Ozlenmez mi lovelym yaa. Bizde neredeyse her hafta sonu gittik anneme esim sagolsun gik demeden gidiyo hatta kendi sorar hafta sonu gidicekmiyiz die. Genede yetmio valla baska bisey anne...
Benmde camasirlari asip gunlerce toplamadigim oluyo ama ben kis geldiginden beri balkona asmiyorum. Bide evin yakininda cimento fabrikasi var acayip biseler yapisio ustune hep.
Valla koltuklarin alti hali tuyu dolmus kendimden utandim acil temizlemem gerek
Selam kızlar.
Lovelycım merak etmişsin.Bırakıp gidermiyim hiiçç? 3gündür kodesteydımGeri döndüm.
Ozlenmez mi lovelym yaa. Bizde neredeyse her hafta sonu gittik anneme esim sagolsun gik demeden gidiyo hatta kendi sorar hafta sonu gidicekmiyiz die. Genede yetmio valla baska bisey anne...
Benmde camasirlari asip gunlerce toplamadigim oluyo ama ben kis geldiginden beri balkona asmiyorum. Bide evin yakininda cimento fabrikasi var acayip biseler yapisio ustune hep.
Valla koltuklarin alti hali tuyu dolmus kendimden utandim acil temizlemem gerek
Selam kızlar.
Lovelycım merak etmişsin.Bırakıp gidermiyim hiiçç? 3gündür kodesteydımGeri döndüm.
Ya Allah korusunnnn bu kadar büyük konuştum bide benim başıma gelirmisss :)Günaydın canlarım...
Mercim çok güldüm. Herkese teşekkürler ediyorum ama nerden baksanız daha bir sene var. Bebişimizi kucağımıza almaya da iki. Şimdiden hayırlı olsunlar düşününce komik geliyor. Belli olmaz sıramı Ella'ya, İnciçiçeği'ne, Giz'e ya da Merci'ye de verebilirim. Bu işler nasip kısmet. Biliyorsunuz ki "yanlışlıklada olabiliyor." Mercim bunu senin için söylüyorum.
Ev tertemiz oldu ama bende bittim. Daha yemek yapicam bide ders calisicam pfff...
Ya Allah korusunnnn bu kadar büyük konuştum bide benim başıma gelirmisss :)
Yok yok olmaz oyle seyyy 😊
Ellerine saglik tatlimm bak bitti gitti onumuzdeki 10 gun rahat edersin 😊 evli olmayana ne rahat geliyo bunlari soylemek en iyisi son zamanlarimin kiymetini bileyim ben :))))
iyi akşamlar kızlar, anneyi özlemekten bahsetmişsiniz bende hep onu düşünürüm..tamam sevdiğin insanla hayatını birleştirmek hep onunla olmak çok güzel ama ben annemi babamı kardeşlerimi şu anki mutluluğumu da çok özlerim diye düşünüyorum çok buruk olurum herhlade hem ağlar hem giderim yani
Aksamdan beri benim telden ve pc den nete giremedim ne sibir bozucu. Esim catir catir giriyi benimki girmiodu.
Nihayet bugun biriken camasirlari yikamaya basladim. Kirli sepetinde yer kalmamisti
Simdi de sira biriken testlerimi cozmekte. Bugun full calisayimda hafta sonu rahat edeyim azcik...
kızlar nasılsınız özledim ki çok iyisinizdir inşallah nikah işlemleri için benimde anneciğim bugün raporumu almış pazartesi yada salı bizde rapormuzu verip günümüzü alacağız
şu sıralar mercimde yoğundur koşturmadır
bu arad alovelym ben burdaki kızlardan yani ilk olarak kendimden değilde birkaç kişiden hissediyorum nena ve sen olabilirsiniz ama inciceciğide bebiş yapabilir bilemedim şimdi merci istemem diyor hayırlısı diyor ama bilmiyorum o çocukların içinde çalışıyor diye atarlı miniklere çünkü çok yoruyorlar ve bir takım gerçekleride görüyor velilerle uğraşınca canı burnunda oluyor o yüzden ama mercide bir süpriz yapabilir evlenince
bilemedim şimdi vallla beni nişanlım ikna edemedi ben gizliden hap kullancam keşke aile hekimine beraber gitseydik onunla bu arada hormon testi yaptırcam ya doktor sen hap kullanma derse o zaman nişanlım hayatta korunmaz buda var
lovelyli kusum ben erteliyorum kismetse 2015tte yapip 2016da kucagima almak istyrm oyle karar verdk kocamla ama tabi allahn isine karsilmaz daha erkende olsa hyr dememGünaydın canlarım...
Mercim çok güldüm. Herkese teşekkürler ediyorum ama nerden baksanız daha bir sene var. Bebişimizi kucağımıza almaya da iki. Şimdiden hayırlı olsunlar düşününce komik geliyor. Belli olmaz sıramı Ella'ya, İnciçiçeği'ne, Giz'e ya da Merci'ye de verebilirim. Bu işler nasip kısmet. Biliyorsunuz ki "yanlışlıklada olabiliyor." Mercim bunu senin için söylüyorum.
pissin pissin inciciegm kuzum kiyamam pis olman cok normal kursa gdiosun bnde calsrken haftada 1is yapiyodum evi aynen b. Goturuodu smdi 2gunde 1 yapioruk vallaTunaydinlar kuzular
Ben cok pis biri oldum ciktim yaa. Neredeyse 10 gundur evi temizlemiyorum. Onceden supurge vileda toz bezi elimden dusmezdi. Simdi icim rahat deil ama evide b.. goturuyo resmen. Nolacak halim boyle. Camasirlar deseniz dag gibi birikti. Bugun fena hastayim karnim kotu ama temiLeyecem artik evi. Kalktim wc banyo ovdum. Esim yemege gelip gitsin supurmeye baslicam.
Kendimi cok yorgun hissediyorum ne zamandir. Havalardan midir nedir. Cabuk duzelse iyi olacak...
Annisler ozlenio valla canim ama ben nerdeyse her gun goruyorum alah basimzdan eksik etmesnİnciçiçeğim bu ara benimde öyle ama bugün koydum kafaya akşam temizlik yapacağım haftasonu da yokum çünkü İstanbul'da olacağım için yapamayacağım. Camlarım çok pis, perdelerim kirlendi. Çamaşırlarım pazardan beri balkonda duruyor. Bugün sabah baktım ama toplayamadım işe geç kalıcam diye hepsi is kokmuş. Ütülenecek tonla çamaşırım var. Dün akşam makinayı çalıştırdım makinanın içinde asılmayı bekleyen ıslak çamaşırlarım var. Mutfak bankosunun üstü bardak doldu. Bu hafta hep eve geç geldim 23:00 gibi falan hep dışardaydık bende duş alıp yattım. Dün de anneciğimdeydim onunla hasret giderdik. Çok özlemişim annemle yemek yemeyi, onun yanında olmayı.
ben cnm gozum kapali gttim sevdgme hic buruk gtmedm adama kavusucam die dunyayi unuttum smdi smdi buruklugu hissedyrmiyi akşamlar kızlar, anneyi özlemekten bahsetmişsiniz bende hep onu düşünürüm..tamam sevdiğin insanla hayatını birleştirmek hep onunla olmak çok güzel ama ben annemi babamı kardeşlerimi şu anki mutluluğumu da çok özlerim diye düşünüyorum çok buruk olurum herhlade hem ağlar hem giderim yani
Elerine saglik kuzucukteşekkür ederim canım valla bitti ama bende bittim hasta hasta zor oldu ama miss gibi oldu hemen pislenmesin bir hafta 10 gün rahat edeyimahh mercim ahhh çıkar tadnı valla zor bu işler
Ya o organzsyon banada sacma gelmsti yeni yildan 10gun snra olmasi zaten gdesinde yokmus iyi olmus lovelylimBende dün akşam 4 gündür balkonda bekleyen çamaşırlarımı topladım nihayetinde. Makinadaki ıslakları da astım. Gece çalıştırınca sabaha asacak vaktim olmuyor, akşam gelince ancak. Dün çorbada yaptım, makarna yaptım. Eşimde dışarıdan meyve suyu ve kızarmış tavuk aldı onları yedik. Bu akşam kayınvalidemlerdeyiz allah nasip ederse rahatım. :)
Bu arada bizim İstanbul organizasyonu iptal oldu. Dizimi kırıp evimde oturacağım haftasonu. Hiç üzülmedim, gidesim yoktu. Onca hazırlık, telaş nedense hiç canım bunca tantanayı çekmek istemiyordu. Zaten yılbaşından 10 gün sonra yılbaşı organizasyonu düzenlerlerse anlamı kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?