Mercimmm sende hoşgeldin. Sırayla mı geliyorsunuz yahu hepiniz birlikte gelin. Ben çok sıkıldım. Akşam kursum var 19:30'da çok heyecanlıyım.
Mercikuş çektin mi evin resimlerini çatladım burda.
Eki Görüntüle 1008501
Salon camımız ters ışık olunca karanlık çıkmış daha sonra tam ters pozisyondan da çekerim
Eki Görüntüle 1008504
Mutfağımız. o fişler kalkıcak ordan bide açık yere ankastre fırın üstüne de ankastre ocak gelicek
Eki Görüntüle 1008506
Bu ufak çalışma odamız. eşyalarımız gelince çok tatlı gözükücek
Eki Görüntüle 1008507
Bu da yatak odamız ama çok biçimsiz çekmişim
Evim bu kadarcık işte bide geniş iki tane koridorum var oraları da doldurdukça çeker koyarım resimlerini
yok canım çekmedim leş gibi halini görünce moralim bozuldu. fırçalarını bile mutfak evyesinin içinde temizlemişler yabende bikaç tane boya öncesi resimleri var evin dur onları gösteriyim
bina 4 senelik bende aynen öyle hayal ediyorum canım benim yerleri süpüren perdeler yaptırıcam orayaBebişim harika. Anladığım kadarıyla yapı yeni daha yani bir kaç senelik sanırım. Ben çok beğendim bence tertemiz eski hali bile. Eminim badana boyayla ve eşyalarda yerleşince mükemmel olacak. Ben çok beğendim. Salon ne kadar ferah kocaman pencereler. Ayyyy oraya yere kadar uzanan hatta sürünen fon perdeler çok yakışırmış bence. Güle güle oturun canım. Siz burayı kaça tutmuştunuz???
Sağol canım benim noldu yoruyo mu ardacık seni?Mercii evinizde ağız tadıyla oturun, çok güzel.
Mercim ben cok begendim evini ayrica hicte pis gibi gorunmuyor fotolarda. Merak etme sen temizlenir nolacak
Iyi gunlerde mutlulukla oturun insallah.
Mutfakta tam benim sevdigim gibi camin onunde lavabo:))
Sağol canım benim noldu yoruyo mu ardacık seni?
Sağol canım bu fotolar boya yapılmadan önce çekildi yani ben evi boyacılara bu şekilde teslim ettim ama şimdiki halini görsen inşaat sahası gibi. Zebra takmak istediğim cam o işte hardal rengi zebra alcam oraya
Yok canım Arda yormuyor. İş yerinde yanımızdaki kız raporlu olduğu için 2 kişilik çalışıyorum, iş yoruyor.
iki kişilik çalışınca normalde bile yorulur insan sen bide iki canlısın yaa müdürden falan rica etsen en azından yanındaki kız gelene kadar bi eleman yollasa sana yardıma
valla canım çalışanlar nasıl yetişiyor merak ediyorum zaten. ben dersaneden 3 te geliyorum. elim ayağıma dolaşıyo napıcam diye. eşimde 5 i 5 geçe evde oluo erken yiyoruz bide koştur koştur yapıorum herşeyiSorma canım ya bende yemek olayından bıktım usandım. Ne zormuş arkadaş ne pişiricem derdine düşmek. Şu ara hiç bir şey yapmıyorum ama sürekli geçiştiriyoruz, haftada 2 günde kayınvalidemlerde yiyoruz adam gibi ama ilerde çocuk olunca ne olacak onu düşünüyorum kara kara. Mümkün değil yetişemem işten gelip yemek yapmak çok zor.
bizimde parkeler hep boya. eşimle kuzenim vardı boyacının başında onlarda sağolsun silmemişler dökülen yerleri. o kadar tembihlemiştim. temizleyen bayan çok uğraştım ama çoğunu çıkaramadım dedi kurumuş artık bende çizilicek die çok uğraşmadım bazı yerler boya damlalı hepSağol canım benim noldu yoruyo mu ardacık seni?
Sağol canım bu fotolar boya yapılmadan önce çekildi yani ben evi boyacılara bu şekilde teslim ettim ama şimdiki halini görsen inşaat sahası gibi. Zebra takmak istediğim cam o işte hardal rengi zebra alcam oraya
oyy canım benim yaa kıyamam asker yolu bekler gibi. tam da hamileliğine denk geldiBizim iş çok bilgi güvenliği gerektiriyor, idareten gelen kişiyle bilgileri paylaşamayacakları için öyle birşey yapmazlar. 20 gün kaldı kızın gelmesine, masa takvimime hergün bir çeltik atıyorum
Bu cumartesi doktor kontrolüm var. Çok özledim yavru kuşumuO yüzden hızlıca geçsin günler.
Musss hoşgeldin canım nasılsın???
Iyiyim canim sagolasin sizleri hep okuyorum ama telefondan yazmak zor oluo. Kuzumm dikkat et sen kendine havalar cok dengesiz ki bu aralar. Bende bir kamu kurumuna basvurdum uygulama sinavini geçtim, mulakata kaldim ona calisiyorum. Umarim atanabilirim.Günaydın kızlar. Hastalıktan ölüyorum. Hiç uyumuyorum kaç gecedir. Mız mızlanıyorum. Kocişkoda çok üzülüyor başımda. Rapor alıp gelmemem lazım aslında.
Iyiyim canim sagolasin sizleri hep okuyorum ama telefondan yazmak zor oluo. Kuzumm dikkat et sen kendine havalar cok dengesiz ki bu aralar. Bende bir kamu kurumuna basvurdum uygulama sinavini geçtim, mulakata kaldim ona calisiyorum. Umarim atanabilirim.
Musss çok sevindim canım benim. Hayırlısı ile inşallah olur. Sorma canım ya ben bütün kış o soğuk havalarda olmadım ama ofiste otobüste herkes hasta daha fazla dayanamadım o kadar hasta insanın arasında. Zor duruyorum işimin başında çok halsizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?