347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ahhh lovelymm ahhh diyorum ne oldu biliyormusun mobilyacılarda country bebek odası vardı hep benm istediğim yatak odasının aynınıjn bebek odası vardı hattaha bir tane oda çektim çok güzel tasarımdı ve fiyatı 3 bin tl idi herşeyiyle inanıyormusun bana çok ucuz geldi

stanki için mobilyacının bilgisini aldım hatta orayla anlaşcaktım ilk etapta neyse işte ırmak mobilya var çamlıcada stanki oda yaptırcaksan çok güzel şeyler var

annem direk mobilyacıda ben bunların fiyatını sorayım torunum olursa alırım dedi çok sevindim

yatk odamda salonumda country olucak inşallah güzel olur çok merakla bekliyorum günlerin geçmesini

mobilayalamrızın geleceği gün gelinlik provamda var sabah 10 da

inciceciğim çok çok sağolasın çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Kuslarim,tatli arkdslarim nasilsinzz? Yeni yil hepinize mutluluk,huzur,saglik,bereket evlilere bebis,ev araba nasip etsn tanrim yeni evlenecek olanlara yardm etsn her sey gonlunzce olsun insalah tatlilarim sizleri cok sevyrmmmm yeni yli evnde gecirenlere bol cekirdek citlemeler disarda olablara bol eglenceler diliyorun kizlarrr

Sedulum sende birsuru hazirlik yapmissindr umarim muhtesem bir gece gecirirsnz iyi eglenceler bol yemeler heheh optummm

Yeni yiliniz kutlu olsun canlar saglikli mutlu huzurlu nice yillar olsun sevdiklerimizle insallah hepicinizi opuyorum...

hepinize mutlu sağlıklı huzurlu ve bol aşklı yıllar diliyorum kızlarr
2014 te hepinizin bütün hayalleri gerçek olsun cuma günü evlendirme dairesine gidiyoruz biz bi heyecan kapladı içimi

hepinize mutlu sağlıklı huzurlu ve bol aşklı yıllar diliyorum kızlarr
2014 te hepinizin bütün hayalleri gerçek olsun cuma günü evlendirme dairesine gidiyoruz biz bi heyecan kapladı içimi

Saolun kizlarrr sizinde yeni yilinizi kutlarim, merci tebrikler cnm hadi hyrlisi olsun gdin o heyecanlari biliriz bizzz:)))hiii sizi gidi sizi senle gizosumuda everelim geriye sedulumuz chelzyimz ve aldemiz kalio baska yok dimi unuttgm bide dygg hic piyasada yok ya

2014 sağlık , mutluluk , huzur , aşk , saygı , sevgi içinde geçsin inşAllahh fıstıklarrımm

herkesi öpüyorumm

Günaydınlar kızlar. Yeni yılınız nasıl geçti? Bizim grupta içip bayılan ve sonu hastanelik olan bir kız arkadaşımız vardı serum falan bağlandı. Bir arkadaşta sarhoş oldu. Eşi eve zor taşıdı yazık. Eve gidince de evi dağıtmış. Kız telefon açıp imdat dedi. Herşeye rağmen çok güzel geçti. Bol bol kahkaha atararak girdik. Eşim ağır abi modundan hiç çıkmadı. Diğerleri sapıttı. Bizimkine içki pek etki etmiyor, azcık etse oynayacakta etmediğinden kös kös oturdu. Oturduğu yerden alkış yaptı. Millete güldü. Ben döktürdüm tabi. Hızımı alamadım dün evde de Oğuzhan Koç'un yeni parçasıyla oynuyordum. Bizimki de şaşkın gözlerle bana bakıyordu.

Giz'im inşallah 2015'e hamiş gireceğim allah nasip kısmet ederse.

D.k hapını bebek düşünmeye başladıktan 3 ay önce bırakmalıymışız çünkü vücut hapla yüklenen hormonları anca atıyormuş 3 ayda bunu da yılbaşında sonunda bu yılın sonuna bebek düşünmeye başlamış arkadaşım söyledi.

Gunaydinlarr

Bizde yilbasinda evdeydik. Beraber guzel bi yemek hazirlayip yedik. Disari cikalim biraz dedik 1 saat dolastik. Basbasa bi aksam gecirdik. Simdiye kadar ikimizde yeni yila kalabalik girmeye aliskindik biraz tuhaf geldi :))

ben yeni yıla ailemle girdim saat 11 gibi dayanamadı nişanlım da geldi önümüzdeki yıllar boyunca hiç ayrılmayız artık

Herkes kayiplarda

Esim bu hafta izinliydi. Bizde annemlere geldik. Tost makinasi almistik netten annemin adresi vermistik afyondayken gelirse die hem onu alalim, hemde benim burda kuaforde islerim vardi hepsini toptan halledelim dedik :))
birazdan dugun dernek izlemeye gidicez herkes cok bahsetti birde biz izleyelim bakalim nasilmis :))

kimsecikler yok yine yaaa :95:
stankiii nerdesinnn oğluşun napıyooo

Burdayım canım Bebeği herkes şimdiden Arda Arda diye seviyor, benim bebe ters köşe yaparsa herkes hamileliğimin yarısında erkek yarısında kız diye sevmiş olacak Bu cumartesi gidiyoruz doktora, umarım öğreniriz Rüyamda bir kız görüyorum, bir erkek.

Şu an salgın olan domuz gribinin türevinden deli gibi kaçtım durdum ama kuru bir öksürük başladı. Annem, babam, kızkardeşim çok kötü grip oldular bana bulaşmasın diye onlara gitmedim. Otobüste, serviste ağzımı burnumu sardım. İş yerinde bizim birimde 2 kişi hasta oldu öksürük tıksırık sanırım onlardan bende şifayı kapıyorum. Hasta olmak istemiyorum

Bu arada hepinizin yeni yılını kutluyorum. Yeni yıldan beklediğiniz ne varsa Rabbim sizlere nasip etsin.

Biz yeni yılda kayınvalidemlerdeydik kalabalıktı, baya hazırlık yapmışlar. Saat 23.00 gibi eve geldik. Geri sayımı beklerken uyuya kaldık, son 3 dk da gözümüzü açtık. Eşimle sarıldık ettik, dua ettim, havai fişekleri izledim camdan. Uyuduk

Canım aklında bulunsun çocuk düşünmeye başladığın anda folic asite başlıyorsun. Hamilelikten 2-3 ay önce. Bizim bebek olayı hızlı geliştiği için ben folic asite hamile olduğumu öğrendiğimde başladım, hepsini bitiremedim. 3 aydan sonra başka vitamine başlatıyorlar ama ben folic asitin şu an kullandığım vitaminden daha faydalı olduğunu düşünüyorum.

Sedulu neler hazırladın, resim çektiysen yiyecekleri koy bizde görelim şu an açım gözümüz şenlensin

4 ayda 4 kilo aldım Ekmek yemek istemiyorum ama canım deli gibi yumurtalı ekmek kızartması istiyor. Yanına süzme peynir, yanına domatesi salatalık. Yanına bergamotlu çayyyyy ohh mis.

Birikmiş mesajlarımı attım kaçıyorum, bol bol yazın kuzular, yazdıklarınız hemen bitiyor okuyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…