Mercim dün akşam bizimde 18:00'e doğru telefonlarımız kitlendi uçaklar kalkamıyor ve inemiyor diye havaalanında kalanlar sanki biz sisi dağıtabilecekmişiz gibi bizi aramaya başladılar. Neyseki 18:00 oldu da çıktık.
Sabırsızlıkla bekliyorum evinizi. Her şey sırayla yerine oturuyor ne güzel. En güzel zamanlar bunlar tadını çıkarın.
Bizde haftasonu üst katımızdakiler ile tanıştık. Eşim kapıdan çıkarken pazar günü çocuk yardım istedi bizden. Suyu bağlatmışlar ama akmıyormuş. Bizim yaşadığımız durum yani. Altta kilit vanaları var onları açmanız lazım dedik. Bir siz gelip bakabilir misiniz dediler eşim çıktı yukarı. 2 dakka geçmedi kapı çaldı. Aşkım yapamadım sen gelip bakar mısın diye. Çıktım bende ev bomboş yazık ikisi temizlik yapıyorlar belliki. Baktım eşim açmış kilitleri. Kırmızı vanaları açmamışlar. Vana başlıkları takılı değil, kerpetenle mi çevirsek dedik. Sonra baktım uçlarında vidalar var. Gittim hemen evden tornavida aldım. Vidaları çıkardım. Kızda eline bir şey olmasın diyor bana. Bilmiyor ki evdeki herşeyi ben tamir ediyorum. Eşim beceriksiz. Neyse kırmızı vana başlıklarını oturttum çevirdim su açıldı. Nasıl teşekkür ettiler. Bilirim o duyguyu. Bizimki de bağlanmıştıda haberimiz yoktu. Elini yüzünü yıkamıştı eşim sular akmaya başlayınca. Şimdi her gün eve geliyorlar anladığım kadarıyla gece bile birşeyler çakıyorlar. Onlardaki heyecanı bildiğimden hiç ses çıkarmıyorum. İsterse at koştursunlar. Yani böyle işte çok güzel heyecanlar sanırım yaşayan anlar sadece.
çok uzuldum canım ya baya zor olucak senın ıcın ınsallah yardımcı olacak bırılerı bulunurCanım çok sıkkın, birlikte çalıştığımız arkadaşın ayak parmağı kırıldı. 1 ay raporlu. Bu strese, bu iş yoğunluğunu nasıl dayanacağım.
Günaydın canlarım.
Mercim boya giriyor demek pazartesi. Boyadan sonra gerisi de gelir hayırlısıyla. Ev temiz olduktan sonra bütün parçalar yerli yerine oturuyor. Bizim üstümüzdekilerin de dün beyaz eşyaları gelmiş olacak ki merdivenler köpük içindeydi. Nasıl heyecanlılar kim bilir yeni eşyalar, birlikte yaşamak.
Giz'i de özledim hiç uğramıyor artık. Neler yapıyor kim bilir. Az kaldı onunda.
Ella nasıl acaba?
Stanki bebişin tekmeliyor mu? Genelde 20. aydan itibaren herkes hareketlerini hissetmeye başlıyormuş. Sende hissediyor musun?
Birde benim Aldem nerelerde acep? Hiç yazmıyor artık ama okuyor biliyorum. Özledim...
Günaydın canlarım.
Mercim boya giriyor demek pazartesi. Boyadan sonra gerisi de gelir hayırlısıyla. Ev temiz olduktan sonra bütün parçalar yerli yerine oturuyor. Bizim üstümüzdekilerin de dün beyaz eşyaları gelmiş olacak ki merdivenler köpük içindeydi. Nasıl heyecanlılar kim bilir yeni eşyalar, birlikte yaşamak.
Giz'i de özledim hiç uğramıyor artık. Neler yapıyor kim bilir. Az kaldı onunda.
Ella nasıl acaba?
Stanki bebişin tekmeliyor mu? Genelde 20. aydan itibaren herkes hareketlerini hissetmeye başlıyormuş. Sende hissediyor musun?
Birde benim Aldem nerelerde acep? Hiç yazmıyor artık ama okuyor biliyorum. Özledim...
Hissediyorum canım, hatta tekmelediği dışardan da görunmeye başladı. İlk baş sağ tarafımda kucağımsa oturur pozisyondaydı ordayken tekme attığında yaraya dokunmuş gibi acı oluyordu, geçen hafta sol tarafa geçti burda acı yok çok şükür.
evet kızlar boyacı giriyo da daha renkler belli diilen sonunda beyaza boyatıcam bütün evi o olcak
Bugün gelinliği de hallettik çok şükür üstümden büyük bir yük kalktı , ilk provama kadar ayakkabımı da alabilirsem çok güzel olucakMobilyalara da baktıkça kafam karışıyo nolcak acaba benim sonum :44: Giz ne güzel döşedi bile evini ben salona köşe mi alsam 3-2-1 mi alsam ona bile karar veremedim. Valla çocuk yaparsanız balık burcu yapmayın çok kararsız oluyolar
oyy Ardacık büyümüş de annesinin canını bile acıtıyo
Merhabalar herkese iyi aksamlar bayadr gremdm kizlar rahtszlgm braz artmsti snra sfremi htrlayamadim o sebple gremdm herkes nasil iyi mi onemli gelismeler varmi varsa ozetlyn olursa svnrm insallh kimsenn saglk problmi yoktr bu arada yarn ise basliyrm malesef c.tesileri mesaim olck artk ama sirketn sartlari ve maasi cok cok iyi o sebple reddedemdm hrpinzi opuyrm ve cok özledim
burlardayım tabi okuyorum kaçırmadan bebeğimm Lovely'm
Hissediyorum canım, hatta tekmelediği dışardan da görunmeye başladı. İlk baş sağ tarafımda kucağımsa oturur pozisyondaydı ordayken tekme attığında yaraya dokunmuş gibi acı oluyordu, geçen hafta sol tarafa geçti burda acı yok çok şükür.
Lovelyyyy karagulll var kizzz kacirma :)) gendallll gendallllllll
evet kızlar boyacı giriyo da daha renkler belli diilen sonunda beyaza boyatıcam bütün evi o olcak
Bugün gelinliği de hallettik çok şükür üstümden büyük bir yük kalktı , ilk provama kadar ayakkabımı da alabilirsem çok güzel olucakMobilyalara da baktıkça kafam karışıyo nolcak acaba benim sonum :44: Giz ne güzel döşedi bile evini ben salona köşe mi alsam 3-2-1 mi alsam ona bile karar veremedim. Valla çocuk yaparsanız balık burcu yapmayın çok kararsız oluyolar
oyy Ardacık büyümüş de annesinin canını bile acıtıyo
selam kızlarrr
Yardımlarınız için çok sağolun bugün itibariyle renkleri seçtim yatak odası hariç her yer polisan gizemli bej oluyo , yatak odası da mistik somon oluyo ne tuhaf isimler seçtiğimi de şimdi farkettim yazınca
Lovelymm çok çok geçmiş olsun bu sabah bende boğaz ağrısıyla uyandım inşallah grip falan olmam bu koşturmaca içinde
Stankicim kocaman olmuş ardacık yaa hamileliğin en güzel zamanları
Gizcim sana da Allah kolaylık versin canım benim gerçi çoğu şeyi hallettiniz gibi ama yinede koşturmacalı zamanlar zor ama güzel oluyo
canım tamda sana bugün renk paylaştım sen seçmişsin sevindim senin adına
bu arada kızlar bir soru daha benim ev kumsal rengi mobilyalar beyaz salonumda tüller ekru ve sade fonalr pudra rengi işte halıyı da beyaz krem gibi beğendim ama annem babam çok kızıyor yaaa hangi renk beğenmeliyim diye sinirleniyorum ne güzerl herşeyimi beğeniyorkm ferah alacam diyorum yok yaranılmıyor yaaaaa
ayrıca antre ve koridorda boydan boya halı olmalıymış annem halıcıda bunu söledi nişanlımda benim dediğimi yaparken annemden fikir aldı bende ok sanki annem yaşıcak evde dedim halıcı bile kızdı onlara nişanlım sanki annemin evladı kayınvalidem yukarda allah var giz oturcak o evin hanımı olcak kendi beğensin dedi
bende yok yok annem nişanlım beğensin ilerde başlarının etini yicem halılarım da annem yıkar dedim kızdım
yaaa bide halı modellerim belli ebatlar kafamda belli neymiş 3 metre koridora 1.5 metre olmaz 2 seçecekmişim
nişanlım da 14 15 ay sonra hayatımıza miniş bir bebek girerse o üşür diyor sinir ediyor ne kadar çocuk odaklı bunu bu süreçte gördüm bizim prizlerimiz bile çocuk kilitli bebeği düşünerek değil eve gelen minik misafirler ve benim elektirik çarpılma olaylarımda dahil oldu ama artık sağolsun gıcık ediyor beni
yaaa bide benim beğendiğim minik yolluk 80 tl onların istedikleri 250 tl puhahaha kendileri pahalı beğeniyor
o değil tülde bile nişanlım ve annemin istediği tarz milyarlar tuttu benim istediğim düz sade tarz uygun tuttu perdeci şu lafı dedi abi şanslısın sırf yengeden dolayı değil indirim de vardı ama cidden şanslısın perdeler en uygunu oldu dedi
yani gittiğimiz bütün yerler beni anladı bunlar anlamadı hepsi gösteriş pahalı vb şeylere meraklıben ise indirimden iyi marka alıyorum onlar ise illla pahalı istiyor
yaaa altın sarılı varaklı şeler yapsam çok sevinirler di heeee
genelde böyle şeylere kayınvalideler karışır diye düşünüyodum senin annen daha fenaymış
oh şükür ki bizde iki tarafta çok karışmıyo zevklerimize kayınvalidem şöyle azıcık şıkır şıkır olsun ev çok sade şeyler almayın dedibende ben hoşlanmıyorum öyle şıkır şıkır şeylerden sade ve huzurlu olsun dedim daha ne diyim sonuçta benim evim başkası beğenicek diye kendim mutsuz olamam ki. ee tabiki başka şeylerde soruyorum mesela duvar boyalarını son 4 e indirmiştim kayınvalideme sordum kum beji yerine gizemli bej daha iyi olur sanki dedi bende kırmadım ama halılarıma falan çok karıştırtmam. Hem eskidenmiş öyle boydan boya halılar. artık hem parkeler hem granitler çok şık üstlerini çok kapamaya ne gerek var. yine de bu süreci kimsenini kalbini kırmadan geçirmek lazım herkesin fikrini alıp kendi fikrini uygulıcan sonuçta ortaya çıkandan emin ol çok memnun kalıyo herkes yeni ev bambaşka bişey zaten
Bence krem rengi sade bir halı çok da güzel olur salonuna sen hangi rengi kullanırken mutlu olucaksan onu al bakma annene elbet gönlünü alırsınYoksa salonlarımız komple altın varaK olurdu dimi
benim kayınvalide sesiz diye annem onun yerine 2 kv gücü ile konuşuyor hayır halı konusunda evde uyardım ama o bilerek ayy koridorda fayans beyaz eeee halı beyaz dedi sonra güldü attı ortaya tabiii bende ona ceza olsun diye bugün çeyizlik aldırdım biletini kestim senin diyorum gülüyor
oyyy benim anne evide sade anneme çekmişim biraz ben daha çok sade istiyorum annemde istiyor ki evim şıkır şıkır olsun ama farkında değil gelinliği bile onunkisine bakıp tercih ettim onu örnek aldım ama hatun anlamıyor
vallla o değilde haftaya halı alacağız yani büyükelri götürmicem illa biri gelecekse kayınvalidecim olsun o benim dediğimi sorgusuz yapıyornişanlım da annemin sözünden çıkmadığı için o ikisini götüresim yok sanki annemin oğlu yaniii birşey seçiyoruz benim anneme bakıp anne ne diyorsun bu olsun mu dedi o anda onu öldüresim geldi hani ben hep burnum dik gidiyorum istiyor ki annemin hevesi var annemin de dediği olsun ikisi birbini çok seviyor, aynısını nişanlıma kendi anne ve babasının yanın da ben yapıyorum bu durum çok komik dışlıyoruz
her halıda anlaştık koridorda anlaşamadık ahhh ahhhhh gülüyorum yaa millet nelerle uğraşıyor bize bak bide ama çok komik
perdeci bile dedi 30 senelik evli insanlar herşeyi dantel ister ayrıca dantel çok pahalı tabi satmak isteriz ama gençler artık istemiyor napalım bizde sade üretiyoruz dedi anneler hatta yengem böyle kaldısiz gelin hanıma ne deseniz o evde o yaşıyacak dedi ,hani alışmışlar yaa her yere dantel yahu bizim evin tarzına gitmiyor dedim
en son halıcıda anne ingiliz dergileri var bak ordaki halıları eve gideyim göstercem elin avrupalısı halı kullanmıyor batıyı bu konuda örnek alsak dedim herkes koptu
halıyı sesiz sedasız kendim bile alabilirimannem ayy gelmişken bugün halletseydik dedi puhahahaha bende ne yalan sölim beğendim ama bugün alasım olmadı
tatlı telaşlarmış allah bugünleri aratmasın biz iyi insanlara rast geldik millet neler çekiyor yaa şükrediyorum bak hala gülüyorum yaşadıklaırmı yazsam roman olur yaaa annemi sarılıp öpüyorum ne cin cin kadınsın sen, damarıma güzel basıyorsun diye seviyorum
ay bu anneler hep boyle yaaageçen gün gelinliklere bakıyoruz kadın diyoki isterseniz kiralık da alabilirsiniz sonradan evinizde yer kaplamaz falan diyo annem de aa evet evet çok mantıklı hem daha uyguna gelir diyo. Gelinlikçide kulağıma kayınvalideniz mi diye soruyo yok yok annem o diyorum ilk defa böyle düşünceli kız annesi gördüm diyo kadıncağız
Dün de beğendiğim yemek odasına taktı yok o neymiş öyle çırpı gibi bacaklıymış anne onun tasarımı öyle diyorum yok yok hiç zengin görünmüyo bide dünyanın parası diyoÜstüne örtü de örtmicem masanın güzelliği kapanmasın diyorum aaaa örtüsüz masa mı olurmuş diyo Anne kızın zevkleri hiç mi uyuşmaz ya bizimkiler hiç tutmuyo
Ne güzel sizin zevkleriniz uyuşuyomuş ama anladığım kadarıyla annen o sadelikten birazcık sıkılmış o yüzden farklı arayışlar içindeOnlarda olmasa bu alışverişler o kadar keyifli geçmezdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?