Oyy stanki ben onu unuttum.4 aylıkken baslayacaksın hı ? İşyerinde süt iznin olacak değil mi ?
Bu yüzden öyle bir planlama yapacagım ki bebeği tam nisan ayında doğurup eylül sonuna kadar okul açılana kadar palazlatacağım yaz tatilinide kullanııp
Canım süt iznini ya toplu olarak 2 ay kullanabiliyorsun, yada haftanın 1 günü izin kullanarak süt saatini tamamlayabiliyorsun. Hergün erken çıkarak süt iznini kullanmak çok mantıklı değil benim için. Ya toplu 2 ay kullanıcam, yada haftanın 1 günü izin kullanıp cumaya izni getirip cuma cumartesi pazar 3 gün bebeğimle zaman geçirebileceğim.
Canım süt iznini ya toplu olarak 2 ay kullanabiliyorsun, yada haftanın 1 günü izin kullanarak süt saatini tamamlayabiliyorsun. Hergün erken çıkarak süt iznini kullanmak çok mantıklı değil benim için. Ya toplu 2 ay kullanıcam, yada haftanın 1 günü izin kullanıp cumaya izni getirip cuma cumartesi pazar 3 gün bebeğimle zaman geçirebileceğim.
çok zormuş yaaben bebeğim doğunca 2 yıl ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum mali durumumuz müsait olursa
Ikı ay kullanmak daha mantıklı sankı canm.Ilk 6 ay krıtık bır surec cunku.
Bende ılk boyle dusunuyordum mercicim ama yengem ve eskı ev arkadasım 1 sene uzaklasınca okula okadar zor adapte oldular ki lohusalık bunalımına gırmeyıp ıse donus bunalımını yasadılar resmen.
Merci senin kafanda en son gelinlikle ilgili birşeyler oluşmuştu diye hatırlıyorum, direk o modelimi dikterekceksin yoksa yeni modeller mi görmeye karar verdin?
mercim davetiyen gerçekten çok sade ama gayet güzel bence bazısıda çok allı pullu oluyor hiç hoş olmuyor böyle gayet asil.
gelinlik mevzuna gelince çok heyecanlı bir şey olsa gerek benim daha önümde evliliğe ne kadar zamanım var onu bile bilmiyorum ama arada netten bakarım modellere hoşuma giderinşallah içine sinen bir şey bulursun canım.
stanki bebişinin cicişleri çok tatlı minik minik:) güzel günlerde kullansın inşallah canım.hevesle onu beklemek nasıl bir duygu biz anlayamayız herhalde.
kızlar iyi akşamlar iş yerinde bakamıyorum arada telden okuyorum ama yazamıyorum araya birşey giriyor
stanki bebek cicileri çok hoş aldıklarına bayıldım bizim şirkette herkes 6 ay gidiyor şubatta giden ağustosta geliyor mesela doğum izni böyle oluyor
merci çok güzel davetiyen benim nişanlımda böyle sade istiyor hatta arkadaşımın davetiyesine benzettim oda zarfı kapatan kısma mini inci yapıştırmıştı incili modeller çok pahalıydı arkadaşım tek tek yapıştırdı onca davetiyeye ben karikatürlü istiyorum beğendiğim modelleri şu topikte paylaştım rica etsem hangi serinin hangi modeli ve fiyat neydi canım söyleyebilirmisin
tam linkini bulamadım benden alıntılayan arkadaş vardı bak burada canım davetiyeler ben bu tarz istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=506788&page=9158&p=33593806#post33593806
Ücretli doğum izni 16 hafta canım. Süt iznini toplu olarak kullanıyorlarsa 2 ay da o 6 ay yapıyordur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?