347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kuzularrrr
Boyacının işi bitmiş bu gün gidip bi eve bakayım dedim bikaç yerde problemler vardı bide evi leş gibi yapmışlar ya tertemizdi onlara teslim ettiğimizde şimdi bildiğiniz inşaat yapılmış gibi evin içinde. bende ne güzel boyacı çıkınca bi üstten temizlerim diyodum ama birini tutmadan imkansız gibi görünüyo nişanlım da bugun siparişi verelim de yarın gelsin ikeadan aldıklarımız cuma monte ederiz dedi. Ama bu pisliğin içine sokamam ki ben onları Yarın temizletiyim diye düşündüm ama yarın da boyacı kayınpederimle gelip bozuk yerleri düzelticekmiş şimdi temizletsem yine batırıcak.perşembe de kadın götüremem gelinlik provam var iki yere birden yetişemem amann ne zor işlermiş bunlar ben niye uğraşıyosam bunlarla :44: Evi nişanlımın işyerine yakın tutsaydık o uğraşıcaktı herşeyiyle ne güzel iş aldım başıma

Mercimmm sende hoşgeldin. Sırayla mı geliyorsunuz yahu hepiniz birlikte gelin. Ben çok sıkıldım. Akşam kursum var 19:30'da çok heyecanlıyım.

Mercikuş çektin mi evin resimlerini çatladım burda.

yok canım çekmedim leş gibi halini görünce moralim bozuldu. fırçalarını bile mutfak evyesinin içinde temizlemişler ya bende bikaç tane boya öncesi resimleri var evin dur onları gösteriyim

Salon camımız ters ışık olunca karanlık çıkmış daha sonra tam ters pozisyondan da çekerim

Mutfağımız. o fişler kalkıcak ordan bide açık yere ankastre fırın üstüne de ankastre ocak gelicek

Bu ufak çalışma odamız. eşyalarımız gelince çok tatlı gözükücek

Bu da yatak odamız ama çok biçimsiz çekmişim
Evim bu kadarcık işte bide geniş iki tane koridorum var oraları da doldurdukça çeker koyarım resimlerini

Bebişim harika. Anladığım kadarıyla yapı yeni daha yani bir kaç senelik sanırım. Ben çok beğendim bence tertemiz eski hali bile. Eminim badana boyayla ve eşyalarda yerleşince mükemmel olacak. Ben çok beğendim. Salon ne kadar ferah kocaman pencereler. Ayyyy oraya yere kadar uzanan hatta sürünen fon perdeler çok yakışırmış bence. Güle güle oturun canım. Siz burayı kaça tutmuştunuz???

yok canım çekmedim leş gibi halini görünce moralim bozuldu. fırçalarını bile mutfak evyesinin içinde temizlemişler ya bende bikaç tane boya öncesi resimleri var evin dur onları gösteriyim

Kuzum bozma moralini bizde temizlenmez burası demiştik çünkü inşaat pisliği vardı ama bal dök yala oldu. Seninde öyle olacak inşallah. Hemen uygun bir zamanında kadın ayarlarsınız temizletirsiniz sonrada yavaş yavaş eşyalarınız gelir yerleşirsiniz hayırlısı ile.

bina 4 senelik bende aynen öyle hayal ediyorum canım benim yerleri süpüren perdeler yaptırıcam oraya 1100e tuttuk. Bu evin boyasız hali şimdi daha tatlı oldu bide temizlenirse süper olucak. Boyacılarda azıcık dikkat etseydi temizlikçi tutmaya hiç gerek kalmıcaktı

Çok yorgunum, tv yi açtım haberler var. Kumandayı bulmak zor geldi. Nefret ettım bu partilerin baya baya konuşmalarından.

Mercim ben cok begendim evini ayrica hicte pis gibi gorunmuyor fotolarda. Merak etme sen temizlenir nolacak
Iyi gunlerde mutlulukla oturun insallah.

Mutfakta tam benim sevdigim gibi camin onunde lavabo:))

Mercii evinizde ağız tadıyla oturun, çok güzel.
Sağol canım benim noldu yoruyo mu ardacık seni?
Mercim ben cok begendim evini ayrica hicte pis gibi gorunmuyor fotolarda. Merak etme sen temizlenir nolacak
Iyi gunlerde mutlulukla oturun insallah.

Mutfakta tam benim sevdigim gibi camin onunde lavabo:))

Sağol canım bu fotolar boya yapılmadan önce çekildi yani ben evi boyacılara bu şekilde teslim ettim ama şimdiki halini görsen inşaat sahası gibi. Zebra takmak istediğim cam o işte hardal rengi zebra alcam oraya

Yok canım Arda yormuyor. İş yerinde yanımızdaki kız raporlu olduğu için 2 kişilik çalışıyorum, iş yoruyor.

Yok canım Arda yormuyor. İş yerinde yanımızdaki kız raporlu olduğu için 2 kişilik çalışıyorum, iş yoruyor.

iki kişilik çalışınca normalde bile yorulur insan sen bide iki canlısın yaa müdürden falan rica etsen en azından yanındaki kız gelene kadar bi eleman yollasa sana yardıma

iki kişilik çalışınca normalde bile yorulur insan sen bide iki canlısın yaa müdürden falan rica etsen en azından yanındaki kız gelene kadar bi eleman yollasa sana yardıma

Bizim iş çok bilgi güvenliği gerektiriyor, idareten gelen kişiyle bilgileri paylaşamayacakları için öyle birşey yapmazlar. 20 gün kaldı kızın gelmesine, masa takvimime hergün bir çeltik atıyorum

Bu cumartesi doktor kontrolüm var. Çok özledim yavru kuşumu O yüzden hızlıca geçsin günler.

Kızlar pudra rengi ya da çok tatlı bi pembe renk gelin ayakkabısı arıyorum üzeri taşlı falan olabilir ama çok yüksek topuklu olmaması lazım çünkü nikahtan sonra tomslarımı giycem o yüzden gelinlik boyunu çok uzun yaptırmamayı düşünüyorum. Alışveriş sitelerinde falan gezinirken ya da mağazalarda falan görürseniz bana haber verir misiniz? Perşembe günü ayakkabınla gelirsen etek boyunu ayarlarız dedi gelinlikçim ama yetiştiremicem o güne galiba Beyaz almak istemiyorum ama bulamazsam en kötü ihtimalle beyaz alıcam artık

valla canım çalışanlar nasıl yetişiyor merak ediyorum zaten. ben dersaneden 3 te geliyorum. elim ayağıma dolaşıyo napıcam diye. eşimde 5 i 5 geçe evde oluo erken yiyoruz bide koştur koştur yapıorum herşeyi

bizimde parkeler hep boya. eşimle kuzenim vardı boyacının başında onlarda sağolsun silmemişler dökülen yerleri. o kadar tembihlemiştim. temizleyen bayan çok uğraştım ama çoğunu çıkaramadım dedi kurumuş artık bende çizilicek die çok uğraşmadım bazı yerler boya damlalı hep

zebra güzel olur canım oraya. benimkide ekru. kullanımıda rahat ayrıca

senn dediğin gibi ayakkabı bende çok aradım ama bulamamıştım. en son inciden minik topuk klasik bi krem bi ayakkabı almıştım. aklımızda olsun görürsek bi yerde

oyy canım benim yaa kıyamam asker yolu bekler gibi. tam da hamileliğine denk geldi

Günaydın kızlar. Hastalıktan ölüyorum. Hiç uyumuyorum kaç gecedir. Mız mızlanıyorum. Kocişkoda çok üzülüyor başımda. Rapor alıp gelmemem lazım aslında.

Musss hoşgeldin canım nasılsın???

Günaydın kızlar. Hastalıktan ölüyorum. Hiç uyumuyorum kaç gecedir. Mız mızlanıyorum. Kocişkoda çok üzülüyor başımda. Rapor alıp gelmemem lazım aslında.
Iyiyim canim sagolasin sizleri hep okuyorum ama telefondan yazmak zor oluo. Kuzumm dikkat et sen kendine havalar cok dengesiz ki bu aralar. Bende bir kamu kurumuna basvurdum uygulama sinavini geçtim, mulakata kaldim ona calisiyorum. Umarim atanabilirim.

Musss çok sevindim canım benim. Hayırlısı ile inşallah olur. Sorma canım ya ben bütün kış o soğuk havalarda olmadım ama ofiste otobüste herkes hasta daha fazla dayanamadım o kadar hasta insanın arasında. Zor duruyorum işimin başında çok halsizim.

Amin canim benim Inşallah. Bende hic hasta olmadim bu sene. Ama kıştan daha çok mevsim geçişleri daha fena yapıyor, vücut direnci düşüyor iyice. İmkanın var ise rapor al dinlen 1-2 gun.

Selamlar hatunlar

Nasil yagmur var oyle. Her yer gol olmus. Sabah dersaneye gidemicem sandim. Esim sagolsun lojmanin girisine kadar arabayla goturdu otobus gelene kadar bekledi durak yok kapali cok islanicaktim. Semsiyede kar etmiyo. Oglen de otobuse bindim geliyorum die msj atmistim erken ciktim die. Indim bi baktim arabayla bekliyo yazik kuzuma. Hic islanmadim desem yeri valla

Lovelym gecmis olsun kuzum yaa. Rapor al dinlen yoksa yapisti mi birakmiyo yakayi. Bi arkadasim 3 aydir hasta. Bikim valla diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…