iş yerinde kocaman dosya dolabı çeyizlerim ve ayakkabılarımla doldu iş yerine kargo geliyor aynı şeklde ne aldın die millet başmda insanalr iş yapamıyordu gize ne gelicek felan die herkes bir meraktaydı bende eve yöneldnrdrm bu seferde babamla akraba oldular :))))))))))
coca cola kırmızı kasa var onun açma halkalarıyla bir ara 20 tl çek veriyordu şu anda 10 tl veriyor onu yapmıştık bide r10 kodu felan o kadar ucuza aldık ki markafoniden kampanyaları takip et canım madem çok alışveriş yapıyorsunuz en ucuza mal edin
bide bu sitesen her saat başı markafoni için kargo kodu alıyorduk komple bedavaya geliyordu canım
MARKmost
Ayyy canım hiç iyi şeyler öğretmiyorsun valla ben kod mod istemiyorum artık.
illla alcaksan yazarsın canım bana 10 tl lik çek veririimmm çeyiz ala ala bir hal oldu bana zaten kodsuz bişi aldırmıyorum kimseye
Sağol canım benim ama hiç bir şey almayacağım artık gerçekten çok borcum var ve ödemekte güçlük çekiyorum. 2 bankadan kredi çektim birinden nakit avans çektim taksitlendirdim. Hiç bir şey alamayacağım. Eğer kendime söz verdiysem çok iradeli davranırım.
Ayyy bugün geçemedi bir türlü eve gidelim de son kez bir bakıma girelim. Benimde kayınpederim aradı sabah bize gel annenle eskik gedik bir şeyler var mı bakın hep beraber sonra birlikte gidelim dedi otogara yoksa ben en yakın şubeye gidip servise binip gidecektim otogara. Şimdi yarın kayınvalidemlere gideceğim önce o yüzden yarın giremeyebilirim kızlar.
o zaman almamalısın canım dediğin gibiyse kredide zor iş inşallah herşeyi yoluna koyarsın canım
canım ne güzelll yaa yarın yarine kavuşucaksın sende hepimizin heycanı ne ortakkk inşallah mutlulukla döncez enerji deploucaz bir 20 gün idare ederiz kendimizi sonra yine yollara düşer aşklanırızzz
Ayyy bugün geçemedi bir türlü eve gidelim de son kez bir bakıma girelim. Benimde kayınpederim aradı sabah bize gel annenle eskik gedik bir şeyler var mı bakın hep beraber sonra birlikte gidelim dedi otogara yoksa ben en yakın şubeye gidip servise binip gidecektim otogara. Şimdi yarın kayınvalidemlere gideceğim önce o yüzden yarın giremeyebilirim kızlar.
Yarın saat 18:30'da yolcuyuz canım biz babamla ve ben 3 gündür hiç uyumuyorum çok korkuyorum otobüstede uyuyamamaktan 14 saat geçmez çünkü evdeki yatağımda döndüğüm gibi olmaz kayınpederimin yanında gerçi biz baba kız olduk artık kendi babamla nasılsam o da aynı benim için. Hatta ben kendi babama baba diyorum, ona babacım diyorum ama ne bileyim uyusam zaman daha çabuk geçicek gözlerimi bir açmışım gelmişiz uyuyamazsam otobüsle yolculuğu hiç sevmiyorum. Dua edin yarın uyuyayım kızlar ya.
Tripliii canım Allah yolunuzu açık etsin yarın giremezsen nete diyemeyebilirim şimdiden iyi dileklerde bulunayım.Kazasız belasız gidin inşallah.Rahat bir yolculuk yaparsın umarım.Allah içinize sindirsin.Kavuş yarine de özlem gider.Güzel bir 3 gün geçirin.Oralarda şöyle 180 boylarında,zayıf,kumral, gözlüklü birini görürsen de ki dilek seni pek seviyo,pek özlemiş deİşin şakası tabi de oraları bir gözlemle canım nasıldır diye.Bir sonraki hafta inşallah şartlar imkan verirde bende giderim.
İnş çok rahat bi yolculuk geçirirsin güzelim,, şıp diye biter yollar,, sen yine de o bulantı ilacını al bi tane iç, rahatlatır belkii,,
aiy inşallah hergün konuşursunuzzz :)
31inde gidiyormusun sennnnndee ??
Ühü ben gidemiyorum canım maalesef
Ailelerimiz ilişkimizden haberdarlar ilk günden itibaren ama resmi bi şeyle ryok
Olması için benim okulumun bitmesini bekliyoruz
Sonra iş filan bakalım artık :)
Ama bu arada onu görememenin acısını kat be kat yaşayacağım
Artık hem sizle hem de onlarla birlikte gitmiş kadar sevincem
Aaaa bu kk olayını askerlerin konuşması hiç iyi olmadı
Şimdi diken üstünde yazarım hep
Rabbimmm nikitanın mutluluğundan hepimizeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?