347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

annem onun içine terbiye yapıyo bide lezzeti muhteşem oluyo bi dene istersen. yumurtanın sarısının içine biraz un (bi çorba kaşığı kadar koyuyor , içine bir tane limon sıkıp iyice karıştırıyo içinde hiç topak kalmayacak kadar. sonra suyla onu biraz açıyo yaptığı çorbadan biraz biraz alıp o tasa karıştırıyo birden kesilmesin diye, ardından da hepsini içine döküp iyice kaynatıyo.

canım geçen seferkinde sevk almadık biz. ama bi gün sonra ilçeden arayıp isimlerimizi istemişler. ama sendikalıysan problem yok çünkü ilçe sendikasız olup da araya karışanları ayıklamak için istemiş isimleri. Ama bu sefer nolur bilemiyorum çünkü işler iyice kızışmaya başladı hepimizi doğuya sürebilirler

4bucuk sene doğuda dagın basından batıya yeni gelmişken tekrardan mı sürüleceğim amanıınnnn Bı mudurumu arayayım ben napayım diye masallah aramız pek iyi

4bucuk sene doğuda dagın basından batıya yeni gelmişken tekrardan mı sürüleceğim amanıınnnn Bı mudurumu arayayım ben napayım diye masallah aramız pek iyi

sana muhtemelen git bi sağlık ocağına bir giriş çıkış yap nolur nolmaz dicek

Muhtemelen banada oyle gelıyor zaten çok pimpirikli bi adam herşeye hemen tutanak tutturuyor garantılıyor herşeyi.Alayım sevk ozaman bende.

bende bi buçuk senede bütün üç kağıtları öğrenmişim yaa müdürünün ağzı daha önce başka bişeyden yanmış heralde ondan yoğurdu üfleyerek yiyor sonuç olarak ben eyleme falan gidemiyorum kös kös okula gidicem yarın değerler eğitimi raporu yazıcam

Buz gibi hava buz buz. Servisten indikten sonra otobüse koştum koştum yetiştim eve dilim dışarda geldim Eşim ay sonu mesaisinde canım sıkılıyor yaw.

Bu aylardan itibaren sırt üstü yatmak sakıncalı olduğu için, sol tarafıma yatmaya başladım sol yanımda yatak yarası çıkacak, sanırım hamilelikte uykusuz zamanlar yakın. Arda'm sağlıklı olsunda uyumasakta olur.

Erkek kardeşim durup durup abla sen şimdi anne mi olacaksın diyor inanamıyor, annem benim yavrumun yavrusu mu olacakmış diyor inanamıyor. Bende doğum yaklaştıkça inanamıyorum

sanırım ben hasta olucam o yüzden çok üşüdüm, bugün bana soğuk geldi. bide bizim buralar açıklık onunda etkisi olabilir dediğin gibi. rüzgar fazlaydı çünkü

bilemiyorum ki canım havalardan mı ne. acayip bi isteksizlik var ama çalışmayınca içimde rahat etmiyor vicdanım fena sızlıyor valla

herkesin kafa dalgın demek ki kimse baştan farketmemiş. çok yorulmuşlar demek tatile ihtiyaçları var. neyse nisana ne kaldı şurada günler su gibi hiç bir şey anlamadan geçiyor

4 ay sol tarafına mı yatıcan sen şimdi ya :44: Ben o son bir ay falan oluyo zannediyodum. şu upuzun yastıklar var hamileler için ondan alsan iyi gelirmi acaba yatarken karnını da yaslarsın daha rahat olur senin için.

bu ders çalışmama hissi çok fena bişey ya kötü havada moralin bozuk olur çalışmak istemezsin güzel havada için kıpır kıpır olur yine çalışmak istemezsin. çalışmak bünyeye ters bişey sonuçta

Benimde kafam çok dalgın bu aralar tatile ihtiyacım var :44:

kızçeler iyi akşamlar nasıl gidiyor

stanki ben düz yatamıyorum biliyormusun ya sol yada sağ genelde sol tarafımdan uyanıyorum şaşırdım bende hep derdim hamile kalınca nasıl düz yatacağum die hiç yatamıyorum sen alışacaksındır canım kendini yorgun hissedince uyursun direk

lovelym titanic belek bizim de gideceklerimiz arasında idi instagram da bir kız balayına oraya gitti otelle ilgili foto paylaştı otel acaip büyük ve güzel tek sorunu denize uzak oda 3 dakkada teknekyle indiriyorlar

2013 gelinlerinden benden önce ve benle aynı gün evlenen arkadaşlar orayı aldı komple belekteyizzzz

herkesler iyidir inşalllah size bu yazıyı ellerim donarak yazıyorum yorganımın altındayım ama buz gibi hayat zor

Eşimde sorup duruyor o yastıklar nerde satılıyordur gidip alalım diye, gece süreklı uyurken beni takıp ediyor sola dönük mü yatıyorum diye o yastıktan alırsak o benden daha çok rahatlıyacak.

Eşimde sorup duruyor o yastıklar nerde satılıyordur gidip alalım diye, gece süreklı uyurken beni takıp ediyor sola dönük mü yatıyorum diye o yastıktan alırsak o benden daha çok rahatlıyacak.

en rahat internetten alırsınız canım sipariş verin gelsin önümüzdeki aylarda daha çok ihtiyacın olacak

Ben hamilelik öncesi hep yüzüstü yatardım, cok zor alıştım sırtustu yatmaya şimdi de sola dönük yatmaya alışacağız mecbur.

Seninkisi iyimiş hamilelikte zorlanmayacaksın

Ellerine eldiven tak kuzu

kesinlikle bu istanbulda eldlven şart en yüksekte yanıyor halbuki ama neden böyle donuyorum

bu arada stanki senin miniş bir kız kardeşin vardı değilmi o nasıl inşallah yanlış hatırlamıyorum

kesinlikle bu istanbulda eldlven şart en yüksekte yanıyor halbuki ama neden böyle donuyorum

bu arada stanki senin miniş bir kız kardeşin vardı değilmi o nasıl inşallah yanlış hatırlamıyorum

Evet canım 8 yaşında, kendini teyze olmaya hazırlıyor

Canım ne kadar mantıklıca annemde hep haşlar durur halbuki bu söylediğin çok pratik. Bulyonlar konusundada haklısın. Bundan sonra dediğin gibi yapacağım bende.

Kuzu benim annemde terbiyeliyor ama tel şehriyeye yapıyor bu söylediğini. Ben arpa şehriyeyle yapacaktım ama yapmadım bugün. Üşendim.

Stanki ben söyleyecektim canım hamiş yastıkları var diye ama Merciko benden önce davranmış bilem. O nedenle arkadaşımın önerisine katılıyorum. Sırtının arkasından bacağının arasına sıkıştırıyorlar bildiğim rahat yatılıyor.

Bebekim iyiyim ben kendi adıma sende iyi misin? Senin için halımın markasına bakıcam aklımdasın. Yarın yazarım kuzum. Salon soğuk şimdi gitmeyim.

Deniz uzak evet zaten fotolardan anlaşılıyor. Bende farkettim. Ben olsam tercih etmezdim o nedenle. Ben düz ayak otelleri seviyorum. Bütün gün havuza girmekte sıkıyor bizi, denize girmekte. Buz gibi denizden sıcacık havuza girmek hoşumuza gidiyor bizim o yüzden bu otel bize uymuyor ama ben havuz seviyorum denizle işim olmaz diyenler için ideal.

Son düzenleme:

soğuk denizden çıkıp havuza girdiğim için havuz bana göre bundan ibaret bende pek sevmiyorum havuzu bu otel havuza girmek için ideal dediğin gibi havuzun büyüklüğü zaten maşallah cornelialar gibi kocaman ben denizde olsun havuzda olsun farketmez ama beleğin denizi kötü oda var

bebek felan yapmazsak bir de bodruma gideriz belki bide eylül sonu roma düşünüyoruz ama şuda var kaza ile bebek olursa

bu arada hala korunma yöntemlerini araştırmadğım gibi doktora gitmedim geçen zaman aleyhime işliyor ve sanki hemen bebeğimin olacağını hissediyorum

herşeyi geçtim reglimi ayalrdır takipteyim ya 27 ya 28 de oluyor 3 ayda bir 3 gün atıyor neyse işte 18 e gelmiyor ama şuda var yaaa geleceği tutarsa düğün günüm regl olmak kesinlikle istemiyorum ilk gece vs için değil düğünmde rahat edemem

zaten 31 mayıs foto çekimim de büyük ihtimal regl olcam stres ve stres o gün için en olmadı geciktirici kullancam

lovelym ne yapmam lazım en acil olarak doktora gidip ilk 2 ay için hapmı kullanayım onun tarihini nasıl ayarlıcam oda var yoksa hiç hap kullanmayıp nişanlım mı korunsa

yada ilk 2 ay dk sonra alışınca omu korunsa

ayyy neler konuşuyorum yaaa kızlar kusura bakmayın kafamda deli sorular evlilik bir pembe dünya yaaa zaman geçiyor ve ben bu pembe dünyadaki diğer şeyler unutuyorum hala kadın doğuma gitmedim

Canım ben yerinde olsam 1 ay kala korunmaya başlardım. Bende senin gibi gitmemiştim, hapta almamıştım sonra balayında sıkıntı oldu. Şimdi anlatamıcam açık açık ama anlamışsındır. Sonra ilk regl olduğum gün tesadüfen arkadaşımla konuştum. Lovely git hemen yazz al dedi. Regl'ın ilk günü başlanıyor dedi. Gittim aldım içtim hemen o gün bugündür kullanıyorum, sıkıntısız. En azından aklımda şüphe olmuyor acaba diye. Zaten acabaya da fırsat bırakmıyor çünkü 1 gün önce ya da sonra bile olmuyorsun. 28 günde bir oluyorsun. 3. beyaz hapta. Benim bugüne kadar daha hiç şaşmadı. Ben 3. beyaza geldiğimde bugün regl olucam diyorum ve oluyorum. Yani aynı zamanda çok güzel düzenliyor. Bebiş düşünmeye başlamamdan 3 ay öncede bırakıcam kısmetse. Eşimin kuzeninin eşi 3 sene hiç bırakmadan kullanmış. Doktoru 6 aydan önce hamile kalamazsın demiş. 3. ayda hamile kalmış. Yani bebek düşünüyorsanızda korkma yumurtalıkları tembelleştirdiği falan yok. Hatta eşimin iki kuzeni de hap kullandı uzunca seneler. Bu ay hamileyim kesin dediler. Dedikleri çıktı. Onlar tak bıraktı tak hamile kaldı. O yönden de bir korkun olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…