347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım bizde benim liseden en yakın arkadaşım ve eşiyle birlikte dışarıda yer ayırttık. Onun eşinin arkadaş grubu da gelece eşleriyle. Kalabalık geçireceğiz.

Selamlar kuzularr

Otobuse simdi bindik donuyoruz.
Bizde yilbasinda basbasa evde olalim diye konustuk simdiye kadar hic bas basa kutlamadik. Annemler dayimlarda toplanicak surekli soruyolar gelicekmisiniz die. Daha az once aradi tatli yapicam gelcekmisiniz die
Bakalim napicaz karar veremefik henuz

Nbrr incicicegim valla basbasa evde olun ilk olcksa allah herkese uzun omurler versn bidahaki yillari hepberaber kutlarsnz :))

Bana sorarsan başbaşa kutlayın canım. Alın bir magnum çikolata, şarap, peynir ve pringles bakın keyfinize.

Nbrr incicicegim valla basbasa evde olun ilk olcksa allah herkese uzun omurler versn bidahaki yillari hepberaber kutlarsnz :))

selam kızlarrr
haftasonu milli piyango biletimi aldım, kına için kıyafet baktım bikaç tane buldum ama hiçbiri tam istediğim gibi değildi. şubat gibi falan yeni modeller gelir dedi satanlar ozaman gidip bakacağım artık.

Bu arada yılbaşı planlarınızı alalım kızlar. Kim kiminle nerede olacak? Nasıl girecek yeni yıla anlatın bakalım.

bende bekar olarak son yılbaşımı evde ailemle ptt geçiricem kendime geyik desenli tayt bile aldım onu giycem ayağıma da ev botlarımı ohhh yicem içicem oturucam seneye mini etek topuklu ayakkabı falan diye anlatırım artık son senemin tadını çıkarayım

iyi akşamlar kızlar naıslsınızzz ella seni döverm haa canım acaip çekti boşnak mantısı böreği ben çok severim neyse yapanımda yok aslında şu sıralar yiyemiyorum desem yeridir

neyse konuya geçiyor mobilayalarımızı aldıkkk kiii country oldu içime sinen oldu instagramda herşeyi an ve an paylaşıyorum çeyiz topikimede yazdım sonunda bulduk aldık evimizin ölçülerine göre yapılcak

yalnız kızlar o yatak ne pahalıymış yataş doğtaş hepsinden bakıyorum burda ya lovely ya hüm bana istikbal ultra energy yada bed line birisi tavsiye etti madem yatıyorsunuz bahsedin bakalım

400 500 tl ye alacakken bugün arkadaşlarım ayy giz sırtın önemli yatak önemli ver neyse 1000 tl ise ver dediler nasıl bir gaza getirdiler anlatamam

doğtaştan bu model var kadın erkek taraflı

DOĞTAŞ - Premium Exclusive Serisi

DOĞTAŞ - Plus Exclusive Serisi

DOĞTAŞ - Visco Pocket Sensitive Serisi

kızlar yaaa çokmu detaycıyım yaaa illa araştırmam lazım pofff sizinkiler nasıldı nasıl aldınız mesela

Selam kızlar
Şimdiden hepinize mutlu yıllar

Yarın sabahtan itibaren hummalı bir çalışma içinde olacağım buraya yazma fırsatı bulamazsam diye yazıyorum bu gece.
Biz sevgilimle birlikte kutlayacağız kafamda bi menü var bakalım mezeler falan derken yorucu olacak ama olsun afiyetle yeriz o yorgunluğa değer.
geçen sene malum askerde geçirmişti sevdicek yılbaşını bu sene acısını çıkarmayı planladık.
Elbise aldım bende sırt dekolteli ince siyah çorap ve topuklu ayakkabı kombinim var.
Saçlarımı ya maşa yapıcam ya da doğal düz saçım olacak
Sevgilime hediye de aldım sonunda.
Bende planlar bu şekilde bol yemekli bol eğlenceli bi akşam planı inşallah güzel geçer hepimiz için.

Sıkımadan heyecanla okudum ya çok güzel anlatmış paylaştığın için sağol Lovely. Allahm isteyen herkese nasip etsin zamanında inşallah

Benimde okuduklarım içinde en iyilerinden. Bir kaç tane daha böyle güzel hikayeler var. Doğum öyküleri bölümünde. Ben her gün bir kaç tanesini okuyorum ve bol bol da bilgi sahibi oluyorum.

Canım doğtaşta benim beğendiğim başka bir yatak vardı ama bizim yatağımız mobilyaları aldığımız yerden hediye oldu. Bed-line markası ve çok rahat. Bir tarafı yazlık, bir tarafı kışlık biz şuan kışlık tarafında yatıyoruz. Evlendiğimizde yaz tarafındaydık kışa göre daha yumuşaktı. Kışlık tarafı daha sert ve sıcak tutuyor. Tavsiye ederim çok seviyorum yatağımı.

Gizom mobilyalarını çok merak ediyorum aldıklarını burda da paylaş olur mu evlenecek kızlarımız var onlara da fikir oluyor. Ben herşeyimi paylaşmıştım sıra sizde.

Canım süper harika bayıldım çok zevkli buldum. Sadece o kumaş parçalarından birini daha kahveye dönük mü yapsaydın dedim bana gri gibi geldi sanki ama eğer kahveyse ve ışık yanıltmasıysa uyumlu ve çok hoş.

Bu arada bende 2013 masa takvimime elveda dedim bugün. Ne çok anım olmuş 2013 takvimime yazdığım. 14 Temmuz'da düğünüme tam 2 ay kala evimizi tutmuşuz mesela onu işaretlemişim. Çok duygulandım.:2:

Son düzenleme:
Bahsettiğim kumaş parçaları bu.

Bana ortadaki renk gri gibi geldi. Bunu daha sütlü bir kahve tercih edebilirsin diye düşünüyorum ama dediğim gibi ışık yanıltmasıysa ve bu bahsettiğim tarzda bir kahveyse o zaman süper tabi parçanın devamındada kahve varsa yoksa içinde geçen hafif pembe diyorum o gri gözüken kumaş yerine.

Son düzenleme:

canım o aslında pudraya dönük bir renk yani o çekilen foto ışık yanıtlması mağazada çekilen fotodada pembik gözüküyor ama öyle pespembe değil vizona dönük gri değil aslında daha çok vizon

bide berjerlerin diğer gülleri yada çiçekleri sütlü kahvee veeee içinde koyu kahvelerde var yaniii o ortadaki renk gvizona yakjın ya onlarla uyum sağlaısn diye düşündüm

bide kumaş sıkalasında bu üçü alt altaydı yanii orda ayrımışlar yaa uyum sırasına göre bende koltuk kumaşında kremi beğenip gerisini bunlarda olsun diyip ayırdım

şimdi evimi ç.ok merak ediyorum perdelerimin fonu ya sütlü kahve yada gül kurusu olcak ama büyük ihtimal ben sütlü kahve seçicem yatak odamıda uçuk pembe yaparım diye düşünüyorum

ev bir dizilsin halı perde ahize ile ilgili kapınızı çalıcam

Gunaydinlar guzellikler

Gizim mobilyalarini cok begendim kumaslarinda cok guzel. Bizde sabirsizlikla bekliyoruz evindeki son hallerini. Hayirli olsun canim

Gizocum öyleyse mükemmel olacaktır. Mobilyalara bayıldım zaten. Bende bebek odamı country tercih etmeyi düşünüyorum. Country'yi özellikle yatak odalarında seviyorum sanırım ben. Bebek odasında inşallah benimde tercihim olacak. Bebek odalarına bakıyorum şimdiden. Hep kız bebek istediğimden beyaz country bir oda, pembe fon perdelerle hayal ediyorum. İnşallah bu yıl gönlümden geçen olur. Hepimizin olur.

Herkese sevdikleriyle sağlıklı, mutlu, huzurlu, bol aşklı, paralı, bereketli, üzüntüsüz, sıkıntısız bir yıl diliyorum. Birazdan çıkıyorum işten bir daha giremem yazamam diye yazmak istedim. Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…