347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydinlarr

1 hafta esim izinliydi benimde dersanem yoktu gec yat gec kalk ohh ne rahattik. Dort gunde annemde kaldik ne yemek ne bulasik hicbiseye karistirtmadi. Simdi donduk maraton baslicak gene. Anneannenisim 2 gunluk yemegimizide verdi biraz rahatim sagolsun. Bi corba tamamdir

kimseler konuşmamış bugün yine yaaaa bende ne güzel seviniyodum eve gidicem de okucam diye. bugün ataşehir belediyesi evlendirme dairesine gittim ücret sormak için. 500 tl dediler of herşey masraf yaa

Sabah işe gitmek için yerimden kalktım, nefes alıp verirken göğüs boşluğum ağrıyordu, doktora gittim 2 gün rapor verdi sabah 9'da annem geldi bana bakmaya annem yanımda ya hastalıktan kötü olsam da ruhum fıkır fıkır ruhuma iyi geldi kadınım Kayınvalidem de bana yemek yapmış getirmiş sağolsun.

Mercim doğru söylüyorsun öyle valla.

Stanki geçmiş olsun canım. Oğluşuna da kendine de dikkat et.

Kararınız hayırlı olsun canım, Allah gönlünüze göre nasip etsin canım.

Bu arada şu internette olan cinsiyet tahminleri varya çin takvimi olsun diğer tahminler olsun benim hepsinde kız çıkıyordu, sadece Cinsiyet Hesaplama bu sayfadaki tahmin doğru çıktı sende bir baksana canım. Ekteki sonuçlar eşim ve benim doğum tarihimi girdiğimde çıkan sonuçlar yani bize özel sonuçlar.

Eklentiler

• $Adsız.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 36
KIZLARRR MERHABA NASILSNZ NELER YAPIOSUNUZ???
kimseler konuşmamış bugün yine yaaaa bende ne güzel seviniyodum eve gidicem de okucam diye. bugün ataşehir belediyesi evlendirme dairesine gittim ücret sormak için. 500 tl dediler of herşey masraf yaa
ya evet guzelım her sey cok para malesef ,hayat sartları zor baya masraflıymıs ama beledıyeye gore degısıo fıyatları bı arastr derim
ay canım kıyamam rahatlık ıyı gelmstr smdı maraton cok yorar senı

stankım gecmısler olsun sen bıraz zor toparlanıcan heralde ya kac gundr hastasın dıkkatlı ol lutfen

Stankiş ben bunu yaptım canım. Hatta sana da yap diye link atmış olmam lazım diye hatırlıyorum.

Ben burdan annem ve babamın bilgilerini girerek hem kendime hem kardeşime baktım doğru sonuç verdi.

Eşim ile kendime baktım ama ara döneme denk geldim. Anne için erkek, baba için kız dönemidir diyordu. E cinsiyeti de erkek belirlediğine göre şimdilik çıkan sonuç kız gözüküyor. Hadi inşallah.

günaydın kızlar bir adet evlilik işlemlerini bitirmye çalışan giz geldi hastahaneye gittim test yaptırdım film çektirdim çok ilginç bir arkadaşta vardı evlilik işlemi yaptıran ona idrar testi yazmadılar bana yazdılar hemşire gülüyor yahu idrar örneği istenmiyor diyebaşhemşire tanıdık olunca komple baktırmak istedi herhalde diye söyledim

stanki canım geçmiş olsun iyi bakın bebişle kendine

Bizim 2015 ile 2017 arası kız dönemi görünüyor. Oğlumuzu sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da kıza da yetişiriz belki

İnşallah canım. Bizim tabloda çoğunluk kız ama bakalım. İnşallah allah gönlümden geçen hayırlı sağlıklı bir kız bebek nasip eder bize. Seneye göreceğiz artık.

Gizom hadi bakalım hayırlısı olsun.

lovelym canım bu senin saatine çok benziyor değilimi bende evimin girişi için düşünüyorum ama holde koridorda nereye koymam gerekiyor bana foto çekebilirmisin bide kızlar halı meselesi mutfağa 3 metre alallım diyor nişanlımda annemde ama saçma geliyor bana

genişlik 80 uzunluk 150 çokmu küçük durur

birde koridor antre için kızlar iki bir giriş koridorum var onun bitimi geniş antre sonrada diğer odalara giden uzun koidor ve ölçtük 2 metre 3 metre alırsak her iki tarafa da komple halı kaplanıyor heryer

yani demem o ki 3 metre halı bir yere diğer alana 3 metre yapsak her yer halı kötü durmayacak mı

parça parça kestirebiliyorduk değilimi en olmadı rulo alıcam 2 metre yapıcam 1,5 metre küçük kalıyorkoridor için yada 2 metreyi ikiyemi bölsem napsam

siz nasıl yaptınız

lovely saat bumuydu

İstasyon Duvar Saati : Duvar Saati - Duvar Saati | Masa Saati | Kol Saati | Fiyatları ve Modelleri

hayırlı olsun canımm bizde yarın gidiyoruz testleri yaptırmaya cuma günü de kadıköyden izin kağıdı alıp ataşehire başvuru yapıcaz. bütün incelikleri öğrendim sonunda

bu hafta hem evlilik işlemleriyle hem çocukların gelişim raporlarını yazmakla uğraşıyorum çok yoğun bi hafta bi yandan da gelişim raporlarına dosya hazırlıyorum uğur böcekli. bitirince çocuklara vermeden önce instagram dan paylaşırım gelinlik seçimini sömestr tatiline bırakmaya karar verdim ben öyle karar verdim diye kesin kar yağar tatilde ben evden çıkamam

selamlar kuzular

yeni geldim dersaneden. bu ara pek yazamadım bende.

stankim çok geçmiş olsun neyse anneciğin gelmiş hemencik iyi eder sizi. dinlen canım bol bol

lovelym ne güzel haber verdin öyle hadi hayırlısı olsun bakalım. senin gibi güzel bi kız çocuğu nasip etsin aillah

gizim sizinde evlilik işlemleriniz hayırlı olsun başladınız demek. biz de tahlil verirken karışıklık olmuş kolestrolümüze bakmışlar bulaşıcı hastalık testini yapmamışlar 2. ye kan vermiştik. fazlası olsun eksik olmasın

ellam aynen nasıl rahattım sorma şimdi ne yemek yapacam die düşünüyorum. dersaneden gelince zor yetişiorum hemen 5 oluyo saat çalışan biri olsam nasıl yetişecekmişim bilmem. allah çalışanlara yardım etsin valla

canım ben bugün hastaydım bide kanımı aldılar o sırada bir çift arkdşm nikah işlemlerini yapıyorlardı heyt be bugünleri şükür gördük dedik gülüştük çok mutlu oldum

biz bugünleride gördük ama ben çok yoruldum kızlar çok yorgunum bünye olarak

herşeyi düşünmek zorunda kalmak çok yoruyo insanı canım arada bir farklı bişeyler yap ilgine göre resim yap kitap oku çok iyi geliyo hem rahatlıyosun hem stres atıyosun biraz . hiçbişey düşünemiyosun iyi geliyo

valla kitap okuyarak rahatlamaya çalışıyorum canım geziyoruz ama 3 haftadır bir sinemeya gidemedik önceden çok gidiyorduk ki çok severiz film izlemeyi ama hergün yoğun yoğun bilmiyorum bide bu çeyizimi bitirmiş halim kimbilir daha sonra nasıl yorulcam bilmiyorum

arkadaşlarımda evlendiler geçen yıl iyi gezdin birazda siz yorulun diyip dalga geçiyorlar ama bünye vücut olarak ben yoruldum eskiden kafa olarak yorgundum artık tınlamıyorum herşey oluyor zamanla
çekim olcak
şimdi fotoğrafçı kuaför araştırması yapıyorum düğüngünü fotoğraf çekilmeyeceğiz daha sonra çekim olcak

canım instagram ismin ne eklyeyeyim seni

Gizom saatim o evet ama görerek alma şansın var ise gör al derim çünkü ben görerek almama rağmen ferforje olduğu için boyaları çok dökülmüşler vardı içlerinde ona göre kayınvalidem ile seçip aldık. English home'da da karşılaşmışsınızdır belki ferforje ürünlerin boyaları çok dökülüyor.

Sen evinin holünü fotoğraflarsan ben asacağın yere göre yönlendirebilirim seni. Küçük bir şey değil bu arada aklınızda bulunsun biz alıştık artık kafamızı vurmuyoruz ama misafirler çarpıyor yükseğe astırmama rağmen çünkü öyle ufak bir şey değil ama harika duruyor.

İnciçiçeğim inşallah kızım oluyor diye haber vereceğim günlerde gelir.

Gizom bu arada evlilik hazırlığı tatlı telaştır derler ama bir süre sonra insan artık olsun bitsine geliyor. Bende aynı durumları yaşamıştım evet çok güzel ama insan yorgun, bitkin ve bıkkın hissediyor bir süre sonra kendini. Az daha sabır canım evinizde ayaklarınızı uzatmaya başladığınızda herşey geçecek. Bu seferde gelecek ayın elektrik, su faturasını düşüneceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…