bende ellanın koridor halılarını çok beğenmiştim yatak odam için. geçen gün buldum o halıdan hemde kocaman rulo halinde satılıyo sen istediğin kadar metre kestiriyosun ama eni 80 di yanlış hatılamıyosam.
Giz im sende mi kiralıyosun yani gelinliğiben çok kararsız kaldım hem benim olsun istiyorum hem de düşününce o günden sonra bidaha hiç giymicem dolapda boşuna kocaman yer kaplıcak yani en iyisi kiralamak gibi :44:
Ay cnm ne heyecandr icindeki evladinin kipirdayisi allah saglikla kcgna almai nasip etsin canimmmHissediyorum canım, hatta tekmelediği dışardan da görunmeye başladı. İlk baş sağ tarafımda kucağımsa oturur pozisyondaydı ordayken tekme attığında yaraya dokunmuş gibi acı oluyordu, geçen hafta sol tarafa geçti burda acı yok çok şükür.
aman masallah her sey hzrlanio en tatli telaslrnz oozamnlaea donmei cok isterdm uzernden cok gecmedi belki ama ozldm ozamnlrmoevet kızlar boyacı giriyo da daha renkler belli diilen sonunda beyaza boyatıcam bütün evi o olcak
Bugün gelinliği de hallettik çok şükür üstümden büyük bir yük kalktı , ilk provama kadar ayakkabımı da alabilirsem çok güzel olucakMobilyalara da baktıkça kafam karışıyo nolcak acaba benim sonum :44: Giz ne güzel döşedi bile evini ben salona köşe mi alsam 3-2-1 mi alsam ona bile karar veremedim. Valla çocuk yaparsanız balık burcu yapmayın çok kararsız oluyolar
oyy Ardacık büyümüş de annesinin canını bile acıtıyo
Cok saol hytm is yerm kartalda mirkelamin dedigi gbi kartal ve pendk gttik gttik geldk:))İşin hayırlı olsun canım, eve yakın mı işyeri. İyi çok şükür işsizlik bunaltmadan iş buldun. İnşallah iş yerinden kk ya girebilirsin
allah sifa veesn cnm cok gecmsler olsn tatlim dkkat etÖncelikle çok hastayım hemen kısacık yazıp çıkacağım. Dün bir anda boğazlarım şişti maalesef. Akşam eşim eve uğramadan kayınvalidemlere gidip agumentin ve yemek aldı geldi ben eve geldiğim gibi yattım çünkü boğazlarımla birlikte kulaklarım ve başımda çok ağrıyordu. Evde de nurofen vardı. İlaçlar biraz iyi gelmiş olacak ki şuan daha iyiyim fırına makarna atıp uyuyacağım.
Biliyordum canım.
Ay kıyamam ya. Olsun en güzel zamanlar. Genelde 20. haftadan sonra hissediliyormuş çünkü. Göbüşünde büyümüştür bayağı. 30. haftadan sonrada baş aşağı pozisyonunu almaya başlayacakmış. Okumadan önce bunların hiç birini bilmezdim.
Canım hasta olduğum için sonuna kadar izleyemedim maalesef. O açıktı tabi ki ama bakarken uyuya kalmışım. Bu arada yeni işin hayırlısı olsun çok sevindim.
Babam balık burcudur canım ama pek kararsız değildir sadece benim gibi acayip araştırır. Bende ona çekmişim zaten. Bence evi aydınlık gösterecek bir renk seç derim. Mum ışığı, kum beji gibi.
Gelinliği de halletmene çok sevindim. Hadi hayırlısı olsun.
oyoy ozendim kizce sana vallahi bnde mi yapsam ama cok eeekn yahu
e btrmissin tuller perdeler oh masalh sende sade begnmssn tam bnlik o dantelliler cok revcta ama gecick illaki modasi sadele klask her devire aysk uydurur:)yettim geldim burda kararsız bir gelincik varmış hemen sana dyodan aldığım boyaları tavsiye edeyim renk sıkalasında olan kumsal rengi kullandık biz çok ferah ve açık bir renkti uyumlu oldu aydınlık oldu
yatak odası ve mutfakta hayal pembe yaptık canım dyo iç cephe boyalarda vardır herhalde
kızlar biz bugün perdelerimizi halletik allah gönlüme göre verdi çok sade tüller oldu anneler biraz dantel istedi ama ben minik yağmur damlalarını andıran tül seçtim çokta uyguna geldi tüm evde değişik oldu tabi yatak odamda mini dantelli olsada çok cici oldu fonlar pudra pembeli yatak odası ise pembe çiçekli oldu fiyatta 1800 tl ye tüm evi halletik taçta %50 indirim varmış birde tanıdıktı yer
şimdi size bir sorum olucak salonumda balkoın var fonlar ve tül yere kadar geliyor güneşşlik ise pencere boyunda oldu ben stor istemedim , ama güneşliği yere kadar mı yapsaydık diye de düşündüm ama o zqaman kalorifer ısısınız engelliycek perdeci dedi ki çoğu zaman kimse güneşliği yere kadar almıyor bide pencerelein önünde koltuklarını olucak felan dedi bilemedim bende
lovelym geçmiş olsun canım bende sizleri özledim hem iş hemde haftasonu yoğunluklarımız var öyle böyle koşturmaca canım
nena hayırlı olsun işin ne üzerine kuzum
tatlim tlfndan gryrm bn bakmya calisrm arsvden bulablrsem paylasim olmadi yarn resm ceker paylsrm annmdeym bn 10gundr esin is seyehtnde bnmkinnde eni 80 htrlyrm olmadi onuda olcer soylerm ama bnm koridorym daha gens oldgu icin fayanslaeimi enden kaplamio yamlardan acik bn ole sevyrm zaten bide beb boydan 2m kestrdm oyle cok hali sevmdgmden yani kotidorum koseli v seklinde 2adet 2ye 80 die htrlyrm yarn net bilgi veririm kuuzunne kadar da damatlaırnı düşünüyorlarmış benim annemde gelinliği alacağmız için bana evde böyle demişti pes yani , o değilde farkındasın demi herşeyi örtmeye çalışıyorlar herşeyi hani açık gözükmesin masa örtülsün şu örtülsün bu örtülsün sırf masaya runner koyarım öyle masa örtüsü örtmem bunu anlamaz ama annem de
annem valla kardeşim evlenirken yani gelin alacağı zaman yapsın bu özellikleri birde ona ihtişamlı gelin gelirmiş kalırmış böylesadelikten sıkıldığını anlıyorum ama bende 20 yıl sonra kullanırız mantığı ters yani ben illa değiştircem aldıklarımı ama zihniyet farklı işte
evet şükredelim keyifli geçiyorrr yaa merci mobilyacı benim anne ve babamı nişanlımın ailesi sanmış nişanlımın taraf mobilyaya gelmemişti
mobilyacıya gittik geçen dedi anne baba nasıl oğlum görüşemedik dedi ben böyle kaldımcidden ben cadı gelin nişanlım mülayim evlat
bu arada nena lovelym sizin yolluklarınızı beğenmiştim sanırsam nena arşivinde varsa rica etsem yolluk fotisi eklesen nişanlıma göstercem seninki iki parça idi genişliği ve uzunluğunu ne olur söyle bana modelide
bizim koridor genişliği 80 cm ve halıcı yolluklar 80 cm dedi yaa genişlik 60 cm yokmu diyorum yok diyorlar kızlar hepl me
lovelym sende bana daha önce salon halını sölemiştin ama unuttum yaa onun markasını sölemiştin sanırsam o benim tarza da uyuyor
kızlar lütfen bana geri dönün lütfen yoksa uzun uzun yolluklarla intihara teşebbüs edicem nişanlım bebek bebek diyip duruyo doğmammış bebeği düşünüyor yaaaa bebeği odaya hapsederim koridorda tepinmez diyorum ama anlamıyor yaaaa çocuk düşkünü çıktı vallla keşke eskisi gibi saf olsa
halıcıda dedi çocuk severmisiniz bilmem ama minik bebepim var benim hanım halı istemedi diye koridorda minik halılar var bazen evladıma içim gidiyo dedi bu kadar tesadüf olur yaaa halıyı daha sonra alırız diyorum ama yemiyor
Haha heyecandan unutmussun oyle yer kaplicak die dusunme onda ne hatrlar brakcksn emin ol snden snra bi basksnn gymesini hc istemcksn bnm fikrm oyle yeri gelr yillar sonra anilarni tazelmk istersn gyrsn en azinda sadece fotolarda kalmz yannda olur bn bazen acip bakyrm gozlrm doluo 5ay onceye gdyrm guzel bnceben gelinliği kiralık alıyoruz diye düşünürken satın almışız onu en son ben farkettimheyecandan işte ama benim dış çekim 31 mayıs olcak ben mecbur satılık almalıydım yer kaplıayacak bide oda var pof
ılık şeyler içiyorum lovelym pastil falan aldım iyi geldi biraz
nasıl yağmur yağdı öğlene doğru öyle bardaktan boşalırcasına. yarında izmirde en soğuk gün olucakmış tv de gördüm dikkat edin güzellikler
Bu arada balayı otelini ayarladınız hepiniz tahmin ediyorum kızlar ama ben yine söyleyeyim Belek'te ki yeni Titanic'te açıldı haberiniz olsun.
ayyyy buldum buldummmmmohhh nasıl mutlu oldum yaaaaa
yarın sendikam grev yapıyo ama benim okulda o kadar çok işim var ki katılamıyorum greve
ya bu topicteki kızlar nerdeeeeeeNiye konuşmuyosunuz unutkan bi gelin adayı var burdaa herşeyi kaybediyo bu aralar
Kızlar arpa şehriye çorbası yapayım diyorum. Bana güzel bir tarif verebilecek var mı? Aslında çok kolay domates, arpa şehriye, su, tuz, yağ gibi görünsede şöyle püf noktası ya da şöyle yaparsan daha leziz olur diyebilecek var mı? İçine bir tanede tavuk bulyon mu atsam?
ayyyy buldum buldummmmmohhh nasıl mutlu oldum yaaaaa
yarın sendikam grev yapıyo ama benim okulda o kadar çok işim var ki katılamıyorum greve
ya bu topicteki kızlar nerdeeeeeeNiye konuşmuyosunuz unutkan bi gelin adayı var burdaa herşeyi kaybediyo bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?