347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım süt iznini ya toplu olarak 2 ay kullanabiliyorsun, yada haftanın 1 günü izin kullanarak süt saatini tamamlayabiliyorsun. Hergün erken çıkarak süt iznini kullanmak çok mantıklı değil benim için. Ya toplu 2 ay kullanıcam, yada haftanın 1 günü izin kullanıp cumaya izni getirip cuma cumartesi pazar 3 gün bebeğimle zaman geçirebileceğim.

çok zormuş yaa ben bebeğim doğunca 2 yıl ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum mali durumumuz müsait olursa

Ikı ay kullanmak daha mantıklı sankı canm.Ilk 6 ay krıtık bır surec cunku.
çok zormuş yaa ben bebeğim doğunca 2 yıl ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum mali durumumuz müsait olursa

Bende ılk boyle dusunuyordum mercicim ama yengem ve eskı ev arkadasım 1 sene uzaklasınca okula okadar zor adapte oldular ki lohusalık bunalımına gırmeyıp ıse donus bunalımını yasadılar resmen.

Kızlar önümüzdeki hafta yarıyıl tatilim başlıyo ve artık gelinlik almanın zamanı geldi yine bir heyecan kapladı içimiii
Kayınvalidem sen istersen önce gez bak hangisi içine sinerse gidip alırız birlikte dedi canım benim ya hiç tutturmadı illaki benle gidicen beraber bakıcaz falan diye. Zaten çok şükür hiçbişeyimize karışmıyo iki ailede hep siz nasıl mutlu olucaksanız öyle yapın diyolar şanslıyız galiba bu konuda
Sonuç olarak inşallah zevkime uygun içime sinen bir gelinlik bulabilirim :123:

Haklısın canım ama bebeğimin o günleri bir daha hiç geri dönmicek o yüzden ben katlanırım geri dönüş bunalımına. Belki de başka işlere yelken açıp geri dönmem hiç bilmiyorum

Merci senin kafanda en son gelinlikle ilgili birşeyler oluşmuştu diye hatırlıyorum, direk o modelimi dikterekceksin yoksa yeni modeller mi görmeye karar verdin?

Merci senin kafanda en son gelinlikle ilgili birşeyler oluşmuştu diye hatırlıyorum, direk o modelimi dikterekceksin yoksa yeni modeller mi görmeye karar verdin?

ben görmediğim bişeyi diktirme taraftarı değilim canım daha önce denemiştim birebir aynısını yapamıyolar hayalkırıklığına uğruyosun. tabi bunu bütün terziler için söyleyemem belki de benim şanssızlığıma geldi. o yüzden giyicem denicem işte bu dicem aynısını dikicekler. Ama en azından nasıl bir model istediğimi biliyorum artık direk onları denicem umarım çok gezmek zorunda kalmam

mercim davetiyen gerçekten çok sade ama gayet güzel bence bazısıda çok allı pullu oluyor hiç hoş olmuyor böyle gayet asil.
gelinlik mevzuna gelince çok heyecanlı bir şey olsa gerek benim daha önümde evliliğe ne kadar zamanım var onu bile bilmiyorum ama arada netten bakarım modellere hoşuma gider inşallah içine sinen bir şey bulursun canım.

stanki bebişinin cicişleri çok tatlı minik minik:) güzel günlerde kullansın inşallah canım.hevesle onu beklemek nasıl bir duygu biz anlayamayız herhalde.

Çok sağolun kızlar davetiye konusunda içimi rahatlattınız bence aileler de ellerine alınca beğenicekler ama şimdilik sade buldular
Puknas cım en kısa zamanda gelinlik denemek sanada nasip olur inşallah

Stankim bebişi de cicişlerini de yerim. Hepsi çok güzel. Güzel günlerde giysin.

Mercim sizinde davetiyeniz sade ve şık. Bende öyle tercih etmiştim ve çok beğenilmişti. Gelinlikte çok zevkli bir kısım. Uzat uzatabildiğin kadar.

Son düzenleme:
Günaydın canlar. Güzel ve hızlı geçen bir hafta olsun. Bu hafta cumartesi günü sıcacık evimde annemleri ağırlayacağım. Gündüz oturmasına gelecek kayınvalidem ve annem.

Bugün akşam da benim anneme yemeğe gideceğiz. Yine döktürecek bizim hatun kişisi.

Bu arada gelinlik bakacak kızlar lütfen bizler için fotoğraf çekilmeyi ve burda paylaşmayı unutmayın lütfen.

ohooo kimsecikler konuşmamış yine iyice boşladınız kızlar buralarııı

lovelym davetiyemi beğenmene çok sevindim asılları gelince onların da resmini çeker koyarım buraya
Gelinlikçilerde de elimden geldiği kadar fotoğraf çekmeye çalışıcam inşallah sorun çıkarmazlar çünkü bende yanyana koyup hangisinin daha güzel durduğunu daha net görebilirim

selam güzellikler

hafta sonu annemdeydik. okudum ama yazamadım hiç. çağırıyorum gelmiyodu ne zamandır. anneannemle annemi aldık geldik. hafta sonuna kadar bırakmıcam kalsınlar biraz

mercim davetiyeni çok beğendim sade ama çok şık asil. basılınca sizinkilerde çok beğenicek

stankim erkekin cicileri nasıl güzel öyle. iyi günlerde giysin inşallah. minnak minnak oyyy

Koskoca günde 3 mesaj mı peh Ben bile tek başıma 1 sayfayı doldurabiliyorum

İnciçiçeği gözün aydın, ohh annene doy

Bizim banyodan aşağıdaki eve su sızıyormuş, banyoya bakmaya gelecekler. Ev sahibine 3,5 yıldır söylüyoruz, kirayı 1 gün geciktirmeyiz. Birini gönderip baktırmadı. Bu evden kendi evime taşınmak istiyo olmasam tası tarağı toplayıp gidesim var.

Lovely annen neler yapmış :) Anneme bir dahaki gidişimde lahana dolması istiycem. En son gittiğimde kıyamadım uğraşmasın diye söylememiştim. Ama annem yaprak sarması yapmış o gün yedim yedim ama hala gözüm lahana sarmasında.

Eşim çok şanslı yeşil erik aşermiyorum

Yeşil eriğin kilosu 500 lira, üç tanesi 25 lira!Vedat DOĞAN/KAYSERİ -DHA15 Mart 2012’BAHARIN müjdecisi’ sayılan yeşil eriğin kilosu 500, 3 tanesi 25 liradan satılıyor. Yeşil eriği, en çok aş eren hamile kadınlar ile hastalar satın alıyor.

Kayseri, Sivas Caddesi’nde meyve sebze satışı yapan Osman Karaduman, ülkemizde üretilen meyvelerin yanı sıra, Arjantin, Şili ve Brezilya’dan ithal edilen meyveleri de tezgahlarına koyduklarını söyledi. İthal meyvelerin pahalı olması nedeniyle az miktarlarda satıldığını, en pahalı meyvenin ise, ’Can eriği’ olarak da adlandırılan yeşil erik olduğunu belirten Karaduman, şunları söyledi:

”Güney Amerika ülkelerinden ithal edilen yeşil eriği, en çok aş eren hamile kadınlar ile özel istekleri karşılanmak istenen yaşlı ve hastalar için satın alıyorlar. Yeşil erek ülkemizde bu mevsimde az miktarda seralarda da yetiştiriliyor. 3 eriğin yer aldığı bir kutu eriği 25 liraya satıyoruz. 50 gram ağırlığındaki kutuda 3 erik bulunuyor. Eriğin 1 kilosu 500 liraya geliyor. Eriği pahalı olduğu için kiloyla değil, 3 tanesi 25 liraya satıyoruz.”

Osman Karaduman, ithal karpuz, kavun ve üzümün kilosunun 8-12, Akdeniz bölgesinden gelen kayısı çağlanın kilosunun ise, 50 liradan satıldığını belirterek, ”Baharın gelmesiyle birlikte yerli ürünler piyasaya çıkar ve fiyatlar hızla aşağı düşer” diye konuştu.

kızlar iyi akşamlar iş yerinde bakamıyorum arada telden okuyorum ama yazamıyorum araya birşey giriyor

stanki bebek cicileri çok hoş aldıklarına bayıldım bizim şirkette herkes 6 ay gidiyor şubatta giden ağustosta geliyor mesela doğum izni böyle oluyor

merci çok güzel davetiyen benim nişanlımda böyle sade istiyor hatta arkadaşımın davetiyesine benzettim oda zarfı kapatan kısma mini inci yapıştırmıştı incili modeller çok pahalıydı arkadaşım tek tek yapıştırdı onca davetiyeye ben karikatürlü istiyorum beğendiğim modelleri şu topikte paylaştım rica etsem hangi serinin hangi modeli ve fiyat neydi canım söyleyebilirmisin

tam linkini bulamadım benden alıntılayan arkadaş vardı bak burada canım davetiyeler ben bu tarz istiyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=506788&page=9158&p=33593806#post33593806

Ücretli doğum izni 16 hafta canım. Süt iznini toplu olarak kullanıyorlarsa 2 ay da o 6 ay yapıyordur canım.

Ücretli doğum izni 16 hafta canım. Süt iznini toplu olarak kullanıyorlarsa 2 ay da o 6 ay yapıyordur canım.

bizim arkadaşlar doğuma 2 3 hafta kala izine ayrılıyor canım süt iznini hiç ellemiyorlar öyle olunca 6 ay oluyor herhalde doğumdan öncede 2 ay vardı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…