İyi yapmissnz hayatim bzde hic evde basbasa olmadk 1-2yilbasini disarda gecrmstk bu sene basbasa olalim dedk ama bnm 23yillik arkdsm var o da yeni evli bakalim onlar uygunsa bi cagririm gelirlerse buursinlar programlari varsa biz kocisle kutlarz :)))sizin programnz ne?
Canım bizde benim liseden en yakın arkadaşım ve eşiyle birlikte dışarıda yer ayırttık. Onun eşinin arkadaş grubu da gelece eşleriyle. Kalabalık geçireceğiz.
Nbrr incicicegim valla basbasa evde olun ilk olcksa allah herkese uzun omurler versn bidahaki yillari hepberaber kutlarsnz :))Selamlar kuzularr
Otobuse simdi bindik donuyoruz.
Bizde yilbasinda basbasa evde olalim diye konustuk simdiye kadar hic bas basa kutlamadik. Annemler dayimlarda toplanicak surekli soruyolar gelicekmisiniz die. Daha az once aradi tatli yapicam gelcekmisiniz die
Bakalim napicaz karar veremefik henuz
Selamlar kuzularr
Bizde yilbasinda basbasa evde olalim diye konustuk simdiye kadar hic bas basa kutlamadik. Annemler dayimlarda toplanicak surekli soruyolar gelicekmisiniz die. Daha az once aradi tatli yapicam gelcekmisiniz die
Nbrr incicicegim valla basbasa evde olun ilk olcksa allah herkese uzun omurler versn bidahaki yillari hepberaber kutlarsnz :))Selamlar kuzularr
Sıkımadan heyecanla okudum ya çok güzel anlatmış paylaştığın için sağol Lovely. Allahm isteyen herkese nasip etsin zamanında inşallahBu arada bugüne kadar okuduğum en güzel doğum hikayelerinden, okumanızı istedim özellikle Stanki senin için paylaşıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/616715-gebelik-dogum-hikayem.html
Bu arada yılbaşı planlarınızı alalım kızlar. Kim kiminle nerede olacak? Nasıl girecek yeni yıla anlatın bakalım.
Sıkımadan heyecanla okudum ya çok güzel anlatmış paylaştığın için sağol Lovely. Allahm isteyen herkese nasip etsin zamanında inşallah
iyi akşamlar kızlar naıslsınızzz ella seni döverm haa canım acaip çekti boşnak mantısı böreği ben çok severim neyse yapanımda yok aslında şu sıralar yiyemiyorum desem yeridir
neyse konuya geçiyor mobilayalarımızı aldıkkk kiii country oldu içime sinen oldu instagramda herşeyi an ve an paylaşıyorum çeyiz topikimede yazdım sonunda bulduk aldık evimizin ölçülerine göre yapılcak
yalnız kızlar o yatak ne pahalıymış yataş doğtaş hepsinden bakıyorum burda ya lovely ya hüm bana istikbal ultra energy yada bed line birisi tavsiye etti madem yatıyorsunuz bahsedin bakalım
400 500 tl ye alacakken bugün arkadaşlarım ayy giz sırtın önemli yatak önemli ver neyse 1000 tl ise ver dediler nasıl bir gaza getirdiler anlatamam
doğtaştan bu model var kadın erkek taraflı
DOĞTAŞ - Premium Exclusive Serisi
DOĞTAŞ - Plus Exclusive Serisi
DOĞTAŞ - Visco Pocket Sensitive Serisi
kızlar yaaa çokmu detaycıyım yaaa illa araştırmam lazım pofff sizinkiler nasıldı nasıl aldınız mesela
lovelym şirkette yükleyemiyorum çoğu zaman hemen linki koyayım buraya ilerleyen zamanda yani 1 ay sonra evimdede göreceksiniz evimize gelecek 1 ay içinde öyle dediler çok mutluyum
burda bilgileri paylaştım ama ben o gün çok heyecanlıydım foto felan çekemedim kızlar neden öyle oldum bilmiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/502208-gizin-ceyizine-aldiklari-178.html
Bahsettiğim kumaş parçaları bu.
Bana ortadaki renk gri gibi geldi. Bunu daha sütlü bir kahve tercih edebilirsin diye düşünüyorum ama dediğim gibi ışık yanıltmasıysa ve bu bahsettiğim tarzda bir kahveyse o zaman süper tabi parçanın devamındada kahve varsa yoksa içinde geçen hafif pembe diyorum o gri gözüken kumaş yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?