347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bir de bildiğim kadarıyla senin nişanlın hemen bebek istiyor ben olsam korunmayı ona bırakmazdım kaldı ki prez. de güvenmiyorum. Bebek konusu tek taraflı istenecek bir şey değil. Nişanlın çok istiyor diye yapmamalısın. İkinizinde kendini buna hazır hissetmesi lazım. Çünkü baba sadece seviyor ama sen anne olmadan önce ve sonra diye ikiye ayrılıyorsun. Bence en azından 1 sene evliliğinizin, birlikte yaşamanızın tadına varın. Aynı evde yaşamak gerçekten çok farklı çünkü artılarıyla eksileriyle. Evlenince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Bende evlenmeden önce anlamazdım. Pekte kulak asmazdım. Ne olabilir ki diye. Birde uzunca birliktelik ve birbirini tanıdığını zannetmeler... Evlenince türlü türlü huyları, davranışları olduğunu farkediyor insan. Aslında hiç tanımadığını... O yüzden bebek fikrine kendini bu kadar çabuk alıştırma derim. Önce aynı evde yaşamaya alışın. Birbirinize uyum sağlayın ve güzelliklerinin tadını çıkarın. Ne zaman ki hayatımızda bir şey eksik biz tamamız dersiniz o zaman bence zamanıdır. Bizde zaman zaman çok istiyoruz, an geliyor iyi ki bir bebeğimiz yok olsaydı şimdi bunu yapamazdık diyoruz. Daha hala birbirmize doymadığımızı, yapacak bir çok şeyimiz olduğunu hissediyoruz. O doygunluk hissinde sanırım bebek için en doğru zaman.

Sayfa 3333. Stanki söylemesen dikkat etmezdim belkide... Ne anılar biriktirmişiz bunca zaman ne anılar...

selamlarr güzellikler

vay be 3333 sayfa haaa maşallah bize neler var o sayfalarda neler

ben bugün dondum gene dondum. ellerim ayaklarım buz tuttu dersane de hiç ısınmadı. o kadar da kalın giyinmiştim. boğazım da hala yanmaya devam. hastalık geliyor galiba sanırsam

hamile yastığı diye bir şey mi varmış hiç duymamıştım. hamilelerin son aylarda sırt üstü yatmaması gerektiğini de geçen komşumdan öğrendim onu da bilmiyordum.

ben sürekli sağ tarafıma yatarım. ne sol ne sırt üstü ne de yüzüstü 5 dk yı geçmez yattığım. bu yüzden sağ omzum uzun zamandır çok kötü ağrıyor. bide boyun düzleşmesi başlangıcı çıkmıştı evvel ki sene ağrı o yüzden mi sürekli sağa yattığımdan mı bilmem.

benim çok yakın arkadaşlarım da uzun süre hap kullandılar ve istedikleri an hamile kaldılar. bence hap garanti yöntem. lovelynnde dediği gibi ne zaman adet olacağını biliyorsun. benimde arada bir lekelenme hariç hiçbir sıkıntım olmadı hapla ilgili. o lekelerde çok ağır bişeylerle uğraştığım ya da ayaklarımı üşüttüğüm zaman oluyo sanırım

Evet canım bende üşüdüm bugün. Dün akşamda doğalgazı çalıştırdık zaten ama öyle aman aman ısıtmıyor, ben alışığım doğalgaza da eşim alışamadı bir türlü ısıtmamasına. Ki sıcağıda sevmeyen bir adam evde donuyor, annesinde soyunuyor. Ben anlamıyorum.

Bende genelde yan yatarım, dizlerimide karnıma çekerim, kafamda yorganın içinde olur muhakkak. Eşim bulamıyor beni yatakta. Dün gece kontrol ediyordu hissettim sırtımı örtmeye çalışıyordu, farkında olmadan açılıyorum demekki. Onu da o yapıyordur zaten. Olabildiğince yorganlarınızı büyük alın kızlar, rahat rahat yatın. Benim eşim 2 metre olup enlice olduğundan ona bizim koca yorgan bile tek kişilik gibi geliyor. Almışsın küçücük yorganı diyor bana. Bende bulursan daha büyüğünü alıver aşkım diyorum.

İnciçiçeğim bende daha bir kere bile lekelenme olmadı acaba sen Yasmin'i bırakıp Yazz'a mı geçsen? Yasmin'den biraz daha pahalı sanıyorum ben 25 liraya alıyorum ama daha zararsızmış en azından. O lekelenmeler normalmiymiş ki? Yani yan etki falan mı ki???

Son düzenleme:
Selam kizcelerrr
Tam konusuna denk gelmisim ya bende kara kara dusunmeye basladim bugun hastalaninca 4 gun geri geldi bu ay reglim ve boyle devam ederse dugunde de balayinda da regl olma ihtimalim var. Once erteleme yapip sonra mi hapa baslasam yoksa son aya kadar acaba 22sinden daha da geri gelirmi diye mi beklesem bilemedim off ne zor islermis

Canım bir sonraki adetinin ilk günü hapa başla. O hemen düzenliyor zaten 28 günde bir gelmeye başlıyor ve ne ağrı kalıyor ne birşey. Ben çok çok memnunum açıkçası.

Ve stankicim çok kaynatmadık senin için.

ayyy 3333 sayfa olmuşuz biz lovelym bende cenin pşozisyonunda uyuyorym ve kafam açık asla uyuyamam geçenlerde kayınvalidem bile şaşırdı nasıl uyuyorsun dedi onlarda kaldım siste mecburen kadın korktu vallla kafa göz kapalı bende ara ki bulasın yatakta asla kafam açık ve sırt üstü yatamam sanırsam güvende hissetmiyorum kendimi

lovelym çok haklısın inan dün ilk kez akşam uyurken dedim ona aşkım ne olucak hani hapmı kullanayım ne yapalım dedim inatlaşmadı çünkü ona yalan söleyip kullanmak istemiyorum, lovelym şöyle bir sorun var bende çok aşırı sevip istiyorum çocuk allah biliyor ya hemen olsun istiyorum sırf belki yazın romaya gideriz diye erteliyorum yemin ediyorum tek derdim bu

yoksa maddiyatmış şuymuş buymuş faso fiso, nişanlım uludağa gidelim dedi bende olmaz hazırlıklar ne olcak dedim seneye gideriz, ama seneye bebek düşünürsek nasıl gideriz ki dedi bunu bile düşünüyoo ki bende artık düşünüyorum tamam 6 senedir birbimizi tanıyoruz ama

biz aynı evde yaşamadık ki nereye demi

yaaaa bide korunmazsam hemen hamile kalırda pişman olursam onu bile bilmiyorum evlenip birkaç ay doğum kontrol hapımı kullansam napsam , nişanlımda dün ilk kez napsak ki dedi onun korunmayacağnı heleki ilk aylar biliyorum ama oda çocuğun büyük bir sorumlluk olduğunu idrak ediyor

sanırsam biz ikimiz birbimize gaz verdik böyle oldu çocuk delisiyiz yaaa elimizde para olmasın yine bebelere hediyeler alıyoruz kendimize almıyoruz ama milletin çocuğuna bayıluyoruz oyuncaklar kıyafetler almaya birbimize kızıp küssek dolmuşta otobüste bir bebek görsek direk onla oynamaya dalıp gülüyoruz acaip çocuk seviyoruz

millet vapurda kaçar çocuykların yanında ben bilakis çocuklu aillerin etrafında olup çocukları ile büyük sabırla ilgilweniyorum hatta geçen yıl 1 yaşında olan bebek iphonumu yeni almıştım fotosunu çekip silmemiştim geçen vapurda gördüm ailesi beni tanıdı şu an 2,5 yaşında fotosunu gösterdim öyle çocukları deli seviyorum

şimdi regl olcam bitsin hemen kadın doğuma gidip hormon testi yaptırıcam o yönlendirsin, hap kullanmaya karar verdim en azından 3 ay kadar ben doğum kontrol hapı 3 ay kullandım acaip güzeldi reglim düzene girdi mutlu oldum o günlerde sinirli değildim kıl tüy derdim azaldı kiloda yapmadı

inşallah aldığım karar değişmez en azından 3 4 ay kullanırım sonra baktık evlilileğe alışılıyor nişanlım korunur belki hemen istemez oda çocuk

yaaa bide benim reglim çok tuaf 3 ay önce 24 de oluyordu 3 aydır 27 de başlıyor ondan önede 21 de oluyordu yani 3 ayda bir 3 gün atıyor neden böyle anlamadım şimdi 18 mayıs düğün 31 mayıs dış mekan çekimim bu ikisinde regl olmak istemiyorum

ve biliyorum hapsız olursam dış çekim günüm de regl olcam

yani benim mart reglim ile hesap edip başlamam lazım

lovelym diyelim mart 28 de regl oldum regl olduğum andan itibaren 28 gün hap içip hapı bırakınca regl mi olucam en acil bunu hesaplamam lazım

Kızlar siz yine şanlısınız doğum kontrol hapı kullanabiliyorsunuz, benim kislerim olduğu için doğum kontrol hapı yasaktı. Bir gün bile sekmeyen hastalığım düğün stresinden 1 hafta erken oldu. Kına gecemde, hastalığımın 1. günüydü. Ondan sonraki 2 yıl hiç sekmeden evlilik yıl dönümümüzde hastaydım 3. evlilik yıl dönümümüzde 15 günlük hamileydim

Canım sadece bunu alıntıladım saçlarımı kurutup yatıcam. Şimdi 28'inde regl olduysan kutuda 28 hap var bunların 24'ü pembe (koruyanlar), 4'ü beyaz rahatlatıcı. Genelde yazz da herkes 3. beyaz hapa geldiğinde regl oluyor. Seninde bu ay 28'inde olduğunu hesap edersek ve 28'inde ilk pembe renkli hapını almaya başlamış olduğunu varsayarsak diğer ayın 27'si hastalanacaksın.

Yani kafan karışmasın kutuda 28 hap var fakat hastalanman için illa kutunun bitmesi gerekmiyor. 4 beyaz hapa girdiğinde regl olucaksın demek. Genelde herkeste 3. beyaz hapta hastalanıyormuş. Burda okuduğum kadarıyla bende 3. beyaz hapta regl oluyorum. Ve geriye kalan 1 beyaz hapımıda ertesi gün içerek bir sonraki günde yeni kutuyla devam ediyorum.

İnşallah kafan karışmamıştır. Kutuyu bitirip yeni kutuyla devam edeceksin her seferinde.

Son düzenleme:

adetin ilk günü değilde 3.-4. günü başlasam hapa 4 gün ileriye atamazmıyım sizce regl tarihini ? ayın 30u olsa bana yeter

Son düzenleme:
adetin ilk günü değilde 3.-4. günü başlasam hapa 4 gün ileriye atamazmıyım sizce regl tarihini ? ayın 30u olsa bana yeter

Canım o şekildede olur ama kitapçığında da adetin ilk günü öneriliyor. Başlasan olur ama ilk ay düzenler mi bilmiyorum. Ben ilk gün başladım düzenledi. Hiç şaşmıyor maşallah. Sen bu önümüzdeki ay başla. En azından ilk ay ne olduğunu görürsün. Sonraki ayını çok rahat kestirirsin.

yada önce erteleme hapı kullansam da sonra mı adetımın ılk gunu mu dogum kontrole baslasam off ben en ıyısı gıdıp bı doktora sorayım onumuzdekı hafta

Son düzenleme:
ben en iyisimi bu ay değilde martın sonunda başlıyayım hesaplarıma göre 25 mayıs yani balayı dnüşü oluyorum hapa bir ay önceden başladım şimdi regl olursam eğer bittiği anda kadın doğuma gidip hormon testide yaptırayım

benimde böyle şeyler geliyo aklıma hep..ama artık getirmemeye çalışıyorum daha doğrusu şöyle anı yaşamaya çalışıyorum sürekli kardeşlerime sarılıyorum keşke hep böyle olsaymışım çok güzel oluyo hep gülüyoruz eğleniyoruz(maşallah)..ama her günü güzel yaşamak lazım insanın hep mutlu anları aklına geliyo:)

benim eşim hep asker ben napcemmmmm:))

Bizimkide kalabilseydi kalmak istiyordu ve askerliği meslek olarak yapmak istiyordu hatta evlenmeden önce çok çok söyledi bunu. Gelir misin falan diye ciddi ciddi sordu. Tabi her konuşma açıldığında annesi de böyle oluyordu. Neyseki girdi bir işe de kurtulduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…