347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İnciciceği sen evleneli 4 ay 15 gün olmuş, ben hamile olalı 4 ay 14 gün oldu. Senin sayaca bakınca ne kadar zaman geçtiğini, mercinin sayaca bakınca ne kadar zaman kaldığını görüyorum

Ayy nasil denk gelmis oyle :))

Hem cok az kaldi ki.
Zaman cok cabuk gecio ne ara 4.5 ay oldu anlamadim bile valla

Ayy nasil denk gelmis oyle :))

Hem cok az kaldi ki.
Zaman cok cabuk gecio ne ara 4.5 ay oldu anlamadim bile valla

Az kaldı yubbiii. Benimde içimi yavaş yavaş heyecan kaplıyor. Bugün alacaklarımı liste yaptım kafamda, elektronik süt sağma makinası alıcam bu ay 250 TL felan önümüzdeki ay bebek arabasını alıcam oda 500 TL'ye yakın. Bebek yatağını eşimin abisi alıcak. Büyük parçaları 2-3 ay içinde bitirirsek sonra ufak tefek şeyleri yavaş yavaş alırım. Dün 1 saat hastanede giyeceğim pijama takımlarına baktım. Sanki düğünde giyicem Annemde, kayınvalidem de alışverişe gideceklermiş. Diyorum ben görmeden birşey almayın hepsi benim görmem lazım Bugün erkek kardeşim Çanakkaleden geliyor, sınavları bitmiş bakalım beni görünce ne diyecek 3 aydır görmedi beni. Çok özledim keratayı burnumda tütüyor. Yarın annemlerde düğün bayram olur şimdi, bizde yarın iş çıkışı oraya gideceğiz. Ne çok konuşmaya ihtiyacım varmış, konuştum da konuştum.

Heheh konus anne kus

Ohh dayi geliyo demek. Annecigin sofrayi donatirda donatir artik.
Liste yapip ona gore hareket etmek dahaguzel olur. Ne yapacagini ne alacagini bilirsin. Pijamalara gelince dugun deil ama o an gibi ozel tabiki en guzeli olucak

Bugun kuzenim bizde onun hafta sonu dogum gunuydu biz gidememistik. O yuzden esim bide bizde surpriz yapalim dedi. Pasta yaptim dun gece. Sasirdi kiyamam. Mumlari yakarkende bilegimi yaktim. Cakmak yapisti resmen. Fena aciyo

Bugun kuzenim bizde onun hafta sonu dogum gunuydu biz gidememistik. O yuzden esim bide bizde surpriz yapalim dedi. Pasta yaptim dun gece. Sasirdi kiyamam. Mumlari yakarkende bilegimi yaktim. Cakmak yapisti resmen. Fena aciyo

geçmiş olsun canım ya çok fenadır yanık

kızlar napıyorsunuz hemen okudum yazıyorum

öncelikle inciceciğim inşallah halledersiniz ya mobilya alırken yaptıran firmalar garanti veriyorlar değilmi kızlar biz hiçbişi sormadık garanti varmıdır yokmudur diye mobilyacıya yaptırıyoruz diye onu sorarız :)

stanki tişörte bayıldım ben çok güzel

merci canım inciden başka yerde beğenmedim ben mini topuk istiyorum malum boylar aynı bide o tarz pudra ayakkbım var ama benim gelinlikte dantel olcak diye iyi olur bide pembiş conversim olacak :)senin dediğin yerde çok güzel ayakkbılar var boy farkımız çok olmasa bende alırdım bide benim hep aklımda karikatürlü ayakkbı vardı son anda vazgeçtim

lovelymmm çok güzel bir kayınvaliden var romantik kadın maşallah maşalllah helal olsun

bende pudra düşünüyorum ayakkabıları. çok yüksek topuk istemiyorum çünkü normal hayatımda hiç giymem ben topuklu ayakkabı. platformsuz normal bişey istiyorum kibar dursun yeter, zaten nikahtan sonra çıkarıp toms giycem bende

amanın ben conversli sen tomslu gelin oluyorsun demek 2014 gelinler çılgın atıyor bu sen düğün sezonu ben ve merciyle mi geçicek geçen yıl ne düğün yaptınız be bu sene biz kaldık tek

yaaa kızlar bademciğim fenalrda virüs felan bulaşmamıştır inşallah istanbulda tüm özel devlet hasdtahaneler felan dolmuş hep ne biçim virüs var böyle ya herkes maskeyle dolaşıyor

geçmiş olsun canım ya çok fenadır yanık
teşekkür ederim canım. hem de ne fena. geçen annem yanık kremi vermişti ii geldi

hallettik sayılır canım bi ayna garanti kapsamına girmiyomuş aldığımız yere sorucaz hafta sonu bakalım ne dicekler

Gizocum ayakkabılarını güle güle giy öncelikle canım. Alıntılamayı unuttum mesajını. Benimde gelin babetlerim İnci'nin gelin koleksiyonundandı. Herkes çok beğendi. Hatta gelin mevlüdümdede onu giydim ben.

Evet çocuklara doyup çocuk planlarımızı erteleriz belki. Şubatta makinayı tanıma seminerim, martta temel fotoğrafçılık, nisandada doğum fotoğrafçılığı kursuna gideceğim. Adım adım ilerlemek istiyorum.

Çekmezmiyim canım çekerim tabi hemde ücretsiz çekerim kendime de katkısı olur.

Canım çok güldüm ya.

Ayyy canım en güzel bölümü olsa gerek bu alışveriş kısmı biz şimdiden girip mağazalarda cicişlere bakıyoruz.

Ben araba olarakta Stokke markasını çok beğeniyorum. Dünde bir bayanda gördüm işte bu dedim.

Birde bebeconfort ve bugaboo markasını çok beğeniyorum. Ama önceliğim stokke tabi ki ama çok pahalı inş. bir hediye alanım olur.

Canım çok geçmiş olsun. Diş macunu sürersen acısını hemen alır ama cevabım biraz geç oldu sanırım keşke dün akşam görmüş olsaydım yazardım hemen.

Evet canım bende çok seviyorum. Dün evimin anahtarı ondaydı ocağımızı doğalgazlıya dönüştürmek için firma gelecekti. Onu bekledi bütün gün o arada bize yemek yapmış. Çamaşırlığımda çamaşırlarım vardı asılı onları toplamış ütülemiş, mutfak perdem çok kirlendi yıkamam lazım ama camı da silmek lazım demiştim önceden, camı silmiş mutfak perdesini yıkayıp ütüleyip asmış. Bulaşık makinasındakileri yerine yerleştirmiş. Bugün açıp teşekkür edicem.

Bu arada dün gece şöyle bir rüya gördüm. Bir diş doktoruna gidiyorum tedavimi oluyorum. Bir su veriyor doktorum çalkalayıp tükür diyor. Yapıyorum yarım saat sonra sağ alt taraftan dişimin biri düşecek gibi hissediyorum ve düşüyor. Sonra sağ alt taraftaki tüm dişlerim dökülüyor ağzımın yarısına kadar. Diş doktorumun anneside doktor ama beni kızı tedavi ediyor ve kıza ellerimde dişlerimle gidince o da şaşırıyor annesine danışıyor ve rüyam orda bitiyor.

Yorumlayın bakalım.:44:

Bu kızlar nerde??? Hep ben yokken akşam kaynatıyorsunuz ama.

amanın o nasıl rüya öyleeee hemen açıyorum rüya tabirleriniii :

Rüyada diş dökülmesi akran.lardan daha fazla yaşamaya delalet eder. Dişlerin tamamının döküldüğünü ve onları avucuna aldığını gören kişi bütün dişlerinin dökülmesine dek uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır.

upuzun bi ömür seni bekliyo galiba

lovelym teşekkür ederim canım. hametan merhem vardı onu sürünce bişeyi kalmadı acımıo şuan sadece kırmızı

ayy o bebek arabaları ne kadar cici oyle bayıldım ben

rüya yorumlamaktan da hiç anlamam hayır olsun canım. merci bakmış tabirlere bile

bugün dersaneden gelirken metroda bi kadın vardı yan tarafımda hamileymiş sancım var diye ağlamaya başladı kıyamam kaç aylıktı bilmiyorum ama 7-8 vardı en az.ambulans çağıralım falan dedik yok dedi. Bornova da in dedi herkes ege ye gidersin diye. hayır ben kendi doktoruma gitmek istiyorum die tutturdu. sonra kadının birisi ben acile götürürüm falan dedi. egeye gidiyolardı en son. sonra noldu bilmiyorum. allah yardımcısı olsun kötü bişeyi yoktur inşallah

çok korkutucu bişey insanın sokakta tek başınayken sancılanması ya nasıl panik olmuştur
Hatırlıyorum da çocukken okuldan dönerken bana araba çarpmıştı kadın diyoki yürü hastaneye gidelim bende yok istemem ben anneme gidicem diyorum. sonuç olarak kadın beni eve anneme götürmek zorunda kalmış sonra bayılmışım kan kaybından pek hatırlamıyorum gerisini gözümü hastanede açtım

aynen canım çok kötü o an yalnız olması

kadın çok panik yapmadı gene iyiydi soğukkanlıydı o duruma göre. kadın nefes alamıyorum deyince metrodakiler panikledi bi anda

Hahah cok komiksin karnini mi salladin hic gulesim yoktu ardaciga siddet uugulama zaten bana yakisin doverm seni he
İnciciceği sen evleneli 4 ay 15 gün olmuş, ben hamile olalı 4 ay 14 gün oldu. Senin sayaca bakınca ne kadar zaman geçtiğini, mercinin sayaca bakınca ne kadar zaman kaldığını görüyorum
Ohhh pratik sayac tespit etmssn kolayliga bak sen staknkikus
bz bile heyecanliyz kizim ya saglikla sihatle gelsn dunyaya insallah,tabi kv ile annen sana gostermedn almasnlar bsy her sey senin gonlune gore olsun,bu arada kardsn gelio hos gelio alah kavstursn

toms ne ki ben hic duymadm yeni bi modelmi ayrica ayakkabilarni aldgnda paylasrmsn cok merak ediyorum

Tatlim cok gecmisler olsun dikkat et lutfen
Bende yaklask 10gun once kendimi gordum ruyamda 2-3tane salanan disim varmis onlarin uzerine kolibandi gibi bsy yapistirip cektm ne alakaysa korkudan uyandm bnmkine karsilik ruya tabrlernde bsy bulamadmda genelde dis dokulmelerine,hastalik diodu ama bilemiyrm

Evet canım öyle yazıyor bende aynısını okudum sonra. Kötü bir şey değilmiş neyseki...

Evet canım Stokke yurtdışında ünlülerinde tercih ettiği bebek arabası. Bende çok beğeniyorum ama 2 bin küsur civarı ve sadece arabayı almakla bitmiyor bebek büyüdükçe üstteki kısım değişiyor o da para para demek. Bu arada bugün bebeconfort yazmışım concord neo yazacaktım. Stokke, concord neo ve bugaboo bu 3 arabayı çok beğeniyorum ben. Bugaboo'nun tam karşımda mağazası var ama çok pahalı.

Joker'e girip hep bakıyorum.

http://www.joker.com.tr/altaltkategori/pusetler?brandID=1679&price=&ageID=&sizeID=&genderID=

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…