- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Günaydınlar.
Stankiş ilk ben demiştim fotolardan erkek olacak diye çıkıntısı vardı çünkü. Bildim bildim ilk ben bildim hehe. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bizde planlarımızı yaptık. Haziranda doktora gideceğiz. Hapı bırakıcam 3 ay önceden ve doktorun vereceği ilaçlara başlayacağım. Bahsettiğin folik asit falan. Vee kısmetse bebeğimizde istediğimiz zamanda gelirse Eylül'den sonra istiyoruz. Cts gebelik ve doğum kitaplarına baktık. İyisini araştırıp alacağım. Önceden okuyalım bilgi edinelim. Bu ara profesyonel fotoğraf makinalarına da taktım kafayı kursa yazılmak istiyorum. Bebeğim olduğunda bol bol fotoğraflayacağım. Herşeyi bir bir araştırma içerisindeyim şuanda.
En yakın arkadaşımla aynı dönemlerde hamile kalmak istiyoruz. Birlikte doktor araştırıyoruz, hastane araştırıyoruz. O erkek doktor istiyor ben erkekte rahat edemeyeceğimi düşünüyorum falan filan.
ya evet guzelım her sey cok para malesef ,hayat sartları zor baya masraflıymıs ama beledıyeye gore degısıo fıyatları bı arastr derimkimseler konuşmamış bugün yine yaaaabende ne güzel seviniyodum eve gidicem de okucam diye. bugün ataşehir belediyesi evlendirme dairesine gittim ücret sormak için. 500 tl dediler of herşey masraf yaa
ay canım kıyamam rahatlık ıyı gelmstr smdı maraton cok yorar senıGunaydinlarr
1 hafta esim izinliydi benimde dersanem yoktu gec yat gec kalk ohh ne rahattik. Dort gunde annemde kaldik ne yemek ne bulasik hicbiseye karistirtmadi. Simdi donduk maraton baslicak gene. Anneannenisim 2 gunluk yemegimizide verdi biraz rahatim sagolsun. Bi corba tamamdir
Sabah işe gitmek için yerimden kalktım, nefes alıp verirken göğüs boşluğum ağrıyordu, doktora gittim 2 gün rapor verdi sabah 9'da annem geldi bana bakmaya annem yanımda ya hastalıktan kötü olsam da ruhum fıkır fıkır ruhuma iyi geldi kadınımKayınvalidem de bana yemek yapmış getirmiş sağolsun.
Kararınız hayırlı olsun canım, Allah gönlünüze göre nasip etsin canım.
Bu arada şu internette olan cinsiyet tahminleri varya çin takvimi olsun diğer tahminler olsun benim hepsinde kız çıkıyordu, sadece Cinsiyet Hesaplama bu sayfadaki tahmin doğru çıktı sende bir baksana canım. Ekteki sonuçlar eşim ve benim doğum tarihimi girdiğimde çıkan sonuçlar yani bize özel sonuçlar.
Bizim 2015 ile 2017 arası kız dönemi görünüyor. Oğlumuzu sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da kıza da yetişiriz belki
günaydın kızlar bir adet evlilik işlemlerini bitirmye çalışan giz geldi hastahaneye gittim test yaptırdım film çektirdim çok ilginç bir arkadaşta vardı evlilik işlemi yaptıran ona idrar testi yazmadılar bana yazdılar hemşire gülüyor yahu idrar örneği istenmiyor diyebaşhemşire tanıdık olunca komple baktırmak istedi herhalde diye söyledim
stanki canım geçmiş olsun iyi bakın bebişle kendine
günaydın kızlar bir adet evlilik işlemlerini bitirmye çalışan giz geldi hastahaneye gittim test yaptırdım film çektirdim çok ilginç bir arkadaşta vardı evlilik işlemi yaptıran ona idrar testi yazmadılar bana yazdılar hemşire gülüyor yahu idrar örneği istenmiyor diyebaşhemşire tanıdık olunca komple baktırmak istedi herhalde diye söyledim
stanki canım geçmiş olsun iyi bakın bebişle kendine
hayırlı olsun canımm bizde yarın gidiyoruz testleri yaptırmayacuma günü de kadıköyden izin kağıdı alıp ataşehire başvuru yapıcaz. bütün incelikleri öğrendim sonunda
bu hafta hem evlilik işlemleriyle hem çocukların gelişim raporlarını yazmakla uğraşıyorum çok yoğun bi haftabi yandan da gelişim raporlarına dosya hazırlıyorum uğur böcekli. bitirince çocuklara vermeden önce instagram dan paylaşırım gelinlik seçimini sömestr tatiline bırakmaya karar verdim ben öyle karar verdim diye kesin kar yağar tatilde ben evden çıkamam
canım ben bugün hastaydım bide kanımı aldılar o sırada bir çift arkdşm nikah işlemlerini yapıyorlardı heyt be bugünleri şükür gördük dedik gülüştük çok mutlu oldum
biz bugünleride gördük ama ben çok yoruldum kızlar çok yorgunum bünye olarak
herşeyi düşünmek zorunda kalmak çok yoruyo insanı canım arada bir farklı bişeyler yap ilgine göre resim yap kitap oku çok iyi geliyo hem rahatlıyosun hem stres atıyosun biraz . hiçbişey düşünemiyosun iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?