347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba kızlar benim mayısda düğünüm var eşim hava astsubayı zorlukları nelerdin önerileriniz varsa da bolca yazabilirsiniz:)

merhaba kızlar benim mayısda düğünüm var eşim hava astsubayı zorlukları nelerdin önerileriniz varsa da bolca yazabilirsiniz:)

Mrb canm
Hayirli olsun simdiden. Asker esi olmanin zorluklarini mi soruyosun? Esim asker olmadigi icin yardimci olamicam malesef canim

Bugün Beşitaşa iş arkadaşımıza geçmiş olsuna gittik. Dönüşte eşimle hediye almaya gittik. O kadar yoruldumki ayaklarım şimdi.

Ahahahaha alemsiniz siz kuzucuklar ya. Artık bir tesisatçı şart gibi.

Kuzum ben 1.'yi daha çok beğendim. İkisini de İzmir'de görmüştüm. 2'yi sadece otel yataklarını örtükleri şekilde örtebilirsin. Benim de çok severek örttüğüm şekildir ama bir yatak örtüsü dersen çok zor. Hoş görünmez ve çokta bacak çarpılıyor. Benim annemlerin böyleydi hep bacaklarını çarparlardı. 2'yi ele derim. 1. çok modern ama dolabını pek beğenmedim onunda.

Son düzenleme:
Gizocum sizin Büyükada da Aya Nikola Butik Otel varmış. Duymuşsundur. Hiç konaklama imkanın oldu mu çok hoş bir yere benziyor. Seneye bilet alsakta gelsek mi dedim İstanbul'a ya da yaza bilemedim. Böyle bir yerde kalmak isterim şahsen. Biliyorsan biraz yorum istiyorum senden.

Merak edenler için.
http://www.ayanikolabutikpansiyon.com/

Şu yazıyı gördükten sonra merak ettim bu oteli. Hoşmuş gerçekten.

"Büyükada’da Avrupa’nın en romantik otelleri arasında geçen enfes bir otel var. Çıkarken beni oraya ilk defa kocam götürmüştü. Odalarda kocaman yere kadar pencereler var ve deniz pencerelere kadar geliyor. Yani odanızın duvarlarını dalgalar yalıyor. İlk yazın gitmiştik. Pencereden denize girebiliyorsun eğer hava güzelse. Ama kışın da ayrı güzel bir yer. Çünkü dalgaların sesini, çıtır çıtır yanan çıralarla birleştiren şahane bir şömine sesi sarıyor ki, çok romantik… Adını vermem doğru olur mu ama ben vereyim yine de Elif isterse sansürler: Aya Nikola Butik Otel. Adanın en sonunda. Yani eğer bizim gibi fayton tutmazsanız merkezden 5 km falan yürümeniz gerekir. Ama hava güzelse ve nefesinize güveniyorsanız yürümenizi çok öneririm çünkü yürüdüğünüz sokaklar tarih kokuyor. Şahane eski usul yalılar ve çok yaşlı bir dolu ağaç görüyorsunuz. Biz merkezde yemek yedikten sonra hava da şurup gibi olunca karanlık sokaklarda sadece ben ve kocam olmak üzere 45 dakikalık süper romantik bir yürüyüş yaparak gittik otele. El ele çıt çıkmayan sokaklarda baş başa yaptığımız bu yürüyüş en az Karsu Dönmez konseri kadar iyi geldi ruhuma. Divane aşıklar gibi dolandık yollarda.

Otelde televizyon, telefon, hiçbir teknolojik kirlilik yok. Banyolarında kurnalar var eski usul. Banyo tasıyla kurnadan su ala ala dökünüp yıkanıyorsunuz ki bu benim için kendi başına bir tatile bedel."

canım zaten ben öyle ağır büyük bi yatak örtüsü almadım gelinlik örtüm bile saten nevresim ve üstünde minik boncukları olan bi pike takımı. normal günlük örteceğim örtümde madam coco nun sade yatak örtülerinden. hep hayalim kenarları olan bi yatak olduğu için alışverişlerimi bile ona göre içine sokabileceğim şekilde yapmıştım. 2. yatak odasını mımar bugun çizicek yatak odama sığıp sıgmayacagına bakacaklar ama muhtemelen sığmayacak boyda ufaltmaya gıdılecek bakalım nasıl olacak. sığmazsa daha ufak bi takım bakıcaz artık
Boyacıların işi bugün bitiyormuş gider gitmez çekerim sizin için resimlerini. bu gün de arçelikten bikaç beyaz eşya modeli beğenip yazdım amcama yolladım. yakın bi arkadaşı arçelikte çalışıyomuş bakalım ne fiyat çıkartıcak bütün beyaz eşyalar için

Canım benimde öyleydi bende hiç ağır almadım ama en sadesi bile olmuyor, gece kalktığında ayağını vurmanda cabası. Annemlerden biliyorum. Kardeşime doğum yapmaya yakın babam yatak odasını değiştirip beyaz lake bir takım almıştı şimdi yok o kadar moderni öyle diyeyim. Başlığı falan şu kocaman olanlardan deriydi ama yatak yere yakın ve kenarlıklı olduğundan bende annemlerde çok çarptılar ayaklarını, dizlerini falan. O yüzden biz yazlığa götürdük orada misafir odasına kondu.

Tabi hayalinse vazgeçme derim sonra içinde kalmasın. Zaten 3-5 sene sonra değiştirirsiniz.

Evin fotolarını da merakla beklemekteyim.

selamlar güzellikler

hava karanlık yağmurlu ve soğuk. bende hafta sonu kalın kabanımın fermuarını kopardım arabaya binerken kaldım kaşeye onunla da üşüdüm bugün. tam soğuk zamanda kopardım aferin bana

hehehh benim koca alem yaa. o kadar övündü yaparım ne var onda diye. damlayan kısım tamam halletti de damlatmayan kısmıda değiştireyim orada yeni olsun dedi sonuç bu. sanırım bataryadan kaynaklı bi sorunmuş. bataryayı değiştirtecez artık. bu benim işime yarayacak tabi çok kireçliydi güzel temizlenmiyordu

canım şimdi ne desem bilmiyorum ben orayı çok beğeniyorum kına gecemi yapsak mı diye düşünüyordum işletmecisi babamın arkadaşı bir bayan ve en son yemeğe gittik oraya sonra yan tarafında kumluk sahil var orda bir düğün oldu sahil düğünü konsept felan çok güzeldi o ambians güzel otel zaten çok güzel

bide yürüme bile gidebilirsiniz adanın biraz arkasında kalsada güzel bir yerde konumuş evlerden gürültüden uzak karşısında aşık olduğum sedef adası veeee bir tepe çıkıp ayayorgiyi görebilir o eşissiz manzarada yemeğini yiyebilirsin adaya geleceksen 2 günlüğüne gelebilirsin

Günaydın canlarım.

Gizemcim çok teşekkür ederim canım.

Bizde bir hafta sonu ayarlayıp geleceğiz. Hem İstanbul'u da gezeriz biraz dedik. Bakalım Mart'ta çok sevdiğim bir yakınımın nişanı var, Mart sonundada eşim bir Kıbrıs'a gidip gelecek işle ilgili 3-4 günlüğüne eğitime. Nisan, Mayıs gibi düşünücez. Seneye de Beşiktaş'ın yeni stadı açılsın bol bol ordayız zaten.

Dün akşam çok hastaydım yine kızlar bademcikler gene şişti. Ben hasta olmaya göreyim zaten bir daha çok zor iyileşiyorum.

Dünde açık eczane aradık akşamın bir saatinde. Çokta yağmur yağıyordu ayağımdada botlarım vardı. Sırılsıklam oldu tabi. Sabahta işe geç kaldım diye giy sen onları apar topar çık meğersem kurumamış ayaklarım sırılsıklam oldu. İş yerimde topuklularım vardı neyseki yeni çorap aldım pentiden, ıslanan çoraplarımıda attım topuklularımı giydim yeniden doğmuş gibi hissediyorum şuan kendimi.

selamlar kuzuşlar

aman lovelym ayaktan üşütme fena oluyo. neyse ki yedek ayakkabın varmış. benimde en ufak üşütmede boğazlarım yanar hemen.

dershaneden yeni geldim bende. akşam için karnabahar haşladım fırına koyucam dünden de biraz nohut pilavım var. hergün hergün ne yapıcağımı şaşırdım yaa ne zormuş yemek bulmak

Sorma canım ya bende yemek olayından bıktım usandım. Ne zormuş arkadaş ne pişiricem derdine düşmek. Şu ara hiç bir şey yapmıyorum ama sürekli geçiştiriyoruz, haftada 2 günde kayınvalidemlerde yiyoruz adam gibi ama ilerde çocuk olunca ne olacak onu düşünüyorum kara kara. Mümkün değil yetişemem işten gelip yemek yapmak çok zor.

Mercimmm sende hoşgeldin. Sırayla mı geliyorsunuz yahu hepiniz birlikte gelin. Ben çok sıkıldım. Akşam kursum var 19:30'da çok heyecanlıyım.

Mercikuş çektin mi evin resimlerini çatladım burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…