347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sağol canım bugün kayınvalidem de burdaydı, birbirleriyle yarışa yarışa bütün evi temizlediler. Çok şükür bugün daha iyiyim.

Merhaba kizceler nasilsiniz napiyosunuz ben evdeym kpss calisyrm ev isi yemek temizlik hepsi bnm elime bakio bugun ciktim odemeler vardi kocisin butun maasi bitti son sikistigimz ay di bu ay neyseki onumzdeki aydan otibaren cok ok rahatz alaha sukur kira ve fatiralar disinda odememiz olmayacak ,biraz takstlermz vardi bide bnm ceyiz alisverisimden kalan takstler vardi e bn isi birakinca kocise kalmsti onlarda btti, alah kismet ederse mevlidumu yapicam subatta ameliyatti odemelerdi firsat bulamamistm ama yapicam insalah,sizler napiosunz ne var ne yok dert keder yoktur insallah Cnm bnm koridorda 2 tane var 1e2olculernde rulo kestirmstm,mutfak icin bsu diemicem ben evd ehaliyi cok fazla sevmiyorun smdi mutgma minik bsy aldm ole cok ciplakta zevkli degik orttum minik bsy yatak odama hic koymadm parklerm guzel ve rahat gerek duymadm halisiz cok rahat
Hyrli olsin gizim tatlo yorgunlujlar bunlar evlenene kadr kosturursnz evlendkten sonra keyfnizi yaparsnz:)))
İnşallah canım. Bizim tabloda çoğunluk kız ama bakalım. İnşallah allah gönlümden geçen hayırlı sağlıklı bir kız bebek nasip eder bize. Seneye göreceğiz artık.
Ee hadi hyrlisi olsin insallah lovelylim karar verdnz sanirim :))cok sevndm anasi gbi guzel kizimiz olur insallahhhh

Yarın işe gideceğim için babam annemi almaya geldi, annemin arkasından ağlaya ağlaya bir hal oldum Eşim 1 saatte sakinleştirebildi. Ben ağlamak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum. Hormonlarım sanırım çıldırdı.

oyyy kıyamam ben sana yaa hormonlar hastalıkla birleşince ortaya döküvermişler kendilerini, e tabi bide kızlar ne kadar büyürlerse büyüsünler annelerinin kuzucukları oluyolar hep onun da etkisi vardır

amanın 5 ay 15 gün diyo aşağıda benim hala hiçbişeyciğim yokkk oh ne güzelll
nasıl bir rahatsam artık

stankim kendine çok dikkat etmelisin zaten salgın var bu aralar.ağladın demek kıyamam hormonlar tavan yapmış,e tabi anne işin içinde olunca duygusallıkta oluyor.

kızlar dün gece bir rüya gördüm sevgilim tekrar askere gidecekmiş ve yine Hakkari'ye 6 ay daha gitmem gerekiyor diyor ben nasıl ağlıyorum bu sefer dayanamam diyorum..sonra bir uyandım neyseki rüyaymış

Ellacım karar verdik ama daha var zaman kısmetse. Haziran gibi hapı bırakacağım. Hapı bıraktıktan 3 ay içindede düşünmüyorum. Eylül'den sonra allah ne zaman kısmet ederse diyorum. İnşallah çok bekletmez ama miniğimiz bizi.

Stankim hep hormonlar yüzünden canım. Bu ara bol bol gebelik kitapları okumanı tavsiye ederim. Oldukça güzel kitaplar var hafta hafta yaşayacağın değişimleri anlatan. Kendinde ne gibi değişimler yaşayacağını bilirsen daha hazırlıklı olursun diye düşünüyorum.

Puknascım hayır olsun canım benim. Bende rüyamda hep çok güzel bir bebiş doğurduğumu görüyordum bir ara üst üste hergün. Sıkıntılardan kurtulmak anlamına geliyormuş. Sende bir bak bakalım.

Chelzy'nin hesap pasif gözüküyor. Hayırdır inşallah. İnşallah bizi bırakıp gitmemiştir.

Puknascım hayır olsun canım benim. Bende rüyamda hep çok güzel bir bebiş doğurduğumu görüyordum bir ara üst üste hergün. Sıkıntılardan kurtulmak anlamına geliyormuş. Sende bir bak bakalım.

evet hayır diyelim.bu aralar bebek planları yapıyorsun ya ondan da görmüş olabilirsin canım,inşallah doğru zamanda bebek sahibi olursun canım.bende bazen görürüm bir bebekle ilgilenirim severim benim bebeğimmiş demek güzel bir şeymiş.

ben geldiiimmmm

nabersiniz fıstıklar ? rüyalarınız hayır olsun.

bugün bütün derslerde resmen ayakta uyudum gecede erkenden uymuştum oysa. karnımda çok fena oldu. yatıcam biraz Allahtan yemeğim var zaten eşimde akşam maça gidecekmiş az yer yeter yemekler

Puknasım evet dediğin gibi olabilir tatlım. Gerçi biz planladık ama üstünde durmuyoruz. Yani istediğimiz zaman belli sadece. Bende gebeliğe hazırlık kısmıyla daha çok ilgiliyim. Lisedeki arkadaşım söylemeseydi d.k'den en az 3 ay sonra hamile kalmam gerektiğini, stanki söylemeseydi de folik asit kullanmam gerekeceğini bilmiyordum. Farkettim daha öğreneceğim çok şey var o yüzden gebelik öncesi kısımla daha çok ilgilenmem, araştırmam, okumam, bilinçlenmem gerektiğini anladım. Yoksa şuan için çok erken.

Hoşgeldin canım benim. Bizimkide salı perşembe günleri antremana gidiyor. Gitmediği günler evde pes oynuyor. Yemesi de hiç değişmiyor. Hep çok yiyor benim kocam.

Dün saat gece yarımda uyandım. Kolumu bir attım eşim yok. Ben ondan önce yatmıştım ama hala yanıma gelmemiş olmasına şaşırdım. Kalktım yataktan baktım hala oynuyor. Bir kızdım yattım yine. 5 dakikaya yanımda bitti.

benimkide çok oyun oynuyo yemekten sonra bi oturur yatana kadar sabahın körü kalkıp işe giden o ama benim pilim ondan daha önce bitiyo valla

benimkide çok oyun oynuyo yemekten sonra bi oturur yatana kadar sabahın körü kalkıp işe giden o ama benim pilim ondan daha önce bitiyo valla

Aynen öyle valla canım. Bizde yemeği yiyoruz birlikte bir şeyler izleyelim yok. Gerçi tv'de izlenecek bir şey de yok. Cuma Karagül, Beyaz, cts günü de 3 Adam'a falan bakabiliyoruz. İkimizi tek saran bunlar. Onun dışında onda bilgisayar, bende bilgisayar, karşımızda tv, elimizde whatsaap, eşimin bir yandan kulağında kulaklık telefonundan youtube açıyor. Diyorum ki bizim kadar teknolojik bir aile daha yok.

Dün akşam o bilgisayarı kırıp atıcam dedim yeminle sonrada yattım uyudum.

Kızlar oyun konusunda ipleri vermişsiniz eşlerinizin eline çok sakıncalı, benim eşimde üniversite okurken internet kafede çalışmış oyun kurdu kendisi. Başlarda ses çıkarmadım, baktım suyunu çıkartıyor sohbet muhabbet kesiliyor, yumruğumu vurdum masaya

Bazıları eşinden arkadaşlarıyla dışarıya çıkmak için zor izin alır, ben arkadaşlarımla buluşacağım zaman eşime düğün bayram. Hemen açar strateji oyununu, yabancı dizilerini-filmlerini ben gelene kadar doya doya oynar.

ben geldim kızlarrr bugün beraber polikliniğe gidip kan verdik, akciğer filmi çektirdik. nişanlım da sanki tekrar askere gidiyomuş gibi hissettim kendimi diyo ordan çıkışta da bi yemek yiyip eve geldik. kan alınca benim tansiyonum düştü galiba eve gelince bi yattım şimdi uyandım daha.
Puknascım bi daha askere giderlerse ben dayanamam valla o yüzden rüya çıktığı iyi olmuş
zaten o kadar şey anlattım yine vazgeçiremedim lovelymi hamilelikten

hayırlısı canım inşallah istediğiniz gibi olur her şey.tabi bilinçli olmak lazım hamileliğine kadar her şey öğrenirsin artık onunla ilgilenmekte bir zevk

Stanki hormonlari kontrol edemion mu kozzz oyyy kiyamam bebis senn hormonlari ne hale gtrdi yerim ben onu, puknascim allah hyrlara yazsin insallah ruyaydi gecti gtti valla bndr olsam korkardm o ruyadan
Hyrlisi olsn lovelyli sz kararinizi vermssnz artk alah ne zamn nasip ederse ozaman olsun insallah

Hyrli olsun testlerde bitti basvuruyuda yapin tarh belli olinca he sey corap sokugu gbi gelio:)))

Hyrli olsun testlerde bitti basvuruyuda yapin tarh belli olinca he sey corap sokugu gbi gelio:)))

daha birsürü işimiz var canım ya yarın sonuçları alıp belediyeye götürücem sağlık işlerinde onaylatıcam. Cuma günü kadıköye başvuru yapıcaz sonra ordan izin kağıdı alıp ataşehire gidicez bakalım cuma hepsi yetişicek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…