selamlarr güzellikler
vay be 3333 sayfa haaa maşallah bizeneler var o sayfalarda neler
ben bugün dondum gene dondum. ellerim ayaklarım buz tuttu dersane de hiç ısınmadı. o kadar da kalın giyinmiştim. boğazım da hala yanmaya devam. hastalık geliyor galiba sanırsam
hamile yastığı diye bir şey mi varmış hiç duymamıştım. hamilelerin son aylarda sırt üstü yatmaması gerektiğini de geçen komşumdan öğrendim onu da bilmiyordum.
ben sürekli sağ tarafıma yatarım. ne sol ne sırt üstü ne de yüzüstü 5 dk yı geçmez yattığım. bu yüzden sağ omzum uzun zamandır çok kötü ağrıyor. bide boyun düzleşmesi başlangıcı çıkmıştı evvel ki sene ağrı o yüzden mi sürekli sağa yattığımdan mı bilmem.
benim çok yakın arkadaşlarım da uzun süre hap kullandılar ve istedikleri an hamile kaldılar. bence hap garanti yöntem. lovelynnde dediği gibi ne zaman adet olacağını biliyorsun. benimde arada bir lekelenme hariç hiçbir sıkıntım olmadı hapla ilgili. o lekelerde çok ağır bişeylerle uğraştığım ya da ayaklarımı üşüttüğüm zaman oluyo sanırım
Selam kizcelerrr
Tam konusuna denk gelmisim ya bende kara kara dusunmeye basladim bugun hastalaninca4 gun geri geldi bu ay reglim ve boyle devam ederse dugunde de balayinda da regl olma ihtimalim var. Once erteleme yapip sonra mi hapa baslasam yoksa son aya kadar acaba 22sinden daha da geri gelirmi diye mi beklesem bilemedim off ne zor islermis
Evet canım bende üşüdüm bugün. Dün akşamda doğalgazı çalıştırdık zaten ama öyle aman aman ısıtmıyor, ben alışığım doğalgaza da eşim alışamadı bir türlü ısıtmamasına. Ki sıcağıda sevmeyen bir adam evde donuyor, annesinde soyunuyor. Ben anlamıyorum.
Bende genelde yan yatarım, dizlerimide karnıma çekerim, kafamda yorganın içinde olur muhakkak. Eşim bulamıyor beni yatakta.Dün gece kontrol ediyordu hissettim sırtımı örtmeye çalışıyordu, farkında olmadan açılıyorum demekki. Onu da o yapıyordur zaten. Olabildiğince yorganlarınızı büyük alın kızlar, rahat rahat yatın. Benim eşim 2 metre olup enlice olduğundan ona bizim koca yorgan bile tek kişilik gibi geliyor. Almışsın küçücük yorganı diyor bana. Bende bulursan daha büyüğünü alıver aşkım diyorum.
İnciçiçeğim bende daha bir kere bile lekelenme olmadı acaba sen Yasmin'i bırakıp Yazz'a mı geçsen? Yasmin'den biraz daha pahalı sanıyorum ben 25 liraya alıyorum ama daha zararsızmış en azından. O lekelenmeler normalmiymiş ki? Yani yan etki falan mı ki???
Bir de bildiğim kadarıyla senin nişanlın hemen bebek istiyor ben olsam korunmayı ona bırakmazdım kaldı ki prez. de güvenmiyorum. Bebek konusu tek taraflı istenecek bir şey değil. Nişanlın çok istiyor diye yapmamalısın. İkinizinde kendini buna hazır hissetmesi lazım. Çünkü baba sadece seviyor ama sen anne olmadan önce ve sonra diye ikiye ayrılıyorsun. Bence en azından 1 sene evliliğinizin, birlikte yaşamanızın tadına varın. Aynı evde yaşamak gerçekten çok farklı çünkü artılarıyla eksileriyle. Evlenince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Bende evlenmeden önce anlamazdım. Pekte kulak asmazdım. Ne olabilir ki diye. Birde uzunca birliktelik ve birbirini tanıdığını zannetmeler... Evlenince türlü türlü huyları, davranışları olduğunu farkediyor insan. Aslında hiç tanımadığını... O yüzden bebek fikrine kendini bu kadar çabuk alıştırma derim. Önce aynı evde yaşamaya alışın. Birbirinize uyum sağlayın ve güzelliklerinin tadını çıkarın. Ne zaman ki hayatımızda bir şey eksik biz tamamız dersiniz o zaman bence zamanıdır. Bizde zaman zaman çok istiyoruz, an geliyor iyi ki bir bebeğimiz yok olsaydı şimdi bunu yapamazdık diyoruz. Daha hala birbirmize doymadığımızı, yapacak bir çok şeyimiz olduğunu hissediyoruz. O doygunluk hissinde sanırım bebek için en doğru zaman.
Canım ben yerinde olsam 1 ay kala korunmaya başlardım. Bende senin gibi gitmemiştim, hapta almamıştım sonra balayında sıkıntı oldu. Şimdi anlatamıcam açık açık ama anlamışsındır. Sonra ilk regl olduğum gün tesadüfen arkadaşımla konuştum. Lovely git hemen yazz al dedi. Regl'ın ilk günü başlanıyor dedi. Gittim aldım içtim hemen o gün bugündür kullanıyorum, sıkıntısız. En azından aklımda şüphe olmuyor acaba diye. Zaten acabaya da fırsat bırakmıyor çünkü 1 gün önce ya da sonra bile olmuyorsun. 28 günde bir oluyorsun. 3. beyaz hapta. Benim bugüne kadar daha hiç şaşmadı. Ben 3. beyaza geldiğimde bugün regl olucam diyorum ve oluyorum. Yani aynı zamanda çok güzel düzenliyor. Bebiş düşünmeye başlamamdan 3 ay öncede bırakıcam kısmetse. Eşimin kuzeninin eşi 3 sene hiç bırakmadan kullanmış. Doktoru 6 aydan önce hamile kalamazsın demiş. 3. ayda hamile kalmış. Yani bebek düşünüyorsanızda korkma yumurtalıkları tembelleştirdiği falan yok. Hatta eşimin iki kuzeni de hap kullandı uzunca seneler. Bu ay hamileyim kesin dediler. Dedikleri çıktı. Onlar tak bıraktı tak hamile kaldı. O yönden de bir korkun olmasın.
şimdi regl olcam bitsin hemen kadın doğuma gidip hormon testi yaptırıcam o yönlendirsin, hap kullanmaya karar verdim en azından 3 ay kadar ben doğum kontrol hapı 3 ay kullandım acaip güzeldi reglim düzene girdi mutlu oldum o günlerde sinirli değildim kıl tüy derdim azaldı kiloda yapmadı
inşallah aldığım karar değişmez en azından 3 4 ay kullanırım sonra baktık evlilileğe alışılıyor nişanlım korunur belki hemen istemez oda çocuk
yaaa bide benim reglim çok tuaf 3 ay önce 24 de oluyordu 3 aydır 27 de başlıyor ondan önede 21 de oluyordu yani 3 ayda bir 3 gün atıyor neden böyle anlamadım şimdi 18 mayıs düğün 31 mayıs dış mekan çekimim bu ikisinde regl olmak istemiyorum
ve biliyorum hapsız olursam dış çekim günüm de regl olcam
yani benim mart reglim ile hesap edip başlamam lazım
lovelym diyelim mart 28 de regl oldum regl olduğum andan itibaren 28 gün hap içip hapı bırakınca regl mi olucam en acil bunu hesaplamam lazım
Canım bir sonraki adetinin ilk günü hapa başla. O hemen düzenliyor zaten 28 günde bir gelmeye başlıyor ve ne ağrı kalıyor ne birşey. Ben çok çok memnunum açıkçası.
Ve stankicim çok kaynatmadık senin için.
adetin ilk günü değilde 3.-4. günü başlasam hapa 4 gün ileriye atamazmıyım sizce regl tarihini ? ayın 30u olsa bana yeter
Canım o şekildede olur ama kitapçığında da adetin ilk günü öneriliyor. Başlasan olur ama ilk ay düzenler mi bilmiyorum. Ben ilk gün başladım düzenledi. Hiç şaşmıyor maşallah. Sen bu önümüzdeki ay başla. En azından ilk ay ne olduğunu görürsün. Sonraki ayını çok rahat kestirirsin.
iyi akşamlar kızlar, anneyi özlemekten bahsetmişsiniz bende hep onu düşünürüm..tamam sevdiğin insanla hayatını birleştirmek hep onunla olmak çok güzel ama ben annemi babamı kardeşlerimi şu anki mutluluğumu da çok özlerim diye düşünüyorum çok buruk olurum herhlade hem ağlar hem giderim yani
benim eşim hep asker ben napcemmmmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?