347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kadınlar gününüz kutlu olsun hanımlar

loveyl çok geçmiş olsun canım.

merci çalışma odanız güzel olmuş,banyonda öyle,aslında tüm evin güzel pırıl pırıl görünüyor inşallah eşyayla dolunca çok daha güzel sıcak bir yuva olacak..bu arada gelin ayakkabılarında hayırlı olsun begendim

iyi akşamlar fıstıklar

annemler az önce gitti. valla çok iyi oldu günübirlikte olsa tıka basa yemişim yahuu misafir olunca da çeşit çok oluyo. yengeme de irmik helvası yaptırdım canım çekiyodu baya şiştim

bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun

Kadınlar günümüz kutlu olsun hanımlarrrr

Çok teşekkürler puknascımmmm

Bugün bebişimizle görüş günümüzdü, biz ona bakarken uyuyordu, uyandı ağzını kocaman açtı esnedi 890 gram olmuş.

Kan değerlerim daha da düşmüş, 2. bir kan şurubu verdı. Magnezyumda iyileşme var ama doktora yeterli gelmedi onun içinde 2. bir hap verdi. Şu an 6 ilacım var. Bebek aşağıda erken doğum riskimiz var ama herşeyi iyi düşünelim iyi olsun. Doktor burna bak ne güzel erkeklerde genelde böyle güzel burun olmaz dedi.

Mercimmmmmmm doğum günün kutlu olsun canım, Allahım sevdiklerinle mutlu, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

Hellolar bir adet ella geldi :))fistuklarummmm nasilsinizzzz
hoş geldin kuzu. nerelerdesin yoksun çoktandır?

oyy paşaya maşallah. sizi esneyerek selamlamış galiba :))

canım benim çok yorma kendini. bol bol dinlen. zamanında gelicek inşallah paşa. yakışıklı olucak yakışıklı

Canım ne de güzel olmuş. Güle güle oturun inşallah. Benim de evim her geçen gün hala değişmekte. Daha neler girecek o eve sonra yer değiştirecek falan. Banyo tezgahına da ayrıca bayıldım.

Sağolasın canım benim iyileştim ama ara ara boğazım acıyor. Bu havalarda çok dikkatli olmak lazım.

Oyyy baby face mi geliyor yoksam?? Eğer ki öyle bir risk varsada ki aşağıda duruyor diyorsun son zamanlarda hiç ağır iş yapma yatarak dinlenerek geçir hep canım.

Hellolar bir adet ella geldi :))fistuklarummmm nasilsinizzzz

Canım hoşgeldin nerelerdesin? Yeni işinden memnun musun? Nasıl gidiyor?

Mercim seninde doğum günün kutlu olsun.

Gunaydiiiiiiinnnnnn

Daha yeni uyandim deliksiz uyudum ama yorgun kalkiyorum sanki. Her tarafim agriyo.

Lovelym benimde bogazimin yanmasi gecmedi daha. Ilik seyler icince duzeliyo gibi oluyo ama tamamen gecmiyor.

Havada ne kadar soguk ruzgarda cabasi. Fena esiyor bizim burasi

günaydın kızlar, kafam çok karışık gece boyu baş ağrısı çektim biliyorsunuz ki kpss ye hazırlanıyorum ve 4 ay kaldı en çok çalışmam gereken dönem.dün akşam bir tanıdık bir fabrikada iktisat mezunu aradıklarını söyledi muhasebe için işte ortamları çok iyiymiş,sabah servis alıyor akşam bırakıyor,öğlen yemek var maaşı bilmiyorum.bunu bize söleyen kişinin kızı orda çalışıyor ve babasına diyor tanıdık var mı başvurursam alınma ihtimalim yüksek gibi görünüyor söylediklerine göre ama ben çok kararsız kaldım sınavdan sonra olsa hemen başvururdum ama şimdi kafam karıştı çünkü sınav olmazsa bu iş güzel gibi görünüyor Adana'da iş bulmak kolay değil işssizlik çok,hadi başvurdum kabul ettiler diyelim ozamanda memurluğu unutmam lazım çünkü kazanacak kadar çalışamam eminim.çok zamansız gelen bir şey bu yüzden ortada kaldım.

Son düzenleme:
mercim dün doğum gününmüş sanırım,doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah tüm sevdiklerinle beraber

Canım aynı benimde öyle şuan çay içiyorum hatta. Anlık geçiyor sonra gene acımaya başlıyor. Napcaz bilmiyorum. Ben zaten hasta oldum mu çok zor iyilşiyorum. Yazın bile burun sildiğimi bilirim. Çok zor olurum çokta zor atlatırım.

Canım bence başlamalısın işe, başlarsın bakarsın şöyle bir kaç hafta belki memnun kalmaz ayrılırsın ama diğer türlü aklında hep şüphe olur. Sınavı kazanamazsan (ki inşallah kazanırsın) o zamanda niye başlamadım ki diye aklında kalmamış olur. Yine de sen bilirsin canım. Bence denemelisin ama. Bu dönemde iş bulmakta zor, kpss'yi kazanmak daha da zor.

Selam kızlarr bugün temizlik vardı bizim evde ama temizliği kadın mı yaptı ben mi yaptım bilmiyorum sağ kolum hiç tutmuyo Boya lekelerini uğraştım uğraştım çıkaramadım onlar zamanla geçer artık falan dedi bende o hırsla bi girdim yatak odasına 2buçuk saatte yatak odasının her köşesinden temizledim boyaları. aa ne güzel olmuş diyo bide utanmadan. ahh ahh bu ülkede herkes işini layıkıyla yapsa hiç sorunumuz kalmıcak zaten
Akşam da comenius projesi ortaklarımız geliyo onları yemeğe götürcez kebapçıya kolumu kaldırıcak halim yok ama gidicem artık napalım gitmesem ayıp olur.
Merci dogum gunun mu tam da denk gelmisim nice saglikli omurlere kuzum

mercimm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu yaşlara

mercim dün doğum gününmüş sanırım,doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah tüm sevdiklerinle beraber

Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim öpüyorum hepinizii

Iyilik lovelylim nolsun sifremi kybtmstm tekrar yeni buldum kknin verdgi sfreyi kullanyrm ezberleyememstm,is maceram 1gun surdu ertesi gunun sabahi mudurle tartstm aldm cantami ciktim deli bsydi oyle yanii

ella şaşırdım ama hayırlısı olsun canım sıkma canını, özel sektör böyle zor işte.

lovey yorumun için teşekkür ederim babamlarla konuştuk işten vazgeçtim 4 ay kalmış tam ders çalışmam gereken dönem ders çalışmaya devam yani hayırlısı bakalım sınavdan sonra direk iş arayacam zaten ne olursa olsun bir yerlerden başlamak lazım

Pukis isten vazgeçmn iyi olmus umarim kpss olur atanrsn bnde ustun koru cslsyrm sanirim kazanamcm cnm calismakta istemioki tembellign dibine vurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…