347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydinlar guzellikler

Dersleri bosladigim icin esimden azar isittim aksam. Dogru duzgun soru cozmuyosun artik dedi bana ( cok hakli. Pfff su cok calisma istegim geri gel artik

Benimde boğazlar bir şişti ki dün gece sabaha kadar uyuyamadım. Baktım bizim ki fosur fosur uyuyor ben bir sağa bir sola dönüp duruyorum. İki dakika dalmışım ondada abzürt bir rüya gördüm.

Üst katıma gelecek yeni evli çift biz işteyken bizim evin kapısını açtırıp evimizi marangozhane gibi kullanmışlar. Ben işten bir geliyorum kapımız sonuna kadar açık, yerde malozlar, bir adam dolaplarını mı birleştirmeye çalışıyor ne yapıyor anlamıyorum başlarındada bunlar. N'apıyorsunuz allah aşkına diyorum kendimden geçiyorum sinirden sizi mahkemeye vericem. Ben evimi büyük bir aşkla tuttum, düzdüm sizler evimi ne hale getirmişsiniz falan diye nasıl bağırıyorum. Bana sormadan nasıl kapımı açar girer burayı marangozhane gibi kullanırsınız sizin ev bu hale gelse fln diyorum. Yeni gelin kızda ben evime aşığım falan diyip pis kahkaha atıyor. Bir uyandım ter içinde kabus görmüşüm.

Lovelym canım yaa bir şey soracağım sana ben kına için hediye yapmayacaktım ama bir arkadaşta gördüm lavanta şişeleri yapmış hoşuma gitti şimdi ben sticker baskıdan 2 adet 100 baskı yaptırmıştım 15 tl idi ama 2 sipariş verince 10 tl oluyordu daha önce olmadı sen sipariş verirken bir indirim oldumu

Klasik yuvarlak sticker yaptırıcam ben yapsam mı yapmasam mı diyorum gizemin kınası yazdırcağım

Birde düğünde bir şey yaptırmayı düşünmüyorum

200 adet lavanta şişesi yaptırsamm mı acaba

Giz kafayı mı yedin sen? 200 lavanta şişesi mi olur düğün mü bu? Hepi topu kaç kişi olacak kınanda? Bende indirim olmuştu her alışımda diye hatırlıyorum ben çok alışveriş yaptım ordan yetmedi bir daha yaptım falan daha pahalıya geldi benim o yönden bir de kullandık mı hayır. Hepsi annemde duruyor. 50 tanesini falan gelin mevlüdümde kullandım. Sende bir o kadar kına gecesi için yaptır. En fazla 100 adet falan yaptırırsın. Abartma.

o zaman 100 yaptırayım benim yaşımdakilere mi dağıtılsın lovelym 200 den fazla kişi olcak adada herkes komşu canım hani büyükşehirde yaşıyorum ama küçükbiryerde komşulukta haliyle fazla hani köylerde düğün olurda duyan gelir bizde olaylar böyle gelir yanii her davet ettiğimiz bide çoluk çocuğu felan ama ben 100 tane yaptırayım yaa yettiği kadar bide 20 tane karton poşet alırım arkadaşlarıma hazırlarım

100 sayı olarak az gibi gelsede bir organizasyonda oldukça kalabalık bir topluluk oluşturuyor, insan bakımından. Kesinlikle yeteceğini düşünüyorum.

Lovely'nin hesabı neden pasif bilen var mı?

Lovely kuzucugu bdv de yorum yapmıs bugun de muhtemelen ceza aldı.Tez vakitte cıksın mapıstan.
Benden de tavsiye bdv'de çok fazla sert konusmaya gerek yok konular ya fake cıkar ya da her kafadan ses cıkar.
Bı an once dön lovelycim.

Allah kurtarsın o zaman Senin grev nasıl geçti, katılmış mıydın?

lovelyin yazısının pasif olduğunu görünce tam profiline girdim ki chelzy zaten açıklammış lovely sanırsam ceza aldı yakında gelir gelmemezlik etmez herhalde

kızlar herkeslere iyi akşamlar stanki ardacık nasıl topikimizin prensi

merhaba kızlarrr yarın ilk provama gidiyorum bende heyecan dorukta
Lovelym ceza mı almış

Arda bey iyiler, bugün cok yoğundum hiç hareket ettiğini hissetmedim. Anca şimdi uzandım kıpır kıpır babasıda ona meyve sıktı deyme keyfine

Gunaydinlar sekerler

Lovelym ceza mi almis, ins kisa surer cezasi hemencik doner aramiza

Mercim demek provalar basliyor ayy cok heyecanli. Gelinlik belirginlesince foto istiyoruz bizde :))

Ben geldim. Chelzy'im doğru söylemiş.
Ben aslında 2006 yılından beri falan üyeyim bu kadınlar kulübüne ve bir derdim var platformunda bol bol yazardım ama o zaman ceza sistemi bu kadar basit değildi. Şimdi en ufak bir şeye tahammülleri yok. Yanlış bir kelime kullandığımı sanmıyorum ama idare bence adil davranmıyor artık. Neler okuyorum ben mesaj sayısı 10.000 olana ceza verilmiyor ya da tanıdıklar es geçiliyor. Açıkçası bu daha öncede yapıldı, ilk değil. Diyecek bir şey bulamıyorum artık. Demek ki adalet yalnızca sistemimizde değil, her yerde farklı işliyor artık...

Son düzenleme:
canımm gelmişsin bende pasif görünce yazdıklarını okudum siyasetle ilgili konulara yazdın sandım. baktımm ağır bi kelime vs bişey görmedim hatta herhalde yazdığı bişeyden dolayı değil bu pasiflik diye düşündüm. Adalet her yerde aynı bu kesin görüşümm.

Sorma canım ya iyice saçmaladılar artık. Böyle yaparak gerçekten siteden soğutuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…