347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canim benim hosgeldin

Bende okudum yazdiklarini ceza verilecek birsey goremedim. Neye gore ceza verdiler acaba cok merak ettim. Nerde adalet var ki burada olsun...

Hoşgeldin lovelycım.Geçmiş olsun.İyi yine 1 gün ceza almışsın en son 3 gün almıştım ben.
Ayrıca siyasetle ilgili almış oldugum ve (muhtemelen) alacagım her cezaya razıyım ama bdv için değmez.

Chelzy'cim 1 günlük bile ceza alacak birşey yazdığımı düşünmüyorum ki.

Ama anlamaya da çalışmıyorum...

O kadar yoğun, o kadar sorunlu, o kadar bitmez bir gündikiiiiiiiii bugün maaşımın hepsini harcıyasım var.

Şubatıda bitirdik, son 3 yıldır Mart aylarını hiç sevmedim, hatta benim mart fobim var diyorum. Bu martta da yanımdaki kız raporlu 24 Mart'a kadar yok. Yine bitmek bilmeyecek.

amanınnnn ne kadar çok iş hallettik bugün
İş çıkışı boyacılar geldi kaç haftadır bekliyoruz anca gelebildiler neden diye hiç sormayın
Sonra gidip boyaları aldık seçtiğim iki boya da çok içime sindi umarım duvara sürülünce de çok hoş dururlar. sonra boyaları falan eve getirdik anahtarı da boyacıya verdik çıktık. o ya bu gece ya da yarın sabah gelip başlıcak. sonra kadıköye gelinlikçime gittik. o kısın ilk olduğu için çok uzun sürmedi, isteklerimin üzerinden kısaca geçtik sonra bütün ölçülerim alındı. perşembe gününe prova tarihi verdi. Alcanar modeline karar verdik kırık beyaz olacak üzerine de istediğim dantel detay yapılacak. sonra maltepedeki bikaç mobilyacıya gidip mobilya baktık. Nasıl bir kararsızım ben ya bi türlü işte bu diyemedim. şu ana kadar sadece tv ünitemizi seçebildik. Yatak odasında iki model arasında kaldım yemek odası da öyle Koltukta da hiç işteee buuu dediğim olmadı ama bulucaz artık bişeyler. Ordan çıkıp tekrar eve geldik nişanlım ne zamandır banyo tezgahına takmıştı kenarındaki silikon açılınca yan kısmı kabarmış. değiştirelim bunu diyodu. akşam oturduk bir saat uğraştık dolabın tezgahını söktük lavaboyu da içinden çıkardık. Sonra gidip oraya yeni bi tezgah kestirdik resmen banyonun havası değişti. Baya yorulduk ama değdi.
Bu arada geçmiş olsun lovelymm

Aksiyon olmuştur Takma zaten yaw.

Ehe hemde ne aksiyon bebişim.

Canım kararsız kaldığın noktalarda iki resime bakar. Yardımcı oluruz seve seve biliyorsun. Zevkli hatunlarız vesselam. Seninde çok güzel olacak herşeyin eminim. Alcanar'ı ben giydiğimde de çok beğenmiştin. İyi ki onu diktirmişsin boşver içinde kalmayacak. Modası geçmeyecek bir model o.

Bir Aldecik gördüm sanki. Bugün gene ikimiz çalışıyoruz anlaşılan kuzucuk.

Merabalar guzellikler

Mercim baya sey halletmissiniz gene tikir tikir oluyi masallah. Boya da guzel olur merak etme

Ayy balkonlari yikadim ayaklarim dondu valla. Kac haftadir yikamiyorum camur olmus resmen.

Evlendigimiz gunden beri banyo lavabomuz su akitiyodu soylemisimdir. Esimde acele etme degistiririz dolapli bisey aliriz diyodu. Bende altina kova koydum damlayan oraya damlasin biktim silmekten die. Bide koku yapiyordu. Benim cok sevgili kocam borulari kendi degistirmeye karar verdi. Ya yapacak ya bozacak basima is acicak bakalim becerebilecek mi

burdayımm bebişimm maaleseef her cumartesi çalışıyorummmm

Canım ben çıkıyorum şimdi. Sana iyi mesailer Aldem. Burdan çıkıp evde çalışıcam birazda.

İncikom hadi bakalım azcık anlıyorsa yapar. Geçen hafta benimde lavoba akıttı. Hemen tesisatçı çağırdı yapıldı ama ben hala korkudan kovayı kaldırmadım çünkü biz su kaçağını farkedene kadar banyo göl olmuştu. Gene olur falan diye korkudan tutuyorum kovayı.

Bugün biz alışverişe gittik. Arda Bey'e bornoz takımı, battaniye, kıyafetler, pijama takımı aldık.

önceden sadece damlatan lavabomuz vardı şimdi ise hem damlatan hem de musluğun yönünü değiştirince alttan fışlayan bir lavabomuz var becerikli kocam sağolsun

elleri yıkarken alttan bacaklar ayaklar da yıkansın die düşündü zaar

ayyy süperr bak nasıl da düşünmüş bi taşla iki kuş vuruyo

Salon ve yatak odası konusunda bu kadar kararsız olan ben, olay çalışma odasına gelince bütün mobilyaları anında seçtim çok tatlı bi çalışma odamız olucak tamamını ikeadan döşüyoruz hepsini beğendik. haftaiçi siparişi vericez cuma günü teslim edicekler. bütün beğendiklerim çok içime sindi, bitek yataklı köşemiz siyah oldu diye üzülüyodum çünkü bi kırmızısı bi siyahı vardı. kırmızıdan pek hoşlanmadığım için siyahını alıp üzerini rengarenk kırlentlerle süslemeye karar verdik. onun dışında iki tane ince uzun kitaplık ve bir çalışma masası koyacağız. Yani kısaca önümüzdeki haftasonu ikea nın mobilyalarını birleştirmekle uğraşıyo olacağız Bugün eve de uğradık boyacılar ilk katı atıyodu çok da güzel görünüyodu doğru bi karar vermişim renk konusunda boya biter bitmez ilk resimleri yüklicem bu hafta. Yatak odalarının resimlerini az sonra paylaşıcam bana bi fikir verin lütfenn

bu birinci yatak odası. mat beyaz lake ve ceviz karışımı.

buda ikinci aklımda kalan yatak odası beyaz parlak lake, benim için tamamen beyaz yapıcaklar renkli kısımları olmayacak.

Biliyorum tarzları çok farklı ama fikrinize ihtiyacım var hangisi daha güzel

canım modern bir yatak odası yapacak olsaydım birinci modeli tercih ederdim ki country tarzı beğenmeden önce hep birinci model ve benzerlerini seviyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…