kiminle nerede olacak? Nasıl girecek yeni yıla anlatın bakalım.
Günaydınn herkesee
Lovely'm ben yılbaşında ailemle evde olucam her zamanki gibii
Gunaydin lovelylim bende esimle evde olacagim sik bir sofra hazirlicam kalabalik olmicak sofram ama guzel bir menu var planimda onlari yapicam ve film izlemeyi dusunuyoruz belki siradan gorunuo ama esimle basbasa olacgm ilk yilbasi o yuzden bnm icin brazcik ozel:))
Ohh ne güzel canım. Biz bir önceki sene baş başa evde girmiştik o yüzden bu sene ben hiç istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?