347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

izleyin canım baya komik film

etrafındaki herkes etkiliyodur senin rüyalarını Arda mı düşünüyosunuz ismini ? artık göstersin şu çocuk kendini de rahatlasın herkes ya

izleyin canım baya komik film

etrafındaki herkes etkiliyodur senin rüyalarını Arda mı düşünüyosunuz ismini ? artık göstersin şu çocuk kendini de rahatlasın herkes ya

Ben eşime hamile olduğumu öğrendiğimde, kız olursa ismini ben, erkek olursa ismini sen koyarsın dedim, daha cümlemi bitirmeden o zaman erkek olursa ismi Arda olsun dedi. Bende dedim kız olursa da Meyra olsun tamam dedik anlaştık. Ben Arda isminin anlamına bakınca asa anlamına geldiğini öğrendim eşime geçen gün alternatif erkek ismi önerdim Utku nasıl diye, hiç oralı olmadı sonra dedim sen Arda isminde kararlımısın dedim evet dedi. Bende kabullendim artık ne yapayım. Arda ismi kulağa kötü gelmiyor ama bir anlamı yok.

Arda ismini de eşim geçen sene yaz tatiline gittik deniz kenarında 2 yaşında bir bebek vardı ismi Arda, 1 haftalık tatilde deniz kenarında hep onların olduğu yere denk geldik. Bebek çookkk tatlıydı, tatilden geldik 1 ay Arda'yı unutamadı ordan sevdi Arda ismini.

Aa incicegi nasildi film oneriyomusun belki hafta sonu gdern sevglmle:)))bu arada nasilsn keyfler nasil
Arda mi ne guzel isim bebisimizn adi super aman anlamini bosver herkes anlamli bsymi koyuo sanki modaya uygun olmasi yeter heheh stankisko
Cok dikkat et ardamzda etkilenmesn kendine iyi bak tatlisim
4 ayda 4 kilo aldım Ekmek yemek istemiyorum ama canım deli gibi yumurtalı ekmek kızartması istiyor. Yanına süzme peynir, yanına domatesi salatalık. Yanına bergamotlu çayyyyy ohh mis.
Yuhhh ne abes seyler cekmis canin hamilelik boyle bsyse bnm koca yandi:)))
Deneyimli yarenler merhaba bi selam verim dedimm
Hg iyi yapmssn sanada slm

merhaba kızlar,
uzun bir süredir aranızda yoktum belki de yokluğumu hiç hissetmediniz...
malesef kötü günler geçirdim,geçirdik ailecek.
canım anneannem karşı komşumuz kendisi dedemle beraber yaşamlarını sürdürüyorlardı.yürüme zorluğu çekiyordu tuvalete falan tutarak götürüyorduk,kendi işini kendi göremiyordu anlayacağınız ama aklı yerinde yaşlı değil öyle.sadece öyle bir rahatsızlığı vardı işte.20 aralık sabahı dedem geldi kapıya anneniz ses vermiyor dedi annemle babam yataktan fırladılar hastaneye gidecez diye anneanneme felç gibi bişe geldi sandık.onlar alel acele üstünü giyinirken dedemin bağırış seslerini duyduk.bir fırlamışım pijamayla dağınık saçlarla çıktım mahlleye anneannemin evine dedem içeri girerken dediki gitti gitti.yatakodasına bir girdim akşam hiçbir şeyi olmayan kadın sırtüstü yatıyor gitmişçyaşadığım şoku anlatmam mümkün değil size.babam kalbini dinliyor.sağlıkocağı mahallemizin köşesinde hemen nasıl koşmulum doktor diye ananem öldü herhalde dedim yardım edin.öldü biliyorum ama inanmak istemiyorki insan.ve doktor geldi başınız sağolsun dedi.üzerini ben örttüm ananemin bilemezsiniz hissettiklerimi elini öptüm ve yüzünü örttüm.ben nasıl bu kadar güçlü olabildim ve o gün nasıl büyüdüm nasıl güçlendim...gece uykusunda melek gibi canı yanmadan gitmiş anneannem vakti gelmiş gitmiş güzelliklere,huzura...ve gece 3 gibi uyanmış dedemi kaldırmış tuvalet için tuvalete götürmüş dedem yatağa yatınca da anneannem demiş sağol öpiyim seni öpüşmüş sarılmışlar.sonra sağına yatığı gibi uykusunda o şekilde gitmiş.Allah başka acı göstermesin hiçbirimize acı göstermesin ve acılarımızda da bize güç versin.elbet bir gün bu olacaktı ama böyle şak diye beklenmedik bir an da olunca şok oluyor insan.
sevdiklerimizin kıymetini hayattayken bilelim sarılalım onlara,affedelim birbirimizi gerçekten 3 günlük dünya mutlu olmaya bakalım hep sevelim...

Canım başınız sağolsun, okurken kendimi tutamadım ağladım. Allah nurlar içinde yatırsın, mekanı cennet olsun.:2:

Ellam bi arkadasim konu ararsan yok ama gulmekten olursunuz dedi baya herkes bahsedince gidelim dedik. komik bi film ama oyle cok cokta begendim diyemem gidilebilir yani. Keyiflerde iyi cok sukur. Yuvarlanip gidiyoruz iste :))) sende ne var ne yok evde nasil gecio zaman

Stankim bebisimizin adi arda demek guzel isim. Bakalim kesinlessinde oyle sevelim minigimizi

Puknasim basiniz sagolsun canim benim. Allah sabir versin

Son düzenleme:

alllah annaneciğinin mekanını cennet eylesin en büyük yaram ilk kaybım en acı tecrübemdi lisede anneanemi kaybettim ben şu anda ağlıyorum hatırlamak istemiyorum mezarlığı bile evime öyle yakın ki mezarlığın çizgisinde bizim ev hatta yer alırken dedem tam evden görülebilir yeri almıştı benim odama bile yattığı yer çok yakın düşün hissediyorum varlığını biryerlerden el ediyor bana koruyor beni meleğim o benim ismi gibi melek

o yüzden annenanesini kaybeden birilerini çok iyi anlıyorum çok acı ben hala mezarlığa bile gidemiyorum yanlış yapıyorum ama hala toprağa kapanık ağlıyor bu bünye büyüdüm ama kabullenemiyorum ben unutmuştum belki onu varlığını yine hatırladım iyi oldu aslında ağlayıp ona sığınmaya ihityacım var var belkide

canım çok doğru şeyler yazıyor üç günlük dünya ne olur dedeciğinizede çok iyi bakın allah annene yardım etsin onun sorummluluğu her şekilde arttı bizde dedem annenamüst katımızda oturuyordu yaşadığımız şok 1 haftalık hastahane günleri ve gelen acı haber biz günelrce toparlanamadık

allah yardımcınız olsun çok zor bir acı allah yardım etsin canım

Puknas okurken çok üzüldüm canım. Gözyaşlarımı zor tuttum. Gözlerim doldu. Allah sizlere uzun ömürler versin. Başınız sağolsun canım. Allah çok sevdiklerini uykuda yanına alırmış derler. Allah herkese öyle huzurlu ölüm versin.

Benim dedem ve babaannemde birbirine çok bağlıydılar. Biz anneannemi onlardan önce beklerken (yalnızdı ve daha yıpranmış görünüyordu), babaannem vefat etti hiç beklemediğimiz bir anda. Dedem yokluğuna sadece 2 sene dayanabildi. Sürekli babaannemi anar, ağlardı. Adını söyler nerdesin derdi. Resmen üzüntüden öldü. Onu hiç yalnız bırakmayın. Kadınlar toparlanıyorlarda, erkekler yapamıyor. Eşlerinin ölümünün ardından hayata daha zor adapte oluyorlar ya da benim dedem gibi olamıyorlar. Allah dedene uzun ömürler versin.

Puknasim basiniz sagolsun canim benim. Allah sabir versin
sağol canım benim amin.

amin canım amin,yakın yaşayanlar daha çok hissediyor zaten yokluğunu senin anneanneciğininde mekanı cennet olsun inşallah.bizde de herkes birbirinie güç veriyor herkes birbirini üzmemek için güçlü duruyor böylece daha çabuk atlatılıyor canım.Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin.

hepimiz yaşamız böyle acıları yaşayacaz elbet bunların karşısında güçlü olmayıda öğreneceğiz tabi.çok sağol canım benim amin.seninde babaanneciğinin mekanı cennet olsun inşallah.zaten öyle bir şey ki birazcık canı yansa elini atsa ses etse dedem uyanırdı demekki diyorum hiç canı yanmamış,umarım öyledir.ve cuma sabahı kaybettik onu.ölümün bile hayırlısı güzeli işte,o yüzden çok ta üzülmememiz kendimizi yıpratmamamız gerek gibi hissediyorum Allah istedi ve oldu,şöyle yapmasaydık böyle etmeseydik diyebileceğimiz bişe yok.ve inanıyorumki şimdi o çok mutlu huzurlu rahat rahat yürüyordur sevdikleriyle buluşmuştur belki babaannem ve dedemle..bilmiyorum..

Puknascim basiniz sagolsun okadar guzel demissinki hayattayken deger bilelim die cok dogru senin yazdgni okurken goz yaslarmi tutamadm ruhu sad olsun ananenin mekani cennetin en guzel yani olsun dualarim anneannenle kuzum allah size sabirlar versin

Puknascım başınız sağlolsun.
Anane dede babanne ne kadar kıymetlidir bilirim.Ben en son 2012 subatta kaybettim.Hastaydı dedemde.Yarıyıl tatilime denk gelmişti.Perişan olmuştum.Son günleriydi zaten hep dua etmiştim ben ordayken göreyim diye.Öylede oldu.İyiki gördüm..Doktor son kez görün öpün dokunun hastanız akşama çıkmaz demişti.Öylede oldu.Bir insanın ruhunun bedenden nasıl gittiğini gördüm.Allah kimseye o çaresizliği vermesin.Şimdi bile ağlıyorum..
Babannemle dedemin vefatlarının arasıda 1 sene tam olarak.Dedemi de kanserden kaybettim.Babannemde arkasında 1 senede çöktü..Oda gittii.
Bu kadar bağlı olmak ne kadar doğru bilmiyorum.Babannemin hastalığını görmedim kalp yetmezliğinden vefat etti.Ama dedelerimin hastalık sürecine birebir tanık oldugum ve içime işledikleri için rutin olarak rüyamda görürüm.Daha 2 gün önce tam uykuya dalmışken dedemi yine hastane odasında gördüm.Nasıl uyandım bilemedim..Allah yattıkları yerleri nur eylesin.

canım çok üzüldüm başınız sağolsun

puknascım başınız sağolsun canım çok üzüldüm Allah ardında kalanlara sabır versin çok zor gerçekten

kızlar biz bugün evlendirme dairesine gittik kadıköy belediyesi bize ya aile hekiminden ya da kadıköy belediyesi rana beşe polikliniğinden sağlık raporu almamızı söylediler. birinci sorum: aile hekimi akciğer grafisi çekebiliyomu? yoksa başka biyere mi yönlendiriyo?.
rana beşe de hepsi yapılıyomuş ama iki kişi 140 tl ymiş. ikinci sorum : eğer orda yaptırırsak aldığımız sonucu yine aile hekimine mi onaylatıcaz?
bide birimizin aile hekimine gitsek olur mu ikimizin de ayrı ayrı mı gitmesi lazım ? kafam karıştı da biraz :44:

Puknascim basiniz sagolsun okadar guzel demissinki hayattayken deger bilelim die cok dogru senin yazdgni okurken goz yaslarmi tutamadm ruhu sad olsun ananenin mekani cennetin en guzel yani olsun dualarim anneannenle kuzum allah size sabirlar versin

sağol canım amin işallah.

sağol canım benim hastayken beklemişsiniz çok etkilenmişsin demek tüm yakınlarını kaybedenlere sabırlar versin hepsinin mekanı cennet olsun inşallah.

canım çok üzüldüm başınız sağolsun
teşekkür ederim canım.

puknascım başınız sağolsun canım çok üzüldüm Allah ardında kalanlara sabır versin çok zor gerçekten
amin canım benim sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…