İnciciceği sen evleneli 4 ay 15 gün olmuş, ben hamile olalı 4 ay 14 gün oldu. Senin sayaca bakınca ne kadar zaman geçtiğini, mercinin sayaca bakınca ne kadar zaman kaldığını görüyorum
İnciciceği sen evleneli 4 ay 15 gün olmuş, ben hamile olalı 4 ay 14 gün oldu. Senin sayaca bakınca ne kadar zaman geçtiğini, mercinin sayaca bakınca ne kadar zaman kaldığını görüyorum
Ayy nasil denk gelmis oyle :))
Hem cok az kaldi ki.
Zaman cok cabuk gecio ne ara 4.5 ay oldu anlamadim bile valla
Bugun kuzenim bizde onun hafta sonu dogum gunuydu biz gidememistik. O yuzden esim bide bizde surpriz yapalim dedi. Pasta yaptim dun gece. Sasirdi kiyamam. Mumlari yakarkende bilegimi yaktim. Cakmak yapisti resmen. Fena aciyo
kızlar napıyorsunuz hemen okudum yazıyorum
öncelikle inciceciğim inşallah halledersiniz ya mobilya alırken yaptıran firmalar garanti veriyorlar değilmi kızlar biz hiçbişi sormadık garanti varmıdır yokmudur diye mobilyacıya yaptırıyoruz diye onu sorarız :)
stanki tişörte bayıldım ben çok güzel
merci canım inciden başka yerde beğenmedim ben mini topuk istiyorum malum boylar aynı bide o tarz pudra ayakkbım var ama benim gelinlikte dantel olcak diye iyi olur bide pembiş conversim olacak :)senin dediğin yerde çok güzel ayakkbılar var boy farkımız çok olmasa bende alırdım bide benim hep aklımda karikatürlü ayakkbı vardı son anda vazgeçtim
lovelymmm çok güzel bir kayınvaliden var romantik kadın maşallah maşalllah helal olsun
bende pudra düşünüyorum ayakkabıları. çok yüksek topuk istemiyorum çünkü normal hayatımda hiç giymem ben topuklu ayakkabı. platformsuz normal bişey istiyorum kibar dursun yeter, zaten nikahtan sonra çıkarıp toms giycem bende
teşekkür ederim canım. hem de ne fena. geçen annem yanık kremi vermişti ii geldigeçmiş olsun canım ya çok fenadır yanık
öncelikle inciceciğim inşallah halledersiniz ya mobilya alırken yaptıran firmalar garanti veriyorlar değilmi kızlar biz hiçbişi sormadık garanti varmıdır yokmudur diye mobilyacıya yaptırıyoruz diye onu sorarız :)
ayyy süper bi meslek doğum fotoğrafçılığı sana da ne güzel yakışır yaaaşimdi hayal ettim seni elinde makinanla üzerinde steril kıyafetlerle çok huzurlu bi iş. şehirlerarası da çalışırsın artık
nerede bu beğen butonu yahuu kayıplarda gene iyi olmamış beğenmeden olmuyo ki
stankim oğlusun napıo
gizim hadi bakalım hayırlı olsun halletmişsinz işinizi sizde
mercim evi erken tutmak cok iyi olur her şeyi rahat rahat halldersin içine sine sine. bizim elimiz ayağımıza dolaşmıştı çoğu şeyi de düğünden sonra hallettik öyle olunca çok yoruluyo insan
lovelym ne kadar güzel bizi de çekersin inşallah. o anı ölümsüzleştirmek güzel bi duygu olsa gerek
Arda Bey'in sert tekmelerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Şu an henüz çok hareketli değil, ama biz çok sabırsızlanıyoruz. Dün 10 dk konuştum, hiç tepki vermedi sonra sinirlendim göbeğimi sallıyorumAnne karnında şiddete başladım
Az kaldı yubbiii. Benimde içimi yavaş yavaş heyecan kaplıyor. Bugün alacaklarımı liste yaptım kafamda, elektronik süt sağma makinası alıcam bu ay 250 TL felan önümüzdeki ay bebek arabasını alıcam oda 500 TL'ye yakın. Bebek yatağını eşimin abisi alıcak. Büyük parçaları 2-3 ay içinde bitirirsek sonra ufak tefek şeyleri yavaş yavaş alırım. Dün 1 saat hastanede giyeceğim pijama takımlarına baktım. Sanki düğünde giyicemAnnemde, kayınvalidem de alışverişe gideceklermiş. Diyorum ben görmeden birşey almayın hepsi benim görmem lazım Bugün erkek kardeşim Çanakkaleden geliyor, sınavları bitmiş bakalım beni görünce ne diyecek 3 aydır görmedi beni. Çok özledim keratayı burnumda tütüyor. Yarın annemlerde düğün bayram olur şimdi, bizde yarın iş çıkışı oraya gideceğiz. Ne çok konuşmaya ihtiyacım varmış, konuştum da konuştum.
Bugun kuzenim bizde onun hafta sonu dogum gunuydu biz gidememistik. O yuzden esim bide bizde surpriz yapalim dedi. Pasta yaptim dun gece. Sasirdi kiyamam. Mumlari yakarkende bilegimi yaktim. Cakmak yapisti resmen. Fena aciyo
stanki tişörte bayıldım ben çok güzel
merci canım inciden başka yerde beğenmedim ben mini topuk istiyorum malum boylar aynı bide o tarz pudra ayakkbım var ama benim gelinlikte dantel olcak diye iyi olur bide pembiş conversim olacak :)senin dediğin yerde çok güzel ayakkbılar var boy farkımız çok olmasa bende alırdım bide benim hep aklımda karikatürlü ayakkbı vardı son anda vazgeçtim
lovelymmm çok güzel bir kayınvaliden var romantik kadın maşallah maşalllah helal olsun
Bu kızlar nerde??? Hep ben yokken akşam kaynatıyorsunuz ama.
bugün dersaneden gelirken metroda bi kadın vardı yan tarafımda hamileymiş sancım var diye ağlamaya başladı kıyamam kaç aylıktı bilmiyorum ama 7-8 vardı en az.ambulans çağıralım falan dedik yok dedi. Bornova da in dedi herkes ege ye gidersin diye. hayır ben kendi doktoruma gitmek istiyorum die tutturdu. sonra kadının birisi ben acile götürürüm falan dedi. egeye gidiyolardı en son. sonra noldu bilmiyorum. allah yardımcısı olsun kötü bişeyi yoktur inşallah
çok korkutucu bişey insanın sokakta tek başınayken sancılanması ya nasıl panik olmuştur
Hatırlıyorum da çocukken okuldan dönerken bana araba çarpmıştı kadın diyoki yürü hastaneye gidelim bende yok istemem ben anneme gidicem diyorum. sonuç olarak kadın beni eve anneme götürmek zorunda kalmış sonra bayılmışım kan kaybından pek hatırlamıyorum gerisini gözümü hastanede açtım
Hahah cok komiksin karnini mi salladin hic gulesim yoktu ardaciga siddet uugulama zaten bana yakisin doverm seni heArda Bey'in sert tekmelerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Şu an henüz çok hareketli değil, ama biz çok sabırsızlanıyoruz. Dün 10 dk konuştum, hiç tepki vermedi sonra sinirlendim göbeğimi sallıyorumAnne karnında şiddete başladım
Ohhh pratik sayac tespit etmssn kolayliga bak sen staknkikusİnciciceği sen evleneli 4 ay 15 gün olmuş, ben hamile olalı 4 ay 14 gün oldu. Senin sayaca bakınca ne kadar zaman geçtiğini, mercinin sayaca bakınca ne kadar zaman kaldığını görüyorum
bz bile heyecanliyz kizim ya saglikla sihatle gelsn dunyaya insallah,tabi kv ile annen sana gostermedn almasnlar bsy her sey senin gonlune gore olsun,bu arada kardsn gelio hos gelio alah kavstursnAz kaldı yubbiii. Benimde içimi yavaş yavaş heyecan kaplıyor. Bugün alacaklarımı liste yaptım kafamda, elektronik süt sağma makinası alıcam bu ay 250 TL felan önümüzdeki ay bebek arabasını alıcam oda 500 TL'ye yakın. Bebek yatağını eşimin abisi alıcak. Büyük parçaları 2-3 ay içinde bitirirsek sonra ufak tefek şeyleri yavaş yavaş alırım. Dün 1 saat hastanede giyeceğim pijama takımlarına baktım. Sanki düğünde giyicemAnnemde, kayınvalidem de alışverişe gideceklermiş. Diyorum ben görmeden birşey almayın hepsi benim görmem lazım Bugün erkek kardeşim Çanakkaleden geliyor, sınavları bitmiş bakalım beni görünce ne diyecek 3 aydır görmedi beni. Çok özledim keratayı burnumda tütüyor. Yarın annemlerde düğün bayram olur şimdi, bizde yarın iş çıkışı oraya gideceğiz. Ne çok konuşmaya ihtiyacım varmış, konuştum da konuştum.
toms ne ki ben hic duymadm yeni bi modelmi ayrica ayakkabilarni aldgnda paylasrmsn cok merak ediyorumbende pudra düşünüyorum ayakkabıları. çok yüksek topuk istemiyorum çünkü normal hayatımda hiç giymem ben topuklu ayakkabı. platformsuz normal bişey istiyorum kibar dursun yeter, zaten nikahtan sonra çıkarıp toms giycem bende
Tatlim cok gecmisler olsun dikkat et lutfenamanın ben conversli sen tomslu gelin oluyorsun demek 2014 gelinler çılgın atıyorbu sen düğün sezonu ben ve merciyle mi geçicek geçen yıl ne düğün yaptınız be bu sene biz kaldık tek
yaaa kızlar bademciğim fenalrda virüs felan bulaşmamıştır inşallah istanbulda tüm özel devlet hasdtahaneler felan dolmuş hep ne biçim virüs var böyle ya herkes maskeyle dolaşıyor
Bende yaklask 10gun once kendimi gordum ruyamda 2-3tane salanan disim varmis onlarin uzerine kolibandi gibi bsy yapistirip cektm ne alakaysa korkudan uyandm bnmkine karsilik ruya tabrlernde bsy bulamadmda genelde dis dokulmelerine,hastalik diodu ama bilemiyrmBu arada dün gece şöyle bir rüya gördüm. Bir diş doktoruna gidiyorum tedavimi oluyorum. Bir su veriyor doktorum çalkalayıp tükür diyor. Yapıyorum yarım saat sonra sağ alt taraftan dişimin biri düşecek gibi hissediyorum ve düşüyor. Sonra sağ alt taraftaki tüm dişlerim dökülüyor ağzımın yarısına kadar. Diş doktorumun anneside doktor ama beni kızı tedavi ediyor ve kıza ellerimde dişlerimle gidince o da şaşırıyor annesine danışıyor ve rüyam orda bitiyor.
Yorumlayın bakalım.:44:
amanın o nasıl rüya öyleeeehemen açıyorum rüya tabirleriniii :
Rüyada diş dökülmesi akran.lardan daha fazla yaşamaya delalet eder. Dişlerin tamamının döküldüğünü ve onları avucuna aldığını gören kişi bütün dişlerinin dökülmesine dek uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır.
upuzun bi ömür seni bekliyo galiba
lovelym teşekkür ederim canım. hametan merhem vardı onu sürünce bişeyi kalmadı acımıo şuan sadece kırmızı
ayy o bebek arabaları ne kadar cici oyle bayıldım ben
rüya yorumlamaktan da hiç anlamam hayır olsun canım. merci bakmış tabirlere bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?