347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canim benim biz benim aile hekimime gitmistik sadece kan tahlili verdik. Akciger grafisi istemediler bizden. Belediye sizden istedi mi ki ?

iyi geceler kızlar mercim benimde kafam karışık :2::2::2::2: herkes kendi aile hekiminde alacak diye biliyorum ama arkadaşım nişanlısnı kendi evlerinin oraya aldırdı onlar aynı hekimden aldılar

nişanlım da taksimde akciğer grafisi çekilelim sen adada uğraşma diyor

babamda adada hepsi yapılıyor diyor

ama kimse anlamıyor beni ben adada sabah kan tahlili versem şişliye işe gidene kadar günüm geçecek ona ek bir çare bulmam lazım nikah başvuusunu yapacağmız gün nişanlım bizde kalacak sabah erkenden kalkıp bvaşvuru yapacağız sonra ikimi<zde işlerimize gideceğz

benim adada tahlil yaptırmaya günüm gider herhangibiryer başka bir sağlık ocağı devlet hastahanesi felan yapmıyormu illa ben adadamı yapacağım şu aile planlaması denilen yerlerde olmuyormu anlamıyorum nişanlım şişlide oturuyor sonuçta ikimizde evlencez bende onunla aynı yerden alsam olmazmı kafam karışık dostlar

bide nüfus cüzdanı fotokobisi 5 adet foto ve sağlık raporu bizden bunlar isteniyor

İlk sorunla başlıyorum canım.

Aile hekimi akciğer grafisi çekmiyor. Bizden de istenmedi ama her evlendirme dairesinin prosedürü farklı. Eğer sizden böyle bir film istendiyse aile hekimi sizi yönlendirecektir. Çektirdiğin filmi de aile hekimine onaylatmana gerek yok.

İkinizde kendi bağlı bulunduğunuz aile hekimine gidiyorsunuz ama aynısına da gitseniz bir sorun olmaz. Benim aile hekimim eşinde gelsin burada onunkinide halledelim dedi ama eşim kendi aile hekimi daha yakın olduğu için o orayı tercih etti. Eğer aile hekimini tanıyorsanız, aranız iyiyse senin aile hekiminde ya da nişanlının aile hekiminde ikinizinkini de halledebilirsiniz.

Son düzenleme:
Gunayfin kizlar nasilsiniz mutlu hafta sonlari diliyorum++++gizos bende once aile hekimime gttim esimde kendi aile hekimine gtti ordan ozel hastaneye gdip tahlil yaptrdk kan testi,akciger rontgeni snra sonuclari alip aile hekmne gdip onaylattirdk canim

Kızlar biz doktordan geldik,

Dünden beri gümbür gümbür öksürüyorum, bütün vucudüm ağrıyor, bugün doktora bebeğime birşey olmuşmudur diye çok endişeyle gittim. Doktor muayneye başlar başlamaz aaa dedi o an ömrümden ömür gitti. Meğersem pipisini görmüş bakar bakmaz ona aaa demiş. Doktor alem ultroson kağıdınada göründüğü yere pipi diye yazdı Doktora diyorum kesin mi? Haber vericem herkese ? Kesin bak orda işte pipisi diyor. Merak ettiğim şeyler vardı doktora sordum. Hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesi var mı dedim, varmış. Doğuma eşimle birlikte girmek istiyordum onu sordum ona izin vermiyorlarmış. Oysa ben eşimin elini tutup ondan güç alıcaktım. Annemde diyor kızım eşiyle doğuma giren bazı erkekler, sonradan eşinden cinsel anlamda soğuyormuş.

Doktor hastalarımın çoğu hasta diyor, bende 2 haftadır hastayım iyileşemedim dedi.

Bana 4'lü test yaptırma konusunda ne düşünüyorsun dedi. Yaptırmıycam dedim, sonra ultrasonda bakınca gerek yok 4'lü teste herşey normal görünüyor dedi.

Bizden haberler böyle, annem hasta yatıyordu arıyıp haber verince kalkmış. İlk aradığımda sesi çok kötü geliyordu. Ben müjdeyi verince sevinçten coştu coştu şu hayatta insanın sevincini de üzüntüsüne de insanın en çok annesi paylaşıyor. Bizim muayneyi bizimkiler haftaya biliyordu, süpriz yaptık onlara.

Yengemin 18 yaşında zihinsel engelli bir kızı var, herşeyi anlıyor, tepkilerini hareketleriyle belli ediyor. Ama konuşamıyor, kız kardeşime idi diye seslenir mesela, sabah annemin yanındaymış annem onu telefona verdi benim sesimi duysun diye, telefonda ilk defa birisinin ismini tam olarak söyleyebildi arda dedi o kadar duygulandımki. Annem diyor sabah ilk öğrendiğinden beri bahçede Arda diye bağırıyor diyor. Bazı insanlar onlarca cümle kurar hiçbirşey ifade etmez onun bir kelimesi mutlu etti beni.

Stanki kuzum oncelikle cok cok gecmis olsun sana hayatim dikkat et tatlim kiyamam baya usutmussun,bebisimzde erkekmis allah saglikli dunyaya gelmeyi nasip etsin insalah pipside gorunurmus oyoyoy teyzos oluyozzz:)))kuzeninde cok sevnmis yegen gelio :))

Tunaydinlarr

Hava miss gibi. Bugun ilkokul arkadaslarimla bulusucam dugunden beri gorusememistik baya ozlestik. Neler birikmistir simdi konusacak :))

Stankim erkekimiz geliyor haa pipi gorundu demek hadi bakalim saglikla gelsin insallah. Seni duyunca nasil tepki vermis oyle kiyam ya...

Sağol canım benim, aminnn, salgın var sizde çok dikkat kendinize.

Amin canımmm, Ohh ohh bugün bol sohbet var desene

Canlarim bizim belediye akciger grafisi ,hepatit b ,hepatit c , anti hiv, vdrl, akdeniz anemisi testleri istedi. Haftaici birlikte rana beşe poliklinigine gitmeye karar verdik. Kisi basi 70 tl vercez. Sonra aldigimiz sonuclari kadikoy belediyesine gidip saglik baskanligi bolumune onaylaticam haftaici. Cuma da oglen gidip basvuru yapicaz. Aile hekimine gidenleri grafi icin verem savas dispanserine gonderiyolarmis bi daha ugrasmayalim dedik

Stankicim ardacık geliyo desene :) cok mutlu oldum bende erkek çocuk istiyorum ya insallah Allah zamani gelince bize de kismet eder

Puknas başınız sağolsun... Nur içinde yatsın inşallah...

Stanki vay be erkek ha Arda bizim ismini bizim oralarda çok koyarlar Kıza Meriç erkeğe Arda Hoşuma gidiyor bu isim
Çok yakışıklı olur inşallah büyüyünce

Geleyim benden haberlere
Yılbaşı çok güzel geçti eğlendik coştuk herifim ben oynadıkça paraları taktı diyorum bunları döviz yaptırcam
Geçen sene ayrı olmanın acısı çıktı anlayacağınız
Adalet bakanlığı icra katipliği sınavı açacak ona başvurayım diyorum bakalım belli olmaz şansımı bir de oradan deneyeyim. Tekrar kpss için hazırlanmak çok zor geliyor.
Benim aöf finalleri yaklaşıyor birde tekrardan ders çalışmaya başladım.
Finaller bitsin İstanbul a gezmeye gideceğim özledim arkadaşlarımı falan

sedulucum sağol canım amin inşallah.

stanki gözünüz aydın canım çok sevindim oğlun olacak demek ki göstermiş sonunda, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inlşallah.bu ara da çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

hadi bakalım kuzumm PİPİCANınız haırlı uğurlu olsunn , Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahhh

öpüyorumm ikinizidee

hadi bakalım kuzumm PİPİCANınız haırlı uğurlu olsunn , Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahhh

öpüyorumm ikinizidee

Sağol canım, aminnn.

Sizden benim için dua etmenizi rica ediyorum, çok hastayım. Bütün gece uyuyamadım saniyeler geçmedi.

Sağol canım, aminnn.

Sizden benim için dua etmenizi rica ediyorum, çok hastayım. Bütün gece uyuyamadım saniyeler geçmedi.

çok geçmiş olsun canım benim bugün bol bol dinlen meyve sebze ye bitki çayları iç. eğer geçmezse yarına da rapor falan al dinlenmeden geçmiyo çünkü bu hastalık

Günaydınlar.

Stankiş ilk ben demiştim fotolardan erkek olacak diye çıkıntısı vardı çünkü. Bildim bildim ilk ben bildim hehe. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bizde planlarımızı yaptık. Haziranda doktora gideceğiz. Hapı bırakıcam 3 ay önceden ve doktorun vereceği ilaçlara başlayacağım. Bahsettiğin folik asit falan. Vee kısmetse bebeğimizde istediğimiz zamanda gelirse Eylül'den sonra istiyoruz. Cts gebelik ve doğum kitaplarına baktık. İyisini araştırıp alacağım. Önceden okuyalım bilgi edinelim. Bu ara profesyonel fotoğraf makinalarına da taktım kafayı kursa yazılmak istiyorum. Bebeğim olduğunda bol bol fotoğraflayacağım. Herşeyi bir bir araştırma içerisindeyim şuanda.

En yakın arkadaşımla aynı dönemlerde hamile kalmak istiyoruz. Birlikte doktor araştırıyoruz, hastane araştırıyoruz. O erkek doktor istiyor ben erkekte rahat edemeyeceğimi düşünüyorum falan filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…