- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Ben geldim. Chelzy'im doğru söylemiş.
Ben aslında 2006 yılından beri falan üyeyim bu kadınlar kulübüne ve bir derdim var platformunda bol bol yazardım ama o zaman ceza sistemi bu kadar basit değildi. Şimdi en ufak bir şeye tahammülleri yok. Yanlış bir kelime kullandığımı sanmıyorum ama idare bence adil davranmıyor artık. Neler okuyorum ben mesaj sayısı 10.000 olana ceza verilmiyor ya da tanıdıklar es geçiliyor. Açıkçası bu daha öncede yapıldı, ilk değil. Diyecek bir şey bulamıyorum artık. Demek ki adalet yalnızca sistemimizde değil, her yerde farklı işliyor artık...
Hoşgeldin lovelycım.Geçmiş olsun.İyi yine 1 gün ceza almışsın en son 3 gün almıştım ben.
Ayrıca siyasetle ilgili almış oldugum ve (muhtemelen) alacagım her cezaya razıyım ama bdv için değmez.
Hoşbulduk bu arada kızlar. Aman boşverdim ben takmıyorum hiç.
Aksiyon olmuşturTakma zaten yaw.
amanınnnn ne kadar çok iş hallettik bugün
İş çıkışı boyacılar geldi kaç haftadır bekliyoruz anca gelebildiler neden diye hiç sormayın
Sonra gidip boyaları aldık seçtiğim iki boya da çok içime sindi umarım duvara sürülünce de çok hoş dururlar. sonra boyaları falan eve getirdik anahtarı da boyacıya verdik çıktık. o ya bu gece ya da yarın sabah gelip başlıcak. sonra kadıköye gelinlikçime gittik. o kısın ilk olduğu için çok uzun sürmedi, isteklerimin üzerinden kısaca geçtik sonra bütün ölçülerim alındı. perşembe gününe prova tarihi verdi. Alcanar modeline karar verdik kırık beyaz olacak üzerine de istediğim dantel detay yapılacak. sonra maltepedeki bikaç mobilyacıya gidip mobilya baktık. Nasıl bir kararsızım ben ya bi türlü işte bu diyemedim. şu ana kadar sadece tv ünitemizi seçebildik. Yatak odasında iki model arasında kaldımyemek odası da öyle Koltukta da hiç işteee buuu dediğim olmadı ama bulucaz artık bişeyler. Ordan çıkıp tekrar eve geldik nişanlım ne zamandır banyo tezgahına takmıştı kenarındaki silikon açılınca yan kısmı kabarmış. değiştirelim bunu diyodu. akşam oturduk bir saat uğraştık dolabın tezgahını söktük lavaboyu da içinden çıkardık. Sonra gidip oraya yeni bi tezgah kestirdik resmen banyonun havası değişti. Baya yorulduk ama değdi.
Bu arada geçmiş olsun lovelymm
burdayımm bebişimmBir Aldecik gördüm sanki. Bugün gene ikimiz çalışıyoruz anlaşılan kuzucuk.
burdayımm bebişimmmaaleseef her cumartesi çalışıyorummmm
Bugün biz alışverişe gittik. Arda Bey'e bornoz takımı, battaniye, kıyafetler, pijama takımı aldık.
önceden sadece damlatan lavabomuz vardı şimdi ise hem damlatan hem de musluğun yönünü değiştirince alttan fışlayan bir lavabomuz var becerikli kocam sağolsun
elleri yıkarken alttan bacaklar ayaklar da yıkansın die düşündü zaar
bu birinci yatak odası. mat beyaz lake ve ceviz karışımı.
Eki Görüntüle 1003220 Eki Görüntüle 1003221
buda ikinci aklımda kalan yatak odası beyaz parlak lake, benim için tamamen beyaz yapıcaklar renkli kısımları olmayacak.
Eki Görüntüle 1003222
Biliyorum tarzları çok farklı ama fikrinize ihtiyacım var hangisi daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?