347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende ellanın koridor halılarını çok beğenmiştim yatak odam için. geçen gün buldum o halıdan hemde kocaman rulo halinde satılıyo sen istediğin kadar metre kestiriyosun ama eni 80 di yanlış hatılamıyosam.
Giz im sende mi kiralıyosun yani gelinliği ben çok kararsız kaldım hem benim olsun istiyorum hem de düşününce o günden sonra bidaha hiç giymicem dolapda boşuna kocaman yer kaplıcak yani en iyisi kiralamak gibi :44:

ben gelinliği kiralık alıyoruz diye düşünürken satın almışız onu en son ben farkettim heyecandan işte ama benim dış çekim 31 mayıs olcak ben mecbur satılık almalıydım yer kaplıayacak bide oda var pof

Ay cnm ne heyecandr icindeki evladinin kipirdayisi allah saglikla kcgna almai nasip etsin canimmm
aman masallah her sey hzrlanio en tatli telaslrnz oozamnlaea donmei cok isterdm uzernden cok gecmedi belki ama ozldm ozamnlrmo

İşin hayırlı olsun canım, eve yakın mı işyeri. İyi çok şükür işsizlik bunaltmadan iş buldun. İnşallah iş yerinden kk ya girebilirsin
Cok saol hytm is yerm kartalda mirkelamin dedigi gbi kartal ve pendk gttik gttik geldk:))
allah sifa veesn cnm cok gecmsler olsn tatlim dkkat et

oyoy ozendim kizce sana vallahi bnde mi yapsam ama cok eeekn yahu

e btrmissin tuller perdeler oh masalh sende sade begnmssn tam bnlik o dantelliler cok revcta ama gecick illaki modasi sadele klask her devire aysk uydurur:)

tatlim tlfndan gryrm bn bakmya calisrm arsvden bulablrsem paylasim olmadi yarn resm ceker paylsrm annmdeym bn 10gundr esin is seyehtnde bnmkinnde eni 80 htrlyrm olmadi onuda olcer soylerm ama bnm koridorym daha gens oldgu icin fayanslaeimi enden kaplamio yamlardan acik bn ole sevyrm zaten bide beb boydan 2m kestrdm oyle cok hali sevmdgmden yani kotidorum koseli v seklinde 2adet 2ye 80 die htrlyrm yarn net bilgi veririm kuuzun

Haha heyecandan unutmussun oyle yer kaplicak die dusunme onda ne hatrlar brakcksn emin ol snden snra bi basksnn gymesini hc istemcksn bnm fikrm oyle yeri gelr yillar sonra anilarni tazelmk istersn gyrsn en azinda sadece fotolarda kalmz yannda olur bn bazen acip bakyrm gozlrm doluo 5ay onceye gdyrm guzel bnce

selamlar fıstıklar, annemden yeni geldik. bi yoruldum ki sormayın. duşa kabin fayans falan seçtik wc banyo için. bide hazır ordayken pazar alışverişimizi de yapalım dedik onları yerleştirdim anca resmen 1 saatimi aldı ne almışız be

güzel ve heyecanlı gelincikler. ohh bir çok şeyi halletmişsiniz çorap söküğü gibi halloluyor maşallah
gizim boya rengine de karar vermişsin sonunda güzel olur evin inşallah içine sinsin de önemli olan sizin kararlarınız

stankim o göbüşü yesinler senin maşallah ya ne güzel sağlıkla gelsin ardacık inşallah

lovelym geçmiş olsun canım. benim de boğazım yanıyor sanki biraz bugün. dün çok sıcaktı oradan oraya koştururken terledim sanırım

ellam hoş geldin canım. yeni işin hayırlı olsun. çok beklemeden buldun ne güzel

Günaydınlar...

Stankimmm yerim göbüşünü. Ardacık orda mı şimdi? Maşallah canım.

Giz'im bizimde damat pek kıymetli ve aynı şeyleri inan bende yaşadım hiç yabancılık çekmedim sen anlatırken. Bizde annemle kesinlikle anlaşamadık hiç bir konuda, kayınvalidemle daha iyi anlaştım ben o dönemde çünkü bizim zevklerimiz kayınvalidemle daha çok uyuyor. Annemde çok zevklidir ama ev döşemede daha süslü kalıyor bense kime çekmişim bilmem hep sade şeyleri beğeniyorum. Bizim annemle zevklerimizin örtüştüğü tek yer Tepe Home gibi ordaki çoğu dekoratif üründe hemfikir oluyoruz.

Mercim boya renklerine karar vermene çok sevindim.

Gelinlik konusuna gelince evet bir kere giyiliyor ve daha sonra kaldırılıyor. Benimde yatağımın altında duruyor şuan. Ve açıp pek bakamıyorum yani bazayı açıp birşey alacaksam ancak o zaman görüyorum mecburen. İnsan evde koyacak yer bulamıyor çünkü açıkken gerçekten çok yer kaplıyor ama bu demek değildir ki kiralayın almayın. Bencede alın hatıra, belki daha sonra ihtiyacı olan birine hediye edersiniz.

Bu arada iyi dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim. Antibiyotik sağolsun ayağa kaldırdı. Boğazımda indi. Bugün iyiyim çok şükür.

Son düzenleme:
Gizocum halımın markasını unuttum ben bir ara bakayım.

İnciçiçeğim ılık şeyler iç. Nurofen'de iç olmadı.

ılık şeyler içiyorum lovelym pastil falan aldım iyi geldi biraz

nasıl yağmur yağdı öğlene doğru öyle bardaktan boşalırcasına. yarında izmirde en soğuk gün olucakmış tv de gördüm dikkat edin güzellikler

Canım burda yağmdı hiç yani Alsancak'ta ufak ufak atıştırıyor. Bizim buraya da gelmesin korktum şimdi. Gerçi şemsiyem falan var ama bugün elimde kocaman bir çiçek olucak iş arkadaşım devasa güller yollamış bugün çok şaşırttı beni. Cuma günü biraz kızıp üzülmüştüm. Bugün gönlümü almak için beyaz güller yollamış çok güzel de bir arajman yapmışlar.

Eşimde hasta oluyor bu arada hemde fena grip sesi bayağı bozuk geliyordu. İnşallah olmaz.

Bu arada balayı otelini ayarladınız hepiniz tahmin ediyorum kızlar ama ben yine söyleyeyim Belek'te ki yeni Titanic'te açıldı haberiniz olsun.

Selam kızlarrr
Bu hafta öğleden sonra hep seminerim var o yüzden anca akşamları gelebilicem Çok yoruluyorum bu aralar ne hafta içim var ne haftasonum var kafamın içinde birsürü şey var sürekli. işlerde çok yoğun bu sene sürekli yetiştirmem gereken bişeyler var. Yarım günüm rahat rahat yetiştirebilicem bütün hazırlıklarımı derken sürekli ekstra bişeyler çıkıp duruyo ya

Bu arada balayı otelini ayarladınız hepiniz tahmin ediyorum kızlar ama ben yine söyleyeyim Belek'te ki yeni Titanic'te açıldı haberiniz olsun.

Ets nedense hiç tavsiye etmedi o oteli canım ya yoksa bende görünüşüne hayran kalmıştım. Neyse sağlık olsun bizim otelimiz de güzel yeterki sevdicekle birlikte olalım

Günaydınlar kızçeler.

Mercim yeni bir tesis belki o yüzden tavsiye etmemişlerdir çünkü ilk sene neyle karşılaşacağını bilemezsin bir çok bölüm daha açılmamış oluyor. Orda burda çalışan işçiler görebiliyorsun haliyle bu da insanları rahatsız ediyor. Belki otelde size rehberlik edecek bir ets görevlisi de yoktur. Bir çok sebep olabilir. Yeni açılan otellerin avantajı hem yeni bir tesiste konaklıyor olmak hemde ilk sene uygun fiyat avantajı oluyor. Sonraki seneler otel oturduktan sonra ve ismini duyurduktan sonra 2 katı fiyat çekiyor. Ben genelde olumsuz yönleri göze alıp giderim o yüzden. Balayında da öyle yapmıştık ve neyseki memnun kaldık. Zaten nasıl yorulduysak öyle sabahtan akşama kadar yüzeyim gezeyim olmadı. Kafamı nereye koysam uyudum. Şezlongta denizden gelen serinlikle 2 saat uyumuşum mesela kalktığımızda güneş batmıştı. Nasıl yorulduysak artık düğün zamanı hepsini o şezlongta attık.

selamlar hatunlar

bu dersane beni gittikçe yormaya başladı. şimdi geldim. havada buzz gibi. bu ara birazda boşladım konularımda birikti napıcam bilmem toparlamam gerek ama canım istemiyo

Bana çok soğuk gelmedi canım serinlemiş ama öyle aman aman bir soğuk yok. Sizin oturduğunuz bölge daha soğuk muhtemelen. Ben hala yıllık iznimde yaşadığım soğuğu unutamadığımdan sanırım bu havalar vız gelip tırıs gidiyor bana.

Dün Park Brovo'da indirim varmış, anneannem hazır kendine kaban beğen demişken hemen 1 tane aldım çıktım. Bir tane daha almak istedim ama sadece Adana'da gözüküyormuş. Telefon bekliyoruz bakalım stokta gözüksede telefonla teyitleşemediler bir türlü 2 gündür haber bekliyorum bende sinir oldum.

İnciçiçeğim senin ders çalışmak istememen havalardandır muhtemelen benim de canım hep pineklemek istiyor ama gel gör ki evde arı vız vız modundayım. Bir dakika oturamıyorum.

Bir de geçen haftadan beri bu ay hiç tatil yok mu ya diye şöyle bayramdı seyrandı resmi tatil günleriydi kocacıkla takvim kurcalarken "1 Mart var aşkım, İşçi Bayramı" diye dahice bir çıkış yaptım.:26: O gün bugündür 1 Mart İşçi Bayramı diye sevinç içinde bu cumartesi resmi tatil sanıyorum. Bugün ofiste de söyledim. Benim gibi herkes ne kadar dahimiş ki kimse "o 1 Mayıs" demedi. Cumartesi çalışacaklar pek mutlu tatiliz diye tabi. Gel gelelim ki herkes yemeğini yedi, karnı doydu, beyin çalıştı, dank dedi!:44: "O 1 Mayıs değil miydi ya kim söyledi bunu" diye. Yılların 1 Mayıs'ı sayemde oldu 1 Mart.

Şimdilik en yakın tatil 23 Nisan gözüküyor. Geri sayım 23 Nisan'daki 1 günlük tatilciğimize.

ay lovelyyyy çok güldüm halinizee
Bende bugun eve geldim tam kapıyı açıcam çantamın heryerine baktım anahtarım yok neyseki annem evdeydi zile basıp girdim içeri sonra antanın her yerini karıştırdım cidden anahtarım yok evin heryerini aradım ama hiçbiyerde bulamadım napıcam hiç bilmiyorum
dün eve geldiğimde anahtarla girdim ama sonrasını hatırlamıyorum inşallah kapının üzerinde filan unutmamışımdır ya biri alıp gittiyse
offf anahtar elma dersem çık armut dersem çıkma ELMAAAAAA
şu anahtarı bi bulabilirsem alarmlı bi anahtarlık takıcam üstüne :44:

ayyyy buldum buldummmmm ohhh nasıl mutlu oldum yaaaaa
yarın sendikam grev yapıyo ama benim okulda o kadar çok işim var ki katılamıyorum greve
ya bu topicteki kızlar nerdeeeeee Niye konuşmuyosunuz unutkan bi gelin adayı var burdaa herşeyi kaybediyo bu aralar

Normal değil mi canım ya kimbilir neler düşünüyor bizim unutkan gelin adayımız. Neyseki bulmuşsun canım çok sevindim.

Kızlar arpa şehriye çorbası yapayım diyorum. Bana güzel bir tarif verebilecek var mı? Aslında çok kolay domates, arpa şehriye, su, tuz, yağ gibi görünsede şöyle püf noktası ya da şöyle yaparsan daha leziz olur diyebilecek var mı? İçine bir tanede tavuk bulyon mu atsam?

Lovelycım tavuk al kalça tarafı olsunkı daha lezetli olur.Onu haşla.Suyunu kucuk buz kalıplarına koy ve buzlugunda dursun.Ben bulyonu cok tercıh etmıyorum malum içindeki koruyucu maddelerden dolayı.Haslamak dudukluyle 10 dk nı almaz.
Sehrıye corbasına gececek olursakta bildiğin domatesli sehrıye corbanı yap ama tavuk suyuyla ve sonrada haslanmıs tavukları ince ince tiftip çorbanın içine eklersen müthiş oluyor.Üzerine de bol limon.Harıka oluyor.

Mercicim bende greve katılmayı düşünüyorum da varsa bilgin sevk falan alacakmıydın grev var dıye yoksa sevk almadan mı gıdecektın.Ben karar veremedim.Malum hepimiz fişlendik iyice göze batıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…