selam kızlar,
lovely ne güzel kayınvalideciğinin seni böyle sevmesi Allah artırsın,hayırlı olsun
bugün sevgilimle bizde spor yaptık kızlar yürüdük,koştuk.spor aletleri oluyor ya onlardanda yaptık birazsonra salıncağa bindik kaydırağa kuşlara ekmek attık baya eğlendim stres attım.spor yapmak insanı çok mutlu ediyor ama çok hamlamışım ben hep yamak lazım valla
Kızlar doğalgazlıya dönüştürülmüş ocağım.
Bu aralar bende de değişimler var. Hemen bahsedeyim. Bir kaç gün içinde makinamı alıp şubatta fotoğrafçılık kursuna başlayacağım. Doğum fotoğrafçılığında ilerlemek istiyorum. Bunun içinde elimden geleni yapmaya karar verdim bol bol okuyup araştırıyorum. Kurslarına gideceğim, okuyacağım ve pratik yapacağım bol bol.
Kızlar sizleri özledim nasılsınız biz bugün nikah işlemlerini halletik çok kolay oldu herşey gelin ayakkabımızda incinin gelin koleksiyonundan aldık akşama detay yazacağım gelişmeleri
selam kızlarrrr
stankimm tişorta bayıldımm
oh lovelymin doğalgazı bağlanıyo sonunda sıcacık evinde oturabilicekinciçiçeğim bu yaşta ne romantizması dicem ama bazen bende de oluyo dizlerim ağrıyo kesin yağmur yağcak diyorum
Ellacım şu spor konusunda darısı başıma diyorum bi saldım ki kendimi hiç sormayın nasıl bir rahatlıksasömestr tatilinde gelinlik bakmaya başlıcam kesin çok moralim bozulcak üzerimde istediğim gibi durmayınca
Bizde kafamıza uygun bi ev bulduk ataşehirde bu hafta boşalıcakmış cuma günü emlakçıyla konuşucaz eğer ev sahibiyle anlaşabilirsek tutucaz evi. Son dakikaya kalıp aceleye gelsin istemiyoruz 3 ay fazladan kira vercez ama herşeyimizi rahat rahat içimize sinerek yapabilcez
nerede bu beğen butonu yahuu kayıplarda gene iyi olmamış beğenmeden olmuyo ki
stankim oğlusun napıo
gizim hadi bakalım hayırlı olsun halletmişsinz işinizi sizde
mercim evi erken tutmak cok iyi olur her şeyi rahat rahat halldersin içine sine sine. bizim elimiz ayağımıza dolaşmıştı çoğu şeyi de düğünden sonra hallettik öyle olunca çok yoruluyo insan
lovelym ne kadar güzel bizi de çekersin inşallah. o anı ölümsüzleştirmek güzel bi duygu olsa gerek
Arda Bey'in sert tekmelerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Şu an henüz çok hareketli değil, ama biz çok sabırsızlanıyoruz. Dün 10 dk konuştum, hiç tepki vermedi sonra sinirlendim göbeğimi sallıyorumAnne karnında şiddete başladım
Bizde evi 3-4 ay önceden tutmuştuk, herşeyi rahat yetiştirmiştik. Perdeler için ölçü alıp dikilmesi biraz zaman almıştı. Ev tutulduktan sonra herşey çok güzel olacakEvine her yerleştirdiğin eşyaya dönüp dönüp 10 kere bakacaksın. İnsanın içinde kelebekler uçuştuğu güzel zamanlar, tadını çıkart mercim.
Arda Bey'in sert tekmelerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Şu an henüz çok hareketli değil, ama biz çok sabırsızlanıyoruz. Dün 10 dk konuştum, hiç tepki vermedi sonra sinirlendim göbeğimi sallıyorumAnne karnında şiddete başladım
inciçiçeğim nası gidiyo dersler
bende tam olarak o günleri bekliyorum canım ya herşeyimi tek tek kendi başıma yerleştirmek istiyorum hiç bişeyim aceleye gelsin istemiyorum o yüzden bu evi tutabiliriz inşallah hayırlısıyla
ilerde tekme attıklarında insanın canını acıtıyolarmış o yüzden hazirana doğru bu günlerini arayabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?