347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

lovelym arabalar harika ama çok pahalı bebek orabasına öyle çok paralar veremeyiz herhalde gibi duruyor

inciceciğim kadının yaşadığı durum çok kötü inşallah güzel haberler almıştır

ben gündüzleri gelemiyeceğim artık çok yoğun bir bölüme geçtim kızlar bilgisayarda hiçbirşeye bakamıyorum

toms bunlar canım ya beyaz dantel olanı yada uçuk pembesini alıcam
Eki Görüntüle 934316
Ayakkabılarımı alınca da paylaşırım mutlaka

Hmm bunlari biliyorim adini bilmiodum cok rahat gorunuo ama ben seyleri de seviorum tomynin babetlerini onlarda sik duruo,bu gosterdgnn ucuk pembesi daha sik dura blr danteliye gore ama ayagina gy hangsi cok yakisrsa ona karar ver kusum

Günaydın kızlar.

Gizocuğum bence verilir canım ya sonuçta ilk bebek herşeyi en iyisi olsun isteriz. Bebek arabası dediğin şey 3.5 yaşına kadar kullanılıyor. O kadar sene içinde ben veririm şahsen. Ha stokke olmazda concord neo olur.

Mercim ben bu tomsları hiç beğenmiyorum ya. Süpergalar favorim ama harika duruyor. Yaza bende bir renginden edineceğim mutlaka.

Gunaydin guzellikler

Hava kapali kuvvetli sagnak bekleniyormus. Oglende etutum var yollarda rezillik cekmesem bari

Dun gece de esime cok kirildim. Bu ara hic biseye yardimci olmuyo alio pc kucagina yatana kadar oyun. Dun dersanede baya yorulmustum aksam cay bulasiklarini sen toparla ya da makinayi bosaltiver sabaha kalmasin dedim ki yikayacagi 3 fincandi sadece. Dediklerimi kale almadi cvp bile vermedi aynisini gecen haftada yapmisti. Kus durmayi hic sevmem ama kus yattik dun gece

Canım bizde her gün neler neler yaşıyoruz ki ben çalışıyorum eşimin daha çok yardımcı olmasını bekliyorum ama olmuyor maalesef. Ben söylersem yapıyor, söylemezsem oralı değil. Hem dağınık hem sakar. Bense çok düzenli. Bu nedenle çok çatışıyoruz. Aynı şeyleri 50 defa söylüyorum. Bende kızıp küsüyorum bazen ama gece uyku sırasında sarılıyoruz yine birbirimize ve ertsi gün hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz. Bu huyumuzu seviyorum ben. Benim annem ve babamın aylarca konuşmadıklarını bilirim. Neyseki biz öyle değiliz ve inşallah ilerleyen zamanlardada öyle olmayız.

Selamlar kızlar.
Bebek bakımı,bebek eşyaları konusunda dogurmadan doktora sahıbı yapmıs bırı olarak diyebilirim ki görünüşe aldanmayın.O puseti en fazla 15 taş çatlasın 20 defa kullanacaksınız.O resmini paylaştıgın bebek arabaları yayla gibi dümdüzzz yollar için biçilmiş kaftan görünüş harika ama.Bizim yollarımız kaldırımlarımız delik deşik yollar için pek müsait değil.Birde mümkünse çok yer kaplamayan çok büyük olmayan bir bebek arabası tercih edin zira arabanıza bazen sığmayabiliyor.Daha deneyimlerimi ipuçlarımı paylasırım

İncicicegm hiç takma kafana.Benim babamda iş başa düşmedikten sonra aman bulaşıga yardım edeyim aman bir işin ucundan tutayım demez 30 senedir böyle.Erkekler böyle.Küs yatma sen moralini de bozma.Kalsın bulasıklar sonra yapıverirsin.

supergalar gelinliğin altında kaba durur sanki canım ya o yüzden hemde çok rahatlar diye toms alcam ben. ya da belki dümdüz parmak arası bi sandalet alırım. hazirana doğru son kararımı vercem.
bebek arabası konusunda da çok katılıyorum Chelzy e. 6 yıl önce yeğenime çok özenerek maxi cosi quinny buzz almıştık.kocaman üç tekerlekliydi o dönemin en lüks arabalarındandı herkeste vardı. Aldıktan sonra sadece dümdüz yerlerde ve alışveriş merkezlerinde kullanabildik. abimin arabasının bagajına sığmadı. katlanması için üstünün komple çıkması gerekiyodu tek başına yapılması imkansızdı. hemde kocamandı çok yer kaplıyodu ve çok ağırdı. o yüzden bebek arabası alırken görüntüsüne değil de kullanışlılığına, kapandığında çok az yer kaplamasına, hafifliğine ve kucağınızda bebeğiniz varken açılıp kapanabilmesine dikkat edin. satıcıların çok rahat kapanıyo tek tuşla açılıyo demesine inanmayın mutlaka kendiniz deneyin

Son düzenleme:

Toms & Superga karsılastırması olmus.Bende sana katılıyorum mercicim.Supergalar kaba durur cunku altıda kalın converse 'ın daha kabası gibime geliyor.Ama toms ayagı oldugundan zarif gösteriyor.Kendimden biliyorum Benim kocaman ayagımı bile zarif gösteriyor.

Hele o 3 tekerleklıler hiiç kullanışlı değilll.Aynen katılıyorum görünüşü çok hoş duruyor evet ama klasık modelleri hatta hafif,kolay katlanabilir,küçük bir model çok daha kullanışlı.Ayrıca şunu da belirteyim zaten 16-17 aydan sonra külfetli bebek arabaları yerine baston araba modelleri kullanılıyor.Daha kolay taşınsın daha hafif olsun diye.Buda bir püf olarak aklımızda bulunsun.

Gözünaydın lovelycım.Bugun artık 60 dereceye açın kemiklerine kadar ısının.

Huhuuu guzelikler nqpiyosunuz

Icim disim turkce oldu bugun. 12 de gittim 6 da geldim. kafam çok fena çatlıyo şuan.

sabah eşim kahvaltıya geldi ben çıkmadan. geç kalıyorum die masayı oylece bırakıp çıktım evden. akşam geldim koştur koştur yemek yapayım die. bizim ki sabahkileri yıkamış, tavuk sote yapıo salata da yapmış. pilav da yapacakmış ama pirinci bulamamış

üstüne senin çenen dursun die yaptım demeyeydi iyiydi. sinirimi zıplattı gene

Son düzenleme:

tipik erkek yaaa bir çuval inciri berbat etmiş son cümlesiylee
Ama yinede onlarsız olmuyo yaaaa

Günaydın canlar. Doğalgazımda problem çıktı. Peteklerin havasını alıp su basmayı unutmuşlar. Zaten olsa şaşardım. Benim hiç bir işim bir kerede olmamıştır. O yüzden apartmanda sadece bizimki olmamış. Ocağım falan çalışıyor ama peteklerim ısınmıyor. Neyse bu sabah firma gelmiş havasını almış su basmış gitmiş şimdi kombimin firması gelip çalıştıracak bakalım. Bugün hallolacak inşallah.

Bende tomsları sevemedim bir türlü converse sevdiğimden belki de bana süpergalar çok hoş geliyor ama zevk meselesi tabi ki.

3 tekerlekli bebek arabası düşünmüyorum. Tekerlekleri şişme ve büyük olmalı. Gerçi bende avm dışında kullanmayacağım. Genelde kayınvalideme gidip gelirken, onlar gezerken ve alışveriş merkezlerinde kullanacağım o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum. Evlerimiz düz yol hep.

Bebek arabası seçiminde şu yazı çok hoşuma gitmişti. Beğendiğim yazıları arşivleme gibi bir huyum var. İleride lazım olabileceğini düşündüğüm yazıları saklıyorum hep. Okumanızı tavsiye ederim.

http://www.hurriyet.com.tr/cuma2010/16036698.asp?gid=0&srid=0&l=1

Gunaydinlar

Oturdum masaya ders calisayim die ama kafam almio nedense. Baktim esim disarda kopekle calisiyo onumde kitap deftet ben esimi izliyorum :))

Ayy lovelym kiyamam sana ni islerini duzgun yapmamislar. Insana bos yere uzuntu.
Benimde salondaki sandalyemin sirt kismi oynuyo sanki. Evvelki gun farkettik. Hic oturulmadi bile o sandalyeye. Canim sikildi. Senin ddigin gibi esya konusunda da hersey beni buldu. Servis gelince onuda gostericez artik

öldüm bittim bütün evi pırıl pırıl yaptım. 2 makine çamaşır yıkadım. sırtım ağrıdı valla. süpürgeyle nasıl süpürüyosam güc denemesi yapıyorum sanar gören

bu akşam annemlere gidicez. arabanın muayenesi var orda yaptıralım hem de annemi alıp gelelim dedik. uzun zamandır çağırıyorum gelicem gelicem diye erteliyor. emrivaki yapıcam artık çok sıkılmış. 3-5 gün havası değişsin biraz.

evlendikten sonra arabanın ruhsatını değiştirmemiştim hala kızlık soyadım yazıyor. muayenede bi sorun çıkarmazlar umarım. nasıl atladık biz bunu. sabahtan beri kafama takıldı :44:

Eşin işini severek mi yapıyor canım, hayvanlarla uğraşmak insanlarla uğraşmaktan bin kat daha iyidir. Ben hayvanları çok severim keşke benimde öyle bir işim olsa.

İş yerindeki başımızdaki kadın hersabah 5 karış suratla gelince günümüzün içine ediyor. Bir iş yerinde 30 yaşını geçmiş evlenmemiş(kendini işe adamış, sosyallikten uzak) bir bayan varsa ondan kaçın. Bir dahaki işimi seçerken yöneticilerimin erkek olmasına bu mümkün olmasa bile 30 yaşını aşmış evlenmemiş bir bayanla çalışmamayı tercih edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…