347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz nişalllah lovelym ten ve dore diyorum ama ruganı siyahıda ayrıca severim çanta seçiminde çok hoş elbisede çok güzellll

Gunaydin bende burdayim ki. Gece epey bi uyku tutmadi sabah uyuyakalmisim.

Bugun oglen afyona gidicez daha ben esya bile hazirlamadim. Uzun zamandir otobus yolculugu yapmamistim. Kar kis yollar buz olur falan kar lastigimiz yok bu sefer arabayla cikmayalim dedik. Hava da mis gibi sansimiza. Biz biletleri cok onceden kapmanyadan almis bulunduk. Simdi valize ne koysam bilemedim elimizde yuk olsun istemiorum. 2 gunlugune gidicez ama su da lazim olur bu da lazim olur derken dolup tasacak kucuk valiz

günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz nişalllah lovelym ten ve dore diyorum ama ruganı siyahıda ayrıca severim çanta seçiminde çok hoş elbisede çok güzellll

4 oldunuz. Ten rengi çorapla dore ayakkabı giy diyen sağol gizcim bu gidişle öyle yapıcam.

Yoklama mıı ??

I'm here

Hahahaha...

Canım hayırlı yolculuklar bende yarın annemdeyim kısmetse sabahtan. Birlikte kahvaltı yapacağız analı kızlı. Anne evini çok özledim.

Canım hayırlı yolculuklar bende yarın annemdeyim kısmetse sabahtan. Birlikte kahvaltı yapacağız analı kızlı. Anne evini çok özledim.

Tesekkur ederim hayatim

Ohh ne guzel miss gibi anne eli degen mamalar. Sizede afiyet bal seker olsun simdiden.

Anne evi gibisi var mi ya. Bizde haftaya da anneme gideriz artik

Sağol canım ofisten bir arkadaş daha ten rengi çorap ve dore ayakkabı dedi. Onunla birlikte 2 oldunuz.
Nenada siyah ince çorapla rugan kombinini sevmediğine göre o da doreden yana diyelim böylece 3 oldunuz.

Ten corap ve dore ayakkabilar bnm terchm rugan i hic uduramadm o elbiseye lovelylim o kombin seni cok daja sik gosterir safece kollarin transparan olmasi daha havali durucaktir bacaklarina siyah corap gecrdinmi yine kombin olur ama kollarin esprisi kaybolur die dusundum hayatm,yinede dene icine sineni gy tatlim yalniz elbise co fazla pahaliymis uada bana oyle gelmis olablr kuzum gule gule kullan hayatm. İncicegm hyrli yolculuklar iyi gezmeler size canim +++ bende her gun annemdeym kizlar bugun ilk dega bosnak boregi yaptm yapimi brZ zor ama cok lezzetli oluo annemlerede yaptm kendimede kocis bayilicak sadece ilk uaptgm icin tipi biraz kayik oldu hehehe cok komik:)))sizler napiosunuz kimler varrr ben tabletmden goremiorim da

Çook teşekkür ediyorum canım benim. Ten rengi çorapla dore ayakkabılarımı giyiyorum o zaman. Bugün gidip çantayı da hallettim takı kaldı. Dün paylaştığım zımbalı çantayı aldım inşallah uyar.

Bu arada canım çekti o böreği bilmesemde eminim çok güzeldir. Bende bu akşam biraz temizlik yapacağım evi geçen haftadan beri ellemedim. Yarında yokum diye bugün yapayım dedim. Akşam geçiştiririz artık biz olsaydı da yeseydik bir boşnak böreği.

Sağol canım ofisten bir arkadaş daha ten rengi çorap ve dore ayakkabı dedi. Onunla birlikte 2 oldunuz.
Nenada siyah ince çorapla rugan kombinini sevmediğine göre o da doreden yana diyelim böylece 3 oldunuz.

Lovelyli kombinasyon harika partinin en guzel kadini olucaksin hayatm,yalnz takiyi abartma saclarno toplatmayi dusunuosan taki olarak sey dusun zincrli zarif bi kolye ama sarkiti sirtindan asagi olsun sirt drkoltesi daha cok ya ordan sarkan bi zincir sik durablr gbine gelio:)))vala istanbulda heryer de bi bosnak borekcisi acildi szn oralarda yokmu halbuki izmirde bosnak cojtur sasirdim denk gelirsen mutlaka yemeni tavsiye ederm ozwllikle bosnak mantsni:))kizlar zaten dierleride bi evlensin az daha eskiyelim kocislerle bi gorusme ayarlaylm ya alah kismet ederse hem bn size borekte acarm hazr ogrendm bugun:))) he bide lovelyli canta siyah zimbalari dore mi biraz abarti olmazmi ki tatliskom cok guzel okur fikir iyide abarti durumu anlayamadmda

hu huuu ben anca gelebildim çok yoğun bi haftayı bitirdik çok şükür yarın sabah öğlene kadar uyuma planlarım var ama ne zaman böyle plan yapsam 8de uyanıyorum o ayrı
yarın eminönüne gidiyorum gördüklerimi paylaşıcam burda sizinle
lovelym sen içine hangi ayakkabı sinerse onu giy o gün canım eminim iki ayakkabı da harika durur o elbisenin altında. daha gösterişli olsun istersen doreli yi giy, çok göze çarpmasın istersen siyah giy o günkü ruh halin hangisini isterse. tabi bu durumda iki ayakkabıyı da bavula koyman lazım

Günaydınlar Nenacım ve Mercim çok teşekkür ediyorum. Herhalde siyah çorap ve rugan giyeceğim çünkü çok göze batmak ben burdayım demek istemiyorum. Siyahla daha sade olacağıma karar verdim herkese yardımları için teşekkür ediyorum.

Bu arada yılbaşı planlarınızı alalım kızlar. Kim kiminle nerede olacak? Nasıl girecek yeni yıla anlatın bakalım.

Son düzenleme:
Bu arada yılbaşı planlarınızı alalım kızlar. Kim kiminle nerede olacak? Nasıl girecek yeni yıla anlatın bakalım.
Gunaydin lovelylim bende esimle evde olacagim sik bir sofra hazirlicam kalabalik olmicak sofram ama guzel bir menu var planimda onlari yapicam ve film izlemeyi dusunuyoruz belki siradan gorunuo ama esimle basbasa olacgm ilk yilbasi o yuzden bnm icin brazcik ozel:))

Ohh ne güzel canım. Biz bir önceki sene baş başa evde girmiştik o yüzden bu sene ben hiç istemedim.

Ohh ne güzel canım. Biz bir önceki sene baş başa evde girmiştik o yüzden bu sene ben hiç istemedim.

İyi yapmissnz hayatim bzde hic evde basbasa olmadk 1-2yilbasini disarda gecrmstk bu sene basbasa olalim dedk ama bnm 23yillik arkdsm var o da yeni evli bakalim onlar uygunsa bi cagririm gelirlerse buursinlar programlari varsa biz kocisle kutlarz :)))sizin programnz ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…