Kadınlar gününüz kutlu olsun hanımlar
loveyl çok geçmiş olsun canım.
merci çalışma odanız güzel olmuş,banyonda öyle,aslında tüm evin güzel pırıl pırıl görünüyor inşallah eşyayla dolunca çok daha güzel sıcak bir yuva olacak..bu arada gelin ayakkabılarında hayırlı olsun begendim
Mercimmmmmmm doğum günün kutlu olsun canım, Allahım sevdiklerinle mutlu, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
hoş geldin kuzu. nerelerdesin yoksun çoktandır?Hellolar bir adet ella geldi :))fistuklarummmm nasilsinizzzz
Bugün bebişimizle görüş günümüzdü, biz ona bakarken uyuyordu, uyandı ağzını kocaman açtı esnedi890 gram olmuş.
Kan değerlerim daha da düşmüş, 2. bir kan şurubu verdı. Magnezyumda iyileşme var ama doktora yeterli gelmedi onun içinde 2. bir hap verdi. Şu an 6 ilacım var. Bebek aşağıda erken doğum riskimiz var ama herşeyi iyi düşünelim iyi olsun. Doktor burna bak ne güzel erkeklerde genelde böyle güzel burun olmaz dedi.
Bu salonumun bir saat önceki görünüşü
Eki Görüntüle 1013006
Bu banyomun yeni tezgahı. değiştirmeden önce beyazdı böyle daha şık oldu.
Eki Görüntüle 1013008
Bu da çalışma odamızın yeni halisol tarafta da beyaz kitaplık var iki tane ama görünmüyo kapıdan. kitaplıların ortasına da masa gelicek
Eki Görüntüle 1013009
bundan sonraki resimleri bütün ev döşendiğinde çekerim artık
aa bu arada unutmadan bunlar da ayakkabılarımmm
Eki Görüntüle 1013010
Kadınlar gününüz kutlu olsun hanımlar
loveyl çok geçmiş olsun canım.
merci çalışma odanız güzel olmuş,banyonda öyle,aslında tüm evin güzel pırıl pırıl görünüyor inşallah eşyayla dolunca çok daha güzel sıcak bir yuva olacak..bu arada gelin ayakkabılarında hayırlı olsun begendim
Bugün bebişimizle görüş günümüzdü, biz ona bakarken uyuyordu, uyandı ağzını kocaman açtı esnedi890 gram olmuş.
Kan değerlerim daha da düşmüş, 2. bir kan şurubu verdı. Magnezyumda iyileşme var ama doktora yeterli gelmedi onun içinde 2. bir hap verdi. Şu an 6 ilacım var. Bebek aşağıda erken doğum riskimiz var ama herşeyi iyi düşünelim iyi olsun. Doktor burna bak ne güzel erkeklerde genelde böyle güzel burun olmaz dedi.
Hellolar bir adet ella geldi :))fistuklarummmm nasilsinizzzz
Gunaydiiiiiiinnnnnn
Daha yeni uyandim deliksiz uyudum ama yorgun kalkiyorum sanki. Her tarafim agriyo.
Lovelym benimde bogazimin yanmasi gecmedi daha. Ilik seyler icince duzeliyo gibi oluyo ama tamamen gecmiyor.
Havada ne kadar soguk ruzgarda cabasi. Fena esiyor bizim burasi
günaydın kızlar, kafam çok karışık gece boyu baş ağrısı çektim biliyorsunuz ki kpss ye hazırlanıyorum ve 4 ay kaldı en çok çalışmam gereken dönem.dün akşam bir tanıdık bir fabrikada iktisat mezunu aradıklarını söyledi muhasebe için işte ortamları çok iyiymiş,sabah servis alıyor akşam bırakıyor,öğlen yemek var maaşı bilmiyorum.bunu bize söleyen kişinin kızı orda çalışıyor ve babasına diyor tanıdık var mı başvurursam alınma ihtimalim yüksek gibi görünüyor söylediklerine göre ama ben çok kararsız kaldım sınavdan sonra olsa hemen başvururdum ama şimdi kafam karıştı çünkü sınav olmazsa bu iş güzel gibi görünüyor Adana'da iş bulmak kolay değil işssizlik çok,hadi başvurdum kabul ettiler diyelim ozamanda memurluğu unutmam lazım çünkü kazanacak kadar çalışamam eminim.çok zamansız gelen bir şey bu yüzden ortada kaldım.
Merci dogum gunun mu tam da denk gelmisim nice saglikli omurlere kuzum
mercimm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu yaşlara
Canım ne de güzel olmuş. Güle güle oturun inşallah. Benim de evim her geçen gün hala değişmekte. Daha neler girecek o eve sonra yer değiştirecek falan.Banyo tezgahına da ayrıca bayıldım.
Sağolasın canım benim iyileştim ama ara ara boğazım acıyor. Bu havalarda çok dikkatli olmak lazım.
Oyyy baby face mi geliyor yoksam?? Eğer ki öyle bir risk varsada ki aşağıda duruyor diyorsun son zamanlarda hiç ağır iş yapma yatarak dinlenerek geçir hep canım.
Canım hoşgeldin nerelerdesin? Yeni işinden memnun musun? Nasıl gidiyor?
Mercim seninde doğum günün kutlu olsun.
mercim dün doğum gününmüş sanırım,doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah tüm sevdiklerinle beraber
ella şaşırdım ama hayırlısı olsun canım sıkma canını, özel sektör böyle zor işte.
lovey yorumun için teşekkür ederim babamlarla konuştuk işten vazgeçtim 4 ay kalmış tam ders çalışmam gereken dönem ders çalışmaya devam yani hayırlısı bakalım sınavdan sonra direk iş arayacam zaten ne olursa olsun bir yerlerden başlamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?