347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Koşturmacamız bitti çok şükür biraz aksilikler oldu ama hallettik aldık günümüzü. 22 haziran da evliler kervanına katılıyoruz. memurumuz da ataşehir den değil kadıköyden geliyo nikahımıza arada 60tl farkediyodu aksilikler olunca zamanımız da az kalmıştı o yüzden izin kağıdı yerine direk gün aldık.
Aksiliğimizi de anlatmadan edemicem gülsemmi ağlasammı bilemedim zaten
raporları ben dünden almıştım ama nişanlım olmayınca belediyeye gidip onaylatamamıştım ikimizin birden gitmesi gerekiyomuş. o yüzden bugun okul çıkışında beni aldı doğru belediyeye gittik. belediye girişinde güvenliğe kimlik bırakmak gerekiyo ben çıkardım kimliği verdim. o elini cebine bi attı kimliği yok. Aman Allahım ben kimliğimi evde unutmuşummm dedi tabi benim başımdan kaynar sular döküldü. ben sabahtan ona kimlik fotokopisi çektirmeyi unutma demiştim. bu akıllı da evde yazıcıda kendi kimliğinin fotokopisi çekmiş fotokopiyi alıp kimliği yazıcının içinde bırakmış biz bi umutla evlendirme dairesine gittik ehliyetle halledebilir miyiz diye ama memur Nuh dedi Peygamber demedi. Elimiz mahkum taa çamlıcaya gittik saat 2buçuktu. kimliği aldık geri döndük saat 3 buçuğa geliyo. meğerse son numara 3buçukta alınıyomuş 4 te de bankolar kapanıyomuş. neyse biz son dakika da yetiştik aldık günümüzü.
Bugün o üzüldü diye hiç sesimi çıkarmadım canın sağolsun dedim ama ben bu olayı önümüzdeki kırk yıl onun başına kakmazmıyım kakarım tabi nikah günü almaya kimliksiz gelinirmiymiş hiç

Meci nasilsin cnm hay allah nisanlinin sinirleri bozulmustur neyseki bi sekilde halletmssnz hayrli ugurlu olsun aksiliklerle karsilasacksnz daha cok normal heyecandan bi cok seyi unutablr uada eksik yapablrsnz ama birbirinizi kirmayin ilerde bol bol guluceksnz emin ol

ella sağol kuzumm

mercim ayy kıyamam okuyunca komik geliyor ama o anın ne kadar sinir bozucu olduğunu tahmin edebiliyorum. neyse ki halletmişsiniz almışsınız gününüzü hayırlı olsun. 22 haziran sizin için gelsin

Sağolun kızlar ya ama kendi sabrıma şaşırdım normalde başka bi zamanda böyle bişey yapsa demediğimi bırakmazdım nasıl unutursun böyle bi günde diye ama bugün canın sağolsun hayatım gider alırız yetişiriz merak etme dedim. çünkü gördüm çok sinirlendi kendine. işlemler bitince de takıldım belki kimliği unutup kurtulabilirim sandın ama kurtulamadın işte diye
Haziran ayı ben ve stankim için gelcek

Hayırlı olsun canım, hatıranız olmuş, ilerde hatırlar gülersiniz.

Bu haziran ayı hem çok yakın gibi hem çok uzak gibi. Karışık

İş çıkışı eşimin abisine doğum günü hedyesi almaya gittik. 2 mağaza gezdim yoruldum. Eşim diyor, senin yürüyüş yapman lazım nasıl olacak. Bende bilmiyorum nasol olacak.

tünaydınlar

dün hava yaz gibiydi bizde plan yaptık. vapur sefası yaparız Karşıyaka ya gideriz deniz kenarında falan dolaşırız dedik bi kalktık güneş yok bu hava da güzel olmaz ki kaldık evde

eşim ne zamandır pizza istiyodu hiç yapmamıştım kalktık birlikte yaptık kokusu harika umarım tadı
da kokusu gibidir pişsin bakalım

gece eşimle 1 saate yakın pilates yapalım dedik o kadar malzeme aldık boşa gitmesin bari diye. şuan her tarafım et kırmış fenayım. spor yaptığımı da unutmuş allahım nie benim her tarafım ağrıyo bişey de yapmadım ki diyorum kendi kendime eşim dedi spor yaptın ya o kadar akşam normal tabi die

Ellerine sağlık mis gibi olmuştur. Platesi düzenli olarak yapabilirseniz çok işe yarar.

Ellerine sağlık mis gibi olmuştur. Platesi düzenli olarak yapabilirseniz çok işe yarar.

Sagol kuzum biraz cok pismis fazla kitir kitirdi onun disinda ilk denemeye gore tadi guzeldi. Ben hala firinimin ayarini tutturamadim hep soylenenden dusuk derecede tutuyorum ama gene hemen kizariyo

Insallah duzenli yapabiliriz canim ya. Ne guzel dugunden once spor cok ise yaramisti guzel sklasmistim. Bi ara evde kendim yapmaya calstim ama uzun surmedi biraktim. Bacaklarim ve kalcam acayip yumusadi esiminde gobek aldi gidiyo. Ikimiz olunca birbirimizi gaza getiririz heralde

Gunaydin pitirciklar mutlu haftalar saglikli gubler guzel gulusler diliyorumben 1haftadr siki rejmdeym ve gunde 1,5saat spor yapiorum 7de cktm evden 8,5ta geldm inanilmaz zindeyim evde olanlara onerilir (incicegim)sen sikayetci oldgndan yazdm adini belki gaza gelrsn die ,smdi brazdan lovelyli gelirrrrrrrrrr hepinzi opuyorummm

Günaydınlar doğru tahmin bebişim ben geldim. Dün okudum ama yazamadım vaktim yoktu hiç işlerden. Bakıp çıktım akşam saatlerinde.

Mercimmm aynısını biz yaşadık. Yanımda kayınvalidem vardı başvuru yapacağız. Eşim izin alıp gelememişti. Annesine bırakmış nüfusunu ben ise babamlarda fotokopi çekip orda bırakmışım. Arıyorum tarıyorum yok. Hiçte aklıma gelmiyor düşürdüm herhalde diyorum. Sonra anneme telefon açıyorum yok evde diyor. Babamı bir arayım diyorum. Bizde diyor. O an hatırlıyorum işte onlarda fotokopi çektiğimi falan. Kayınvalidem nikah dairesinde bekliyor ben eve gidiyorum. İşten izin almadan öğle tatilimde bir saatte halledip döneceğim şeyi maalesef ki 2 saatte halletmiştik benim yüzümden. Bende çok üzülmüştüm o zaman. Çok kızmıştım kendime.

Gunaydinlar

Ohhh ellam ne guzel bizde sporumuzu yapiyoruz simdilik bakalim boyle devam eder insallah. Bizim lojmanin bahcesi asiri buyuk. Evlendigimizden beri su bahcede her aksam 3 tur yurusek harika olur diyoruz. Ama hala icraate gecemedik cok yainda geceriz insallah

Benim de mobilyalarimda ufak sorunlar vardi. Bufe cekmecem tekliyo kendi gitmiyodu. Aynasi kendinden lekeliydi cikmiyodu. Gardolabimin surgusu yarida kalip ittirmeyince kendi gitmiyodu. 4 aydir aldigimiz yere kac kere gidip soyledik. Ariza kaydi yaptrdik izmir buyuk sehir sira anca gelir dediler. Bizde bi kac lez telf aramstik ama ulasamadik. En son cuma ulasabildik sizin kaydiniz yok dediler biz sok. En kisa zamanda geri donus yapicaz dedler. Ctesi sabah arayip pazartesi gelicez musaitmisiniz dediler. Bugun bellona servis bekliyorum ins gelir

Ay canim vala spor ne buyuk nimet
Baslamak zor ama baslaynca birakmak zor denizden bol bol iyot cekiyorum burnumdan sbahn 7sinde kalabalikta olmuo inanilmaz keyfli soylerlerdi hepte bu kadr keyfli olcgni dusunmzdm,sizin mobilyalar nie ariza yaptiki bayada sikinti yasamissin hay allah neyse bugun gelirler insalah atlatmasalar bari

Napiosun lovelylisko hafta sonun nasil gecti dinlendinmi

Aynen canim spor baslayincaya kadar sonra gercekten birakilmiyo.

Geldiler oglen. Bufenin cekmecesi tam oturmamis o yuzden kapanmiyomus. Ayna darbe almis garanti kapsaminda deil aldiginiz yerle gorusun onlar degistirsin. Bi parayla degistiririz dediler. Gardolabinda surguyu tutan yeri kapi agir geldigi icin ittirmiyomus. Yavaslatan kismi degisecek. 15-20 gune gelir dediler

Napiosun lovelylisko hafta sonun nasil gecti dinlendinmi

Süper geçti canım. Kayınvalidem ve komşularıyla avm gezdik. Beğendiğim bir çanta vardı ne zamandır gidip gelip ona bakıyordum ama fiyatından dolayı alamıyordum. Kayınvalidem alıp gelmiş onu bana. Ağlıcaktım nerdeyse sevinçten.

Olayı da anlatayım çok komik.

Ben çantaya yine bakmak için kayınvalidemlerle giriyorum mağazaya ama bakıp gene almadan çıkıyoruz gidicez artık. Kayınvalidem gitmeden bir sigara içeyim dışarda diyor tamam diyoruz. İçiyor sonra komşunun kızı "pantolon beğenmiştim ben aklımda kaldı ona bakmaya gidelim" diyor. Tamam diyoruz biz 3 kişi dışarda onları bekliyoruz, onlar 3 kişi bakmaya gidiyor. Geldiklerinde kayınvalidemin elinde beğendiğim mağazanın torbası var. Bu senin diyor. Ben çığlık çığlığa. Bizimkiler mağazaya gidip çantayı sormuş bayan da al artık bence onu demiş beni karıştırmış bizimkilerden biriyle. O da ben değilim demiş. Satıcı kızda kusura bakmayın bir bayan vardıda gelip gidip bu çantayı soruyordu sizi ona benzettim demiş. Bizimkide "hah işte biz o bayana hediye almaya geldik bu çantayı" demiş. Satıcı kızda çok sevincek, çok beğenmişti demiş. Bugün taktım geldim işe. Seviyorum ben kayınvalidemi çok ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…