Gizocum öyleyse mükemmel olacaktır. Mobilyalara bayıldım zaten. Bende bebek odamı country tercih etmeyi düşünüyorum. Country'yi özellikle yatak odalarında seviyorum sanırım ben. Bebek odasında inşallah benimde tercihim olacak. Bebek odalarına bakıyorum şimdiden. Hep kız bebek istediğimden beyaz country bir oda, pembe fon perdelerle hayal ediyorum. İnşallah bu yıl gönlümden geçen olur. Hepimizin olur.
Herkese sevdikleriyle sağlıklı, mutlu, huzurlu, bol aşklı, paralı, bereketli, üzüntüsüz, sıkıntısız bir yıl diliyorum. Birazdan çıkıyorum işten bir daha giremem yazamam diye yazmak istedim. Hepinizi öpüyorum.
iyi akşamlar kızlar naıslsınızzz ella seni döverm haa canım acaip çekti boşnak mantısı böreği ben çok severim neyse yapanımda yok aslında şu sıralar yiyemiyorum desem yeridir
neyse konuya geçiyor mobilayalarımızı aldıkkk kiii country oldu içime sinen oldu instagramda herşeyi an ve an paylaşıyorum çeyiz topikimede yazdım sonunda bulduk aldık evimizin ölçülerine göre yapılcak
yalnız kızlar o yatak ne pahalıymış yataş doğtaş hepsinden bakıyorum burda ya lovely ya hüm bana istikbal ultra energy yada bed line birisi tavsiye etti madem yatıyorsunuz bahsedin bakalım
400 500 tl ye alacakken bugün arkadaşlarım ayy giz sırtın önemli yatak önemli ver neyse 1000 tl ise ver dediler nasıl bir gaza getirdiler anlatamam
doğtaştan bu model var kadın erkek taraflı
DOĞTAŞ - Premium Exclusive Serisi
DOĞTAŞ - Plus Exclusive Serisi
DOĞTAŞ - Visco Pocket Sensitive Serisi
Annem ben sana yapayim bosnak mantisi:))hazir yeni ogrendm yapaym sana hehe,bucarada mobilyalari begenmene sevndm country tarzi bnmde cok hosuma gder yatagm bnm yatastan aldm modeli majestk inanilmaz konforlu tavsiye ederm gizom
kızlar yaaa çokmu detaycıyım yaaa illa araştırmam lazım pofff sizinkiler nasıldı nasıl aldınız mesela
Selam kızlar
Şimdiden hepinize mutlu yıllar
Yarın sabahtan itibaren hummalı bir çalışma içinde olacağım buraya yazma fırsatı bulamazsam diye yazıyorum bu gece.
Biz sevgilimle birlikte kutlayacağız kafamda bi menü var bakalım mezeler falan derken yorucu olacak ama olsun afiyetle yeriz o yorgunluğa değer.
geçen sene malum askerde geçirmişti sevdicek yılbaşını bu sene acısını çıkarmayı planladık.
Elbise aldım bende sırt dekolteli ince siyah çorap ve topuklu ayakkabı kombinim var.
Saçlarımı ya maşa yapıcam ya da doğal düz saçım olacak
Sevgilime hediye de aldım sonunda.
Bende planlar bu şekilde bol yemekli bol eğlenceli bi akşam planı inşallah güzel geçer hepimiz için.
hepinize mutlu sağlıklı huzurlu ve bol aşklı yıllar diliyorum kızlarr
2014 te hepinizin bütün hayalleri gerçek olsun cuma günü evlendirme dairesine gidiyoruz biz bi heyecan kapladı içimi
kimsecikler yok yine yaaa :95:
stankiii nerdesinnn oğluşun napıyooo
Günaydınlar kızlar. Yeni yılınız nasıl geçti? Bizim grupta içip bayılan ve sonu hastanelik olan bir kız arkadaşımız vardı serum falan bağlandı. Bir arkadaşta sarhoş oldu. Eşi eve zor taşıdı yazık. Eve gidince de evi dağıtmış. Kız telefon açıp imdat dedi. Herşeye rağmen çok güzel geçti. Bol bol kahkaha atararak girdik. Eşim ağır abi modundan hiç çıkmadı. Diğerleri sapıttı. Bizimkine içki pek etki etmiyor, azcık etse oynayacakta etmediğinden kös kös oturdu. Oturduğu yerden alkış yaptı. Millete güldü. Ben döktürdüm tabi.Hızımı alamadım dün evde de Oğuzhan Koç'un yeni parçasıyla oynuyordum. Bizimki de şaşkın gözlerle bana bakıyordu.
Giz'im inşallah 2015'e hamiş gireceğim allah nasip kısmet ederse.
D.k hapını bebek düşünmeye başladıktan 3 ay önce bırakmalıymışız çünkü vücut hapla yüklenen hormonları anca atıyormuş 3 ayda bunu da yılbaşında sonunda bu yılın sonuna bebek düşünmeye başlamış arkadaşım söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?