Merciiii, inciçiceği sayaçlarınızı imzanızdan neden çıkarttınız
Hamileliğimin 19. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 151 gün kaldı.
Geçtiğimiz ay bebeğiniz 8-9 cm den 14-15 cm e kadar büyüdü. Bu ay bebeğinizin büyümesi biraz yavaşlayacak. Ama büyüme genede çarpıcı olacaktır. Dört kısa hafta içinde bebeğiniz 14 cm. den 20-25 cm. e kadar büyüyecektir. Bebeğinizle konuşmayı deneyin. Bebeğiniz artık sizi duyabiliyor.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 280 gr. - Yaklaşık boyu : 15.3 cm. (Baştan Popoya)
Benim çocuk, benimle konuşmayı reddediyorSadece öğle yemeğinden sonra hareketlerini hissebiliyorum, ben yemek yemeğe başlayınca karnıma balık kaçmış gibi hissediyorum
Doğunca bunların acısını çıkartıcam poposundan ısırıcamm.
Bazen saçma düşüncelere kapılıyorum, belki bebeğim annesinin bu kadar stresli bir işte çalışmasını istemiyordur. Benim stresimi oda yaşadığı için, içimde sinip kaldı mı acaba diyorum.
Niye kalkmış sayaçlar hiç anlamadım
oy kıyamam ben ona ya stresten midir acaba bi doktoruna sor gidince. Belkide daha küçük olduğu için hissetmiyosundur yakında daha çok kıpırdamaya başlıcaktır , hiç de anlamam ki bu konulardan
kızlar iyi akşamlar gündüzleri giremiyorum eve bile daha yeni geldim özledim hepinizi sayfalar akmamış ama yahu nerdesiniz
stanki siyah al canım kırmızıdan ıskılırsın vallla siyah daha güzel hereşye gidiyor sonuçta kızada erkeğede gider ki ben siyah tercih ederdim
inciceciği evle iş yeri iç içemi siz lojmanda kalıyordunuz değilmi lojman işe ne kadar yakın ne güzel elini görme imkanının varmış
Günaydın kızlar... Benim aldem nerelerde ya? Okuyorsa yazsın onu çok özledim ki ben.
Brudayımm canımmmm bırakır mıyımm sizleriiGünaydın kızlar... Benim aldem nerelerde ya? Okuyorsa yazsın onu çok özledim ki ben.
Günaydın Lovely, mesaide misin?
Brudayımm canımmmm bırakır mıyımm sizlerii
okuyorum hergünn yazma konusunda tembelleştim sadeceee, yoğun haftalar geçirsemde okumayı ihmal etmiyorumm.
Maalesef canım, 2 saatim kaldı ama.
Tahmin ediyorum ama hiç yazmayınca merak ettim arada yaz canım sen. Ne var ne yok? Tahminimce çalışıyorsun bugün???
Canım, doktoruma bir önceki gidişimde sordum 21. Haftadan sonra hissedersin dedi. Ama ben Haziran Anneleri topiğinin okuyorum çoğu hissetiğini söylüyor. Bende istiyorum banane banane
Merci baktığınız ev ile ilgili bir gelişme oldu mu?
Canım baktığımız evi içinden kiracı çıkmadan başka biri kiralamış nasıl olduğunu anlamadık ama napalım kısmet değilmişo çevreden başka evlere bakıyoruz artık inşallah şubat bitmeden bulmuş oluruz kendimize göre bi ev yoksa çok fena koşuşturucaz son aylarda.
kızlar biz bugün davetiye siparişimizi verdik bakın bakalım beğenicekmisiniz. bizimkiler de nişanlımınkiler de fazla sade buldu ama ben hep sade ve şık bişey istiyodum bu da kağıdıyla zarfıyla çok cezbetti bizi. resimdekinin sarı varaklısını aldık gitti
Eki Görüntüle 939196
Stankii çok guzel bebişe aldıklarınn.Süt sağma makınası bana gereksız gelıyor çevremde aman aman kullananda yok hiç.Ama digerleri çok gereklı ve guzell.Gule gule gıysın paşamız.
Merci çok sade ve şık canım davetiyen.Hiç gerek yok öyle simli allı bpullu şeylere.Ben beğendimm
Canım doğumdan sonra çalışacağım için, en azından şartlar şu an öyle gösteriyor. Doğumdan sonra işe döndüğümde çocuk 4 aylık felan olacak. İş yerinde süt sağabilmek için aldım. Şu an bizimle çalışan doğum izninden yeni dönen bir bayan var günde 2-3 kere sağıyor, saklama kabı var koyup buzdolobına bekletiyor işten çıkana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?