toms bunlar canım ya beyaz dantel olanı yada uçuk pembesini alıcam
Eki Görüntüle 934316
Ayakkabılarımı alınca da paylaşırım mutlaka
Gunaydin guzellikler
Hava kapali kuvvetli sagnak bekleniyormus. Oglende etutum var yollarda rezillik cekmesem bari
Dun gece de esime cok kirildim. Bu ara hic biseye yardimci olmuyo alio pc kucagina yatana kadar oyun. Dun dersanede baya yorulmustum aksam cay bulasiklarini sen toparla ya da makinayi bosaltiver sabaha kalmasin dedim ki yikayacagi 3 fincandi sadece. Dediklerimi kale almadi cvp bile vermedi aynisini gecen haftada yapmisti. Kus durmayi hic sevmem ama kus yattik dun gece
Gunaydin guzellikler
Hava kapali kuvvetli sagnak bekleniyormus. Oglende etutum var yollarda rezillik cekmesem bari
Dun gece de esime cok kirildim. Bu ara hic biseye yardimci olmuyo alio pc kucagina yatana kadar oyun. Dun dersanede baya yorulmustum aksam cay bulasiklarini sen toparla ya da makinayi bosaltiver sabaha kalmasin dedim ki yikayacagi 3 fincandi sadece. Dediklerimi kale almadi cvp bile vermedi aynisini gecen haftada yapmisti. Kus durmayi hic sevmem ama kus yattik dun gece
Günaydın kızlar.
Gizocuğum bence verilir canım ya sonuçta ilk bebek herşeyi en iyisi olsun isteriz. Bebek arabası dediğin şey 3.5 yaşına kadar kullanılıyor. O kadar sene içinde ben veririm şahsen. Ha stokke olmazda concord neo olur.
Mercim ben bu tomsları hiç beğenmiyorum ya. Süpergalar favorim ama harika duruyor. Yaza bende bir renginden edineceğim mutlaka.
Kızlar doğalgazım bağlandı.Evime koşarak gidiyorum bugün.
supergalar gelinliğin altında kaba durur sanki canım ya o yüzden hemde çok rahatlar diye toms alcam ben. ya da belki dümdüz parmak arası bi sandalet alırım. hazirana doğru son kararımı vercem.
bebek arabası konusunda da çok katılıyorum Chelzy e. 6 yıl önce yeğenime çok özenerek maxi cosi quinny buzz almıştık.kocaman üç tekerlekliydi o dönemin en lüks arabalarındandı herkeste vardı. Aldıktan sonra sadece dümdüz yerlerde ve alışveriş merkezlerinde kullanabildik. abimin arabasının bagajına sığmadı. katlanması için üstünün komple çıkması gerekiyodu tek başına yapılması imkansızdı. hemde kocamandı çok yer kaplıyodu ve çok ağırdı. o yüzden bebek arabası alırken görüntüsüne değil de kullanışlılığına, kapandığında çok az yer kaplamasına, hafifliğine ve kucağınızda bebeğiniz varken açılıp kapanabilmesine dikkat edin. satıcıların çok rahat kapanıyo tek tuşla açılıyo demesine inanmayın mutlaka kendiniz deneyin
Huhuuu guzelikler nqpiyosunuz
Icim disim turkce oldu bugun. 12 de gittim 6 da geldim. kafam çok fena çatlıyo şuan.
sabah eşim kahvaltıya geldi ben çıkmadan. geç kalıyorum die masayı oylece bırakıp çıktım evden. akşam geldim koştur koştur yemek yapayım die. bizim ki sabahkileri yıkamış, tavuk sote yapıo salata da yapmış. pilav da yapacakmış ama pirinci bulamamış
üstüne senin çenen dursun die yaptım demeyeydi iyiydi. sinirimi zıplattı gene
Gunaydinlar
Oturdum masaya ders calisayim die ama kafam almio nedense. Baktim esim disarda kopekle calisiyo onumde kitap deftet ben esimi izliyorum :))
Ayy lovelym kiyamam sana ni islerini duzgun yapmamislar. Insana bos yere uzuntu.
Benimde salondaki sandalyemin sirt kismi oynuyo sanki. Evvelki gun farkettik. Hic oturulmadi bile o sandalyeye. Canim sikildi. Senin ddigin gibi esya konusunda da hersey beni buldu. Servis gelince onuda gostericez artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?